Kalkulation af Dan Feld-Jakobsen Bog, Hæftet

Kalkulation

- - for gastronom og tjener

af
(Udvid)

Kalkulation for gastronom og tjener viser trin for trin, hvordan man kalkulerer inden for følgende områder:·        Produktionskalkulation.·        Forkalkulation.·        Buffet- og arrangementskalkulation.·        Delkalkulation kød, fisk og fjerkræ.·        Efterkalkulation.·        Drikkevarekalkulation. Desuden indeholder bogen kapitler om lagerrente og omregningstal. I bogen er der en mængde opgaver, der kan løses i bogen og i de elektroniske skemaer, der er tilknyttet bogen.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770824293
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 117
  • Udgivet:
  • 13. November 2013

Andre udgaver:

  • 2-4 hverdage
  • 193,00 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 163,00 kr. i
  • 24,50 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.