Genrer
Pris
DKK
Anmeldelser
 • 1
 • 1
 • 2
 • 2
 • 3
Formater
 • 80
 • 8
Sprog
 • 34
 • 52
 • 1
 • 1

Forretning

 • GURUBOGEN af Jonathan Løw Spar 19% Lydbog GURUBOGEN af Jonathan Løw

  I GURUBOGEN har 100 af verdens førende iværksættere og ledere ordet. De skriver jordnært og uhøjtideligt om innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.Du kan bl.a. blive klogere på, hvorfor idéer slet ikke er så vigtige, som vi går og tror, og hvorfor vi skal droppe snakken om at være forandringsparate og i stedet blive forandringsskabende. Derudover er der konkrete råd til organisationer i alle faser af deres udvikling, en palet af måder at sikre innovation og innovationskulturen på samt kvalificerede forslag til, hvordan du arbejder med din autenticitet.Glæd dig til at blive inspireret af 100 artikler skrevet af Airbnb-stifter Brian Chesky, Årets Leder i 2014 lakridsmageren Johan Bülow, Nobelprismodtager Daniel Kahneman, kvinden bag Endomondo Mette Lykke, restaurant Nomas direktør Peter Kreiner, ledelsesguruerne Otto Scharmer og Robin Sharma og mange, mange flere.GURUBOGEN rummer ikke sandheden, én klar pointe eller rød tråd. I stedet er håbet, at du finder glæde og inspiration ved at lytte til bogens artikler og finde de tanker og idéer, som giver mening for lige netop dig. Så uanset om du er en enmandsvirksomhed, vækstiværksætter, udviklingskonsulent, leder eller blot interesserer dig for bogens temaer, så er du inviteret med til at innovere, skabe vækst og ændre verden.

  MP3 Dansk 9788771831412 860 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 268,00 kr.
  • Pris:
  • 217,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Teure Fehler af Matthias Schranner Lydbog Teure Fehler af Matthias Schranner

  Verhandlungen im Geschäftsleben – mit diesem Werk eine Leichtigkeit!Verhandlungen im Geschäftsleben können knallhart sein und gehören damit zu den größten Herausforderungen. Und trotzdem sind die meisten Menschen nicht geübt darin, diese zu führen. Lieber vermeiden sie Eskalation, suchen nach Harmonie und verschätzen sich bei der Machtverteilung. In diesem Werk werden daher die sieben größten Fehler dargelegt, die man bei der Verhandlungsführung machen kann. Aus diesen werden dann Strategien abgeleitet und anhand greifbarer Beispiele verdeutlicht. So lernen Sie souverän und erfolgreich zu verhandeln!Autor Matthias Schranner wurde 1964 in Moosburg an der Isar geboren. Der Verwaltungsjurist wurde bei der Polizei und beim FBI für schwierige Verhandlungen ausgebildet. Er steht mit seinem Institut, dem Schranner Negotiation Institute, der UN, globalen Unternehmen und politischen Parteien als Berater für schwierige Verhandlungen zur Seite. Zudem ist Schranner an der Universität St. Gallen als Lehrbeauftragter für Verhandlungen angestellt. Diverse Fortune 500 Companies werden außerdem von der von ihm entwickelten Negotiation Scorecard® unterstützt.

  MP3 Tysk 9783836810043 279 Minutter minutter
  • Pris:
  • 57,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Relationel koordinering i praksis af Bo Vestergaard Lydbog Relationel koordinering i praksis af Bo Vestergaard

  Leder? projektleder? Koordinator? Teamleder? Hvordan kan du hjælpe gruppen med at træffe bedre beslutninger og handle koordineret? Præcis og kortfattet teoretisk-praktisk intro og 9 konkrete metoder med trin-for-trin-opskrifter. Baseret på aktionsforskning. Forord af professor Jody Hoffer Gittell.Kapitel 1: ADFÆRD der fremmer bedre beslutninger og koordineret handling Kapitel 2. STRUKTURER der fremmer bedre beslutninger og koordineret handlingkapitel 3: METODER til facilitering der fremmer bedre beslutninger og koordineret handlingDet teoretiske fundament er en NY KOBLINING af forskningen i RELATIONEL KOORDINERING, PSYKOLOGISK TRYGHED og KOLLEKTIV INTELLIGENS. Bogen udfolder en generel model, der er udviklet igennem 1,5 års aktionsforskning i en af Danmarks fem største kommuner. Det giver en klar praktisk-teoretisk ramme for facilitering af grupper, der skal lykkes med en kompleks fælles opgave.JODY HOFFER GITTELL; "Bogen gør ´relationel koordinering´ lettilgængelig og omsætter forskning til praksis. Den viser, hvordan du kan lede effektiv ansigt-til-ansigt-koordinering." (Professor, Brandeis University, Heller School Executive Director, Relational Coordination Research Collaborative) Bogen er til:LEDERE, projektledere, koordinatorer og konsulenter, som hjælper grupper med at lykkes når den fælles opgave er præget af uforudsigelighed og gensidig afhængighed. MEDARBEJDERE, som gerne vil vide, hvilken adfærd der gør det sandsynligt, at de i fællesskab kan træffe kloge beslutninger og handle koordineret. Og ikke mindst: hvilken almindelig og ofte velment adfærd deltagerne bør minimere eller helt undgåUNDERVISERE og ledelsesstuderende, som er optaget af, hvorfor den forskningsbaserede teori om relationel koordinering BØR KOBLES med den nyeste forskning i psykologisk tryghed og kollektiv intelligens for at blive særlig nyttig for praktikeren. Og hvordan indsigterne kan omsættes til konkret facilitering af kommunikation og samarbejde.Forfatteren, aktionsforskeren og proceskonsulenten, Bo Vestergaard, har været aktiv i "Relationel Coordination Research Collaborative" siden oprettelsen i 2011. Denne bog er baseret på 1,5 års aktionsforskning i en samarbejdsmodel udviklet til tværgående samarbejde om borgere med komplekse problemstillinger i en af landets fem største kommuner.

  MP3 Dansk 9788799640362 116 Minutter minutter
  • Pris:
  • 145,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Byg bro mellem siloerne af Bo Vestergaard Lydbog Byg bro mellem siloerne af Bo Vestergaard

  Hvordan er chefer, ledere og medarbejdere sammen lykkes med at reformere sammenhæng i deres kerneydelser ...på 4 måneder!: Bogen afdækker tænke- og handleværktøjerne i en generisk "Fair Proces" model for både strategisk og operationel forandringsledelse. Baseret på aktionsforskning i både kommunal- og hospitalkontekster. 27 ud af 28 indsatser udviklede, implementerede og fastholdte ny og bedre praksis. Chefer, ledere og medarbejder beskriver forandringsledelsesmodellen, som afgørende for at skabe involvering, ejerskab og fremdrift sideløbende med den generelle drift. HVORFOR LYTTE TIL BOGEN?1) Før/efter cases gør det tydeligt hvorfor "brobygning" kan løse kvalitets- og effektivitetsparadokset i den offentlige sektor2) De generelle forandringsledelsesprocesser og konkrete værktøjer har udmærket sig med en usædvanlig høj succesrate (og har vist sig at fungere på tværs af vidt forskellige organisationskontekster)DEL 1: Øg kvaliteten. Byg ”bro” mellem siloerne i form af nye arbejdsgange, så borgeren får den rigtige hjælp – når borgeren er klar. Ikke først når organisationen er klar. Det øger kvaliteten for borgerne og mindsker det samlede ressourcetræk i organisationen. Før/efter cases. DEL 2: Forandringsledelse af omstillingsprocessen fra ide til implementering (for chefer, ledere af medarbejdere og projektledere)DEL 3: Skab bølger af brobyggende indsatser (for direktører, chefer og programledere) DIREKTØREN: ’Et inspirerende og troværdigt bud på og en god vejledning i, hvordan man kan arbejde med at bygge bro mellem siloerne i offentlige organisationer. ’ Direktør Martin Østergaard, skolechef Jakob Ryttersgaard og udviklingskonsulent Karen Nygaard, Aalborg Kommune PROGRAMLEDEREN: ’Virker i praksis! Et fantastisk værktøj til at strukturere ledelsesarbejdet i tværgående projekter.’ Jens Ravnholt, tidligere projektchef for ”Projekt relationel koordinering”, chefkonsulent i Forbedring, Region Nordjylland INSTITUTIONSLEDEREN: ’Jeg er begejstret for vekselvirkningen mellem teori, praksis og illustrationer. Og tilgangen virker i praksis!’ Esther Hjorth Petersen, områdeleder, Social, Arbejdsmarked og Sundhed, Tønder Kommune, CHEFEN:’…ledelsesværktøjerne virkede særdeles godt, da vi skabte en bedre sammenhæng i en type af patientforløb. Bogen formidler teori, værktøjer og eksempler i et lettilgængeligt sprog.’Kirsten Lau Baggesen, klinikchef, Regionshospital Nordjylland

  MP3 Dansk 9788799640355 195 Minutter minutter
  • Pris:
  • 145,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Fair proces af Bo Vestergaard Lydbog Fair proces af Bo Vestergaard

  11.000 solgt. FÅ MEDARBEJDERNE MED DIG! Konkrete værktøjer. Prisvindende praktisk teori. Uddrag bragt i Harvard Business Review. De sidste 30 års forskning viser, at to ud af tre forandringsprocesser ikke skaber mere værdi for organisationen. Men når medarbejderne har ejerskab til formålet med forandringen og er involverede i at udvikle og afprøve løsninger, så lykkes det otte ud af ti gange.MEN HVORDAN INVOLVERE UDEN AT MISTE STYRINGEN? Og hvordan styre uden at medarbejderne miste ejerskabet? På 149 minutter får du centrale fair proces-VÆRKTØJER TIL HURTIGT, AT SKABE EJERSKAB OG FREMDRIFT. Fair proces er en forskningsbaseret og praktisk tilgang til forløbsstyring af involverende forandringsprocesser. En tidlig udgave af bogen vandt i 2012 en pris på den nordamerikanske forskerpraktiker- konference “Academy of Management” i Boston. Uddrag af bogen er bragt i Harvard Business Review. VICEKLINIKCHEF: ”Fair proces bør være obligatorisk læsning for alle ledere i og af forandringsprocesser. Den er systematisk og lettilgængelig og har solid evidensforankring. Man får sin ledelsesværktøjskasse udvidet med et power tool." Charlotte Buch Gøthgen. Viceklinikchef, Aalborg Universitetshospital PRODUKTIONSCHEF: ”Fair proces er den tilgang til forandringer, jeg har manglet i mit virke som leder i en videnstung virksomhed, hvor forandringer er hverdag. For den praksisorienterede byder den på mange brugbare redskaber. Hermed varmt anbefalet.” Morten Holst Bjørno. Produktionschef, Martin Professional A/S SKOLELEDER: ”Fair proces er en af de mest anvendelige bøger om forandringsledelse, jeg har læst - en kærkommen how-to-do-it-bog, med en solid teoretisk forankring!” Martin Gredal. Skoleleder, Rosenlundskolen INSTITUTIONSLEDER: ”Fair proces er et fantastisk arbejdsredskab til en leder, der arbejder med forandrings-processer. Når jeg roser bogen så vældigt, er det, fordi fair proces giver vejledninger på, hvad der kan virke, og hvorfor det virker, og konkrete vejledninger, som er lige til at gå ud og bruge.” Marietta Rosenvinge. Leder af Døgncentret Frederikshavn

  MP3 Dansk 9788799640348 149 Minutter minutter
  • Pris:
  • 145,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Det kreative Danmark - 28 topchefer om kultur, erhverv og fremtidens partnerskaber af Christian Have Lydbog Det kreative Danmark - 28 topchefer om kultur, erhverv og fremtidens partnerskaber af Christian Have

  Et potentiale, som kommer til udtryk i vores særlige danske DNA og detmenneskesyn, de værdier og den kulturarv, som dette DNA indeholder.Det kommer til udtryk i vores uddannelsessystem, vores blik for talentudvikling og evnen til at imødekomme digitaliseringen på en innovativmåde – såvel som i den imponerende position, som den kreative sektorallerede har opnået i det danske erhvervsliv. Denne bog har til formål at inspirere alle relevante aktører, der har lyst til og mod på at bidrage til denne spændende og banebrydende proces. En vigtig mission med bogen er at få det brede spektrum af aktører til at forlade deres komfortzone. Til at tænke nye tanker og generere nye ideer. Til at indse potentialet i at samarbejde med aktører og institutioner, man hidtil har været skeptisk overfor. Det er netop i krydsbefrugtningen af det kreative og kommercielle,at potentialet er allerstørst. Naturligvis for de involverede parter, men så sandelig også for samfundet som helhed.Flere end 25 topfolk fra kulturlivet, erhvervslivet, turismesektoren og fondsverdenen kommer til orde i denne lydbog: Lars Aaen Thøgersen, Peter Larsen KaffeKenneth Agerholm, ArtbizzMette Bock, MF (LA) Stine Bosse, erhvervskvindeStephen Bruyant-Langer, The Personal Business PlanUlrik Bülow, erhvervsmandSigne Christiani, Mercedes-Benz DanmarkAne Cortzen, arkitekt og bl.a. tidl. kulturchef for KählerUffe Elbæk, MF (Å)Mikael Fock, Kulturværftet og ToldkammeretMorten Friis-Olsen, Audi DanmarkBertel Haarder, MF (V) og bl.a. tidl. kirke- og kulturministerGerda Hempel, ArtbizzTom Hermansen, Ny CarlsbergfondetJacob Holm, Fritz HansenMarianne Jelved, MF (B) og bl.a. tidl. kulturministerLennart Lajboschitz, erhvervsmandBrian Mikkelsen, Dansk Erhverv og bl.a. tidl. kulturministerSøren Møller, Fredericia TeaterKarim Nielsen, Brøchner HotelsPoul Johannes Pedersen, Thise MejeriAnna Porse Nielsen, SeismonautLars Ramme Nielsen, Dansk ErhvervCaroline Søeborg Ahlefeldt, Heartland FestivalClaus Strue Frederiksen, filosofRasmus Tscherning, Creative Business CupEmil Wilk, Prxjects by Mercedes-BenzMads Øvlisen, erhvervsmandChristian Have indtager rollen som ordstyrer og samtalepartner, ligesom han indrammer hele bogen med sine egne observationer, konklusioner og konkrete anbefalinger.

  MP3 Dansk 9788726234442 457 Minutter minutter
  • Pris:
  • 65,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Danmark disruptet af Markus Bernsen Spar 18% Lydbog Danmark disruptet af Markus Bernsen

  På få år er vores lille velfærdsstat blevet en forstad til Silicon Valley: Apple og Facebook bygger enorme datacentre i danske provinsbyer; Google har et tæt samarbejde med kommunerne; regeringen har nedsat et ”disruptionråd”, udpeget en ”tech-ambassadør” og lovet at gøre Danmarks til ”verdens mest digitaliserede land”.Samtidig forsøger en dansk modstandsbevægelse at tage magten tilbage fra tech-giganterne. De kan se, at digital overvågning, robotter og kunstig intelligens truer vores demokrati og frihed.Vi møder nørder, aktivister, hackere, dommedagsprofeter og cyborgs. Og vi finder ud af, hvad det er for nogle værdier, vi er i gang med at downloade fra USA.

  MP3 Dansk 9788702270907 493 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 143,00 kr.
  • Pris:
  • 116,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Personlig gennemslagskraft af Jesper Klit Lydbog Personlig gennemslagskraft af Jesper Klit

  Personlig gennemslagskraft - defineret som evnen til at brænde igennem over for andre mennesker - er i stigende grad en efterspurgt kompetence hos ledere og medarbejdere. Med udgangspunkt i mange års erfaringer som kommunikationsrådgiver, tv-journalist og efterspurgt foredragsholder og underviser giver Jesper Klit i denne nye, reviderede udgave af bestselleren "Personlig gennemslagskraft" en lang række værktøjer, metoder og indsigter til at udvikle læserens personlige gennemslagskraft. Bogen er bygget op omkring de syv stærkeste vaner fra verdens bedste kommunikatører - forklaret i syv kapitler med konkrete forslag til handling.Jesper Klit (f. 1956) er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har blandet andet haft jobs på Weekendavisen og TV2 og arbejder i dag som kommunikationsrådgiver.

  MP3 Dansk 9788726168167 481 Minutter minutter
  • Pris:
  • 65,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Sådan digitaliserer man en kop kaffe af Kris Østergaard Spar 18% Lydbog Sådan digitaliserer man en kop kaffe af Kris Østergaard

  Innovation er noget af det, som etablerede organisationer taler allermest om, men også har allersværest ved at få til at lykkes. Alt for ofte ser man, at organisationer iværksætter innovationstiltag, som ikke giver de ønskede resultater, fordi de mangler et ambitiøst og strategisk innovationsdesign.Kris Østergaard giver læseren en grundig indføring i, hvordan man som etableret virksomhed opnår varige resultater med innovation. Han tager læseren med verden rundt til virksomheder som Amazon, Grundfos, Google, der nu er blevet til Alphabet, og Mærsk – virksomheder, der alle på hver deres måde har investeret i at fremtidssikre deres organisationer gennem innovation.

  MP3 Dansk 9788702266849 365 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 143,00 kr.
  • Pris:
  • 116,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Atomic Habits af James Clear Lydbog Atomic Habits af James Clear

  The instant New York Times bestsellerTiny Changes, Remarkable ResultsNo matter your goals, Atomic Habits offers a proven framework for improving--every day. James Clear, one of the world's leading experts on habit formation, reveals practical strategies that will teach you exactly how to form good habits, break bad ones, and master the tiny behaviors that lead to remarkable results.If you're having trouble changing your habits, the problem isn't you. The problem is your system. Bad habits repeat themselves again and again not because you don't want to change, but because you have the wrong system for change. You do not rise to the level of your goals. You fall to the level of your systems. Here, you'll get a proven system that can take you to new heights.Clear is known for his ability to distill complex topics into simple behaviors that can be easily applied to daily life and work. Here, he draws on the most proven ideas from biology, psychology, and neuroscience to create an easy-to-understand guide for making good habits inevitable and bad habits impossible. Along the way, readers will be inspired and entertained with true stories from Olympic gold medalists, award-winning artists, business leaders, life-saving physicians, and star comedians who have used the science of small habits to master their craft and vault to the top of their field.Learn how to: * make time for new habits (even when life gets crazy); * overcome a lack of motivation and willpower; * design your environment to make success easier; * get back on track when you fall off course;...and much more.Atomic Habits will reshape the way you think about progress and success, and give you the tools and strategies you need to transform your habits--whether you are a team looking to win a championship, an organization hoping to redefine an industry, or simply an individual who wishes to quit smoking, lose weight, reduce stress, or achieve any other goal.

  MP3 Engelsk 9781524779276
  • Forlagets pris:
  • 593,75 kr.
  • Pris:
  • 548,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Success Through Diversity af Carol Fulp Spar 28% Lydbog Success Through Diversity af Carol Fulp

  Explores how investing in a racially and ethnically diverse workforce will help make contemporary businesses more dynamic, powerful, and profitableIn our fast-changing demographic landscape, companies that proactively embrace diversity in all areas of their operations will be best poised to thrive. Renowned business leader and visionary Carol Fulp explores staffing trends in the US and provides a blueprint for what businesses must do to maintain their competitiveness and customer base, including hiring in new ways, aligning managers around diversity, providing new kinds of leadership development, and engaging employees to embrace differences. Using detailed case histories of corporate cultures such as the NFL, Eastern Bank, John Hancock, Hallmark Health, and PepsiCo, as well as her own experiences in the workplace and in advising companies on diversity practice, Fulp demonstrates how people of different races and ethnicities represent an essential asset to contemporary companies and organizations.

  MP3 Engelsk 9780807094938
  • Forlagets pris:
  • 468,75 kr.
  • Pris:
  • 336,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Find dit hvorfor af Simon Sinek Spar 18% Lydbog Find dit hvorfor af Simon Sinek, David Mead & Peter Docker

  'Hver af os har et HVORFOR, et dybt rodfæstet formål, en sag eller en overbevisning, som er kilden til vores passion og inspiration. Du ved måske endnu ikke, hvad dit er, eller hvordan du skal udtrykke det i ord. Men vi kan garantere dig for, at du har et.Ifølge den amerikanske ledelsesguru Simon Sinek kan man inspirere og motivere ved at tydeliggøre, hvilke tanker der ligger bag ens handlinger. Hvis vi ønsker at føle en daglig glæde over og passion for vores arbejde, og at vi bidrager til noget, der er større end os selv, har vi alle brug for at kende vores hvorfor. Denne bog præsenterer i detaljer vejen til hvorfor-opdagelsen.I Simon Sineks første bog Start med hvorforforklarede han, at det ikke drejer sig om, hvad vi gør, men hvorfor vi gør noget. Find dit hvorfor tager derfor skridtet videre og leverer en konkret vejledning til, hvordan du som enkeltperson og organisation finder frem til dit hvorfor. Når du kender dit hvorfor, er det nemmere at formulere, hvad der giver dig tilfredsstillelse og driver din adfærd. Hvorfor bliver det, du kan referere til og agere ud fra, og du vil blive i stand til at træffe mere bevidste valg for din virksomhed, din karriere og dit liv. Med et tydeligt formuleret hvorfor bliver det som virksomhed nemmere at opnå større og mere langvarig succes, højere grad af tillid og loyalitet blandt medarbejdere og kunder, og det bliver tilmed lettere at være mere fremadsynet og innovativ end konkurrenterne.Find dit hvorfor er et destillat af mere end 25 års erfaringer med hvorfor-opdagelser. Simon Sinek og hans team har hjulpet alle slags mennesker ? herunder iværksættere, enkelte medarbejdere, små virksomheder og teams inden for store virksomheder ? med at finde deres hvorfor. Denne bog er designet til at hjælpe dig med at finde dit. Bogen har forord af den danske foredragsholder og iværksætter Jonathan Løw.

  MP3 Dansk 9788771608687 334 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 179,00 kr.
  • Pris:
  • 145,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • LYT! om samspil i organisationer af Merethe Klint Lydbog LYT! om samspil i organisationer af Merethe Klint

  LYT! – om samspil i organisationer præsenterer en anderledes måde at tænke organisationer på. Du behøver ikke at kaste alt, hvad der hedder struktur, viden og evidensbaseret praksis, over bord for at være innovativ og udviklingsorienteret. Med et musisk mindset og evnen til at lytte bliver organisationsarbejdet langt mere helhedsorienteret – med plads til at dygtiggøre sig, improvisere og være nærværende. Det handler om at tænke som en musiker og lade teamet arbejde som et orkester. For hvis én spiller falsk, spiller hele orkesteret falsk.Lige fra partiturets spæde begyndelse til processen i øvelokalet og frem til den sidste performance handler det om samspil mellem mennesker. For orkesteret såvel som organisationen.Undervejs i bogen kan du læse om, hvordan så forskellige organisationer som Topdanmark, Tivoli og Business Region Aarhus arbejder musisk. Desuden fortæller tre dirigenter og orkesterledere om, hvordan de får korets og orkesterets mange stemmer til at klinge som én fælles helhed.Hvad enten du er leder eller specialist, får du i LYT! et nyt perspektiv på samarbejde samt inspiration til at skabe en velklingende organisation.

  MP3 Dansk 9788797008713 259 Minutter minutter
  • Pris:
  • 95,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Dream Teams af Shane Snow Spar 19% Lydbog Dream Teams af Shane Snow

  Award-winning entrepreneur and journalist Shane Snow reveals the counterintuitive reasons why so many partnerships and groups break down--and why some break through.The best teams are more than the sum of their parts, but why does collaboration so often fail to fulfill this promise? In Dream Teams, Snow takes us on an adventure through history, neuroscience, psychology, and business, exploring what separates groups that simply get by together from those that get better together.You'll learn:*How ragtag teams--from soccer clubs to startups to gangs of pirates--beat the odds throughout history.*Why DaimlerChrysler flopped while the Wu-Tang Clan succeeded, and the surprising factor behind most failed mergers, marriages, and partnerships.*What the Wright Brothers' daily arguments can teach us about group problem solving.*Pioneering women in law enforcement, unlikely civil rights collaborators, and underdog armies that did the incredible together.*The team players behind great social movements in history, and the science of becoming open-minded.Provocative and entertaining, Dream Teams is a landmark work that will change the way we think about people, progress, and collaboration.Includes a Bonus PDF with an illustrated special afterword with Sheryl Sandberg and Adam Grant, the Dream Teams Cheat Sheet, and more.

  MP3 Engelsk 9780525587460
  • Forlagets pris:
  • 831,25 kr.
  • Pris:
  • 671,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Kæmp for kloden af Vincent F. Hendricks Spar 12% Lydbog Kæmp for kloden af Vincent F. Hendricks & Claus Strue Frederiksen

  Verdens problemer skal løses i fællesskab! Claus Strue Frederiksen og Vincent F. Hendricks introducerer et nyt ansvarlighedsbegreb, som de kalder for Unified Social Responsibility. Det handler om, at alle går sammen om opgaven.Mange virksomhedsledere, politikere og forskere har allerede engageret sig i kampen for klodens overlevelse, men tiltagene virker ofte usammenhængende og tilfældige og af og til temmelig symbolske. Det er som om, det er solooptræden uden retning.Hvis erhvervslivet, politikerne og forskningsverdenen går sammen i et fælles arbejde for at løse klodens livstruende problemer, vil vi kunne efterlade en bedre verden til vores børn og børnebørn.Den fælles strategi er allerede lagt: FN’s 17 verdensmål er den perfekte plan at tage udgangspunkt i. Disse mål – vel at mærke alle 17 – skal være den fælles linse, aktørerne ser deres opgave igennem.

  MP3 Dansk 9788702259858 230 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 84,00 kr.
  • Pris:
  • 73,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Gaven i kritik af Maj Bjerre Lydbog Gaven i kritik af Maj Bjerre

  Om bogen: Gaven i kritikAlt for ofte bliver kritik og feedback misforstået. Som modtager har vi en tendens til at tage det personligt, selvom det ikke altid er personligt ment. Det forhindrer os i at lytte og bruge budskabet til læring og udvikling. Som afsender har vi en tendens til at glemme, at vores feedback og kritik skal være brugbar for modtageren. Så længe vi ikke forstår at håndtere kritik og feedback på en sund måde, forhindrer det os i at gro som mennesker. Det komplicerer vores kommunikation, relationer, resultater og samarbejde – både på arbejdspladsen og i privatlivet. Kritik og feedback er fundamentale vilkår for menneskets udvikling og handler om at blive den bedste udgave af sig selv.”Gaven i kritik” giver dig viden og konkrete redskaber. Du lærer hvad forskellen på kritik og feedback er. Hvorfor det er så vigtigt men også svært for os mennesker at tage imod og give kritik på en god måde. Bogen gør dig i stand til at vende din egen udvikling med det samme. Når du har læst bogen, vil du være i stand til at modtage og give kritik på en måde, så den bliver hørt og brugt konstruktivt.

  MP3 Dansk 9788797044018 77 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 99,00 kr.
  • Pris:
  • 92,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Future Starter af Henrik Hyldgaard Spar 19% Lydbog Future Starter af Henrik Hyldgaard

  Future Starter is a guide to the business leader who seeks to transform the company before it is too late. The book presents stories about companies like Amazon, Apple, Blockbuster, Facebook, Netflix and Nokia. It also shows examples from smaller Danish companies, which have has used the methods in the book together with the author with great effect and success.The book is written by the co-author of the bestseller Hunger In Paradise.

  MP3 Dansk 9788793681163 188 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 256,00 kr.
  • Pris:
  • 207,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Fremtidsstarter af Henrik Hyldgaard Spar 19% Lydbog Fremtidsstarter af Henrik Hyldgaard

  Fremtidsstarter er en praktisk guide til, hvordan man kommer i gang med at udvikle sin virksomhed, så den også i fremtiden er relevant, konkurrencedygtig og profitabel.Forfatteren Henrik Hyldgaard har gennem de seneste år udviklet, testet og anvendt en effektiv metode til at blive en såkaldt Fremtidsstarter – lederen, der går forrest i den modige, innovative og offensive udvikling af virksomheden samtidig med, at man fortsat leverer de gode resultater på bundlinjen. Henrik Hyldgaard er medforfatter til bogen Sult i paradis.

  MP3 Dansk 9788793681125 205 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 256,00 kr.
  • Pris:
  • 207,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • How to Protect (or Destroy) Your Reputation Online af John P. David Spar 24% Lydbog How to Protect (or Destroy) Your Reputation Online af John P. David

  With virtually nonexistent oversight, the Internet can easily become the judge, jury, and executioner for anyone's reputation. Digital attacks and misinformation can cost you a job, a promotion, your marriage, even your business. Whether you've done something foolish yourself, are unfairly linked to another's misdeeds, or are simply the innocent victim of a third-party attack, most of us have no idea how to protect our online reputation.How to Protect (or Destroy) Your Reputation Online will show you how to:Remove negative content from search results,React and respond to an online attack,Understand and manage online reviews, andUse marketing strategies to both improve your online reputation and bolster your bottom line.How to Protect (or Destroy) Your Reputation Online is an indispensable guidebook for individuals and businesses, offering in-depth information about popular review sites like Yelp, TripAdvisor, and Angie's List. John P. David also shows you how to deal with revenge porn, hate blogs, Google's "e;right to be forgotten"e; in Europe, the business of online complaint sites, even the covert ops of reputation management.

  MP3 Engelsk 9781504778282
  • Forlagets pris:
  • 249,38 kr.
  • Pris:
  • 188,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Den fjerde industrielle revolution af Klaus Schwab Spar 12% Lydbog Den fjerde industrielle revolution af Klaus Schwab

  Den fjerde industrielle revolution er mere betydningsfuld og mere omfattende end noget, menneskeheden før har været vidne til. Nye teknologier forener de fysiske, digitale og biologiske verdener og resulterer i kunstig intelligens, 3D-printning, DNA-sekvensering og bærbar teknologi indbygget i tøj eller gadgets. Disse teknologier er først og fremmest designet til at forbedre vores liv, men med dette væld af muligheder kommer også udfordringer og potentielle risikoelementer. Det tvinger os til at genoverveje, hvordan vi bruger teknologien og endda, hvad det betyder at være et menneske.Schwab forsøger med denne bog at skitsere, hvordan vi i fællesskab kan forme denne revolution, så vi skaber en fremtid, hvor innovation og teknologi tjener folket og gavner os alle sammen.

  MP3 Dansk 9788702248272 350 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 84,00 kr.
  • Pris:
  • 73,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Ruler's Guide af Chinghua Tang Spar 24% Lydbog Ruler's Guide af Chinghua Tang

  In the classic tradition of Sun Tzus The Art of War, here for the first time in English is the timeless wisdom of Chinas greatest emperor Tang Taizong (598-649 AD) which will show anyone who leads or manages how to achieve unparalleled results and an enduring legacy.Tang Taizong was arguably the greatest Emperor in Chinese history. In Asia, many historians rank him with such rulers as Augustus, Genghis Khan, and Napoleon. When he founded the Tang dynasty, Taizong was only twenty-eight years old, and his chief accomplishments were on the battlefield, where he personally slew 1,000 of the enemy. Ultimately, Taizong would defeat the descendants of Genghis Khans Huns, enact a vastly simplified code of laws, open up the Silk Road trading route, create a golden age of cosmopolitan culture, and by his attitudes on religious tolerance introduce Buddhism into Tibet and invite Catholicism into China. His dynasty would last 300 years. The Rulers Guide is the first publication in English of the leadership principles modeled and articulated by this unusual ruler, who populated his court with advisors who were required to criticize him on a daily basis. Taizongs dialogues with the wisest of his counselors form the core of this book, which is a manual for managing in any sphere, whether it be government, business, the military, athletics, philanthropy, or even parenting. Here, author Chinghua Tang presents conversations between Taizong and his advisers that explain how to attain self-knowledge; evaluate people and appraise talent; lead effectively; grow power and influence; compete with rivals; listen to others with different views; treat subordinates; enhance organizational effectiveness; practice the art of war; achieve long-term success; draw lessons from the rise and fall of great empires; and craft ones legacy.

  MP3 Engelsk 9781508229209
  • Forlagets pris:
  • 187,40 kr.
  • Pris:
  • 142,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Momentum af Shama Hyder Spar 18% Lydbog Momentum af Shama Hyder

  Marketing in todays digital age has become overwhelmingly complexbut it doesnt have to be. Success lies in stepping above of the clutter and understanding the new principles of digital marketing.To this complicated and fast-moving world, bestselling author, renowned marketer, and award-winning entrepreneur Shama Hyder brings her uniquely Zen approachseparating out the critical from the trivial and the foundational rules from the ephemeral gimmicks. Offering five essential principles that crack the code on marketing successfully in todays ecosystem, Momentum: How to Propel Your Marketing and Transform Your Brand in the Digital Age will help you not only regain your sanity, but learn how to spot opportunities to grow your organization and brand in the midst of marketplace chaos.In Momentum, Shama draws on her experience guiding clients ranging from small businesses to Fortune 100s to demystify the marketing landscape and provide you with the digital foresight you need to operate effectively in an increasingly digital world. Using key principles, she demonstrates how to transform your current approach into an effective, struggle-free, ROI-driven strategy.Before you invest in another marketing strategy, take a step back. Dont waste enormous amounts of time, energy, and money on the wrong strategies and approach for your customers, industry, and market. Whether youre a young business or an established company, let Momentum teach you how to thrive.

  MP3 Engelsk 9781511394451
  • Forlagets pris:
  • 187,40 kr.
  • Pris:
  • 152,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Your Creative Mind af Scott Cochrane Spar 18% Lydbog Your Creative Mind af Scott Cochrane

  Too many companies limit their strategic thinking by focusing on what they already know how to do. Executives are expected to set concrete objectives and create detailed, step-by-step plans to reach them. This approach may satisfy short-term considerations like quarterly earnings reports, but it produces modest innovation and evolutionary development at best. As a result, the business can find itself in a performance plateau that it cannot seem to break out of.In Your Creative Mind, you will discover an entirely different approach to the creative process.You will learn:How to catapult your company out of a performance plateau and into dynamic growth, expansion, and market leadership.How to move beyond classic groupthink and unleash your true creative power.How to become a trend leader and paradigm shifter by harnessing the secrets of the power of creation.How to innovate your way into the most beneficial business relationships you can imagine.Using the practical techniques and steps described in Your Creative Mind will infuse your company with creative power and drive innovation. Break free of business as usual and create the dynamic growth you deserve!

  MP3 Engelsk 9781511322232
  • Forlagets pris:
  • 187,40 kr.
  • Pris:
  • 152,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • One Mission af Chris Fussell Spar 19% Lydbog One Mission af Chris Fussell & C. W. Goodyear

  From the co-author of the New York Times bestseller Team of Teams, a practical guide for leaders looking to make their organizations flatter and more interconnected. Too often, companies end up with teams stuck in their own silos, pursuing goals and metrics in isolation. Their traditional autocratic structures create stability, scalability, and predictability -- but in a world that demands constant adaptation, this traditional model fails. In Team of Teams, retired four-star General Stanley McChrystal and former Navy SEAL Chris Fussell made the case for a new organizational model combining the agility, adaptability, and cohesion of a small team with the power and resources of a giant organization. Now, in One Mission, Fussell channels all his experiences, both military and corporate, into powerful strategies for unifying isolated and distrustful teams. This practical guide will help leaders in any field implement theTeam of Teamsapproach to tear down their silos, improve collaboration, and avoid turf wars. By committing to one higher mission, organizations develop an overall capability that far exceeds the sum of their parts. From Silicon Valley software giant Intuit to a government agency on the plains of Oklahoma, organizations have used Fussell's methods to unite their people around a single compelling vision, resulting in superior performance. One Mission will help you follow their example to a more agile and resilient future.

  MP3 Engelsk 9781524780142
  • Forlagets pris:
  • 950,00 kr.
  • Pris:
  • 766,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Fortune Makers af Michael Useem Spar 18% Lydbog Fortune Makers af Michael Useem, Harbir Singh, Peter Cappelli & mfl.

  When Peter Drucker wrote Concept of the Corporation in 1946, he revealed what made the large American corporation tick. Similarly, The Art of Japanese Management by Richard Pascale in 1981 explained the unique practices developed by the Japanese to bring that countrys economy out of the ashes. The emerging Chinese juggernautsthe Alibabas, Lenovos, and Haiersneed similar revelation since they are a different breed in their own right. Little is understood about them, how they work, and what makes them such potentially imposing competitors.Now, based on unprecedented access to the people who have created and grown the great private companies of Chinathe General Electrics and Sonys"e; of that country, Michael Useem, Harbir Singh, Peter Cappelli and Neng Liang bring to life the distinctive practices of Chinese business leaders as they invent their own way forward to create world-class companies, and provide a comprehensive look at the leaders and businesses that are the future of the Chinese economyand major competition to Western companies.Chinese companies are emerging on the global stage as never before, and their leadership lessons are invaluable in understanding and coping with their growing commercial presence worldwide. Company managers everywhere will want to understand Chinas distinct way of doing business if they are to compete against the companies that already dominate the domestic Chinese market and are coming to the fore in foreign markets, including the U.S.

  MP3 Engelsk 9781522649427
  • Forlagets pris:
  • 187,40 kr.
  • Pris:
  • 152,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Conversion Marketing af Bryan Heathman Spar 24% Lydbog Conversion Marketing af Bryan Heathman

  Increasing conversion rates on a website represents one of the fastest revenue growth opportunities for marketers and business owners-but few people really understand how to make websites convert. Harness the trade secrets from this acclaimed industry insider, veteran of hundreds of marketing campaigns in the corporate Big Leagues. Discover twenty-four promotional tools to convert visitors into buyers Six questions to NEVER ask in a marketing campaign Nine steps to turn your email list into a cash machine Learn sixteen practical conversion tips for any websiteLearn psychological triggers to increase conversion rates using an array of promotional tools. This book contains the secrets to setting up the perfect marketing campaign for your website, from building your audience to closing the sale.

  MP3 Engelsk 9781482998429
  • Forlagets pris:
  • 211,88 kr.
  • Pris:
  • 160,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Edge: What Business Can Learn from Football af Ben Lyttleton Spar 13% Lydbog Edge: What Business Can Learn from Football af Ben Lyttleton

  What is talent? How do you fulfil your potential?How do you create a winning team? These three simple questions, which are fundamental to the running of any successful business, take Ben Lyttleton on a fascinating journey to some of the world's top football clubs to discover the innovative new methods of developing and maximising talent.Football is the most hot-housed, intense, financially-profitable talent factory on the planet. It's time we woke up to the lessons it can provide. Elite football clubs across Europe are identifying new ways to measure intangible skills 'above the shoulder', such as teamwork, adaptability, decision-making, resilience and creativity. These clubs have revealed how they get an edge. And you can do the same.Ben Lyttleton speaks to some of the most original thinkers in football, going behind the scenes at Borussia Dortmund, Chelsea, Liverpool, and the France national team, to pinpoint the skills and methodologies that are not only relevant to football but also the business world.We all want to have an edge. This is your chance to find one.

  MP3 Engelsk 9780008225896
  • Forlagets pris:
  • 541,25 kr.
  • Pris:
  • 468,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Overklassemagt af Søren Jakobsen Spar 12% Lydbog Overklassemagt af Søren Jakobsen

  Hvad betyder overklassen i dag? Har den nogen reel magt i nutidens Danmark? Søren Jakobsens korte svar er, at overklassens magt i erhvervs- og i kulturlivet er undervurderet. Fuldstændig undervurderet.Overklassemagt er en selvstændig fortsættelse af den anmelderroste Overklasseliv – fra landadel til magtelite og jetset. I denne bog søger Søren Jakobsen om bag overklasselivet og endnu dybere ind i, hvad overklassens magt i virkeligheden består af.Han inddrager både nye og velkendte virksomheder (som f.eks. Lego, Coloplast og Danfoss) og prøver at komme nærmere en forståelse af præcis, hvor magtfuld overklassen er – og hvordan magten bruges i praksis.Han søger dybt ind i fondsverdenen, som er en vigtig nøgle til at forstå de rigeste danske familiers betydelige kulturelle magt. Politik, derimod, afholder overklassen sig som oftest fra direkte indblanding i – med en enkelt greve i Folketinget som undtagelsen, der bekræfter reglen.Også det er der en forklaring på. Politik er nemlig det modsatte af ”tavshedens lov”, som er overklassens vigtigste leveregel. Alle ved, at samfundet er lagdelt, men meget få ønsker at tale om det. Og overklassen selv ønsker sig så lidt opmærksomhed og granskning, som overhovedet muligt. Alligevel er det lykkedes Søren Jakobsen at komme ind bag paraderne og tegne et underholdende og interessant portræt af den danske overklasses reelle magt.Søren Jakobsen (f. 1940) er journalist og forfatter og modtager af bl.a. Cavlingprisen, Poeprisen og Det Danske Kriminalakademis pris. Har senest udgivet Danske dynastier (2007), Lego-arven (2008) og Arvingerne (2015)

  MP3 Dansk 9788702252743 515 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 84,00 kr.
  • Pris:
  • 73,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • dreams & details af Mikael Trolle Spar 13% Lydbog dreams & details af Mikael Trolle & Jim Hagemann Snabe

  Hvad har Formel 1, tv-serien Forbrydelsen og amerikansk fodbold med virksomhedsledelse at gøre? Ganske meget, viser det sig i dreams & details, som giver svar på erhvervslivets mest akutte spørgsmål: “Hvordan genopfinder man en virksomhed, mens det stadig går godt?”Her får du fortællingen om, hvordan nye teknologier konstant ændrer forudsætningerne for succes og derfor gør det nødvendigt at genopfinde sin virksomhed og ikke mindst sit lederskab til de nye betingelser.  I en tid præget af frygt for, at maskiner og kunstig intelligens gør mennesker overflødige, har vi mere en nogensinde brug for at udfolde det menneskelige potentiale og derigennem skabe nye muligheder for virksomhedens vækst og overlevelse. Og her kan vi som ledere lære af sporten, kunsten og videnskaben, siger forfatterne, Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle.Bogen er også fortællingen om forfatternes mangeårige praktiske erfaringer med ledelse, som de giver videre med konkrete anvisninger til hvordan man arbejder med at genopfinde sin virksomhed og sit lederskab. Jim Hagemann Snabe er bestyrelsesformand i Mærsk og tidligere co-CEO for den tyske softwaregigant SAP, som han var med til at genopfinde. Mikael Trolle, sportsdirektør i Volleyball Danmark, er en af Danmarks mest succesfulde trænere og har i mange år inspireret erhvervslivet med sin viden om, hvad der får mennesker til at præstere bedre.Det er tid til dreams & details. Det er tid til sæsonskifte for lederskabet.

  MP3 Dansk 9788702247152 480 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 134,00 kr.
  • Pris:
  • 116,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Giv ordet til medarbejderne af Rikke Damgaard Lydbog Giv ordet til medarbejderne af Rikke Damgaard

  Employee advocacy er et relativt nyt begreb, der er opstået i den digitale kommunikationsbranche inden for de seneste år. Det handler i bund og grund om at styrke virksomhedens eller organisationens brand i sociale netværk - med hjælp fra medarbejderne. Men employee advocacy stikker langt dybere end som så. Det handler samtidig om at skabe en intern kultur, hvor det er muligt at skabe værdifuldt digitalt indhold både fra centralt hold, sammen med medarbejderne og på medarbejdernes eget initiativ. En type indhold, der styrker både medarbejdernes og virksomhedens digitale brand. Kort sagt skal medarbejdere i fremtiden være brandambassadører for virksomheden på den digitale markedsplads. I bogen får du værktøjer, råd og inspiration til, hvordan du kan arbejde med employee advocacy i din virksomhed.

  MP3 Dansk 9788799986125 260 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 139,00 kr.
  • Pris:
  • 131,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.