Japansk mad af Silla Bjerrum Bog, Indbundet

Japansk mad

af
(Udvid)

Det japanske køkken er det hurtigst voksende køkken i Vesten. Japansk mad indeholder både klassiske japanske retter som sushi og nudel- og risretter og nytænkte japanske retter med indslag fra Marokko, Italien og Danmark - Fish´n´chips på japansk maner med torsk og remoulade og Marrokansk græskarragout med soba-nudelsuppe er et par af de fusionerede retter bogen kan byde på. Grundteknikkerne i det japanske køkken, som udskæring af fisk og tilberedning af sushi-ris, er beskrevet med trin-for-trin billeder.Silla Bjerrum er født i Danmark men er bosat i London. Hun er medstifter af Feng Sushi-kæden, hvor hun i dag er chefkok.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711267714
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 174
  • Udgivet:
  • 15. Marts 2007

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.