Low FODMAP diet – giver ro i maven 1 af Stine Junge Albrechtsen

Low FODMAP diet – giver ro i maven 1

- Grundbog med opskrifter

af Stine Junge Albrechtsen, Mette Borre, Lisbeth Jensen, Marianna Lundsteen Jacobsen, Cæcilie Gamsgaard Seidel

Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermentable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyoles), der giver problemer, når man har irritabel tarm (IBS). Ved at følge en Low FODMAP diet vil de fleste opleve mindre oppustethed, færre mavesmerter, mindre maverumlen og luftudvikling i tarmen. Symptomer, som for de fleste medfører en række begrænsninger, fx i det sociale liv.
Low FODMAP diet henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk, der vejleder patienter med diagnosen, kan med fordel anvende bogen.
Ny opdateret udgave med bl.a. energiberegninger på alle opskrifter.
Om forfatterne
Alle forfatterne er uddannede kliniske diætister og har yderligere en tillægsuddannelse i low FODMAP diet fra King’s College, London.
Mette Borre er ansat på Aarhus Universitetshospital med speciale i lever- og mave-tarm-sygdomme.
Lisbeth Jensen er ansat på Herlev Universitetshospital med ernæringsbehandling ved mave-tarm-kanalens sygdomme som speciale.
Cæcilie Gamsgaard Seidel arbejder som privatpraktiserende diætist med mave-tarm-sygdomme som speciale i eget firma, DiætistCentret.
Stine Junge Albrechtsen arbejder som privatpraktiserende diætist med mave-tarm-sygdomme som speciale i eget firma, Guided by Stine.
E-bogen er lavet i fixed format.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793575943
  • Udgivet:
  • 4. januar 2018
  • Straks på e-mail
  • 185,95 kr.
  • 199,95 kr.
  • 14,00 kr. (7%)
  • 0,00 kr.
Eller spar samlet 19% som medlem
  • 161,95 kr.
  • 38,00 kr. (19%)
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Low FODMAP diet – giver ro i maven 1
Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermentable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyoles), der giver problemer, når man har irritabel tarm (IBS). Ved at følge en Low FODMAP diet vil de fleste opleve mindre oppustethed, færre mavesmerter, mindre maverumlen og luftudvikling i tarmen. Symptomer, som for de fleste medfører en række begrænsninger, fx i det sociale liv.

Low FODMAP diet henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk, der vejleder patienter med diagnosen, kan med fordel anvende bogen.

Ny opdateret udgave med bl.a. energiberegninger på alle opskrifter.

Om forfatterne
Alle forfatterne er uddannede kliniske diætister og har yderligere en tillægsuddannelse i low FODMAP diet fra King’s College, London.

Mette Borre er ansat på Aarhus Universitetshospital med speciale i lever- og mave-tarm-sygdomme.

Lisbeth Jensen er ansat på Herlev Universitetshospital med ernæringsbehandling ved mave-tarm-kanalens sygdomme som speciale.

Cæcilie Gamsgaard Seidel arbejder som privatpraktiserende diætist med mave-tarm-sygdomme som speciale i eget firma, DiætistCentret.

Stine Junge Albrechtsen arbejder som privatpraktiserende diætist med mave-tarm-sygdomme som speciale i eget firma, Guided by Stine.

E-bogen er lavet i fixed format.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Low FODMAP diet – giver ro i maven 1


Andre bøger af Stine Junge Albrechtsen
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.