Low FODMAP diet 2 - Basiskøkkenet af Stine Junge Albrechtsen Du sparer 25% ift. forlagets pris Spar 25%

Low FODMAP diet 2 - Basiskøkkenet

- Basiskøkkenet og flere opskrifter

af Stine Junge Albrechtsen, Mette Borre, Lisbeth Jensen, Marianna Lundsteen Jacobsen, Cæcilie Gamsgaard Seidel

En inspirerende efterfølger til succes bogen Low FODMAP diet – giver ro i maven. Hvor den første bog er en grundbog der beskriver principperne bag Low FODMAP diet, og kombinerer disse med en række opskrifter, så er bog 2 en guide til basiskøkkenet med mange spændende ideer og forslag til, hvordan hverdagen enkelt og nemt kan implementeres og følges i diæten. Det hele er garneret med en række velsmagende opskrifter med få ingredienser, som gør det nemt at bruge Low FODMAP diet. Bogen henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, der ønsker at få et bedre helbred og en lettere hverdag ved at spise rigtigt, sundt og godt. Bogen kan også med fordel anvendes af pårørende og fagfolk der vejleder patienter med diagnosen. Stine Junge Albrechtsen, Mette Borre, Lisbeth Jensen, Marianna Lundsteen Jacobsen og Cæcilie Gamsgaard Seidel er alle uddannede kliniske diætister og har yderligere en tillægsuddannelse i low FODMAP diet fra King’s College London.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793314726
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 279
  • Udgivet:
  • 12. oktober 2015
  • Udgave:
  • 5
  • Størrelse:
  • 174x241x18 mm.
  • Vægt:
  • 759 g.
  • 1-3 hverdage
  • 21. februar 2020
  • 224,95 kr.
  • 299,95 kr.
  • 75,00 kr. (25%)
  • 25,00 kr.
Eller spar samlet 35% som medlem
  • 194,95 kr.
  • 105,00 kr. (35%)
  • 25,00 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Low FODMAP diet 2 - Basiskøkkenet
En inspirerende efterfølger til succes bogen Low FODMAP diet – giver ro i maven. Hvor den første bog er en grundbog der beskriver principperne bag Low FODMAP diet, og kombinerer disse med en række opskrifter, så er bog 2 en guide til basiskøkkenet med mange spændende ideer og forslag til, hvordan hverdagen enkelt og nemt kan implementeres og følges i diæten. Det hele er garneret med en række velsmagende opskrifter med få ingredienser, som gør det nemt at bruge Low FODMAP diet. Bogen henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, der ønsker at få et bedre helbred og en lettere hverdag ved at spise rigtigt, sundt og godt. Bogen kan også med fordel anvendes af pårørende og fagfolk der vejleder patienter med diagnosen. Stine Junge Albrechtsen, Mette Borre, Lisbeth Jensen, Marianna Lundsteen Jacobsen og Cæcilie Gamsgaard Seidel er alle uddannede kliniske diætister og har yderligere en tillægsuddannelse i low FODMAP diet fra King’s College London.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Low FODMAP diet 2 - Basiskøkkenet


Andre bøger af Stine Junge Albrechtsen
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.