Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 106
 • 55
 • 18
 • 9
 • 2
 • 2
 • 1
Sprog
 • 37
 • 75
 • 1
 • 1

Forretning

 • Beskidte milliarder af Michael Lund Spar 18%
  - Da Danske Bank blev centrum i verdens største hvidvasksag
  af Michael Lund, Simon Bendtsen & Eva Jung

  Beskidte milliarder er historien om den skandale, der rystede Danmarks ældste og største bank i dens grundvold, kostede ledelsen jobbet, halverede aktiekursen og plettede Danmarks ry internationalt.Bogen tager læseren med fra sagens spæde begyndelse, da Danske Bank får de første lyssky, men indbringende russiske kunder i filialen i Estland – samtidig med at både banken og myndighederne i Danmark modtager de første advarsler om ulovlighederne.Vi kommer tæt på nogle af de kriminelle og korrupte bagmænd og deres kreative metoder til at hvidvaske milliarder fra forbrydelser gennem de store banker. Og vi følger med på nærmeste hold inde fra kontorerne i Danske Banks hovedsæde, da skandalen eksploderer i medierne og på kort tid bliver kendt kloden over som verdens største hvidvasksag.Beskidte milliarder er skrevet af de tre undersøgende journalister på Berlingske, der tålmodigt og grundigt afdækkede sagen over en periode på to år. Undervejs får vi et indblik i deres journalistiske metoder og overvejelser – blandt andet om, hvordan man med krypteret kommunikation og hemmelige møder beskytter kilder, der risikerer at blive myrdet for at tale med en journalist.

 • Sign Up af Andreas Dirksen Spar 18%
  - Sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning
  af Andreas Dirksen

  Skab en succesfuld abonnementsforretning i 20 enkle trin. SIGN UP er Andreas Dirksens udførlige guide til, hvordan du skaber en succesfuld forretning med abonnements fordele. Bogen giver dig gode råd og gennemgår de 20 vigtigste trin, som ruster dig til at kaste dig ud i et abonnementseventyr. Samtidig er SIGN UP historien om, hvordan det lykkedes for Andreas Dirksen at få succes med millionforretningen Plusbog, en nyskabende bogklub, som ruskede op i den danske bogbranche.

 • GURUBOGEN af Jonathan Løw Spar 19%
  af Jonathan Løw

  I GURUBOGEN har 100 af verdens førende iværksættere og ledere ordet. De skriver jordnært og uhøjtideligt om innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.Du kan bl.a. blive klogere på, hvorfor idéer slet ikke er så vigtige, som vi går og tror, og hvorfor vi skal droppe snakken om at være forandringsparate og i stedet blive forandringsskabende. Derudover er der konkrete råd til organisationer i alle faser af deres udvikling, en palet af måder at sikre innovation og innovationskulturen på samt kvalificerede forslag til, hvordan du arbejder med din autenticitet.Glæd dig til at blive inspireret af 100 artikler skrevet af Airbnb-stifter Brian Chesky, Årets Leder i 2014 lakridsmageren Johan Bülow, Nobelprismodtager Daniel Kahneman, kvinden bag Endomondo Mette Lykke, restaurant Nomas direktør Peter Kreiner, ledelsesguruerne Otto Scharmer og Robin Sharma og mange, mange flere.GURUBOGEN rummer ikke sandheden, én klar pointe eller rød tråd. I stedet er håbet, at du finder glæde og inspiration ved at lytte til bogens artikler og finde de tanker og idéer, som giver mening for lige netop dig. Så uanset om du er en enmandsvirksomhed, vækstiværksætter, udviklingskonsulent, leder eller blot interesserer dig for bogens temaer, så er du inviteret med til at innovere, skabe vækst og ændre verden.

 • Iværksætter af Lars Tvede
  - Hvad vi lærte af at starte 30 virksomheder
  af Lars Tvede & Mads Faurholt

  At være iværksætter er at skabe noget nyt, det er at gå ind i det ukendte og starte projekter, hvor man på forhånd ikke kan overskue udfaldet eller finansieringen. Serieiværksætterne Mads Faurholt og Lars Tvede har skabt en række nye virksomheder ud af gode ideer, og de viser her, hvordan man gør.Denne guide giver svar på, hvordan man klarer det enorme arbejdspres i en startup-virksomhed, laver effektiv marketing for få midler, vinder vigtige ordrer, bygger stærke team samt rejser penge, udvikler produkter og sælger dem. Hvordan du får overskuddet eller stopper, mens legen er god, har de også input til.

 • Unboss af Jacob Bøtter
  af Jacob Bøtter & Lars Kolind

  Unboss er en bog om arbejde og ledelse, du ikke har set mage til. Den sætter spørgsmålstegn ved alt det, du troede var en selvfølge: Troede du, at virksomheders formål var at tjene penge? Nej, de skal først og fremmest gøre nytte. De skal blive til bevægelser, der forandrer verden. Du er ikke mere ansat i dit job. Du er partner i et team. Din leder har ikke alle svarene, men hun kan stille de gode spørgsmål. Du arbejder ikke for at tjene penge til nogle ejere, du ikke kender. Du arbejder for en sag. Og du får selv en rimelig del af den gevinst, du skaber. Du går ikke på arbejde fra 8 til 16. Du arbejder der, hvor du er og hvornår det passer dig. Din virksomhed sælger ikke produkter til kunderne. Den skaber værdi sammen med kunderne. Og arbejder du i det offentlige, er det ikke budgettet der tæller. Det er den værdi, du skaber for borgerne. Unboss er skrevet i samarbejde med 100 visionære personligheder fra hele verden. De er kommet med nye ideer og konkrete eksempler. Det hele er bundet sammen af Jacob Bøtter og Lars Kolind. Resultatet er blevet en bog, der ikke bare vil skabe debat. Den vil skabe revolution.

 • Relationel koordinering i praksis af Bo Vestergaard
  - Metoder til bedre beslutninger og samarbejde på tværs
  af Bo Vestergaard

  Leder? projektleder? Koordinator? Teamleder? Hvordan kan du hjælpe gruppen med at træffe bedre beslutninger og handle koordineret? Præcis og kortfattet teoretisk-praktisk intro og 9 konkrete metoder med trin-for-trin-opskrifter. Baseret på aktionsforskning. Forord af professor Jody Hoffer Gittell.Kapitel 1: ADFÆRD der fremmer bedre beslutninger og koordineret handling Kapitel 2. STRUKTURER der fremmer bedre beslutninger og koordineret handlingkapitel 3: METODER til facilitering der fremmer bedre beslutninger og koordineret handlingDet teoretiske fundament er en NY KOBLINING af forskningen i RELATIONEL KOORDINERING, PSYKOLOGISK TRYGHED og KOLLEKTIV INTELLIGENS. Bogen udfolder en generel model, der er udviklet igennem 1,5 års aktionsforskning i en af Danmarks fem største kommuner. Det giver en klar praktisk-teoretisk ramme for facilitering af grupper, der skal lykkes med en kompleks fælles opgave.JODY HOFFER GITTELL; "Bogen gør ´relationel koordinering´ lettilgængelig og omsætter forskning til praksis. Den viser, hvordan du kan lede effektiv ansigt-til-ansigt-koordinering." (Professor, Brandeis University, Heller School Executive Director, Relational Coordination Research Collaborative) Bogen er til:LEDERE, projektledere, koordinatorer og konsulenter, som hjælper grupper med at lykkes når den fælles opgave er præget af uforudsigelighed og gensidig afhængighed. MEDARBEJDERE, som gerne vil vide, hvilken adfærd der gør det sandsynligt, at de i fællesskab kan træffe kloge beslutninger og handle koordineret. Og ikke mindst: hvilken almindelig og ofte velment adfærd deltagerne bør minimere eller helt undgåUNDERVISERE og ledelsesstuderende, som er optaget af, hvorfor den forskningsbaserede teori om relationel koordinering BØR KOBLES med den nyeste forskning i psykologisk tryghed og kollektiv intelligens for at blive særlig nyttig for praktikeren. Og hvordan indsigterne kan omsættes til konkret facilitering af kommunikation og samarbejde.Forfatteren, aktionsforskeren og proceskonsulenten, Bo Vestergaard, har været aktiv i "Relationel Coordination Research Collaborative" siden oprettelsen i 2011. Denne bog er baseret på 1,5 års aktionsforskning i en samarbejdsmodel udviklet til tværgående samarbejde om borgere med komplekse problemstillinger i en af landets fem største kommuner.

 • Spørg af Edgar H. Schein Spar 12%
  - Den ædle kunst at spørge ydmygt i stedet for at belære
  af Edgar H. Schein

  Ydmyg spørgen er den ædle kunst at få den anden til at fortælle frit, at stille spørgsmål, som man ikke i forvejen kender svaret på, og at opbygge en relation baseret på nysgerrighed og interesse for den anden.Når vi interagerer med andre mennesker – især dem, vi skal lede – sker det alt for ofte, at vi bare fortæller dem, hvad vi tror, de har brug for vide. Og det virker sjældent efter hensigten. Vi skal i stedet lære at spørge, at spørge ydmygt, med ægte interesse. Vi skal overvinde de kulturelle, organisatoriske og psykologiske barrierer, der afholder os fra at spørge, fordi, når vi spørger ydmygt, bliver vi bedre til at udvikle nye ideer, at undgå katastrofale fejl og vi opnår autentiske relationer baseret på tillid og respekt.At spørge styrker vores manøvredygtighed overfor vores medmennesker og i de organisationer, vi er i.Indlæst af Torsten Adler 2015.

 • Listen Louder af Jonathan Løw
  af Jonathan Løw

  Manden bag Listen Louder er den succesfulde iværksætter og innovationsekspert Jonathan Løw. Jonathan har startet fire virksomheder, bl.a. den prisbelønnede engodsag.dk, og er kåret blandt Danmarks 100 mest lovende ledere af Berlingske Nyhedsmagasin. Derudover er han modtager af e-handelsprisen, Computerworld’s Edison Award og nomineret som Årets Idealist i 2013. Jonathan har en baggrund som marketingchef hos Bog&Idé og KaosPiloterne og lever i dag af foredrag og rådgivning af små og store virksomheder og kommunale organisationer.Listen Louder samler den nyeste og vigtigste viden om succesfuld innovation og iværksætteri. Bogen er en lille rap sag på 92 sider, der hverken tager sig selv eller emnet for alvorligt. Derimod er den fyldt med konkrete værktøjer og indsigter i, hvordan du, uanset om du er iværksætter eller innovationschef, kan lykkes med dine mål og drømme.Filosofien bag Listen Louder er på et mere abstrakt plan at leve sit liv opmærksomt, nysgerrigt og autentisk. Derudover er Listen Louder en meget konkret og handlingsorienteret tilgang til innovation, iværksætteri og autentisk kommunikation.Baseret på få og nøje udvalgte værktøjer sikrer Listen Louder, at:• individet bliver mere innovativt, entreprenant og autentisk i sit daglige arbejde• teams gøres i stand til at etablere ægte innovationskulturer• organisationer forbedrer deres evne til at lytte højere til omverden"En ung iværksætterguru." – Børsen

 • Det uregerlige projekt af Sven Bertelsen
  - Syv sammenhængende essays om projektet og dets ledelse
  af Sven Bertelsen

  Projektet er blevet vores dominerende produktionsform, efter at masseproduktionen er outsourcet eller overtaget af robotter.Men projekter forløber sjældent som planlagt. At budgetter og tidsplaner overskrides er mere reglen end undtagelsen - og ikke sjældent bibringer de slet ikke den forventede værdi. Ikke mindst it-verdenen huser en sand kirkegård af kulsejlede projekter, der til sidst må opgives. Tænk Skat...Hvorfor går det sådan? Vi ved det ikke, for vi skynder os videre i stedet for at undersøge hvad der gik galt - og hvad vi kunne lære af det. Mens masseproduktionen har været genstand for undersøgelser og teoridannelse, gælder det ikke projektproduktion. Vi har masser af litteratur om projektledelse. Men ingen teori eller viden(skab) om projektet som produktionsform.Når man betænker at projekter står for halvdelen eller mere af den samlede produktion, er det jo direkte dumt, mener Sven Bertelsen, der selv kan se tilbage på et langt liv med projekter - som projektleder, rådgivende ingeniør, konsulent og førende teoretiker i den internationale lean construction bevægelse. Med den bagage og sin krøllede hjerne har han selv forsøgt at råde bod på miseren.I disse essays fremlægger han de første brikker til en ny teoridannelse om projektets natur og ledelse - et stykke pionérarbejde, der henter sin næring fra så forskellige verdener som hydraulik, kaosteori, kompleksitetsforskningen, de sociale videnskaber - og den amerikanske hær!Vi har grundlæggende ikke forstået projektets sande natur, er hans provokerende tese. Derfor er vi heller ikke i stand til at styre det. Det er selve præmissen - at alt kan planlægges - vi må opgive. Planer holder nemlig aldrig, for deres forudsætninger forandrer sig, endnu mens planen bliver lagt. I stedet må vi vende pyramiden på hovedet og overlade initiativ og ansvar til dem, der har støvlerne på i den levende organisme, projektet dybest set er.

 • Fair proces af Bo Vestergaard
  - Fra upopulære forandringer til medarbejdere, der udvikler løsninger
  af Bo Vestergaard

  11.000 solgt. FÅ MEDARBEJDERNE MED DIG! Konkrete værktøjer. Prisvindende praktisk teori. Uddrag bragt i Harvard Business Review. De sidste 30 års forskning viser, at to ud af tre forandringsprocesser ikke skaber mere værdi for organisationen. Men når medarbejderne har ejerskab til formålet med forandringen og er involverede i at udvikle og afprøve løsninger, så lykkes det otte ud af ti gange.MEN HVORDAN INVOLVERE UDEN AT MISTE STYRINGEN? Og hvordan styre uden at medarbejderne miste ejerskabet? På 149 minutter får du centrale fair proces-VÆRKTØJER TIL HURTIGT, AT SKABE EJERSKAB OG FREMDRIFT. Fair proces er en forskningsbaseret og praktisk tilgang til forløbsstyring af involverende forandringsprocesser. En tidlig udgave af bogen vandt i 2012 en pris på den nordamerikanske forskerpraktiker- konference “Academy of Management” i Boston. Uddrag af bogen er bragt i Harvard Business Review. VICEKLINIKCHEF: ”Fair proces bør være obligatorisk læsning for alle ledere i og af forandringsprocesser. Den er systematisk og lettilgængelig og har solid evidensforankring. Man får sin ledelsesværktøjskasse udvidet med et power tool." Charlotte Buch Gøthgen. Viceklinikchef, Aalborg Universitetshospital PRODUKTIONSCHEF: ”Fair proces er den tilgang til forandringer, jeg har manglet i mit virke som leder i en videnstung virksomhed, hvor forandringer er hverdag. For den praksisorienterede byder den på mange brugbare redskaber. Hermed varmt anbefalet.” Morten Holst Bjørno. Produktionschef, Martin Professional A/S SKOLELEDER: ”Fair proces er en af de mest anvendelige bøger om forandringsledelse, jeg har læst - en kærkommen how-to-do-it-bog, med en solid teoretisk forankring!” Martin Gredal. Skoleleder, Rosenlundskolen INSTITUTIONSLEDER: ”Fair proces er et fantastisk arbejdsredskab til en leder, der arbejder med forandrings-processer. Når jeg roser bogen så vældigt, er det, fordi fair proces giver vejledninger på, hvad der kan virke, og hvorfor det virker, og konkrete vejledninger, som er lige til at gå ud og bruge.” Marietta Rosenvinge. Leder af Døgncentret Frederikshavn

 • Parasitter i habitter af Sanne Udsen
  af Sanne Udsen

  Hvordan kan det gå til, at nogle mennesker til ansættelsessamtaler, til politiske møder, på dates eller bare i almindelig omgang med andre mennesker gang på gang kan fremstille sig selv på overbevisende måde som svaret på alle ens udtalte eller uudtalte bønner, mens virkeligheden oftest viser sig at være den stik modsatte? Hvorfor får de lov til ikke bare at gøre det én gang, men igen og igen, og hvad kan man gøre for at beskytte sig mod den slags "giftige" personer?I bogen forsøger Sanne Udsen at besvare spørgsmålene:Hvordan undgår man at ansætte en psykopat i virksomheden?Hvordan minimerer man skaden hvis man allerede har en sådan i sin virksomhed?Hvordan slipper man evt. af med vedkommende igen?Bogen indeholder en lang række eksempler og cases fra det virkelige liv.Den danske forfatter og økonom Sanne Udsen er uddannet cand. Polit. og ph.d. Hun arbejder som foredragsholder og har blandt andet udgivet titlerne "Moderne husførelse" (2008), "Parasitter i habitter" (2009) og "Takt og tone i tiden" (2004). Udsen fik sin debut som krimiforfatter med bogen "Djævelens advokat", der er første bind i serien om forsvarsadvokat Sarah Berthelsen.

 • Body Language Secrets to Win More Negotiations af Greg Williams Spar 15%
  - How to Read Any Opponent and Get What You Want
  af Greg Williams

  The success of a negotiation is profoundly affected by how well you read body language. How can you learn to read the subtle clues--many lasting a fraction of a second--that your opponent projects?Body Language Secrets to Win More Negotiations will help you discover what the other side is revealing through body language and microexpressions, and how to control your own. It will help you become more adept at leveraging your knowledge of emotional intelligence, negotiation ploys, and emotional hot buttons.Through engaging stories and examples, Body Language Secrets to Win More Negotiations shows you how to employ a wide range of strategies to achieve your negotiating goals. You will learn:How to employ your knowledge of body language to instantly read the other negotiators position.Insider secrets that will give you an advantage in any negotiation.Techniques to overcome common obstacles that hamper your negotiations.Learning to read and send body language signals enables anyone, anywhere, to gain an advantage in any negotiation, from where to go for brunch to what price to pay for a global corporate acquisition.

 • Dealing with Darwin af Geoffrey A. Moore Spar 15%
  - How Great Companies Innovate at Every Phase of Their Evolution
  af Geoffrey A. Moore

  The Darwinian struggle of business keeps getting more brutal as competitive advantage gaps get narrower and narrower. Anything you invent today will soon be copied by someone elseprobably better and cheaper.Many companies thrive during the early stages of their life cycle, only to fall slack during periods of inertia and die out while others surge ahead. But as Geoffrey Moore shows, some notable companies have figured out how to deal with Darwin in their mature yearsmaking changes on the fly while fending off challenges from every quarter.

 • Zone to Win af Geoffrey A. Moore Spar 15%
  - Organizing to Compete in an Age of Disruption
  af Geoffrey A. Moore

  Over the last 25 years, Geoffrey Moore has established himself as one of the most influential high-tech advisors in the worldonce prompting Conan OBrien to ask Who is Geoffrey Moore and why is he more famous than me?Following up on the ferociously innovative Escape Velocity, which served as the basis for Moores consulting work to such companies as Salesforce, Microsoft, and Intel, Zone to Win serves as the companion playbook for his landmark guide, offering a practical manual to address the challenge large enterprises face when they seek to add a new line of business to their established portfolio. Focused on spurring next-generation growth, guiding mergers and acquisitions, and embracing disruption and innovation, Zone to Win is a high-powered tool for driving your company above and beyond its limitations, its definitions of success, and ultimately, its competitors.Moores classic bestseller, Crossing the Chasm, has sold more than one million copies by addressing the challenges faced by start-up companies. Now Zone to Win is set to guide established enterprises through the same journey.

 • Machine, Platform, Crowd af Andrew McAfee Spar 15%
  - Harnessing Our Digital Future
  af Andrew McAfee & Erik Brynjolfsson

  From the authors of the best-selling The Second Machine Age, a leaders guide to success in a rapidly changing economy.We live in strange times. A machine plays the strategy game Go better than any human; upstarts like Apple and Google destroy industry stalwarts such as Nokia; ideas from the crowd are repeatedly more innovative than corporate research labs.MITs Andrew McAfee and Erik Brynjolfsson know what it takes to master this digital-powered shift: we must rethink the integration of minds and machines, of products and platforms, and of the core and the crowd. In all three cases, the balance now favors the second element of the pair, with massive implications for how we run our companies and live our lives.In the tradition of agenda-setting classics like Clay Christensens The Innovators Dilemma, McAfee and Brynjolfsson deliver both a penetrating analysis of a new world and a toolkit for thriving in it. For startups and established businesses, or for anyone interested in what the future holds, Machine, Platform, Crowd is essential reading.

 • Emigrant Edge af Brian Buffini Spar 21%
  - How to Make It Big in America
  af Brian Buffini

  Brian Buffini, an Irish immigrant who went from rags to riches, shares his strategies for anyone who wants to achieve the American dream in this New York Times and Wall Street Journal bestseller. Brian Buffini embodies the classic rags to riches tale: born and raised in Dublin, Ireland, he arrived in San Diego, California at nineteen years old with just ninety-two dollars in his pocket. Since then he has become one of his new nation's top real estate moguls and a founder of the largest business training company, Buffini & Co., in North America. And Brian isn't alone in his circle of success: while immigrants compose thirteen percent of the American population, they are responsible for creating a quarter of all new businesses. So, what's their secret? In The Emigrant Edge, Brian shares seven key characteristics that he and other successful immigrants have in common that can help produce a high level of achievement for anyone—no matter their vocation. He then challenges us to leave the comfort of our current work conditions to apply these secrets and achieve the success of our dreams. With a timely message sure to resonate with anyone who wants to prosper in the business world, The Emigrant Edge is a passionate, deeply personal story bound to inspire. So what are the secrets? In The Emigrant Edge, Brian shares seven characteristics that he and other successful immigrants have in common that can help anyone reach a higher level of achievement, no matter their vocation. He then challenges readers to leave the comfort of their current work conditions to apply these secrets and achieve the success of their dreams.

 • Buy the Change You Want to See af Wendy Paris
  - Use Your Purchasing Power to Make the World a Better Place
  af Wendy Paris & Jane Mosbacher Morris

  Eager to change the world? Learn how you can have a greater social impact through your everyday purchases.The money we routinely spend on food, clothes, gifts, and even indulgences is an untapped superpower. What would happen if we slowed down to make more thoughtful decisions about what we buy? For "e;mom and pop"e; stores across the country, and artisan and agricultural communities around the world, every purchase matters.Consumers--whether individuals, small businesses, or corporations--are paying more attention than ever to how their goods are made; and retailers--large and small--are responding by investing in ethical and eco-friendly production. Yet figuring out which brands to support can feel overwhelming. Jane Mosbacher Morris has devoted her career to creating economic opportunities for vulnerable communities around the world, and in this valuable book, she shares her passion and insights on how we, as consumers, can create positive change too. Covering topics that range from why not all factories are evil, to how our morning coffee can be the easiest way for us to use our purchasing power for good, Buy the Change You Want to See makes us better informed consumers. Morris tells inspiring stories about how victims of human trafficking and natural disasters have been empowered by economic opportunity, and she offers practical ideas about how we can support these communities through our purchases--whether it comes to jewelry made from recycled materials in Haiti, sustainably grown and ethically sourced coffee and chocolate from farmers in some of the poorest regions of the world, or mass-produced jeans and shoes made in factories where workers are guaranteed decent working conditions and a fair wage.

 • Brave New Work af Aaron Dignan
  - Are You Ready to Reinvent Your Organization?
  af Aaron Dignan

  Penguin presents the audiobook edition of Brave New Work written and read by Aaron Dignan. The way we work is broken. It takes forever to get anything done. Meetings and emails are incessant. Bureaucracy stifles talent and creativity. After decades of management theory and multiple waves of technological and societal change, is this really the best we can do? Aaron Dignan teaches companies how to eliminate red tape, tap into collective intelligence, and rethink long-held traditions that no longer make sense. In Brave New Work, he shows you how to revolutionize the way your company works forever. Using stories from companies at the cutting edge of organizational transformation, Brave New Workwill show you how to transform your team, department and business from the inside out, making work more adaptable, abundant and human. It is packed with new tactics and tips for updating your companys operating system: the simple rules and assumptions so deeply embedded that you dont even think to question them. Learn how to reignite passion and energy throughout your organization and to build a company that runs itself.

 • Teambaserede organisationer i praksis af Asbjørn Molly Spar 19%
  - Ledelse og udvikling af team
  af Asbjørn Molly, Jacob Storch, Andreas Juhl, mfl.

  Bogen gennemgår, hvordan teambaserede organisationsformer giver nye udfordringer til ledelsen, og hvordan teamcoaching kan fungere i praksis. Der gives et teoretisk og metodemæssigt overblik over udfordringerne og mulighederne i teamarbejdsformen. De mange illustrerende cases og øvelser guider læseren til en forståelse af, hvordan team etableres, vedligeholdes og udvikles gennem blandt andet teamudviklingssamtaler og aktiv teamledelse. Teoretisk udspringer bogen af anerkendende systemiske idéer.Bogen henvender sig til ledere og konsulenter, der i kort form har brug for overblik og metodeanvisninger på et vellykket teamarbejde i organisationer.

 • Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige af Pernille Garde Abildgaard
  af Pernille Garde Abildgaard

  Vi hører alt for ofte om stress og depression hos mennesker, der jonglerer med fuldtidsarbejde, familieliv, ønsket om at have tid til venner og fritidsinteresser. Kun få mennesker kan lykkes med det hele, og det resulterer hvert år i tusindvis af sygemeldinger og elendig trivsel på arbejdspladser over hele verden. I den danske virksomhed IIH Nordic vil man det anderledes. Her ønskede direktør Henrik Stenmann at øge arbejdsglæden og minimere arbejdstiden, uden at det gik ud over indtjeningen. Kort sagt: Han ville gøre sine medarbejdere lykkelige. Efter fem år med målrettet transformation af arbejdsprocesser og arbejdsdage samt implemen­te­ring og test af mere end 50 forskellige værktøjer, er missionen lykkedes. Stort set alt stress blandt de 49 medarbejdere er elimineret, om­sætningen er fordoblet, sygefraværet er ikke-eksisterende og både i 2017 og 2018 er IIH Nordic ble­vet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads.Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige fortæller hemmelig­heden bag succesen. Den giver data og unikke indsigter fra de seneste to år med en 4-dages arbejdsuge plus en række enkle råd og værktøjer, som man kan bruge i sit eget arbejdsliv – og præsentere for sin chef. Bogen henvender sig til HR-chefer, direktører, arbejdsmiljøkonsulenter og alle andre – på gulvet og på ledelsesgangene – der ønsker inspiration og praktiske værktøjer til, hvordan vi kan arbejde mindre og stadig være effektive.

 • Freelancer - en kvindes guide til et succesfuldt freelanceliv af Regitse Cecillie Rosenvinge
  af Regitse Cecillie Rosenvinge

  Hvordan er livet egentlig, når man er freelancer? Hvordan skaber man harmoni i en travl hverdag? Og hvordan holder man motivationen i top i svære perioder? Freelancejournalist, iværksætter og rejseblogger Regitse Cecilie Rosenvinge giver et indblik i sin hverdag som freelancer og fortæller samtidig sin egen historie – blandt andet om hvordan hun traf et valg, der ændrede hendes liv for altid."Freelancer" henvender sig særligt til kvindelige freelancere og selvstændige, som ønsker at skabe balance og harmoni i en hverdag præget af mange forskellige arbejdsopgaver. Det er en inspirationsguide til dem, der går med en freelancer i maven, og til dem, der allerede har taget springet.Med denne bog får du inspiration til at leve dit drømmeliv, og til hvordan du giver slip og tager fat på et helt nyt kapitel – med alt, hvad du bør overveje, før du vælger den frie livsstil.Regitse Cecilie Rosenvinge er freelancejournalist, iværksætter og mor. Hun er stifter af rejsebloggen The Copenhagen Traveler samt bureauet Room22, der producerer content til hoteller. Derudover er hun uddannet Life Mastery Coach og Mind & Spirit Mentor.

 • Teure Fehler af Matthias Schranner
  af Matthias Schranner

  Verhandlungen im Geschäftsleben – mit diesem Werk eine Leichtigkeit!Verhandlungen im Geschäftsleben können knallhart sein und gehören damit zu den größten Herausforderungen. Und trotzdem sind die meisten Menschen nicht geübt darin, diese zu führen. Lieber vermeiden sie Eskalation, suchen nach Harmonie und verschätzen sich bei der Machtverteilung. In diesem Werk werden daher die sieben größten Fehler dargelegt, die man bei der Verhandlungsführung machen kann. Aus diesen werden dann Strategien abgeleitet und anhand greifbarer Beispiele verdeutlicht. So lernen Sie souverän und erfolgreich zu verhandeln!Autor Matthias Schranner wurde 1964 in Moosburg an der Isar geboren. Der Verwaltungsjurist wurde bei der Polizei und beim FBI für schwierige Verhandlungen ausgebildet. Er steht mit seinem Institut, dem Schranner Negotiation Institute, der UN, globalen Unternehmen und politischen Parteien als Berater für schwierige Verhandlungen zur Seite. Zudem ist Schranner an der Universität St. Gallen als Lehrbeauftragter für Verhandlungen angestellt. Diverse Fortune 500 Companies werden außerdem von der von ihm entwickelten Negotiation Scorecard® unterstützt.

 • Byg bro mellem siloerne af Bo Vestergaard
  - Ledelsesprocesser der skaber sammenhængende borger- og patientforløb
  af Bo Vestergaard

  Hvordan er chefer, ledere og medarbejdere sammen lykkes med at reformere sammenhæng i deres kerneydelser ...på 4 måneder!: Bogen afdækker tænke- og handleværktøjerne i en generisk "Fair Proces" model for både strategisk og operationel forandringsledelse. Baseret på aktionsforskning i både kommunal- og hospitalkontekster. 27 ud af 28 indsatser udviklede, implementerede og fastholdte ny og bedre praksis. Chefer, ledere og medarbejder beskriver forandringsledelsesmodellen, som afgørende for at skabe involvering, ejerskab og fremdrift sideløbende med den generelle drift. HVORFOR LYTTE TIL BOGEN?1) Før/efter cases gør det tydeligt hvorfor "brobygning" kan løse kvalitets- og effektivitetsparadokset i den offentlige sektor2) De generelle forandringsledelsesprocesser og konkrete værktøjer har udmærket sig med en usædvanlig høj succesrate (og har vist sig at fungere på tværs af vidt forskellige organisationskontekster)DEL 1: Øg kvaliteten. Byg ”bro” mellem siloerne i form af nye arbejdsgange, så borgeren får den rigtige hjælp – når borgeren er klar. Ikke først når organisationen er klar. Det øger kvaliteten for borgerne og mindsker det samlede ressourcetræk i organisationen. Før/efter cases. DEL 2: Forandringsledelse af omstillingsprocessen fra ide til implementering (for chefer, ledere af medarbejdere og projektledere)DEL 3: Skab bølger af brobyggende indsatser (for direktører, chefer og programledere) DIREKTØREN: ’Et inspirerende og troværdigt bud på og en god vejledning i, hvordan man kan arbejde med at bygge bro mellem siloerne i offentlige organisationer. ’ Direktør Martin Østergaard, skolechef Jakob Ryttersgaard og udviklingskonsulent Karen Nygaard, Aalborg Kommune PROGRAMLEDEREN: ’Virker i praksis! Et fantastisk værktøj til at strukturere ledelsesarbejdet i tværgående projekter.’ Jens Ravnholt, tidligere projektchef for ”Projekt relationel koordinering”, chefkonsulent i Forbedring, Region Nordjylland INSTITUTIONSLEDEREN: ’Jeg er begejstret for vekselvirkningen mellem teori, praksis og illustrationer. Og tilgangen virker i praksis!’ Esther Hjorth Petersen, områdeleder, Social, Arbejdsmarked og Sundhed, Tønder Kommune, CHEFEN:’…ledelsesværktøjerne virkede særdeles godt, da vi skabte en bedre sammenhæng i en type af patientforløb. Bogen formidler teori, værktøjer og eksempler i et lettilgængeligt sprog.’Kirsten Lau Baggesen, klinikchef, Regionshospital Nordjylland

 • Det kreative Danmark - 28 topchefer om kultur, erhverv og fremtidens partnerskaber af Christian Have
  af Christian Have

  Et potentiale, som kommer til udtryk i vores særlige danske DNA og detmenneskesyn, de værdier og den kulturarv, som dette DNA indeholder.Det kommer til udtryk i vores uddannelsessystem, vores blik for talentudvikling og evnen til at imødekomme digitaliseringen på en innovativmåde – såvel som i den imponerende position, som den kreative sektorallerede har opnået i det danske erhvervsliv. Denne bog har til formål at inspirere alle relevante aktører, der har lyst til og mod på at bidrage til denne spændende og banebrydende proces. En vigtig mission med bogen er at få det brede spektrum af aktører til at forlade deres komfortzone. Til at tænke nye tanker og generere nye ideer. Til at indse potentialet i at samarbejde med aktører og institutioner, man hidtil har været skeptisk overfor. Det er netop i krydsbefrugtningen af det kreative og kommercielle,at potentialet er allerstørst. Naturligvis for de involverede parter, men så sandelig også for samfundet som helhed.Flere end 25 topfolk fra kulturlivet, erhvervslivet, turismesektoren og fondsverdenen kommer til orde i denne lydbog: Lars Aaen Thøgersen, Peter Larsen KaffeKenneth Agerholm, ArtbizzMette Bock, MF (LA) Stine Bosse, erhvervskvindeStephen Bruyant-Langer, The Personal Business PlanUlrik Bülow, erhvervsmandSigne Christiani, Mercedes-Benz DanmarkAne Cortzen, arkitekt og bl.a. tidl. kulturchef for KählerUffe Elbæk, MF (Å)Mikael Fock, Kulturværftet og ToldkammeretMorten Friis-Olsen, Audi DanmarkBertel Haarder, MF (V) og bl.a. tidl. kirke- og kulturministerGerda Hempel, ArtbizzTom Hermansen, Ny CarlsbergfondetJacob Holm, Fritz HansenMarianne Jelved, MF (B) og bl.a. tidl. kulturministerLennart Lajboschitz, erhvervsmandBrian Mikkelsen, Dansk Erhverv og bl.a. tidl. kulturministerSøren Møller, Fredericia TeaterKarim Nielsen, Brøchner HotelsPoul Johannes Pedersen, Thise MejeriAnna Porse Nielsen, SeismonautLars Ramme Nielsen, Dansk ErhvervCaroline Søeborg Ahlefeldt, Heartland FestivalClaus Strue Frederiksen, filosofRasmus Tscherning, Creative Business CupEmil Wilk, Prxjects by Mercedes-BenzMads Øvlisen, erhvervsmandChristian Have indtager rollen som ordstyrer og samtalepartner, ligesom han indrammer hele bogen med sine egne observationer, konklusioner og konkrete anbefalinger.

 • Atomic Habits af James Clear
  - An Easy & Proven Way to Build Good Habits & Break Bad Ones
  af James Clear

  The instant New York Times bestsellerTiny Changes, Remarkable ResultsNo matter your goals, Atomic Habits offers a proven framework for improving--every day. James Clear, one of the world's leading experts on habit formation, reveals practical strategies that will teach you exactly how to form good habits, break bad ones, and master the tiny behaviors that lead to remarkable results.If you're having trouble changing your habits, the problem isn't you. The problem is your system. Bad habits repeat themselves again and again not because you don't want to change, but because you have the wrong system for change. You do not rise to the level of your goals. You fall to the level of your systems. Here, you'll get a proven system that can take you to new heights.Clear is known for his ability to distill complex topics into simple behaviors that can be easily applied to daily life and work. Here, he draws on the most proven ideas from biology, psychology, and neuroscience to create an easy-to-understand guide for making good habits inevitable and bad habits impossible. Along the way, readers will be inspired and entertained with true stories from Olympic gold medalists, award-winning artists, business leaders, life-saving physicians, and star comedians who have used the science of small habits to master their craft and vault to the top of their field.Learn how to: * make time for new habits (even when life gets crazy); * overcome a lack of motivation and willpower; * design your environment to make success easier; * get back on track when you fall off course;...and much more.Atomic Habits will reshape the way you think about progress and success, and give you the tools and strategies you need to transform your habits--whether you are a team looking to win a championship, an organization hoping to redefine an industry, or simply an individual who wishes to quit smoking, lose weight, reduce stress, or achieve any other goal.

 • LYT! om samspil i organisationer af Merethe Klint
  af Merethe Klint

  LYT! – om samspil i organisationer præsenterer en anderledes måde at tænke organisationer på. Du behøver ikke at kaste alt, hvad der hedder struktur, viden og evidensbaseret praksis, over bord for at være innovativ og udviklingsorienteret. Med et musisk mindset og evnen til at lytte bliver organisationsarbejdet langt mere helhedsorienteret – med plads til at dygtiggøre sig, improvisere og være nærværende. Det handler om at tænke som en musiker og lade teamet arbejde som et orkester. For hvis én spiller falsk, spiller hele orkesteret falsk.Lige fra partiturets spæde begyndelse til processen i øvelokalet og frem til den sidste performance handler det om samspil mellem mennesker. For orkesteret såvel som organisationen.Undervejs i bogen kan du læse om, hvordan så forskellige organisationer som Topdanmark, Tivoli og Business Region Aarhus arbejder musisk. Desuden fortæller tre dirigenter og orkesterledere om, hvordan de får korets og orkesterets mange stemmer til at klinge som én fælles helhed.Hvad enten du er leder eller specialist, får du i LYT! et nyt perspektiv på samarbejde samt inspiration til at skabe en velklingende organisation.

 • Gaven i kritik af Maj Bjerre
  - Hemmeligheden bag klar kommunikation, bedre relationer og mere indflydelse
  af Maj Bjerre

  Om bogen: Gaven i kritikAlt for ofte bliver kritik og feedback misforstået. Som modtager har vi en tendens til at tage det personligt, selvom det ikke altid er personligt ment. Det forhindrer os i at lytte og bruge budskabet til læring og udvikling. Som afsender har vi en tendens til at glemme, at vores feedback og kritik skal være brugbar for modtageren. Så længe vi ikke forstår at håndtere kritik og feedback på en sund måde, forhindrer det os i at gro som mennesker. Det komplicerer vores kommunikation, relationer, resultater og samarbejde – både på arbejdspladsen og i privatlivet. Kritik og feedback er fundamentale vilkår for menneskets udvikling og handler om at blive den bedste udgave af sig selv.”Gaven i kritik” giver dig viden og konkrete redskaber. Du lærer hvad forskellen på kritik og feedback er. Hvorfor det er så vigtigt men også svært for os mennesker at tage imod og give kritik på en god måde. Bogen gør dig i stand til at vende din egen udvikling med det samme. Når du har læst bogen, vil du være i stand til at modtage og give kritik på en måde, så den bliver hørt og brugt konstruktivt.

 • How to Protect (or Destroy) Your Reputation Online af John P. David Spar 21%
  af John P. David

  With virtually nonexistent oversight, the Internet can easily become the judge, jury, and executioner for anyone's reputation. Digital attacks and misinformation can cost you a job, a promotion, your marriage, even your business. Whether you've done something foolish yourself, are unfairly linked to another's misdeeds, or are simply the innocent victim of a third-party attack, most of us have no idea how to protect our online reputation.How to Protect (or Destroy) Your Reputation Online will show you how to:Remove negative content from search results,React and respond to an online attack,Understand and manage online reviews, andUse marketing strategies to both improve your online reputation and bolster your bottom line.How to Protect (or Destroy) Your Reputation Online is an indispensable guidebook for individuals and businesses, offering in-depth information about popular review sites like Yelp, TripAdvisor, and Angie's List. John P. David also shows you how to deal with revenge porn, hate blogs, Google's "e;right to be forgotten"e; in Europe, the business of online complaint sites, even the covert ops of reputation management.

 • Ruler's Guide af Chinghua Tang Spar 20%
  - China's Greatest Emperor and His Timeless Secrets of Success
  af Chinghua Tang

  In the classic tradition of Sun Tzu's The Art of War, here for the first time in English is the timeless wisdom of China's greatest emperor Tang Taizong (598-649 AD), which is still being studied more than 1300 years later as an invaluable guide to leading and managing.Tang Taizong is arguably the greatest Emperor in Chinese history. In Asia, many historians rank him with such rulers as Augustus, Genghis Khan, and Napoleon. When he founded the Tang dynasty, Taizong was only twenty-eight years old, and his chief accomplishments were on the battlefield, where he personally slew 1,000 of the enemy. Ultimately, he would defeat the descendants of Attila the Hun, open up the Silk Road trading route, create a golden age of prosperity and cosmopolitan culture, preside over a society in which women enjoyed higher status, and allow Christianity and Islam into China for the first time as well as introduce Buddhism into Tibet. His dynasty would last 300 years. Here, author Chinghua Tang presents conversations between Taizong and his gifted advisers that reveal core aspects of leadership, among them: how to appraise oneself and assess others, how to enhance organizational effectiveness, how to compete with rivals, how to grow power and influence without losing the respect of others, how to learn from the rise and fall of predecessors, and how to craft one's legacy. An indispensable guide that is as relevant for a middle-manager, military commander, or athletic coach as for a school principal, political leader, or over-stressed parent, The Ruler's Guide doesn't just reveal the insights that have kept Taizong's legacy alive, it spells out how that wisdom is a match for today's fast-paced, ever changing world.

 • Momentum af Shama Hyder Spar 15%
  - How to Propel Your Marketing and Transform Your Brand in the Digital Age
  af Shama Hyder

  Marketing in todays digital age has become overwhelmingly complexbut it doesnt have to be. Success lies in stepping above of the clutter and understanding the new principles of digital marketing.To this complicated and fast-moving world, bestselling author, renowned marketer, and award-winning entrepreneur Shama Hyder brings her uniquely Zen approachseparating out the critical from the trivial and the foundational rules from the ephemeral gimmicks. Offering five essential principles that crack the code on marketing successfully in todays ecosystem, Momentum: How to Propel Your Marketing and Transform Your Brand in the Digital Age will help you not only regain your sanity, but learn how to spot opportunities to grow your organization and brand in the midst of marketplace chaos.In Momentum, Shama draws on her experience guiding clients ranging from small businesses to Fortune 100s to demystify the marketing landscape and provide you with the digital foresight you need to operate effectively in an increasingly digital world. Using key principles, she demonstrates how to transform your current approach into an effective, struggle-free, ROI-driven strategy.Before you invest in another marketing strategy, take a step back. Dont waste enormous amounts of time, energy, and money on the wrong strategies and approach for your customers, industry, and market. Whether youre a young business or an established company, let Momentum teach you how to thrive.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.