Bag om Klassiske hovedretter
Vidunderlige opskrifter til enhver lejlighed, fra familiens hverdagsmåltider og typiske søndagsfrokoster til enkle supper, afslappede weekend-måltider og indbydende selskabsmiddage
• Afsnit med supper; ægge- og osteretter; salater; ris og risotto; pasta, gnocchi og nudler; pandestegte retter; ragout, ovnstegte retter og karryretter; retter tillavet på komfuret; retter fra grill og grillpande; steg-retter; ovnbagte retter; pizzaer, tærter og pier
• Beskrivelser af alt, lige fra traditionelle, hjemmekogte yndlingsretter, for eksempel 'Stegt lammekølle' til så fornyende, moderne klassikere som stegt, marineret tun i rødløgs-salsa
• Trin-for-trin vejledningen gør alle retter nemme at tilberede, og mere end 800 fotos sikrer, at resultatet bliver perfekt hver gang
• Inkluderer uvurderlige gode råd og tips om tilberedning, koge- og stegeteknik, ingredienser, opbevaring og tilbehør til hovedretter
• Ernæringsoplysninger følger hver opskrift: detaljer om indhold af kulhydrater og fedt, natrium, sukker og næringsstoffer hjælper til det rette valg af hovedretter, så de passer til specielle kure og diæter
Vis mere