Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Klimakogebogen af Anna Fenger Schefte

Klimakogebogen

- 10 stjernekokkes bud på klimavenlig hverdagsmad

af Anna Fenger Schefte
Bag om Klimakogebogen

Inspiration, viden og velsmag! Med 50 opskrifter fra 10 af Danmarks førende kokke bliver du klædt på til at lave mere klimavenlig hverdagsmad. Det er mad, der er velsmagende, nemt at gå til, og som du kan lave med klimasamvittigheden i god behold. Det handler om at lære at lave mad baseret på årstiderne, at lade grøntsagerne få lov at indtage hovedrollen og at passe bedre på den mad, vi har købt, så den ikke ender i affaldsspanden. Glæd dig til velkendte retter i nye klimaklæder: En forårsinspireret Bouillabaisse, dansk sommerkylling, pizza med svampe til efteråret – og stegt torskerogn med rosenkål, peberrod og æbler, der luner til vinter. Du bliver også klogere på, hvilke frugter og grøntsager du har til rådighed i hver af årets 12 måneder – vel at mærke de grøntsager og frugter, som er i sæson og derfor kan dyrkes i fri natur i Danmark. De 10 kokke er: Erwin Lauterbach, Anika Madsen, Torsten Vildgaard, Kamilla Seidler, Søren Westh, Jonas Christensen, Hannah Grant, Gorm Wisweh, Thomas Herman og Lasse Askov. Velbekomme!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797153208
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 216
  • Udgivet:
  • 12. september 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 197x267x30 mm.
  • Vægt:
  • 1009 g.
  • 251,95 kr.
  • 39,95 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 8. april 2020
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 218,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Klimakogebogen
Inspiration, viden og velsmag! Med 50 opskrifter fra 10 af Danmarks førende kokke bliver du klædt på til at lave mere klimavenlig hverdagsmad. Det er mad, der er velsmagende, nemt at gå til, og som du kan lave med klimasamvittigheden i god behold. Det handler om at lære at lave mad baseret på årstiderne, at lade grøntsagerne få lov at indtage hovedrollen og at passe bedre på den mad, vi har købt, så den ikke ender i affaldsspanden. Glæd dig til velkendte retter i nye klimaklæder: En forårsinspireret Bouillabaisse, dansk sommerkylling, pizza med svampe til efteråret – og stegt torskerogn med rosenkål, peberrod og æbler, der luner til vinter. Du bliver også klogere på, hvilke frugter og grøntsager du har til rådighed i hver af årets 12 måneder – vel at mærke de grøntsager og frugter, som er i sæson og derfor kan dyrkes i fri natur i Danmark. De 10 kokke er: Erwin Lauterbach, Anika Madsen, Torsten Vildgaard, Kamilla Seidler, Søren Westh, Jonas Christensen, Hannah Grant, Gorm Wisweh, Thomas Herman og Lasse Askov. Velbekomme!
Brugerbedømmelser af Klimakogebogen


Andre købte også..
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.