Helikoptertur Du sparer 87% ift. forhandlerpris Spar 87%

Helikoptertur

- En flyvetur over det danske land

At flyve helikopter er en helt speciel fornemmelse. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en ganske særlig ro i sjælen.Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Nyd synet af det smukke landskab med marker, veje og byer under dig og mød himlen helt tæt på – med denne helikoptertur vil du have mulighed for at opleve verden i et nyt perspektiv.En flyvetur i helikopter er en helt igennem unik måde at lade sig transportere på, hvor du efter kun en kort tur over startbanen pludselig befinder dig højt oppe i luften. Du vil blive overrasket over, hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er, og hvor spændende og sjovt det er at flyve i den. I sandhed en opløftende oplevelse!Prøv selv eller giv et gavekort til en helikoptertur i fødselsdagsgave, på bryllupsdagen eller i julegave til din far, mor, kæresten eller mand.

Læs mere
  • På e-mail
  • 699,00 kr.
  • 5.585,01 kr.
  • 4.886,01 kr. (87%)
  • 0,00 kr.
Bag om Helikoptertur
At flyve helikopter er en helt speciel fornemmelse. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en ganske særlig ro i sjælen.

Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Nyd synet af det smukke landskab med marker, veje og byer under dig og mød himlen helt tæt på – med denne helikoptertur vil du have mulighed for at opleve verden i et nyt perspektiv.

En flyvetur i helikopter er en helt igennem unik måde at lade sig transportere på, hvor du efter kun en kort tur over startbanen pludselig befinder dig højt oppe i luften. Du vil blive overrasket over, hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er, og hvor spændende og sjovt det er at flyve i den.  

I sandhed en opløftende oplevelse!

Prøv selv eller giv et gavekort til en helikoptertur i fødselsdagsgave, på bryllupsdagen eller i julegave til din far, mor, kæresten eller mand.
Mere information
TID
På fastlagte lørdage & søndage fra marts til oktober Booking fremgår af gavekortet

STED
Roskilde, Odense eller Tirstrup (Århus)

VIGTIG INFO
- Berusede personer vil blive afvist
- Der flyves med 3 personer på hver tur. Den der sidder forrest afhænger af vægtfordelingen og sikkerheden og kan derfor først vurderes på dagen af vores repræsentant
- Forbehold for vejr og teknik Fysik: Vægt max. 95 kg Alder: Fra 10 år
Brugerbedømmelser af Helikoptertur


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.