Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 55
 • 30
 • 12
 • 6
 • 6
 • 5
 • 3
Sprog
 • 22
 • 25
 • 2
 • 4
 • 8

Naturvidenskab og teknologi

 • Eske Willerslev af Eske Willerslev
  - Han gør det døde levende
  af Eske Willerslev & Kristoffer Frøkjær

  Professor Eske Willerslev er en globalt berømmet forsker, der er drevet af ildhu og dæmoner for at komme først og vinde. Sammen med videnskabsjournalist Kristoffer Frøkjær tager han på rejse til barndommens ødegård i Sverige for at genopleve sin fortid. Det er historien om drengen, der vil gøre sin barske far stolt, om teenageren, der var småkriminel, men som blev professor, om altid at gå mod strømmen og om at lide afsavn for at nå frem til målet. Det er historien om en mand, der spiser livet i store mundfulde, uanset hvad det byder på.Eske Willerslev jagter som verdensberømt evolutionsforsker sandheden om fortiden og tegner konturerne af menneskets ukendte fortid. Og under sin evige jagt på disse fortidslevn bliver Eske Willerslev blandt andet optaget i en indianerstamme, er ved at dø som pelsjæger i Sibirien og leder efter gener i et angiveligt rumvæsen. Og skaber overskrifter i alverdens medier.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Lystens pioner af Lone Frank
  - Historien om manden, der satte strøm til sindet og viste vej til fremtiden
  af Lone Frank

  Hjernekirurgerne blotlægger lystens anatomi, og med implanterede elektroder kan de tilbyde dig mental botox. Vi lever i en tid, hvor nydelse er vores stærkeste drivkraft. Men hvor langt er du villig til at gå for lysten? Lægger man øret til den offentlige diskussion, er der stort set ikke noget aspekt af psyken, man ikke i det mindste leger med tanken om at ville forandre. Ifølge Lone Frank er vi nået til et punkt, hvor psykiatrien mere end noget andet er det prisme, vi betragter og forstår os selv igennem. Gennem et par årtier har vi vænnet os til, at forskere ser lige ind i den levende hjerne med avancerede skannere, og at de nøje kortlægger dens væld af kemiske signaler. Men sådan så verden ikke ud, da den amerikanske psykiater Robert Heath i en tid, hvor Freud dominerede psykiatrien, i stedet insisterede på, at psykiske sygdomme var defekter i hjernen. I 1950 fandt han på at sætte elektroder dybt ned i hjernen på et levende menneske og slutte strøm til. Heath behandlede skizofrene, depressive og epileptikere, og resultaterne vakte opmærksomhed. Men så gik han for vidt. Forsøgte at omvende en homoseksuel mand ved at lukke ham inde med en kvindelig prostitueret og sætte strøm til hans hjernes lystcenter. I dag er Robert Heath fortrængt fra historien, men hans metode er genopstået. Dyb hjernestimulation er psykiatriens store håb. En ny tids pionerer eksperimenterer med elektrisk stimulation mod alt fra depression og angst til tvangshandlinger, anoreksi og aggressiv adfærd. I "Lystens pioner" jagter Lone Frank den fascinerende historie om Robert Heaths storhed og fald, og hendes opklaringsarbejde trækker overraskende tråde til nutidens forskning og giver en pejling for fremtiden. Bogen er en original blanding af historisk fortælling, reportage og personlig refleksion over vores forhold til os selv, til lysten og til eksistensen.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Leonardos univers af Carl Henrik Koch
  af Carl Henrik Koch

  2019 er 500-året for Leonardo da Vincis død og interessen for renæssancegeniet er vakt påny. Videnskabshistorikeren Carl Henrik Koch har tidligere skrevet roste biografier om tænkere som Pascal og Spinoza, og dette er kronen på et livslangt værk. Renæssancemennesket Leonardo da Vinci er til stadighed en gåde og inspirationskilde for mange. I én og samme person forenede han et virke som kunstner, som videnskabsmand og som filosof. Han efterlod sig værker som Mona Lisa og Den sidste nadver, banebrydende studier i den menneskelige anatomi og skitser til nogle af det 19. og 20. århundredes store opfindelser såsom cyklen og flyvemaskinen. Carl Henrik Koch, som har forsket i filosofiens og videnskabens historie gennem en menneskesalder, giver i Leonardos univers et stærkt portræt af universalgeniet Leonardo da Vinci. Således føjes endnu en perle til rækken af anmelderroste biografier om store europæiske tænkere fra Kochs hånd. Leonardos univers udkommer som et rigt illustreret pragtværk med en billedside, der bringer alsidigheden af Leonardo da Vincis virke til live for læseren.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Kemi på hjernen af Pernille Hermann
  - går ud over enhver forstand
  af Pernille Hermann & Philippe Grandjean

  Indsatsen begynder hos de mindste børn og de unge piger, for flere miljøgifte hober sig op i kroppen og går direkte videre til fosteret. Fremtidens kloge hoveder er afhængige af unge kvinders viden og vaner. “Vi har kun én chance for at udvikle en hjerne, og den er i fosterstadiet og de første leveår,” fastslår Philippe Grandjean, der har drevet forskningsprojekter i hele verden for at undersøge miljøets påvirkning af menneskers intelligens og udvikling. Bogen er Philippe Grandjeans personlige og let læste fortælling om disse forsøg og deres resultater. Den skræller lag på lag af årtiers uvidenhed, naivitet og korruption, som har ført til udbredelsen af de farlige miljøgifte. Og den fortæller om en af Danmarks skarpe forskere og hans livslange arbejde i miljøets tjeneste.

 • Udenfor skinner solen af Hans Petter Hougen
  af Hans Petter Hougen

  Gennem 30 år har Hans Petter Hougen beskæftiget sig med levende og døde indenfor retsmedicinen. I denne bog fortæller han om et liv, der har ført ham fra fødelandet Norge via Spanien til Danmark. Han tager os også med til USA, hvor han uddannede sig til retsmediciner og fik set sin del af skudofre og narkorelaterede dødsfald. Gennem sin karriere har han udført eller superviseret tusindvis af obduktioner i Danmark og i mange andre dele af verden, blandt andet et krigshærget Balkan i 1999, et tsunamiramt Thailand i 2004 og et smadret Gaza i 2014, som er noget af det værste retsmedicineren har oplevet.I "Udenfor skinner solen" reflekterer Hans Petter Hougen over livets skyggesider, som har udgjort så stor en del af hans arbejdsliv. Han fortæller om mange af de sager, der har gjort indtryk på ham undervejs. Fra den menneskelige ondskab, som folder sig ud i krige og kriminalsager, til naturkatastrofer og trafikulykker, som brat kan smadre familiers liv. Hvordan vænner man sig til det, og bliver det aldrig for meget?Hans Petter Hougen, f. 1949 i Oslo, professor i retsmedicin. Over 30 års erfaring fra Retsmedicinsk Institut ved Københavns Universitet med fokus på skud- og eksplosionsskader samt anvendelse af retsmedicin i internationalt menneskerettighedsarbejde.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Ud hvor livet frister af Janni Andreassen
  - Biografi om forfatteren og polarforskeren Ludvig Mylius-Erichsen
  af Janni Andreassen

  Den danske forfatter og polarforsker Ludvig Mylius-Erichsen (1872-1907) blev især berømt for de to grønlands-ekspeditioner, som han planlagde og deltog i: Den Litterære Ekspedition, der gik langs Grønlands vestkyst op til Thuledistriktet, og Danmark-ekspeditionen på den nordøstgrønlandske kyst. Ud hvor livet frister er fortællingen om hans fantastiske liv og død i 1907 under Danmark-ekspeditionen skrevet af forfatter og polarekspert Janni Andreassen. Bogen er illustreret med enestående og ikke tidligere offentliggjorte fotos.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Livet er et mirakel af Anna Mejlhede
  af Anna Mejlhede & Anja C. Andersen

  I begyndelsen er alt mørke. Og inde i mørket begynder en fortættet og uendelig varm kerne af energi at bevæge sig. Tætheden er så stor, at lyset ikke kan trænge igennem. Men pludselig undslipper et blegt lysglimt. Så lyder en dyb rumlen. Universet er født. Naturvidenskabens førende skabelsesberetning er Big Bang-teorien, og de fleste danskere - selv mange præster - er overbevist. Men ingen ved, hvad der kom før Big Bang, og ingen kan forklare, hvad det er for en kraft, der presser universet til at udvide sig stadig hurtigere og hurtigere. I Livet er et mirakel tilbringer astrofysiker Anja C. Andersen og sognepræst Anna Mejlhede en nat i henholdsvis Københavns Universitets gamle observatorium på Østervold og i Holmens kirke i København. Mens de kigger på nattens stjerner og kirkens historiske hvælvinger, taler de om videnskab og tro og om at kunne rumme begge kulturer. De to kvinder øser af deres professionelle viden og personlige historie, og de fortæller med hver deres baggrund om skabelsen, stjernerne, sjælen og døden. De diskuterer, hvad meningen er med livet, hvorfor nysgerrighed og kærlighed er afgørende urkræfter, og hvorfor præsten har valgt at have tillid til videnskabens forklaring på universets begyndelse, og astrofysikeren at blive døbt i Guds navn.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Min rejse til rummet af Thomas Djursing
  af Thomas Djursing, Henrik Bendix & Andreas Mogensen

  Andreas Mogensen skrev danmarkshistorie, da han 2. september 2015 blev sendt i rummet som første dansker nogensinde. I Min rejse til rummet fortæller Andreas om sin kamp for at blive astronaut, hvordan drømmen spirede som barn, og om hvordan han som ung og voksen konstant rettede uddannelse og jobs mod ét mål: at blive astronaut. Vi hører om de krævende test, som Andreas Mogensen og fem andre bestod blandt 10.000 ansøgere hos Den Europæiske Rumorganisation. Og han fortæller om den ekstreme astronauttræning, der bl.a. foregår dybt nede i mørke grotter i Italien, på havets bund i USA, i høje luftlag og i endeløse simuleringer i rumkapsler i Stjernebyen i Rusland. Ikke mindst fortæller Andreas Mogensen detaljeret om sin mission i rummet, om den højspændte raketafsendelse fra jorden, om at suse i en rumkapsel med 28.000 km. i timen, om tilkoblingen til Den Internationale Rumstation og den nervepirrende tur tilbage til Jorden. Og så fortæller han om livet på rumstationen: om den vigtige forskning og de mange forsøg, og om de komiske og udfordrende oplevelser ved at være vægtløs: at svæve gennem modulerne, spise, børste tænder, sove – helt almindelige hverdagsting, der kan drille, når intet er ”op” eller ”ned”. Andreas Mogensen tager i denne bog læseren med på en betagende rejse og ser frem mod nye missioner. En inspirerende fortælling om at nå sine mål og have hele verden – ja universet – som sin arbejdsplads.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • De renfærdige af Hanne Sindbæk
  - Fortællingen om Novo Nordisk
  af Hanne Sindbæk

  Novo Nordisk er Skandinaviens mest værdifulde selskab; mere værdifuldt end A.P. Møller – Mærsk, Carlsberg, Danske Bank, Lundbeck, Vestas og Coloplast – tilsammen! Novo Nordisk har sammen med søsterselskabet Novozymes gjort hovedaktionæren, Novo Nordisk Fonden, til en af verdens mest velhavende fonde med en formue under forvaltning på omkring 350 milliarder kroner. Alligevel er historien om denne helt ekstraordinære danske virksomhed aldrig skrevet. Før nu.De renfærdige er en uafhængig fortælling om de mennesker, begivenheder og produkter, der skabte Novo Nordisk. Fra den spæde start i 1923 , da nobelpristageren August Krogh kom hjem fra Canada med opskriften på det nye mirakelmiddel insulin over brødrene Pedersens start af en konkurrerende virksomhed, Novo, og de to selskabers rivaliseren gennem 64 år indtil fusionen i 1989. Det er en beretning om, hvordan Mads Øvlisen byggede bro fra den familieejede til den børsnoterede virksomhed, så de humanistiske værdier kom tørskoede over, samt hvordan Lars Rebien globaliserede virksomheden, mangedoblede dens værdi og blev udnævnt til verdens bedste CEO af det estimerede Harvard Business Review. Og det er en fortælling om den stræben efter renfærdighed, der løber som et uudsletteligt spor i virksomhedens dna. Bogen bygger på omfattende research samt interview med alle bogens nulevende hovedpersoner og en lang række nøglepersoner i og omkring virksomheden.

 • How to Change Your Mind af Michael Pollan
  - The New Science of Psychedelics
  af Michael Pollan

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Det blå lys af Stig Dalager
  af Stig Dalager

  DET BLÅ LYS er en stort anlagt roman om den dobbelte nobelpristager Marie Curie og hendes tid.Romanens handling spænder over mere end et halvt århundrede: fra 1860ernes russisk besatte Polen over La Belle Epoque i Paris og helt frem til mellemkrigstiden i 1930erne. Vi følger polsk-fødte Marie gennem de både lykkelige og traumatiske barndoms- og ungdomsår i Warszawa og den polske provins over de fattige studieår ved Sorbonne i Paris og frem til det skelsættende møde med fysikeren Pierre Curie. Hun gifter sig med ham, og sammen gør de under miserable forhold deres epokegørende videnskabelige opdagelser, nogle af de vigtigste i det tyvende århundrede. Skridt for skridt overvinder Marie flere af de barrierer, som det mandsdominerede samfund har opstillet for kvinder, men efter to nobelpriser indhentes hun i en voldsom pressekampagne af tidens fordomme mod kvinder og ’udlændinge’ – og bliver drevet til selvmordets rand.DET BLÅ LYS er en roman om en kvinde, hvis fascination af det ’blå lys’ fører hende ud på en videnskabelig opdagelsesrejse og ind i det ukendte. Men det er også en elementær menneskelig historie om en lidenskabelig kvinde, hvis kærlighed og intelligens sætter hende i stand til at overvinde næsten uoverstigelige barrierer."Stig Dalager balancerer videnskab og køn, offentlighed og det private i skarp bog om madame Curie." - Politiken"Videnskabskvinden Marie Curies liv og bedrifter beskrives i stor og detaljeret murstensroman, som samtidig er kultur- og videnskabshistorie. Alt i alt en imponerende og fascinerende bog." - Litteratursiden

 • Elon Musk lydbog af Ashlee Vance Spar 11%
  - Tesla, SpaceX og Jagten på en fantastisk fremtid
  af Ashlee Vance

  Nyd bestseller succesen som lydbog på din telefon, i bilen eller lige hvor du har lyst - når du har lyst. Den anmelderroste bog om Elon Musk er tilgængelig som digital download i MP3 format indtalt af Henrik Hartvig-Jørgensen.Få et unikt indblik i hverdagen og historien bag verdens vigtigste erhvervsleder, Elon Musk. Manden bag Tesla Motors. Erhvervslivets Iron Man.Den utrolige beretning forestås af den erfarne teknologi-journalist Ashlee Vance. Bag firmaerne Tesla Motors, PayPal, SolarCity og SpaceX, står Elon Musk, hvilket gør ham til en af de mest driftige og mest succesfulde iværksættere i Silicon Valley. Bogen er skrevet med forfatterens eksklusive adgang til Elon Musk i utallige samtaler samt med hans familie og venner.Det er beskrivelsen om rejsen fra en hård opvækst i Sydafrika til toppen af den internationale erhvervselite. Om en mand der ofte på randen af personlig ruin har revitaliseret et uddøende amerikansk industrielt produktionsapparat. Om nye innovative højder og anseelig modstand fra en etableret industri. Vance bruger fortællingen om Elon Musk til at udforske spørgsmålet: Er de bærende kræfter som skabte den moderne verden over et århundrede stadig konkurrencedygtige i en tid med massiv kynisk global konkurrence?Elon Musk er en af de mest usædvanlige skikkelser i amerikansk erhvervsliv nogensinde – et nutidigt amalgam af ikoner som Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes og Steve Jobs. En ultra-karismatisk leder som inspirerer med et radikalt syn på alt fra design til software, fossile brændstoffer og kunstig intelligens.

 • Biografías: Músicos del romanticismo af Heberto Gamero Contín
  af Heberto Gamero Contín

  -Este audiolibro está narrado en castellano.¿Sabe usted que Johann Sebastian Bach, en su juventud, caminó cuatrocientos kilómetros solo para conocer a un famoso compositor?¿Sabe usted que Mozart, cuando apenas comenzaba a caminar, al escuchar el chillido de un cerdo lo interpretó como una nota musical?¿Sabe usted que el Primer concierto para violín de Tchaikovsky fue calificado por un importante crítico musical de la época como carente de criterio y gusto?Heberto Gamero Contín (Venezuela, 1952). Después de una vida dedicada a los negocios, en 2002 y de forma autodidacta, inició su carrera literaria. En 2007 fue finalista en el VI Concurso Nacional de Cuentos de SACVEN con el relato Oportunidad no negociada. Ese mismo año obtuvo la mención honorífica del Premio de Narrativa Salvador Garmendia con el libro Cuentos de pareja y otros relatos. En 2008, con el cuento Los zapatos de mi hermano, ganó la 63° edición del Concurso Anual de Cuentos del diario El Nacional. Y en 2011, en la 66° edición del mismo concurso, obtuvo Mención Especial con el cuento Mi amigo invisible.

 • Biografías: Escritores del Siglo XX af Heberto Gamero Contín
  af Heberto Gamero Contín

  -Este audiolibro está narrado en castellano.¿Qué le dijo Hemingway al soldado italiano, a quien salvó la vida en plena guerra mundial cargándolo sobre su espalda, antes de entregarlo a los aliados?¿Qué pasaba por la mente de Juan Rulfo cuando, siendo agente comercial, viajaba por las interminables carreteras de México?Cuando la Academia sueca se negó a darle el Nobel a Jorge Luis Borges, ¿Cuál fue la reacción de un admirador del escritor?¿Cómo fueron los últimos momentos de Horacio Quiroga o de Stefan Zweig?Vladimir Nabokov, ¿soñó alguna vez con regresar a Rusia?Heberto Gamero Contín (Venezuela, 1952). Después de una vida dedicada a los negocios, en 2002 y de forma autodidacta, inició su carrera literaria. En 2007 fue finalista en el VI Concurso Nacional de Cuentos de SACVEN con el relato Oportunidad no negociada. Ese mismo año obtuvo la mención honorífica del Premio de Narrativa Salvador Garmendia con el libro Cuentos de pareja y otros relatos. En 2008, con el cuento Los zapatos de mi hermano, ganó la 63° edición del Concurso Anual de Cuentos del diario El Nacional. Y en 2011, en la 66° edición del mismo concurso, obtuvo Mención Especial con el cuento Mi amigo invisible.

 • Biografías: Músicos del modernismo af Heberto Gamero Contín
  af Heberto Gamero Contín

  -Este audiolibro está narrado en castellano.¿A que no sabías que el Primer concierto para violín de Tchaikovsky fue calificado por un importante crítico musical de la época como carente de criterio y gusto?¿Te podías imaginar que la más grande obra de Maurice Ravel no fuera su conocidísimo bolero?¿Tienes idea de que es lo que dieron en llamar las "schubertiadas" de Schubert?Estas pequeñas biografías, son relatos nunca escritos acerca de algunos de los músicos más notables de todos los tiempos.Heberto Gamero Contín (Venezuela, 1952). Después de una vida dedicada a los negocios, en 2002 y de forma autodidacta, inició su carrera literaria. En 2007 fue finalista en el VI Concurso Nacional de Cuentos de SACVEN con el relato Oportunidad no negociada. Ese mismo año obtuvo la mención honorífica del Premio de Narrativa Salvador Garmendia con el libro Cuentos de pareja y otros relatos. En 2008, con el cuento Los zapatos de mi hermano, ganó la 63° edición del Concurso Anual de Cuentos del diario El Nacional. Y en 2011, en la 66° edición del mismo concurso, obtuvo Mención Especial con el cuento Mi amigo invisible.

 • Biografías: Escritores del siglo XIX af Heberto Gamero Contín
  af Heberto Gamero Contín

  -Este audiolibro está narrado en castellano.¿Sabías que Daniel Defoe, el que creó a Robinson Crusoe, se dice que escribió más de 545 obras de todo tipo?¿Quién sería el que llevó rosas rojas a la tumba de Oscar Wilde?¿Sabes quién fue el que convenció a Arthur Conan Doyle para que no diera muerte en la ficción a su famosísimo personaje Sherlock Holmes?No hay dudas: el cielo me ha negado la gracia de ser escritor. ¿Sabías quien dijo estas palabras? Ni más ni menos que Cervantes.¿Sabes lo que le pasó a Kipling cuando, encantado consigo, mismo fue recoger su premio Nobel?Heberto Gamero Contín (Venezuela, 1952). Después de una vida dedicada a los negocios, en 2002 y de forma autodidacta, inició su carrera literaria. En 2007 fue finalista en el VI Concurso Nacional de Cuentos de SACVEN con el relato Oportunidad no negociada. Ese mismo año obtuvo la mención honorífica del Premio de Narrativa Salvador Garmendia con el libro Cuentos de pareja y otros relatos. En 2008, con el cuento Los zapatos de mi hermano, ganó la 63° edición del Concurso Anual de Cuentos del diario El Nacional. Y en 2011, en la 66° edición del mismo concurso, obtuvo Mención Especial con el cuento Mi amigo invisible.

 • Biografías: Pintores hasta siglo XX af Heberto Gamero Contín
  af Heberto Gamero Contín

  -Este audiolibro está narrado en castellano.Realmente como dicen Leonardo da Vinci era tal clase de genio que siendo solamente un aprendiz fue capaz de superar a su maestro el gran Verroquio?Qué influencia tuvo la pintura de Francisco de Goya la muerte de sus cuatro hijos?El famoso cuadro "Campos de trigo" de Vincent van Gogh se convirtió realmente en un símbolo para el pintor de su terrible delirio?Heberto Gamero Contín (Venezuela, 1952). Después de una vida dedicada a los negocios, en 2002 y de forma autodidacta, inició su carrera literaria. En 2007 fue finalista en el VI Concurso Nacional de Cuentos de SACVEN con el relato Oportunidad no negociada. Ese mismo año obtuvo la mención honorífica del Premio de Narrativa Salvador Garmendia con el libro Cuentos de pareja y otros relatos. En 2008, con el cuento Los zapatos de mi hermano, ganó la 63° edición del Concurso Anual de Cuentos del diario El Nacional. Y en 2011, en la 66° edición del mismo concurso, obtuvo Mención Especial con el cuento Mi amigo invisible.

 • Biografías: Pintores del siglo XX af Heberto Gamero Contín
  af Heberto Gamero Contín

  -Este audiolibro está narrado en castellano.Muchos lo dicen, pero nadie se lo cree. ¿sería posible que Salvador Dalí fue la reencarnación del propio Van Gogh?¿Cuánto le ayudaron a Gauguin para conseguir la originalidad de sus pinturas, las jovencitas de Tahití? Heberto Gamero Contín (Venezuela, 1952). Después de una vida dedicada a los negocios, en 2002 y de forma autodidacta, inició su carrera literaria. En 2007 fue finalista en el VI Concurso Nacional de Cuentos de SACVEN con el relato Oportunidad no negociada. Ese mismo año obtuvo la mención honorífica del Premio de Narrativa Salvador Garmendia con el libro Cuentos de pareja y otros relatos. En 2008, con el cuento Los zapatos de mi hermano, ganó la 63° edición del Concurso Anual de Cuentos del diario El Nacional. Y en 2011, en la 66° edición del mismo concurso, obtuvo Mención Especial con el cuento Mi amigo invisible.

 • I offentlighedens tjeneste af Edward Snowden
  af Edward Snowden

  I 2013 chokerede den 29-årige Edward Snowden verden, da han brød med den amerikanske efterretningstjeneste og afslørede, at den amerikanske stat i det skjulte arbejdede på at registrere ethvert telefonopkald, enhver sms og e-mail. Resultatet: et hidtil uset system for global masseovervågning med mulighed for at tilgå hver eneste borgers privatliv. Seks år efter afslører Snowden for første gang, hvordan han selv hjalp med at opbygge systemet, og hvorfor han følte sig kaldet til at afsløre det.I offentlighedens tjeneste spænder fra barndommens åbne og fremkommelige forstæder til voksenlivets hemmelighedsfulde poster i det tillukkede CIA og NSA. Bogen fortæller en enestående historie om en ung mand, der voksede op online – en mand, der blev først spion, siden whistleblower og nu internettets eksilerede samvittighed. Skrevet med vid, engagement og elegance – en født klassiker.Edward Snowden blev født i Elizabeth City, North Carolina og voksede op i skyggen af Fort Meade, Maryland. Han er uddannet systemoperatør og har arbejdet for de amerikanske efterretningstjenester CIA og NSA. Han har modtaget utallige priser for sit arbejde, blandt andet Right Livelihood award, den tyske Whisteblower Prize, Ridenhour Prize for Truth-Telling, og Carl von Ossietzky-medaljen tildelt af Den Internationale Liga for Menneskerettigheder. I dag er han bestyrelsesformand i Freedom of the Press Foundation. Edward Snowden har ”optrådt” på Roskilde Festivalen i 2016, hvor tusinder af festivaldeltagere var vidne til en live-streaming med ham.

 • This is Going to Hurt af Adam Kay Spar 12%
  - Secret Diaries of a Junior Doctor
  af Adam Kay

  The often hilarious, at times horrifying and occasionally heartbreaking diaries of a former junior doctor, and the story of why he decided to hang up his stethoscope.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Inventores II af Heberto Gamero Contín
  af Heberto Gamero Contín

  "¿Qué nos diría el cerebro de Albert Einstein si pudiera hablar?¿O el creador de la dinamita si tuviese la posibilidad de justificarse?Tesla y Edison, ¿llegaron a reconciliarse alguna vez?"Heberto Gamero Contín (Venezuela, 1952). Después de una vida dedicada a los negocios, en 2002 y de forma autodidacta, inició su carrera literaria. En 2007 fue finalista en el VI Concurso Nacional de Cuentos de SACVEN con el relato Oportunidad no negociada. Ese mismo año obtuvo la mención honorífica del Premio de Narrativa Salvador Garmendia con el libro Cuentos de pareja y otros relatos. En 2008, con el cuento Los zapatos de mi hermano, ganó la 63° edición del Concurso Anual de Cuentos del diario El Nacional. Y en 2011, en la 66° edición del mismo concurso, obtuvo Mención Especial con el cuento Mi amigo invisible.

 • Inventores I af Heberto Gamero Contín
  af Heberto Gamero Contín

  "¿Qué nos diría el cerebro de Albert Einstein si pudiera hablar?¿O el creador de la dinamita si tuviese la posibilidad de justificarse?Tesla y Edison, ¿llegaron a reconciliarse alguna vez?"Heberto Gamero Contín (Venezuela, 1952). Después de una vida dedicada a los negocios, en 2002 y de forma autodidacta, inició su carrera literaria. En 2007 fue finalista en el VI Concurso Nacional de Cuentos de SACVEN con el relato Oportunidad no negociada. Ese mismo año obtuvo la mención honorífica del Premio de Narrativa Salvador Garmendia con el libro Cuentos de pareja y otros relatos. En 2008, con el cuento Los zapatos de mi hermano, ganó la 63° edición del Concurso Anual de Cuentos del diario El Nacional. Y en 2011, en la 66° edición del mismo concurso, obtuvo Mención Especial con el cuento Mi amigo invisible.

 • Sophia Brahe af Brita Hartz
  af Brita Hartz

  Sophia Brahe (ca. 1556-1643) var en af de første kvindelige astronomer, og hun lavede allerede som fjortenårig sine første astronomiske observationer. Hendes berømte bror, astronomen Tycho Brahe, var stolt af sin begavede lillesøster og lukkede hende ind i sin kreds af videnskabsmænd.Sophia Brahes liv var ikke kun usædvanligt i kraft af hendes astronomiske forskning. Hun havde også et dramatisk kærlighedsliv, hvor særligt forholdet til alkymisten Erik Lange skabte problemer for hende. Brita Hartz’ roman fortæller om Sophia Brahes spændende liv og giver samtidig et indblik i kredsen omkring Tycho Brahe i slutningen af 1500-tallet.Den danske forfatter Brita Hartz (1912-2010) skrev en lang række anmelderroste bøger, som både retter sig mod børn, unge og voksne. Hendes fortællinger foregår ofte i fortiden, både i Danmark og ude i den store verden, og er inspireret af historiske begivenheder.

 • Jannick Brennum - Hovedmanden af - Euroman
  af - Euroman

  Jens Vilstrup interviewer Jannick Brennum.MÆND - DE BEDSTE PORTRÆTTER samler for første gang mere end 25 års portrætter fra magasinet til en bog, der ikke blot fortæller historien om forskellige kendte, danske mænd, men også viser et tværsnit af politik, sport og kultur i det moderne Danmark i samme periode. Hvert portræt bliver aktualiseret ved, at skribenten fortæller om, hvordan interviewet blev til, og hvordan det foregik.MÆND - DE BEDSTE PORTRÆTTER samler for første gang mere end 25 års portrætter fra magasinet til en bog, der ikke blot fortæller historien om forskellige kendte, danske mænd, men også viser et tværsnit af politik, sport og kultur i det moderne Danmark i samme periode. Hvert portræt bliver aktualiseret ved, at skribenten fortæller om, hvordan interviewet blev til, og hvordan det foregik. Bogens tekster er skrevet af freelance skribenter og journalister på Euroman.

 • Alan Turing Spar 13%
  - The Enigma
   

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Alan Turing af Andrew Hodges Spar 18%
  - The Enigma
  af Andrew Hodges

  • Fragt
  • 25,00 kr.
  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Gunpowder And Geometry af Benjamin Wardaugh
  af Benjamin Wardaugh

  August, 1755. Newcastle, on the north bank of the Tyne. In the fields, men and women are getting the harvest in. Sunlight, or rain. Scudding clouds and backbreaking labour. Three hundred feet underground, young Charles Hutton is at the coalface. Cramped, dust-choked, wielding a five-pound pick by candlelight. Eighteen years old, he's been down the pits on and off for more than a decade, and now it looks like a life sentence. No unusual story, although Charles is a clever lad - gifted at maths and languages - and for a time he hoped for a different life. Many hoped. Charles Hutton, astonishingly, would actually live the life he dreamed of. Twenty years later you'd have found him in Slaughter's coffee house in London, eating a few oysters with the President of the Royal Society. By the time he died, in 1823, he was a fellow of scientific academies in four countries, while the Lord Chancellor of England counted himself fortunate to have known him. Hard work, talent, and no small share of luck would take Charles Hutton out of the pit to international fame, wealth, admiration and happiness. The pit-boy turned professor would become one of the most revered British scientists of his day. This book is his incredible story.

 • Danskeren bag bomben af Knud Jakobsen Spar 18%
  af Knud Jakobsen

  Historien om Charles Christian Lauritsen er den fantastiske fortælling om tømrerlærlingen fra Holstebro, der deserterede fra militærtjeneste i Danmark og var med til at konstruere verdens første atombombe.Under første verdenskrig stak han af til USA, hvor han læste fysik og blev professor på rekordtid. Han konstruerede verdens største røntgenrør og blev berømt som fysiker. Under anden verdenskrig bidrog han til krigsindsatsen på flere områder end nogen anden.Han konstruerede et brandrør, der kunne skyde fly ned uden at ramme, og han producerede over to millioner raketter til det amerikanske søværn. Han var hemmelig agent i Sverige og hentede Hitlers V-2-raket til England. Krigens sidste år tilbragte han i Los Alamos, hvor han reddede et fastkørt atomprogram, og hvor han var med til at udpege Hiroshima og Nagasaki som bombemål.Efter krigen kæmpede han sammen med Niels Bohr for kontrol med atomenergi og blev valgt som formand for de amerikanske fysikere. Han var modstander af brintbomben, men tilhænger af et stærkt amerikansk forsvar og var i mange år bl.a. rådgiver for den amerikanske præsident.I Danmark er han glemt, men i USA er gader, biblioteker og laboratorier opkaldt efter ham, og et krater på månen bærer hans navn. Nu bliver beretningen om hans eventyrlige liv fortalt for første gang.

 • Cicero af Klaus Bringmann
  af Klaus Bringmann

  Marcus Tullius Cicero ist eine der faszinierendsten Persönlichkeiten der späten römischen Republik. Wie kaum ein anderer verkörperte er die klassischen Ideale der altrömischen Tugenden – und geriet gerade deswegen in den Strudel der untergehenden republikanischen Ordnung. Die Idealvorstellungen des römischen Staates sah er gefährdet durch sozialrevolutionäre Politiker wie Catilina und wurde damit automatisch zum Gegenspieler Caesars. Als dieser ermordet wurde, jubelte er – und ahnte zu spät, dass er wieder auf der falschen Seite stand: Im Bürgerkrieg gegen die Caesarmörder wurde er eines der ersten Opfer der Proskriptionen. Klaus Bringmann erzählt jedoch nicht nur von Ciceros Verwicklungen in die Auseinandersetzungen seiner Zeit als Redner und Politiker, sondern stellt auch sein umfangreiches schriftliches Werk vor, das neben politischen Ideen auch seine privaten Eindrücke und Gedanken widerspiegelt und den Menschen Cicero erkennen hilft.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.