Kokken der holdt op med at rødme af Martin Kongstad Du sparer 34% ift. forlagets pris Spar 34%

Kokken der holdt op med at rødme

af

Mesterkokken Magne Oldenberg har ønsket at få en michelinstjerne, siden han var dreng. Men der er langt igen. Magne Oldenberg arbejder i skyggen af sin far på dennes bedagede franske restaurant. Mødet med Madeleine, en dygtig og socialt ambitiøs kvinde fra Gl. Rye, åbner hans liv, og Magne hooker op med investoren Carsten. Nu skal de have den michelinstjerne, koste hvad det vil. Kokken der holdt op med at rødme handler om de omkostninger, som følger med succes. Fortællingen foregår i de øvre lag af den københavnske restaurantscene, et miljø, som Martin Kongstad både har researchet grundigt og kender indgående fra sine mange år som madanmelder. Bogen giver et sjældent indblik i livet som stjernekok og er spækket med avancerede retter, nedrige skideballer, rutineret druk, societyliv og poetiske madåbenbaringer. Under ekstravagancen og de uendelige gentagelser i køkkenet ligger historier om ikke at elske sin egen far, og om at måtte give afkald på kærlighed i karrierens navn. Martin Kongstad (f. 1963), opvokset på Østerbro i København. Debuterede som skønlitterær forfatter i 2009 med Han danser på sin søns grav, som han modtog Debutantprisen for. I 2013 udkom Fryser jeg.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740036893
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 432
  • Udgivet:
  • 26. november 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 146x222x37 mm.
  • Vægt:
  • 588 g.
  • 1-2 hverdage
  • 12. december 2019
  • Køb nu og få den inden jul i

  • 196,95 kr.
  • 300,00 kr.
  • 103,05 kr. (34%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 43% som medlem
  • 170,95 kr.
  • 129,05 kr. (43%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Kokken der holdt op med at rødme
Mesterkokken Magne Oldenberg har ønsket at få en michelinstjerne, siden han var dreng. Men der er langt igen. Magne Oldenberg arbejder i skyggen af sin far på dennes bedagede franske restaurant. Mødet med Madeleine, en dygtig og socialt ambitiøs kvinde fra Gl. Rye, åbner hans liv, og Magne hooker op med investoren Carsten. Nu skal de have den michelinstjerne, koste hvad det vil. Kokken der holdt op med at rødme handler om de omkostninger, som følger med succes. Fortællingen foregår i de øvre lag af den københavnske restaurantscene, et miljø, som Martin Kongstad både har researchet grundigt og kender indgående fra sine mange år som madanmelder. Bogen giver et sjældent indblik i livet som stjernekok og er spækket med avancerede retter, nedrige skideballer, rutineret druk, societyliv og poetiske madåbenbaringer. Under ekstravagancen og de uendelige gentagelser i køkkenet ligger historier om ikke at elske sin egen far, og om at måtte give afkald på kærlighed i karrierens navn. Martin Kongstad (f. 1963), opvokset på Østerbro i København. Debuterede som skønlitterær forfatter i 2009 med Han danser på sin søns grav, som han modtog Debutantprisen for. I 2013 udkom Fryser jeg.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Kokken der holdt op med at rødme


Andre bøger af Martin Kongstad
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.