Havtorn af Kim Gravenhorst Du sparer 24% ift. forlagets pris Spar 24%

Havtorn

- De bedste retter og drikke med nordens citron

af

For 4 år siden udgav Kim Gravenhorst i samarbejde med fotograf Jacob Ljørring Danmarks første bog om havtorn, Havtorn – Nordens citron, og allerede året efter udkom Havtorn – Desserter, kager og søde sager. Da den første bog udkom, skulle man i specialforretninger eller ud at plukke selv, hvis man ville arbejde med havtorn. Det har heldigvis ændret sig, og i dag er havtorn at finde i stort set alle fødevarebutikkernes frysediske. Samtidig er den generelle viden om havtorn steget markant, og de fleste ved nu, at havtorn er overordentlig sundt, og at bare et enkelt bær indeholder lige så meget C-vitamin som en hel appelsin. De to bøger har samlet solgt imponerende 10.000 eksemplarer, og danskerne er slet ikke færdige med havtorn. Derfor kommer nu en tredje havtornbog, der samler alt det bedste fra de to første bøger og tilføjer 10 nye, spændende opskrifter. Flere end 80 opskrifter er der at give sig i kast med, som bringer det lille gule og syrlige bær i spil i både det salte og søde køkken. I gastronomisk øjemed er havtorn i særklasse og kan indgå i alt fra basiskøkkenets saft, sirup og puré til retter med fisk og skaldyr, fjerkræ og lam, for ikke at nævne de søde sager og desserter, der nyder særdeles godt af mødet mellem det søde og det sure. Om forfatteren Kim Gravenhorst er uddannet kok og tjener og har gennem årene virket på en række kend- te kvalitetsrestauranter. Siden 1990 har han ejet og drevet Restaurant Beghuset i Dragør. Han har været en af de driftigste ambassadører for det lille gule bær og kendes også i vide kredse som Mr. Havtorn.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793679511
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Udgivet:
  • 18. juli 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 223x290x20 mm.
  • Vægt:
  • 1139 g.
  • 1-2 hverdage
  • 188,95 kr.
  • 249,95 kr.
  • 61,00 kr. (24%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 34% som medlem
  • 163,95 kr.
  • 86,00 kr. (34%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Havtorn
For 4 år siden udgav Kim Gravenhorst i samarbejde med fotograf Jacob Ljørring Danmarks første bog om havtorn, Havtorn – Nordens citron, og allerede året efter udkom Havtorn – Desserter, kager og søde sager. Da den første bog udkom, skulle man i specialforretninger eller ud at plukke selv, hvis man ville arbejde med havtorn. Det har heldigvis ændret sig, og i dag er havtorn at finde i stort set alle fødevarebutikkernes frysediske. Samtidig er den generelle viden om havtorn steget markant, og de fleste ved nu, at havtorn er overordentlig sundt, og at bare et enkelt bær indeholder lige så meget C-vitamin som en hel appelsin. De to bøger har samlet solgt imponerende 10.000 eksemplarer, og danskerne er slet ikke færdige med havtorn. Derfor kommer nu en tredje havtornbog, der samler alt det bedste fra de to første bøger og tilføjer 10 nye, spændende opskrifter. Flere end 80 opskrifter er der at give sig i kast med, som bringer det lille gule og syrlige bær i spil i både det salte og søde køkken. I gastronomisk øjemed er havtorn i særklasse og kan indgå i alt fra basiskøkkenets saft, sirup og puré til retter med fisk og skaldyr, fjerkræ og lam, for ikke at nævne de søde sager og desserter, der nyder særdeles godt af mødet mellem det søde og det sure. Om forfatteren Kim Gravenhorst er uddannet kok og tjener og har gennem årene virket på en række kend- te kvalitetsrestauranter. Siden 1990 har han ejet og drevet Restaurant Beghuset i Dragør. Han har været en af de driftigste ambassadører for det lille gule bær og kendes også i vide kredse som Mr. Havtorn.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Havtorn


Andre bøger af Kim Gravenhorst
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.