Om Bogreolen

Udvalg af tilknyttede forlag

Udvalg af tilknyttede forlag hos Bogreolen.dk

Bogreolen er danskernes foretrukne boghandel. Vi tilbyder over 8 mio. danske og engelske bøger, e-bøger og lydbøger samt spil og oplevelsesgaver til de bedste priser. Vi samarbejder med alle de store danske og udenlandske forlag (Gyldendal, Tellerup, JP/Politikens forlag, Lindhardt og Ringhof, People’s Press mfl.), og kan derfor tilbyde alle de nyeste titler og bestsellers.

 

Vi er e-mærkede
Bogreolen er tildelt e-mærket, hvilket betyder at vi lever op til en række krav der sikrer dig som forbruger.
Læs mere om e-mærket her.  

 

Fokuserer på suveræn kundeservice
Hos os har kunden altid ret. Vores mål er altid at holde vores medlemmer glade og tilfredse, så er der noget galt med ordren, bytter vi med et smil, uden at stille spørgsmål. Derudover forlænger vi fortrydelsesretten til 30 dage.   FDIHmember

 

Vi er godkendt medlem af FDIH
FDIH sikrer at vi altid er up to date med de nyeste lovgivninger indenfor e-handel, så vi altid kan sikrer en god oplevelse.

 

Vi har PriceRunner tryghedsgaranti
Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

 

Adgang til dine e-bøger og lydbøger overalt
Når en e-bog eller lydbog er købt vil ordren altid være tilgængelig i kundens digitale boghylde. På den måde har man altid adgang til sin e-bog eller lydbog, uanset hvor man er i verden.   Bøger på en iPad

 

Historien bag Bogreolen
Bogreolen udspringer af den tidligere e-bog- og lydbogshandler ebogreolen.dk. eBogreolen blev startet i 2011 af to iværksættere, Rasmus og Anders, fra Roskilde og Odense og blev udviklet på baggrund af en afhandling ved Syddansk Universitet. Siden opstarten har de to iværksættere fulgt markedet nøje og kom i 2014 op med det nye koncept, som skulle bære virksomheden fremadrettet. D. 1. maj 2015 blev Bogreolen.dk dermed lanceret med stor succes og virksomheden har i dag en trofast skare af kunder, som hver dag køber billige bøger, e-bøger, lydbøger, spil og oplevelsesgaver. I dag har Bogreolen.dk er sortiment på over 6.5 mio. titler. Vores vision er at blive danskernes foretrukne sted at handle, samt et sted man kan få inspiration til sin læsning. Hos Bogreolen lytter vi til vores kunder og hvis de har specifikke ønsker, så forsøger vi altid at efterleve dem på bedst mulig vis.

 

 


 

Presse

Ønsker du at finde billeder, logoer og tekst til pressemateriale kan du besøge vores pressesektion.