Hygiejne og egenkontrol af Solveig Sørensen Bog, Hæftet

Hygiejne og egenkontrol

af
(Udvid)

Madforgiftninger har eksisteret til alle tider. I dag har vi heldigvis viden om, hvordan de opstår, og dette hæfte beskriver udførligt, hvad der kan gøre maden dårlig og farlig at spise, og hvordan man skal arbejde for at undgå det.Hygiejne og Egenkontrol fokuserer på de kritiske punkter i levnedsmiddelfremstilling og giver et klart billede af, hvilke hygiejniske belastninger det enkelte levnedsmiddel kan komme ud for i produktionen.Hæftet er godkendt af Fødevaredirektoratet, og det tager udgangspunkt i den gældende lovgivning.Dette hæfte er beregnet som kursusmateriale til Arbejdsmarkedsstyrelsens kursus i hygiejne og egenkontrol, men giver også en god viden til den, der ellers ønsker at tilegne sig kendskab til emnet.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778814364
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 70
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:



Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Solveig Sørensen