Jeg dræber af Faletti Bog, Hardback

Jeg dræber

af
(Udvid)

»En psykopatisk seriemorder får hårene til at rejse sig mens siderne i debutromanen "Jeg dræber" vender sig selv ... en sand tour de force .. total overgivelse efter thrillerturen.«- Bo Tao Michaëlis i Politiken»Solid og intelligent underholdning fra start til slut«- EuromanI Monte Carlo, stedet for de rige og berømte, modtager radio-dj´en Jean-Loup Verdier et opkald fra en ensom mand som i radioen erklærer, at han planlægger at begå en forbrydelse. Samme nat bliver racerkøreren Jochen Welder og hans kæreste Arijane Parker, der er en berømt skakspiller, myrdet på grotesk vis. Begges ansigter er fjernet af forbryderen.Efterforskningen foretages af politiinspektør Hulot, hvis søn døde som barn, FBI-agenten Frank Ottobre, der er en god ven af Hulot og som er på ferie i Monaco for at glemme sin kones død, men som uundgåeligt bliver draget ind i efterforskningen, den mentalt retarderede Pierrot, som har et talent for at finde livsvigtige spor i visse stykker musik, den amerikanske militærgeneral Nathan Parker, far til den myrdede Arijane, som styrter til Monte Carlo for at gennemføre sin egen blodtørstige menneskejagt efter morderen.Over 3 millioner solgte eksemplarer i Italien siden udgivelsen i 2003 siger mere end ord.


 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771160369
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Udgivet:
 • 8. december 2009

Andre udgaver:

 • Kan ikke skaffes
 • 17. december 2015

  ’Jeg dræber’ er på ingen måde den nervepirrende thriller, som titlen ellers lægger op til. Til gengæld har vi at gøre med en gennemarbejdet og absolut velskrevet krimi. Selv om Giorgio Faletti fra tid til anden lader læseren følge morderen sporadisk, forbliver han en skygge gennem størstedelen af bogen. Derimod er det Frank Ottobre, en udsendt efterforsker fra FBI, der kæmper med sine egne dæmoner, vi kommer ind under huden på og hvis opklaringsarbejde vi følger fra start til slut… og den opgave løser Georgio til perfektion.

  ’Jeg dræber’ er afgjort ikke en bog for alle. Hans skrivestil består til tider af lange, indviklede sætningskonstruktioner, der indeholder et væld af indskudte sætninger og bisætninger i skøn forening. Personligt værdsætter den lidt omstændelige skrivestil, mens mindre øvede læsere vil givet vis finde den noget vanskelig at håndtere. Giorgio benytter et meget beskrivende og nuanceret sprog, som bidrager til at gøre historien interessant, og det er tydeligt, at Giorgio har leveret en meget velafbalanceret roman. Der er sporadisk humor i dialogerne, men de får aldrig lov til at dominere og udvande den intense stemning, som præger selve plottet.

  Som læser føler man sig helt tryg og fornemmer tydeligt, hvordan Giorgio holder én i hånden som en erfaren guide og fører én gennem hele historien. Han har en klar rød tråd gennem hele bogen, og der er ikke et eneste tidspunkt, hvor han fortaber sig i ligegyldigheder eller lade sig involvere i irrelevante sideplots.

  Det var en fornøjelse at læse ’Jeg dræber’, og hvis du er til fuldblodskrimier, kræver denne bog afgjort at få tildelt en plads på din reol.

  Den fulde anmeldelse og analyse af bogen kan læses på: http://selvudgivelser.kalsboell-elmer.dk/#post6Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.