Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 283
 • 69
 • 41
 • 30
 • 16
 • 7
 • 2
 • 1
 • 1
Sprog
 • 40
 • 234
 • 39
 • 1

Økonomi

 • Supertrends af Lars Tvede
  af Lars Tvede

  Lars Tvede afslører, hvad der kommer til at præge udviklingen de kommende år.Det er svært at spå om fremtiden – men det er ikke umuligt. Som finansiel investor og som iværksætter er Lars Tvede afhængig af at kunne forudsige udviklingen, og i Supertrends løfter han for første gang sløret for, hvordan han gør det. For hvis man skal kunne lægge planer ud over den helt kortsigtede fremtid, er det nødvendigt at vide noget om drivkræfterne i verden.I bogen præsenterer Lars Tvede sit vigtigste redskab, 50 tommelfingerregler, der – især når man kombinerer dem – peger målrettet fremad. Han fortæller også om sociale algoritmer, logiske kædereaktioner og fremskrivninger og om de mentale barrierer, der ofte står i vejen, når vi prøver at blive klogere på, hvor verden er på vej hen. Endelig afslører han, hvad han tror på kommer til at præge udviklingen i de kommende årtier. Det er en fremtid præget af vilde teknologier, overraskende trends og en række forbløffende vendepunkter – for verden er på vej et andet sted hen, end mange tror.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Farligt af Hans Jørgen Nielsen
  - Hvordan de fodrer din frygt, og hvorfor du æder det
  af Hans Jørgen Nielsen & Steffen Andersen

  Forestil dig, at al terror i Vesteuropa siden årtusindeskiftet var sket i Danmark. Altså angrebene i Madrid, London, på Utøya, Paris, Bruxelles, Nice og så videre. Alt det – og enhver anden aktion på vesteuropæisk jord – flytter vi, i dette tankeeksperiment, til Danmark. Så er spørgsmålet: Med al denne danske terror, hvad har så været mest farligt her i kongeriget – trafik eller terror? Svaret er, at trafikken i samme periode har kostet fem gange så mange danskere livet, som terror ville have kostet, hvis det hele var sket i Danmark. Død ved terror er ekstremt usandsynligt. Alligevel giver det anledning til bekymring hos rigtig mange af os. Eller også frygter vi noget andet. Kriminalitet, måske, giftrester i mad, p-pillers bivirkninger, epidemier, stråling, eller måske endda menneskehedens og hele jordens undergang. I bogen FARLIGT tager vi på en rejse ind i en verden, hvor vi får afdækket, hvem der fodrer os med frygt, hvilke greb de benytter, og hvad det er for mekanismer, der driver dem. Hvorfor er vi mennesker mere end villige til at æde frygt, når vi får den tilbudt? Denne bog er ikke farlig. Til gengæld tør vi godt love gys, gru og grin, samt en række værktøjer til at holde den mere irrationelle frygt fra døren.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • De lærdes tyranni af Kaare Dybvad Bek
  - Hvordan den kreative klasse skaber ulighed og undergraver verdens bedste samfund
  af Kaare Dybvad Bek

  DE LÆRDES TYRANNI har hersket i Danmark i flere årtier. Universiteterne producerer kandidater i rekordtal, og a-kasserne kæmper for at opfinde nye stillinger til videnstunge medarbejdere. Regningen betales af eksportvirksomheder, der ikke kan besætte ledige stillinger, fordi der mangler faglærte. Og i velfærden, der bureaukratiseres, centraliseres og drænes for reel faglighed. Den danske drøm om, at åbne døre på universiteterne ville skabe lighed, har spillet fallit og i praksis gjort uddannelsessystemet til en kilde til ulighed. KAARE DYBVAD BEK tager et opgør med forestillingen om, at morgendagen tilhører akademikerne i den kreative klasse. For ude i virkeligheden er det også industriansatte og bygningshåndværkere, der skaber værdierne, og intet tyder på, at det bliver anderledes. Skal Danmark blive ved med at forberede sig på en kreativ fremtid, som aldrig kommer, spørger forfatteren. Eller skal vi stoppe den akademisering, centralisering og ulighed, som er skabt i vores land gennem de seneste tyve år. Der er behov for et opgør med de lærdes tyranni. KAARE DYBVAD BEK er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet og forfatter til den dagsordensættende og anmelderroste debatbog Udkantsmyten. KAARE DYBVAD BEK (f. 1984) er folketingsmedlem for Socialdemokratiet i Holbækkredsen. Han er uddannet cand.scient. i geografi fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet med by- og regionaludvikling, senest som projektchef i Væksthus Sjælland i Vordingborg.

 • Mafiaen kommer af Morten Beiter
  - Italiensk mafia rykker nordpå i et forsvarsløst Europa
  af Morten Beiter

  Mafiaen er ved at overtage verden. Hvorend man kigger hen, er der tegn på, at grænserne mellem legalt og illegalt er i opløsning. Penge er lokomotivet i denne forandring. Manglen på penge, tørsten efter penge, drømmen om penge. Mafiaens sorte penge, som er tjent ved vold og narko, åbner døre, som førhen var lukkede, og forandrer verden, mens vi ser på. Det er denne historie Morten Beiter fortæller, ved hjælp af den afhoppede mafiaboss Calogero Amico, som han besøger i både Tyskland og hjemme i hans gamle rige på Sicilien. Globaliseringen og de store, sammenlagte markeder udfordrer de gamle rammer og sprænger dem. I denne udvikling udgør den organiserede kriminalitet avantgarden, og retsstaternes til stadighed mere diffuse idealer bagtroppen.

 • Det kreative samfund af Lars Tvede
  - Hvordan Vesten vinder fremtiden
  af Lars Tvede

  Landes økonomiske tilstand bestemmes på kort sigt af konjunktursvingninger, siger økonomerne. På længere sigt tæller indsatsen af kapital og arbejdskraft mere. Men på den helt lange bane er det faktisk mobilisering af kreativitet, der gør den største forskel, viser Lars Tvede i denne bog. Forskellige nationer og civilisationer har gennem tiden håndteret dette meget forskelligt. Mange har været kreative for en tid, men er så sandet til og forgået. Hvordan kan vi med mere fokus på kreativitet forme en bedre fremtid? Og omvendt: Hvordan kan vi tabe alt som mange civilisationer før os, hvis vi hæmmer kreativiteten?Hvis man vil forstå, hvilken forskel kreativitet kan gøre, er Tvedes bog det rette sted at starte. Tag derfor med på rejse gennem menneskehedens historie og se bl.a. her, hvorfor homo sapiens udkonkurrerede neandertalerne, og hvordan Vesten startede en uhørt kreativ eksplosion i middelalderen, samtidig med at de tidligere mere dynamiske islamiske og kinesiske folkeslag gik i stå.Læs også hans forklaring på, hvordan kreativitet dybest set opstår – uanset om det er i naturen, i erhvervslivet eller blandt nationer. Dybest set kan det koges ned til blot fire fænomener, der skal kombineres for at få kreativitet og mangfoldighed til at blomstre – hver gang.  Men hæmmer man kreativiteten, får man ikke blot statiske samfund, ifølge Tvede, man får forvitring, gældssætning, pessimisme og til sidst forfald eller kollaps. Vestlige nationer tager nu tilløb til sådanne problemer, og nogle frygter nedture som Argentinas eller værre.  Men fremtiden kan også blive forbavsende god, siger Tvede, og skitserer en række positive og i øvrigt ofte anti-intuitive konsekvenser, hvis vi virkelig evner at åbne de kreative sluser. 

 • Samfundsglæde af Tor Nørretranders
  - Sammen kan vi selv
  af Tor Nørretranders

  Det er med samfundet, som det er med kroppen: Vi lægger kun mærke til det, når der er noget galt. I det daglige tænker vi hverken over, at vores venstre knæ fungerer fint eller at der kommer post om morgenen. Men når først smerten sætter ind eller postvæsenet bryder sammen, kan vi ikke tænke på andet. Der er dog en vigtig forskel på kroppen og samfundet: Vi lægger faktisk ikke kun mærketil kroppen, når den sender smertesignaler. Vi har også følelsen af kropsglæde, når vi har brugt kroppen til leg, motion, nydelse eller nyttigt arbejde. Men hvor er glæden ved at samfundet fungerer, at der er vand i hanerne, færger til tiden og et sundhedsvæsen, derer bedre end sit rygte? Hvornår oplever vi at være taknemmelige for at være del af etsamfund, der gør vores liv sjovere? Har vi overhovedet et ord for det? Samfundsglæde er det begreb og det ord, forfatteren Tor Nørretranders introducerer med denne bog for at udtrykke værdsættelsen af samfundet. For hvis vi ikke lægger mærke til, at vi sammen har skabt et værdifuldt samfund, mister vi evnen til at stritte imod, når det får lov til at forvitre, fordi postvæsenet, vejvæsenet, medierne, samtalenog det lokale kulturliv får lov til at forfalde. Vi er nødt til at elske samfundet for at kunne forsvare det mod den opløsning, som kommer fra kølige økonomiske kalkuler. Samfundsglæde vil genskabe opmærksomheden på at vi kan løse de moderne problemer fra de digitale cigaretter over klimaet til fremmedgørelsens ensomhed - ved at huske at sammen kan vi selv.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Økonomi af Ha-Joon Chang
  - En brugsvejledning
  af Ha-Joon Chang

  Ha-Joon Chang skabte røre – også i Danmark – med sin bog ’23 ting man fortier om kapitalismen’, der i Danmark udkom med forord af Mogens Lykketoft. Nu følger Klim succesen op med ’Økonomi’, hvor han på sin karakteristisk grundlæggende facon, diskuterer de mest basale økonomiske spørgsmål med en åben og kritisk indstilling til, hvordan verdens økonomiske systemer er skruet sammen. Hvad er økonomi? Hvad kan økonomi sige os om verden? Hvorfor er økonomi så vigtig? Changs tilgang er baseret på den virkelige verden, på et globalt overblik og på rigtige tal. Det er imponerende, at han er stand til at gøre stoffet både let forståeligt og ekstremt inddragende.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Sæt kursen af Louise Fredbo Nielsen
  af Louise Fredbo Nielsen

  Vil du gerne have styr på din økonomi og se dine penge arbejde for dig og vokse? Drømmer du om økonomisk frihed til at kunne tage orlov fra jobbet og rejse med familien? Eller måske er drømmen at forlade arbejdsmarkedet tidligt? Så er ’Sæt kursen’ der du starter. I bogen får du gode råd, investeringsstrategier, værktøjer, fif og kærlige spark, som skal inspirere dig til at tage stilling til din økonomi. Bogen er bygget op af en blanding af gode råd fra kendte kvinder og eksperter om, hvordan de er kommet tættere på et liv i økonomisk frihed, og om hvordan du kan gøre det samme.

 • Den lille bog om din økonomi af Michael Møller
  af Michael Møller & Niels Christian Nielsen

  Skal jeg tage et lån?Købe bolig? – Bo til leje?Bruge mine penge eller spare op?Skal jeg stole på min bankrådgiver?Er jeg fornuftig husmor eller selvglad amatør?Er jeg et egern eller en løve?Et godt råd er guld værd, når man står over for en stor økonomisk beslutning. På baggrund af deres store økonomiske ekspertise guider Niels Christian Nielsen og Michael Møller dig igennem de mest almindelige økonomiske dilemmaer, så du kan sove trygt om natten.Michael Møller er cand.polit. og lic.polit. fra Københavns Universitet og har siden 1988 været professor ved Institut for Finansiering på CBS. Niels Christian Nielsen er cand.oecon. og ph.d. fra Stanford University og er dr.polit. fra Københavns Universitet. Han har siden 1979 været professor i nationaløkonomi og finansiering ved Institut for Finansiering på CBS. Sammen har Michael Møller og Niels Christian Nielsen skrevet en lang række bøger om økonomi.

 • Overlevelse i en overmedicineret verden af Peter C. Gøtzsche Spar 18%
  - Find selv evidensen
  af Peter C. Gøtzsche

  Man spørger ikke sin frisør, om man trænger til at blive klippet. De fleste mennesker har hørt dette udtryk eller noget lignende. Alligevel accepterer vi uden videre, at vore læger udsætter os for forskellige diagnostiske undersøgelser og behandlinger, der kan gavne dem økonomisk. Sundhedsvæsenet er fuldt af økonomiske interessekonflikter, og selv når din læge ikke drager umiddelbar fordel af det, er der mange andre grunde til, at du bør være vågen. Læger bruger i god tro mange behandlinger, der ikke virker, og da der ikke er nogen behandling, der ikke har skadevirkninger, skader læger mange mennesker.Du skal derfor selv finde evidensen for at beskytte dig mod skader. Disse skader skyldes sædvanligvis lægemidler, men kan også skyldes en infektion, kirurgi, kinesiske urter, elektrochok, en diagnostisk test eller indlæggelse på et hospital, hvilket er et farligt sted, fordi der sker mange fejl der.Meningen med bogen er at være en hjælp til selvhjælp, så du selv kan finde den mest pålidelige evidens for diagnostiske metoder og behandlinger i sundhedsvæsenet. Den er skrevet for alle, også læger og andet sundhedspersonale, der ganske som patienter kan føle sig fortabt, hvis de går på internettet og forsøger at finde svar på de mest relevante spørgsmål, de har.

 • Value of Everything af Mariana Mazzucato
  - Making and Taking in the Global Economy
  af Mariana Mazzucato

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Undoing Project af Michael Lewis
  - A Friendship that Changed the World
  af Michael Lewis

  THE NEW INTERNATIONAL BESTSELLER FROM THE AUTHOR OF THE BIG SHORT AND FLASH BOYS'A gripping account of how two psychologists reshaped the way we think ... What a story it is' Sunday Times 'You'll love it ... full of surprises and no small degree of tragedy' Tim HarfordIn 1969 two men met on a university campus. Their names were Daniel Kahneman and Amos Tversky. They were different in every way. But they were both obsessed with the human mind - and both happened to be geniuses. Together, they would change the way we see the world.'An enchanted collaboration ... During the final pages, I was blinking back tears' The New York Times 'My favourite writer full stop. Engages both heart and brain like no other' Daily Telegraph'Brilliant, a wonderful book, a masterclass' Spectator 'Psychology's Lennon and McCartney ... Lewis is exactly the storyteller they deserve' Observer

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Flash Boys af Michael Lewis
  af Michael Lewis

  The Times, Observer, Financial Times, New Statesman and Times Literary Supplement Books of the Year 2014Michael Lewis, the Master of the Big Story, is back with Flash BoysIf you thought Wall Street was about alpha males standing in trading pits hollering at each other, think again. That world is dead.Now, the world's money is traded by computer code, inside black boxes in heavily guarded buildings. Even the experts entrusted with your cash don't know what's happening to it. And the very few who do aren't about to tell - because they're making a killing.This is a market that's rigged, out of control and out of sight; a market in which the chief need is for speed; and in which traders would sell their grandmothers for a microsecond. Blink, and you'll miss it.In Flash Boys, Michael Lewis tells the explosive story of how one group of ingenious oddballs and misfits set out to expose what was going on. It's the story of what it's like to declare war on some of the richest and most powerful people in the world. It's about taking on an entire system. And it's about the madness that has taken hold of the financial markets today.You won't believe it until you've read it.'I read Michael Lewis for the same reasons I watch Tiger Woods. I'll never play like that. But it's good to be reminded every now and again what genius looks like' - Malcolm Gladwell'Probably the best current writer in America' - Tom Wolfe

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Freakonomics af Steven D. Levitt
  - A Rogue Economist Explores the Hidden Side of Everything
  af Steven D. Levitt & Stephen J. Dubner

  Cult bestseller, new buzz word... Freakonomics is at the heart of everything we see and do and the subjects that bedevil us daily: from parenting to crime, sport to politics, fat to cheating, fear to traffic jams. Asking provocative and profound questions about human motivation and contemporary living and reaching some astonishing conclusions, Freakonomics will make you see the familiar world through a completely original lens.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Samtaler med min datter om økonomi af Yanis Varoufakis
  - En kort historie om kapitalisme
  af Yanis Varoufakis

  I denne let formidlede, præcise og humoristiske bog svarer den verdensberømte økonom Yanis Varoufakis på sin datter, Xenias, tilsyneladende enkle spørgsmål om, hvad økonomi egentlig er for noget. Gennem både personlige historier og referencer til berømte myter – lige fra Frankenstein og Faust til ‘The Matrix’ – forklarer han, hvordan økonomi som begreb voksede frem og har formet både menneskehedens historie og former vores liv i dag. Det er fortællingen om, hvordan byttehandler med frugt og hvede blev til penge og senere til markeder og stater med hære til at beskytte dem og bureaukratier til at styre dem. Men det er også fortællingen om, hvordan uligheden i verden blev til. I vores samfund er økonomi blevet det politiske modersmål, og økonomer betragtes som vismænd, men samtidig tror mange af os, at det handler om så komplekse ideer, at vi ikke kan være med. Her insisterer Yanis Varoufakis på, at hvis de grundlæggende økonomiske ideer ikke kan formidles uden fremmedord til et ungt menneske, så bliver de så abstrakte, at de ikke handler om den verden, vi deler. På én gang varm, intim og tilgængelig inviterer ‘Samtaler med min datter om økonomi’ os alle sammen – unge som gamle – ind i samtalen, så vi kan være med til at vælge, hvilken verden, vi vil have.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Entrepreneurial State af Mariana Mazzucato
  - Debunking Public vs. Private Sector Myths
  af Mariana Mazzucato

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Economics: The User's Guide af Ha-Joon Chang
  - A Pelican Introduction
  af Ha-Joon Chang

  What is economics?What can - and can't - it explain about the world? Why does it matter?Ha-Joon Chang teaches economics at Cambridge University, and writes a column for the Guardian. The Observer called his book 23 Things They Don't Tell You About Capitalism, which was a no.1 bestseller, 'a witty and timely debunking of some of the biggest myths surrounding the global economy.' He won the Wassily Leontief Prize for advancing the frontiers of economic thought, and is a vocal critic of the failures of our current economic system.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Peter Asschenfeldt - Mit navn er... af - Euroman
  af - Euroman

  Mads Brügger interviewer Peter Asschenfeldt.MÆND - DE BEDSTE PORTRÆTTER samler for første gang mere end 25 års portrætter fra magasinet til en bog, der ikke blot fortæller historien om forskellige kendte, danske mænd, men også viser et tværsnit af politik, sport og kultur i det moderne Danmark i samme periode. Hvert portræt bliver aktualiseret ved, at skribenten fortæller om, hvordan interviewet blev til, og hvordan det foregik.MÆND - DE BEDSTE PORTRÆTTER samler for første gang mere end 25 års portrætter fra magasinet til en bog, der ikke blot fortæller historien om forskellige kendte, danske mænd, men også viser et tværsnit af politik, sport og kultur i det moderne Danmark i samme periode. Hvert portræt bliver aktualiseret ved, at skribenten fortæller om, hvordan interviewet blev til, og hvordan det foregik. Bogens tekster er skrevet af freelance skribenter og journalister på Euroman.

 • Licence to be Bad af Jonathan Aldred
  - How Economics Corrupted Us
  af Jonathan Aldred

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Adam Smith af Jesse Norman
  - What He Thought, and Why it Matters
  af Jesse Norman

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Crashed af Adam Tooze
  - How a Decade of Financial Crises Changed the World
  af Adam Tooze

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Future of Capitalism af Paul Collier
  - Facing the New Anxieties
  af Paul Collier

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Doughnut Economics af Kate Raworth
  - Seven Ways to Think Like a 21st-Century Economist
  af Kate Raworth

  The book behind the hit TED Talk**The Sunday Times Bestseller**Economics is broken, and the planet is paying the price.Unforeseen financial crises. Extreme wealth inequality. Relentless pressure on the environment. Can we go on like this? Is there an alternative?In Doughnut Economics, Oxford academic Kate Raworth lays out the seven deadly mistakes of economics and offers a radical re-envisioning of the system that has brought us to the point of ruin. Moving beyond the myths of rational economic man and unlimited growth, Doughnut Economics zeroes in on the sweet spot: a system that meets all our needs without exhausting the planet.The demands of the 21st century require a new shape of economics. This might just be it. *A Financial Times and Forbes Book of the Year* *Winner of the Transmission Prize 2018* *Longlisted for the FT/McKinsey Business Book of the Year Award 2017* The John Maynard Keynes of the 21st century. George Monbiot, Guardian This is sharp, significant scholarship . . . Thrilling. Times Higher Education Raworth s magnum opus . . . A fascinating reminder to business leaders and economists alike to stand back at a distance to examine our modern economics. Books of the Year, Forbes There are some really important economic and political thinkers around at the moment such as Kate Raworth s Doughnut Economics. Andrew Marr, Guardian An admirable attempt to broaden the horizons of economic thinking. Martin Wolf, Books of the Year, Financial Times A compelling and timely intervention. Caroline Lucas MP, Books of the Year, The Ecologist

 • Has the West Lost It? af Kishore Mahbubani
  - A Provocation
  af Kishore Mahbubani

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Square and the Tower af Niall Ferguson
  - Networks, Hierarchies and the Struggle for Global Power
  af Niall Ferguson

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Blockchain Revolution af Don Tapscott
  - How the Technology Behind Bitcoin and Other Cryptocurrencies is Changing the World
  af Don Tapscott & Alex Tapscott

  The Internet is great for collaboration and exchanging information, but deeply flawed when it comes to commerce and transactions. By contrast, blockchain technology is private and secure. This book explains why the blockchain technology that powers Bitcoin will fundamentally change the Internet - what it does and how we use it.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Fourth Industrial Revolution af Klaus Schwab
  af Klaus Schwab

  The founder and executive chairman of the World Economic Forum on how the impending technological revolution will change our livesWe are on the brink of the Fourth Industrial Revolution. And this one will be unlike any other in human history.Characterized by new technologies fusing the physical, digital and biological worlds, the Fourth Industrial Revolution will impact all disciplines, economies and industries - and it will do so at an unprecedented rate. World Economic Forum data predicts that by 2025 we will see: commercial use of nanomaterials 200 times stronger than steel and a million times thinner than human hair; the first transplant of a 3D-printed liver; 10% of all cars on US roads being driverless; and much more besides.In The Fourth Industrial Revolution, Schwab outlines the key technologies driving this revolution, discusses the major impacts on governments, businesses, civil society and individuals, and offers bold ideas for what can be done to shape a better future for all.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Shock Doctrine af Naomi Klein
  - The Rise of Disaster Capitalism
  af Naomi Klein

  Around the world in Britain, the United States, Asia and the Middle East, there are people with power who are cashing in on chaos; exploiting bloodshed and catastrophe to brutally remake our world in their image. They are the shock doctors. Thrilling and revelatory, The Shock Doctrine cracks open the secret history of our era. Exposing these global profiteers, Naomi Klein discovered information and connections that shocked even her about how comprehensively the shock doctors' beliefs now dominate our world - and how this domination has been achieved. Raking in billions out of the tsunami, plundering Russia, exploiting Iraq - this is the chilling tale of how a few are making a killing while more are getting killed.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • PostCapitalism af Paul Mason
  - A Guide to Our Future
  af Paul Mason

  From Paul Mason, the award-winning Channel 4 presenter, Postcapitalism is a guide to our era of seismic economic change, and how we can build a more equal society. Over the past two centuries or so, capitalism has undergone continual change - economic cycles that lurch from boom to bust - and has always emerged transformed and strengthened. Surveying this turbulent history, Paul Mason wonders whether today we are on the brink of a change so big, so profound, that this time capitalism itself, the immensely complex system by which entire societies function, has reached its limits and is changing into something wholly new.At the heart of this change is information technology: a revolution that, as Mason shows, has the potential to reshape utterly our familiar notions of work, production and value; and to destroy an economy based on markets and private ownership - in fact, he contends, it is already doing so. Almost unnoticed, in the niches and hollows of the market system, whole swathes of economic life are changing.. Goods and services that no longer respond to the dictates of neoliberalism are appearing, from parallel currencies and time banks, to cooperatives and self-managed online spaces. Vast numbers of people are changing their behaviour, discovering new forms of ownership, lending and doing business that are distinct from, and contrary to, the current system of state-backed corporate capitalism.In this groundbreaking book Mason shows how, from the ashes of the recent financial crisis, we have the chance to create a more socially just and sustainable global economy. Moving beyond capitalism, he shows, is no longer a utopian dream. This is the first time in human history in which, equipped with an understanding of what is happening around us, we can predict and shape, rather than simply react to, seismic change.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Big Short af Michael Lewis
  - Inside the Doomsday Machine
  af Michael Lewis

  THE OUTRAGEOUS NO.1 INTERNATIONAL BESTSELLER, NOW AN OSCAR- AND BAFTA-WINNING FILM From the jungles of the trading floor to the casinos of Las Vegas, The Big Short, Michael Lewis's No.1 bestseller, tells the story of the misfits, renegades and visionaries who saw that the biggest credit bubble of all time was about to burst, bet against the banking system - and made a killing. 'In the hands of Michael Lewis, anything is possible ... if you want to know how a nation lost its financial mind - and have a good laugh finding out - this is the book to read' Sunday Times 'Magnificent ... a perfect storm of brilliant writer meeting big subject' Guardian 'A triumph ... riveting ... The Big Short reads like a thriller' The Times'A terrifying story, superbly well told' Daily Telegraph'A rollicking good yarn' Financial Times 'Probably the single best piece of financial journalism ever written' Reuters

  • Fragt
  • 25,00 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.