Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 67
 • 18
 • 14
 • 4
 • 3
 • 2
 • 2
Sprog
 • 25
 • 50
 • 1
 • 2
 • 1

Lov

 • Headhunterne af Jo Nesbø
  af Jo Nesbø

  Norges mest succesfulde headhunter hedder Roger Brown. Han er en mand, der tilsyneladende har alt: Han er charmerende, er gift med den alt for smukke Diana, har en stor luksusvilla – og lever så meget over evne, at en risikofyldt sidegeschäft som kunsttyv er en nødvendighed. HEADHUNTERNE er Jo Nesbø for fuld udblæsning i en grotesk svindlerhistorie med de mest udspekulerede drab, vanvittige forfølgelsesscener og opfindsomme forsvindingsnumre, som genren kan byde på.Tjekket velskrivende og godt kørende i tunet, fræsende firehjulstrækker med et tempo, hvor alle plottets hjørner tages på to hjul. [...] Tarantino møder brødrene Coen i Nesbø-krimi.PolitikenHeadhunterne er en forrygende, begavet og vittig svindlerkomedie.Jyllands-Posten Spænding, gedigne gys, makabre mord og en stor bunke humor ... En af årets bedste.Vejle Amts FolkebladHeadhunterne er som Nesbøs andre romaner stærkt velskrevet. InformationHeadhunterne er en hæsblæsende krimi med svindel og mord i internationalt perspektiv, og Jo Nesbø kan både holde på spændingen og gemme på nogle tørre overraskelser. MetroXPressNesbø kan skrive bukserne af de fleste af sine skandinaviske kolleger … smart skrevet og vellykket komponeret, og du kan nemt komme til at råsluge den i et svimlende læseri. Og sikken en film, der kunne blive ud af den. Nordjyske Hatten af for den norske skælm, der åbenbart kan det hele. Fra krimier med tyngde til en virtuos legen med genren. Weekendavisen

 • Overlevelse i en overmedicineret verden af Peter C. Gøtzsche Spar 18%
  - Find selv evidensen
  af Peter C. Gøtzsche

  Man spørger ikke sin frisør, om man trænger til at blive klippet. De fleste mennesker har hørt dette udtryk eller noget lignende. Alligevel accepterer vi uden videre, at vore læger udsætter os for forskellige diagnostiske undersøgelser og behandlinger, der kan gavne dem økonomisk. Sundhedsvæsenet er fuldt af økonomiske interessekonflikter, og selv når din læge ikke drager umiddelbar fordel af det, er der mange andre grunde til, at du bør være vågen. Læger bruger i god tro mange behandlinger, der ikke virker, og da der ikke er nogen behandling, der ikke har skadevirkninger, skader læger mange mennesker.Du skal derfor selv finde evidensen for at beskytte dig mod skader. Disse skader skyldes sædvanligvis lægemidler, men kan også skyldes en infektion, kirurgi, kinesiske urter, elektrochok, en diagnostisk test eller indlæggelse på et hospital, hvilket er et farligt sted, fordi der sker mange fejl der.Meningen med bogen er at være en hjælp til selvhjælp, så du selv kan finde den mest pålidelige evidens for diagnostiske metoder og behandlinger i sundhedsvæsenet. Den er skrevet for alle, også læger og andet sundhedspersonale, der ganske som patienter kan føle sig fortabt, hvis de går på internettet og forsøger at finde svar på de mest relevante spørgsmål, de har.

 • Panama Papers af Bastian Obermayer Spar 10%
  - en verdensomspændende afsløring
  af Bastian Obermayer & Frederik Obermaier

  De såkaldte ’Panama Papers’ har fået jorden til at ryste under regeringschefer, sportsstjerner og topledere, som med assistance fra respektable banker har skjult milliarder af kroner i skattely.Historien, der også trækker tråde til Danmark, begynder i januar 2015. En anonym kilde sender en mail til to undersøgende journalister fra den tyske avis Süddeutsche Zeitung: ”Hello. This is John Doe. Interested in data?” Disse data viser sig at være 11,5 millioner interne dokumenter fra det panamanske advokatfirma Mossack Fonseca. Dokumenter, der afslører, hvordan alverdens skattemyndigheder systematisk bliver snydt og bedraget af en velhavende elite, der også tæller navngivne danskere. Panama Papers er skrevet af de to journalister, som modtog de nu verdensberømte dokumenter og siden har været i centrum for afsløringen. De valgte at dele dokumenterne med 400 særligt udvalgte journalister over hele verden – heriblandt to danske journalister, John Hansen fra dagbladet Politiken og en journalist fra Danmarks Radio. John Hansen skriver i bogen et kapitel, som sætter afsløringen i et dansk perspektiv og blotlægger, hvordan også danske banker og velhavere står bag hundredvis af selskaber i skattely. Bogen har to spor: Historien om, hvordan journalisterne i dybeste hemmelighed samler de mange brikker til en lang række afsløringer, er velfortalt og spændende som en thriller. Historien om, hvordan multinationale selskaber, toppolitikere, diktatorer, mafiabosser, narkobaroner, aristokrater, velhavere og berømtheder skjuler deres formuer i skattely er på én gang fascinerende og chokerende læsning, som vil få mange til at efterlyse politisk handling.

 • Maximum Achievement af Brian Tracy Spar 24%
  af Brian Tracy

  BECOME THE ARCHITECT OF YOUR OWN FUTURE One of America's top professional speakers and seminar leaders, Brian Tracy has been a consultant and trainer for hundreds of corporations large and small. His bestselling audio and video programs have been translated into 14 languages and are used in 31 countries. More than one million people have attended his programs on success, sales effectiveness and personal fulfillment. Now in Maximum Achievement, Tracy presents a proven system of powerful ideas and principles you can use to rapidly improve your life. He has combined insights and methods from psychology, philosophy, metaphysics and human potential research to create a unique program that will: * Streamline your focus for maximum results * Remove mental barriers that stand in the way of your dreams * Provide you with the essential conditions for change * Develop superior relationships in your personal and professional life By following the principles of Maximum Achievement's Master Plan, you can build a foundation for a life of happiness, health, harmony and prosperity.

 • Beskidte milliarder af Michael Lund Spar 18%
  - Da Danske Bank blev centrum i verdens største hvidvasksag
  af Michael Lund, Simon Bendtsen & Eva Jung

  Beskidte milliarder er historien om den skandale, der rystede Danmarks ældste og største bank i dens grundvold, kostede ledelsen jobbet, halverede aktiekursen og plettede Danmarks ry internationalt.Bogen tager læseren med fra sagens spæde begyndelse, da Danske Bank får de første lyssky, men indbringende russiske kunder i filialen i Estland – samtidig med at både banken og myndighederne i Danmark modtager de første advarsler om ulovlighederne.Vi kommer tæt på nogle af de kriminelle og korrupte bagmænd og deres kreative metoder til at hvidvaske milliarder fra forbrydelser gennem de store banker. Og vi følger med på nærmeste hold inde fra kontorerne i Danske Banks hovedsæde, da skandalen eksploderer i medierne og på kort tid bliver kendt kloden over som verdens største hvidvasksag.Beskidte milliarder er skrevet af de tre undersøgende journalister på Berlingske, der tålmodigt og grundigt afdækkede sagen over en periode på to år. Undervejs får vi et indblik i deres journalistiske metoder og overvejelser – blandt andet om, hvordan man med krypteret kommunikation og hemmelige møder beskytter kilder, der risikerer at blive myrdet for at tale med en journalist.

 • Rikosreportaasi Suomesta 1982 af Eri Tekijöitä
  af Eri Tekijöitä

  Rikosreportaasi Suomesta sisältää monia jännittäviä ja autenttisia poliisiselontekoja Suomesta. Tutkintatyössä mukana olleet poliisit ovat kirjoittaneet selonteot. Kaikki tapaukset on käsitelty loppuun ja niistä on langetettu tuomiot. Reportaasia lukiessa voi vain haukkoa henkeä ja todeta, että todellisuus on tarua ihmeellisempää. Lukija saa seikkaperäisen kuvauksen pohjoismaisen poliisihistorian dramaattisimmista tapauksista ja tutustuu siihen palapeliin, joka liittyy rikollisten löytämiseen. Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto.

 • Kvinden med dødsmasken af Mads Peder Nordbo
  af Mads Peder Nordbo

  Tredje selvstændige bind i Mads Peder Nordbos gysende kolde bestseller-serie.En mand findes død på bunden af en brønd ved de gamle vikingeruiner i Sandnæs i Grønland. Da politiet opdager, at manden for nylig er blevet dræbt af en kvinde, der har været død og begravet i mere end et halvt år, spreder frygten sig i det lille, arktiske samfund. Kan morderen være en levende død? En Qivittoq? En mytisk, grønlandsk skabning, hvis eneste mål er hævn.Politiet retter fokus mod den unge inuitkvinde Tupaarnaq, der har siddet fængslet for drabet på sin far og nu er forsvundet. Hendes eneste ven, journalisten Matthew Cave, føler sig presset til at hjælpe med at finde hende. Han rejser til Danmark for at blive klogere på hendes fortid gennem den psykolog, der behandlede hende, mens hun sad i fængsel. Matthew finder ud af, at Tupaarnaq ikke er den, han troede, hun var, og han rejser foruroliget tilbage til Grønland kun for at opdage, at der er dukket flere lig op – alle tilsyneladende dræbt af den døde kvinde. Da Matthew en morgen vågner op indsmurt i blod, må han sande, at han nu selv er både mistænkt og jaget vildt.

 • Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg af Philippe Sands
  af Philippe Sands

  Da juristen Philippe Sands får en indbydelse til at forelæse i Lviv i Ukraine, åbnes en ukendt dør til hans families historie. Med udgangspunkt i morfarens flugt for nazisterne begynder han en undersøgelse, som fører læseren til Lemberg før 2. verdenskrig, til forbryderprocessen i Nürnberg efter krigen og op til nutiden. Hvad skete der familien, som blev hjemme, da nazisterne og den ukendte generalguvernør Hans Frank tog magten?Den prisbelønnede "Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" er en uforglemmelig blanding af detektivarbejde, erindringer og en beskrivelse af, hvordan minder, forbrydelser og skyld kan efterlade ar gennem generationer. Romanen er oversat af Birgitte Brix."En utrolig spændende fortælling"- ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Politiken"En regulær pageturner"- Weekendavisen"Forunderlig og medrivende bog"- InformationPhilippe Sands (født 1960) er en britisk og fransk advokat hos Matrix Chambers og professor i Jura. Han er forfatter til adskillige bøger om international lovgivning, og hans roman vandt i 2016 Baillie Gifford Prize for Non-Fiction.

 • Schoolhouse Gate af Justin Driver
  - Public Education, the Supreme Court, and the Battle for the American Mind
  af Justin Driver

  An award-winning constitutional law scholar at the University of Chicago (who clerked for Judge Merrick B. Garland, Justice Stephen Breyer, and Justice Sandra Day O'Connor) gives us an engaging and alarming book that aims to vindicate the rights of public school students, which have so often been undermined by the Supreme Court in recent decades. Judicial decisions assessing the constitutional rights of students in the nation's public schools have consistently generated bitter controversy. From racial segregation to unauthorized immigration, from antiwar protests to compulsory flag salutes, from economic inequality to teacher-led prayerthese are but a few of the cultural anxieties dividing American society that the Supreme Court has addressed in elementary and secondary schools. The Schoolhouse Gate gives a fresh, lucid, and provocative account of the historic legal battles waged over education and illuminates contemporary disputes that continue to fracture the nation. Justin Driver maintains that since the 1970s the Supreme Court has regularly abdicated its responsibility for protecting students' constitutional rights and risked transforming public schools into Constitution-free zones. Students deriving lessons about citizenship from the Court's decisions in recent decades would conclude that the following actions taken by educators pass constitutional muster: inflicting severe corporal punishment on students without any procedural protections, searching students and their possessions without probable cause in bids to uncover violations of school rules, random drug testing of students who are not suspected of wrongdoing, and suppressing student speech for the viewpoint it espouses. Taking their cue from such decisions, lower courts have upheld a wide array of dubious school actions, including degrading strip searches, repressive dress codes, draconian ';zero tolerance' disciplinary policies, and severe restrictions on off-campus speech. Driver surveys this legal landscape with eloquence, highlights the gripping personal narratives behind landmark clashes, and warns that the repeated failure to honor students' rights threatens our basic constitutional order. This magisterial book will make it impossible to view American schoolsor America itselfin the same way again.

 • Impeachment af Cass R. Sunstein Spar 24%
  af Cass R. Sunstein

  As Benjamin Franklin famously put it, Americans have a republic, if we can keep it. Preserving the Constitution and the democratic system it supports is the public's responsibility. One route the Constitution provides for discharging that duty-a route rarely traveled-is impeachment.Cass R. Sunstein provides a succinct citizen's guide to an essential tool of self-government. He illuminates the constitutional design behind impeachment and emphasizes the people's role in holding presidents accountable. Despite intense interest in the subject, impeachment is widely misunderstood. Sunstein identifies and corrects a number of misconceptions. For example, he shows that the Constitution, not the House of Representatives, establishes grounds for impeachment, and that the president can be impeached for abuses of power that do not violate the law. Even neglect of duty counts among the "e;high crimes and misdemeanors"e; delineated in the republic's foundational document. Sunstein describes how impeachment helps make sense of our constitutional order, particularly the framers' controversial decision to install an empowered executive in a nation deeply fearful of kings.With an eye toward the past and the future, Impeachment: A Citizen's Guide considers a host of actual and imaginable arguments for a president's removal, explaining why some cases are easy and others hard, why some arguments for impeachment have been judicious and others not. In direct and approachable terms, it dispels the fog surrounding impeachment so that Americans of all political convictions may use their ultimate civic authority wisely.

 • United Nations Commission on International Trade Law yearbook 2013 af United Nations: Commission on International Trade Law
  af United Nations: Commission on International Trade Law

  Reproduces the substantive documents prepared each year for the Commission and its working groups. This volume also includes the annual report of the Commission, meeting records, General Assembly resolutions and Sixth Committee reports related to UNCITRAL's work, and a bibliography of recent scholarly writings examining the legal texts prepared by UNCITRAL.

  • CD
  • 1.123,95 kr.
  • CD
  • 1.282,95 kr.
 • Conan Doyle for the Defense af Margalit Fox Spar 19%
  - The True Story of a Sensational British Murder, a Quest for Justice, and the World's Most Famous Detective Writer
  af Margalit Fox

  In this thrilling true-crime procedural, the creator of Sherlock Holmes uses his unparalleled detective skills to exonerate a German Jew wrongly convicted of murder.One of USA Today's ';Five new books you won't want to miss!'For all the scores of biographies of Arthur Conan Doyle, creator of the most famous detective in the world, there is no recent book that tells this remarkable storyin which Conan Doyle becomes a real-life detective on an actual murder case. In Conan Doyle for the Defense, Margalit Fox takes us step by step inside Conan Doyle's investigative process and illuminates a murder mystery that is also a morality play for our timea story of ethnic, religious, and anti-immigrant bias. In 1908, a wealthy woman was brutally murdered in her Glasgow home. The police found a convenient suspect in Oscar Slateran immigrant Jewish cardsharpwho, despite his obvious innocence, was tried, convicted, and consigned to life at hard labor in a brutal Scottish prison. Conan Doyle, already world famous as the creator of Sherlock Holmes, was outraged by this injustice and became obsessed with the case. Using the methods of his most famous character, he scoured trial transcripts, newspaper accounts, and eyewitness statements, meticulously noting myriad holes, inconsistencies, and outright fabrications by police and prosecutors. Finally, in 1927, his work won Slater's freedom. Margalit Fox, a celebrated longtime writer for The New York Times, has ';a nose for interesting facts, the ability to construct a taut narrative arc, and a Dickens-level gift for concisely conveying personality' (Kathryn Schulz, New York). In Conan Doyle for the Defense, she immerses readers in the science of Edwardian crime detection and illuminates a watershed moment in the history of forensics, when reflexive prejudice began to be replaced by reason and the scientific method.Praise for Conan Doyle for the Defense';Splendid . . . The ingredients are too good to pass up: a famous detective novelist actually playing detective, a man serving time for a murder he did not commit, and a criminal justice system slowly, and reluctantly, reckoning with the advent of forensic science.'Sarah Weinman, The New Republic';Entertaining .. . The details of this judicial travestyunreliable witnesses, dodgy evidence and a series of coincidences that led to Slater's guilty verdictseem ripped from one of Conan Doyle's Holmes tales.'Newsday

 • Service Public - Perspektiven jenseits der Privatisierung af Attac Schweiz
  af Attac Schweiz

  Eine vorläufige Bilanz der Privatisierungspolitik lässt wenig Zweifel, dass kaum eines der damit verbundenen Versprechen eingehalten worden ist: Der Imperativ des Profits drängt dazu, die kaufkräftige Nachfrage gegenüber gesellschaftlichen Bedürfnissen und erkämpften Rechtsansprüchen zu privilegieren. Und zwar ohne dass die öffentlichen Dienstleistungen dabei "besser, billiger, bürgernäher" geworden wären, wie ein Schweizer Privatisierungs-Manifest in den 1990er-Jahren versprochen hatte. Vor dem Hintergrund der Antiprivatisierungskampagnen der letzten Jahre beschreiben die Autorinnen und Autoren von Attac Schweiz die Motive und Mechanismen der Privatisierungspolitik. Die Auswirkungen werden an den Beispielen von Post und Telekommunikation, Elektrizität, Wasser, Gesundheit, Bildung und Bahn konkret aufgezeigt. Sie analysieren die Ökonomisierung des Staates im internationalen Zusammenhang mit WTO, GATS und EU. Mit der Diskussion über Demokratisierung, gesellschaftliche Aneignung und Selbstverwaltung werden überdies Wege für radikale Alternativen zur Privatisierungspolitik aufgezeigt."Dieses Buch gehört auf jeden Schreibtisch. Es passt aber auch, dank seiner handlichen Größe, in jede Jackentasche." (Pit Wuhrer, Wochenzeitung WOZ)"Dieses Buch verbindet klare Stellungnahmen mit ökonomischen und soziologischen Analysen, die zu denken geben." (Franz Gmainer-Pranzl, Polylog, Wien)Der Herausgeber dieser Veröffentlichung ist Attac Schweiz: Mit ca. 90000 Mitgliedern weltweit ist das internationale Netzwerk Attac ein wichtiger Teil der globalisierungskritischen Bewegung. Attac steht für solidarische Alternativen zur neoliberalen Globalisierung. Als 'aktionsorientierte Volksbildungsbewegung' veranstaltet Attac Schweiz seit Ende der 90'er Jahre Debatten und Kampagnen zu Themen wie Besteuerung von Finanztransaktionen, Abschaffung von Steuerparadiesen und Kampf gegen Privatisierungen. Autorinnen und Autoren dieser Veröffentlichung: Daniel Bürgy, Malika Friche, Alessandro Pelizzari, Christian Zeller

 • Vad är grooming af Sven Å Christianson
  af Sven Å Christianson & Ulrika Rogland

  Grooming är när vuxna, oftast under falsk identitet, försöker skapa kontakt med barn på internet eller i sociala medier i syfte att utnyttja dem sexuellt. I Vad är grooming försöker psykologen Christianson och juristen Rogland att förklara hur förövarna går tillväga för att locka sina offer. Och även hur det påverkar barnen och deras framtida liv.Kunskapen om grooming är generellt sett ganska låg i Sverige och därför försöker författarna genom olika rättsfall och forskning att avslöja och synliggöra hur förövarna arbetar. Boken vänder sig därför till en stor krets; både barn och deras föräldrar men även anställda inom socialtjänst och rättsvårdande myndigheter.Sven Å Christianson (född 1954) är professor i psykologi vid Stockholms universitet.Ulrika Rogland (född 1964) arbetade tidigare som domare och åklagare och har stor erfarenhet av brott mot barn, relationsvåld, sexualbrott och hedersvåld.

 • Chokehold af Paul Butler Spar 18%
  - Policing Black Men
  af Paul Butler

  Nominated for the 49th NAACP Image Award for Outstanding Literary Work (Nonfiction)A 2017 Washington Post Notable Book A Kirkus Best Book of 2017Butler has hit his stride. This is a meditation, a sonnet, a legal brief, a poetry slam and a dissertation that represents the full bloom of his early thesis: The justice system does not work for blacks, particularly black men.The Washington Post The most readable and provocative account of the consequences of the war on drugs since Michelle Alexanders The New Jim Crow . . . .The New York Times Book ReviewPowerful . . . deeply informed from a legal standpoint and yet in some ways still highly personalThe Times Literary Supplement (London)With the eloquence of Ta-Nehisi Coates and the persuasive research of Michelle Alexander, a former federal prosecutor explains how the system really works, and how to disrupt itCops, politicians, and ordinary people are afraid of black men. The result is the Chokehold: laws and practices that treat every African American man like a thug. In this explosive book, an African American former federal prosecutor shows that the system is working exactly the way its supposed to. Black men are always under watch, and police violence is widespreadall with the support of judges and politicians.In his no-holds-barred style, Butler, whose scholarship has been featured on 60 Minutes, uses new data to demonstrate that white men commit the majority of violent crime in the United States. For example, a white woman is ten times more likely to be raped by a white male acquaintance than be the victim of a violent crime perpetrated by a black man. Butler also frankly discusses the problem of black on black violence and how to keep communities saferwithout relying as much on police.Chokehold powerfully demonstrates why current efforts to reform law enforcement will not create lasting change. Butlers controversial recommendations about how to crash the system, and when its better for a black man to plead guiltyeven if hes innocentare sure to be game-changers in the national debate about policing, criminal justice, and race relations.

 • Redeeming the Dream af Theodore B. Olson Spar 24%
  - The Case for Marriage Equality
  af Theodore B. Olson & David Boies

  The riveting inside story of the Supreme Court's landmark rulings on the Defense of Marriage Act and Proposition 8-by the two lawyers who argued the caseOn June 26, 2013, the Supreme Court of the United States issued a pair of landmark decisions, striking down the Defense of Marriage Act and eliminating California's discriminatory Proposition 8, thereby reinstating the freedom to marry for gays and lesbians in California.Redeeming the Dream is the story of how David Boies and Theodore B. Olson-who argued against each other all the way to the Supreme Court in Bush v. Gore-joined forces after that titanic battle to forge the unique legal argument that would carry the day. As allies, they tell the fascinating story of the five-year struggle to win the right for gays to marry, from Proposition 8's adoption by voters in 2008 to its defeat before the highest court in the land in Hollingsworth v. Perry in 2013.Boies and Olson guide listeners through the legal framing of the case, making crystal clear the constitutional principles of due process and equal protection in support of marriage equality while explaining, with intricacy, the basic human truths they set out to prove when the duo put state-sanctioned discrimination on trial.Redeeming the Dream offers listeners an authoritative, dramatic, and up-close account of the most important civil rights issue-fought and won-since Brown v. Board of Education and Loving v. Virginia.

 • Sell Your Way to the Top af Zig Ziglar Spar 24%
  af Zig Ziglar

  Success can be yours with Zig Ziglar's Sell Your Way To The Top! Learn from America's sales mentor Drawing on his own proven selling strategies that build successful sales careers, mega-bestselling author Zig Ziglar (Goals, How To Get What You Want) tells you how to turn every no into a yes and improve your prospecting, overcome price objections, and close more deals with finesse and style. Combining vivid scenarios and crystal clear instructions, Ziglar will motivate you to reach your peak as a sales star. You'll learn how to add the personal touch to client relations making you more effective than ever at demonstrating the need for your product or service. With these important skills, you'll become a word merchant who paints verbal pictures that capture your client's full attention. More than a guide to closing one single sale, Sell Your Way To The Top will help you open the door to a profitable sales career -- because no one can teach you how to make your sales percentages skyrocket like Zig Ziglar can.

 • 5 Steps to Successful Selling af Zig Ziglar Spar 24%
  af Zig Ziglar

  Great salespeople are made, not born. The world's foremost producer of personal development and motivational audio programs now offers master motivator Zig Ziglar's secrets of sales success. You've heard about "e;natural-born salespeople"e; -- those super salespeople who seem to perform intuitively and succeed effortlessly. In 5 Steps To Successful Selling, Zig Ziglar shows you that those success stories result from study and observation rather than inborn talent. They are the result of mastering the art of selling. Now you can master those techniques and perfect your own selling skills -- skills that will take you from being a good salesperson to being the best. A super salesman himself, Zig Ziglar draws on his many years of experience to define and explain the keys to successful selling: Prospecting: identifying who can and will buy Presenting: knowing the product and showing it effectively Closing: winning the sale Follow-up: maintaining customer contact Positive self-image: the foundation of success in selling After learning the 5 Steps To Successful Selling -- whether you are a beginner or a seasoned veteran -- you can't help but come away a better salesperson.

 • Life of Crime af Harry Ognall Spar 13%
  af Harry Ognall

  A frank and witty memoir of life at the Bar and on the Bench, from former High Court Judge The Hon. Sir Harry Ognall.For many years, Harry Ognall enjoyed a formidable reputation as an advocate at the criminal Bar. As counsel, and later as judge, he was involved in numerous high-profile trials, both in Britain and abroad.Among many cases as a QC, he prosecuted Peter Sutcliffe, the so-called 'Yorkshire Ripper'. He successfully defended six officers of the Air Force of Zimbabwe at their trial in Harare, where they faced a charge of treasonable sabotage. As a judge, he presided over the trial of Colin Stagg (the alleged 'Wimbledon Common murderer'), the trial arising from the Lyme Bay canoe tragedy and the trial for the first time in the United Kingdom of a doctor's alleged involvement in euthanasia.Thoughtful and provocative, Sir Harry has advice for the aspiring young advocate, and invests this penetrating memoir with warmth, humour and understanding. His frank portrait of a lifetime in the criminal law offers unique perspectives on some of the most notorious cases of the twentieth century, as well as fascinating insights into a colourful professional life and the burdens and responsibilities that come with the privilege of high judicial office.

 • Forsvar af Michael Juul Eriksen Spar 10%
  af Michael Juul Eriksen & Danni Travn

  Kom med bag kulissen i de danske retssale og arresthuse med landets mest succesfulde forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen. Gennem de seneste to årtier har han vundet den ene opsigtsvækkende retssag efter den anden, og de spektakulære sager har gjort ham kendt både i og uden for retskredse og i medierne.For at få så gode resultater skal man være snu som en detektiv, klog som en professor og fræk som en gadedreng. Det billede har Michael Juul Eriksen til fulde levet op til, når han har forsvaret Jørn 'Jønke' Nielsen, Brian Sandberg, ’tys-tys-kilden’ i Se & Hør-sagen, en af de terrortiltalte efter angrebet på Krudttønden og Københavns Synagoge samt datteren i en af landets mest tragiske mordgåder, den såkaldte Suldrup-sag. Derudover har han begrænset skaderne for kendisser som Nicklas Bendtner og Yahya Hassan, da de kom på den forkerte side af loven. I Forsvar – alle har ret til en dygtig advokat fortæller Michael Juul Eriksen levende om sine allermest spændende sager. Han skildrer de juridiske problemstillinger, går i dybden med sin egen efterforskning, fremmaner dramaet fra retssalene og redegør for, hvorfor alle – også de allermest kriminelle – har krav på et ordentligt forsvar. Om forfatterne:Danni Travn (f. 1981). Selvstændig portræt- og kulturjournalist uddannet fra Syddansk Universitet og Goldsmiths University of London. Har skrevet en stribe bøger om danske kulturpersonligheder – blandt andet anmelderroste bestsellere som Jesper Langbergs erindringsbog Ikke et sekund spildt, Bent Fabricius-Bjerre – en biografi samt Fra min faders skygge (2016) - en bog om Jesper Klein, skrevet i samarbejde med Sebastian Klein.Michael Juul Eriksen (f. 1970) har fungeret som forsvarsadvokat i nogle af landets mest spektakulære retssager hen over de seneste 20 år. I mange af disse sager er der sket frifindelse, bl.a. i den såkaldte Suldrup-sag (2007), sagen mod Jørgen Jønke Nielsen (2008), Camilla Broe-sagen (2009), Brian Sandberg-sagen (2012) og terrorsagen mod synagogen (2016). Han har endvidere forsvaret en række kendte danskere fra landsholdsfodboldspillere til realitystjerner.

 • Sum and Substance Audio on Torts af Steven Finz
  af Steven Finz & Lawrence Levine

  While commuting or exercising learn about battery; assault; false imprisonment; intentional infliction of emotional distress; defense of self, others, property; recapture of chattel, trespass to land, trespass to chattel, conversion, public/private necessity, consent; negligence: duty, breach, proximate cause, joint tortfeasers; damages: nominal...

 • Law School Legends Audio on Contracts af David Epstein
  af David Epstein

  With Law School Legends, students get a brilliant law school professor explaining an entire subject in one simple, dynamic lecture. In these audio CDs, Professor David Epstein explains the important contract law concepts, the relationship among those concepts, and how a student can use the concepts to answer any question a professor might ask in class or on the exam.

 • Torts af Richard Conviser
  af Richard Conviser

  The Law School Legends Torts lecture on CD includes information on Intentional Torts - Battery, Assault, False Imprisonment, Intentional Infliction of Emotional Distress, Trespass to Land, Trespass to Chattels, Conversion; Defenses to Intentional Torts - Consent, Defense Privileges, Necessity; Plaintiff's Dignitary Interests - Defamation, First...

 • Corporations af Therese Maynard
  af Therese Maynard

  The Law School Legends Corporations lecture on CD includes information on the Formation of Corporations - Articles of Incorporation, De Jure Corporations, Defective Formation, Bylaws, Pre-Incorporation Contracts, Foreign Corporations; Issuance of Stock - Subscription Agreements, Consideration, Watered Stock Liability, Preemptive Rights; Role of ...

 • Hommel Interaktiv Spar 13%
  - Handbuch Der Gefahrlichen Guter CD-Rom. Update Netzwerkversion 4.0 Auf 5.0
   

  Diese Update CD-ROM aktualisiert die Daten der Hommel interaktiv CD-ROM Netzwerkversion 4.0. Sie enthalt die Daten des Druckwerk-Updates 12/2005."

  • CD
  • 3.742,95 kr.
 • Selling Products and Services and Licensing Software Online af Committee on Cyberspace Law Spar 33%
  - An Interactive Guide with Legal Forms and Commentary to Privacy, Security and Consumer Law Issues
  af Committee on Cyberspace Law

  Guides business professionals and lawyers through typical legal issues of selling products, services and licensing software over the Internet. This title includes advertising, privacy and security, electronic contracting, and domestic and international regulations. It allows users to intuitively discover and analyze legal forms.

 • Environmental Engineers' Handbook on CD-ROM af Bela G. Liptak
  af Bela G. Liptak & David H. F. Liu

  Offers access to the various interrelated factors and principles affecting our environment as well as how the government and the industry must deal with it. This work addresses the global challenge of cleaning up the remains of abandoned technology, and the prevention of pollution created by technology.

  • CD
  • 1.776,95 kr.
 • World Trade Organization Schedules: WTO Agreements on CD-ROM Issue 1: The Legal Texts (English, French and Spanish) and Schedules: Services (English only) af World Trade Organization
  af World Trade Organization

  This CD-ROM database contains the fully updated WTO services and schedules of services commitments and/or MFN exemptions for WTO member countries in English, plus the Legal Texts in English, French and Spanish. This material has never been available in one source before: much has been unavailable in any form.

  • CD
  • 6.871,95 kr.
 • Mordet på Moster Sagen Genoptaget af Susanne Meelbye Spar 17%
  af Susanne Meelbye

  Susanne Meelbyes fortælling “Mordet på Moster sagen Genoptaget” er den gribende beretning om Else Langkjærs mystiske død i 1946. En sag, hvor politiet konkluderede, at der var tale om selvmord, selvom sporene pegede i en anden retning.For hvad skete der egentlig i Else Langkjærs lejlighed den dag, hvor hun bliver fundet bevidstløs? Og hvor stammede de 17 læsioner på hendes krop fra? Susanne Meelbye får aktindsigt i politiets efterforskning og viser i bogen, at alt måske ikke er på den måde, som ordensmagten (for hurtigt) konkluderede.Lyt til bogen og få et unikt og spændende indblik i Susanne Meelbyes utrættelige søgen efter sandheden om mosterens død og de bestræbelser, hun gør sig for at få vist, at fortællingen om Else Langkjær skulle have haft helt andre konsekvenser.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.