Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Held i uheld

Bag om Held i uheld

Isabelle McAvoy er praktikant på et kunstgalleri i Paris, da hun falder pladask for Putnam Armstrong, en velhavende mand med et afsidesliggende château i Normandiet. Men virkeligheden banker på, da Isabelle bliver gravid, og ægteskab kan ikke komme på tale. I sin søgen efter et mere stabilt forhold vender Isabelle hjem til New York med en anden mand, men det går snart op for hende, at hun har begået en stor fejl, og nu er hun alene med to små piger. Da hun endelig og fuldstændig uventet finder kærligheden - en kærlighed, der skænker hende et tredje barn - går der ikke lang tid, før en dramatisk hændelse forandrer alt. Isabelles tre piger vokser op og bliver tre meget forskellige kvinder, mens Isabelle karriere i kunstverdenen tager fart, og da skæbnen spiller dem alle et puds og blotlægger en gammel hemmelighed, bringes mor og døtre endnu tættere sammen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9788711997925
  • Udgivet:
  • 9. December 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Held i uheld

Isabelle McAvoy er praktikant på et kunstgalleri i Paris, da hun falder pladask for Putnam Armstrong, en velhavende mand med et afsidesliggende château i Normandiet. Men virkeligheden banker på, da Isabelle bliver gravid, og ægteskab kan ikke komme på tale.

I sin søgen efter et mere stabilt forhold vender Isabelle hjem til New York med en anden mand, men det går snart op for hende, at hun har begået en stor fejl, og nu er hun alene med to små piger.

Da hun endelig og fuldstændig uventet finder kærligheden - en kærlighed, der skænker hende et tredje barn - går der ikke lang tid, før en dramatisk hændelse forandrer alt.

Isabelles tre piger vokser op og bliver tre meget forskellige kvinder, mens Isabelle karriere i kunstverdenen tager fart, og da skæbnen spiller dem alle et puds og blotlægger en gammel hemmelighed, bringes mor og døtre endnu tættere sammen.

Brugerbedømmelser af Held i uheldFind lignende bøger
Bogen Held i uheld findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.