Kager og desserter af Kaj Hansen Bog, Hæftet

Kager og desserter

- Bagerserien

af ,
(Udvid)

 Kager og desserterKager og desserter handler om rørte masser, piskede masser, linsedeje, mørdeje, creme m.m., som tørkager og flødekager bygges op omkring. Af desserter er nævnt fromager, buddinger, fløderand, mousse samt is. Desuden omtales dekoration med chokolade, kantsprøjtning og glasering. Derudover giver hæftet varekendskab til de anvendte produkter. Det er særligt uddybet med hensyn til chokolade, marcipan, nødder og frugt, men også geleringsmidler, kemiske hævemidler samt krydderier er omtalt.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775105373
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 100
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Kaj Hansen, Alan Petersen