Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 70
 • 25
 • 13
 • 4
 • 3
 • 2
 • 2
Sprog
 • 27
 • 52
 • 1
 • 1
 • 1

Lov

 • Beskidte milliarder af Michael Lund
  - Da Danske Bank blev centrum i verdens største hvidvasksag
  af Michael Lund, Simon Bendtsen & Eva Jung

  Beskidte milliarder er historien om den skandale, der rystede Danmarks ældste og største bank i dens grundvold, kostede ledelsen jobbet, halverede aktiekursen og plettede Danmarks ry internationalt.Bogen tager læseren med fra sagens spæde begyndelse, da Danske Bank får de første lyssky, men indbringende russiske kunder i filialen i Estland – samtidig med at både banken og myndighederne i Danmark modtager de første advarsler om ulovlighederne.Vi kommer tæt på nogle af de kriminelle og korrupte bagmænd og deres kreative metoder til at hvidvaske milliarder fra forbrydelser gennem de store banker. Og vi følger med på nærmeste hold inde fra kontorerne i Danske Banks hovedsæde, da skandalen eksploderer i medierne og på kort tid bliver kendt kloden over som verdens største hvidvasksag.Beskidte milliarder er skrevet af de tre undersøgende journalister på Berlingske, der tålmodigt og grundigt afdækkede sagen over en periode på to år. Undervejs får vi et indblik i deres journalistiske metoder og overvejelser – blandt andet om, hvordan man med krypteret kommunikation og hemmelige møder beskytter kilder, der risikerer at blive myrdet for at tale med en journalist.

 • Headhunterne af Jo Nesbø
  af Jo Nesbø

  Norges mest succesfulde headhunter hedder Roger Brown. Han er en mand, der tilsyneladende har alt: Han er charmerende, er gift med den alt for smukke Diana, har en stor luksusvilla – og lever så meget over evne, at en risikofyldt sidegeschäft som kunsttyv er en nødvendighed. HEADHUNTERNE er Jo Nesbø for fuld udblæsning i en grotesk svindlerhistorie med de mest udspekulerede drab, vanvittige forfølgelsesscener og opfindsomme forsvindingsnumre, som genren kan byde på.Tjekket velskrivende og godt kørende i tunet, fræsende firehjulstrækker med et tempo, hvor alle plottets hjørner tages på to hjul. [...] Tarantino møder brødrene Coen i Nesbø-krimi.PolitikenHeadhunterne er en forrygende, begavet og vittig svindlerkomedie.Jyllands-Posten Spænding, gedigne gys, makabre mord og en stor bunke humor ... En af årets bedste.Vejle Amts FolkebladHeadhunterne er som Nesbøs andre romaner stærkt velskrevet. InformationHeadhunterne er en hæsblæsende krimi med svindel og mord i internationalt perspektiv, og Jo Nesbø kan både holde på spændingen og gemme på nogle tørre overraskelser. MetroXPressNesbø kan skrive bukserne af de fleste af sine skandinaviske kolleger … smart skrevet og vellykket komponeret, og du kan nemt komme til at råsluge den i et svimlende læseri. Og sikken en film, der kunne blive ud af den. Nordjyske Hatten af for den norske skælm, der åbenbart kan det hele. Fra krimier med tyngde til en virtuos legen med genren. Weekendavisen

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Loven af Gorm Toftegaard Nielsen
  af Gorm Toftegaard Nielsen

  Man må ikke begå vold. Men hvad med alle de kirurger, som hver dag svinger kniven - er de også voldsmænd? Det er de faktisk ifølge nogle meget kloge jurister. Andre vil sige, at det er det rene nonsens. Derfor er det afgørende, hvem der fortolker loven - skal det være få fine paragrafryttere eller det almindelige fodfolk? Spørger vi Gorm Toftegaard Nielsen, professor i strafferet ved Aarhus Universitet, er Europa delt op i en tysk og en engelsk retskultur, mellem elitært tankespind og god gammeldags common sense. Gad vide, hvilken side af loven vi er på?

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Huset i himlen af Amanda Lindhout
  - Mine 15 måneder som gidsel i Somalia
  af Amanda Lindhout & Sara Corbett

  Som barn fandt Amanda Lindhout tilflugt i gamle udgaver af National Geographic, når bølgerne i hjemmet gik højt mellem hendes mor og hendes voldelige stedfar; hun bladrede igennem bladets farvestrålende sider og drømte sig væk til billedernes eksotiske virkelighed.Som de fleste unge mennesker ønskede hun brændende at forstå verden og at gøre en forskel, leve et betydningsfuldt liv. Da hun som nittenårig får arbejde som bartender på en cocktailbar i Calgary sparer hun derfor sine drikkepenge op med det udtalte mål at rejse jorden rundt – og de følgende år tager hun på månedslange rejser med rygsæk igennem Sydamerika, Laos, Bangladesh og Indien. Og, efterhånden som rejserne gør hende mere modig: videre til Sudan, Syrien og Pakistan.Under krigene i Afghanistan og Irak forsøger hun sig som tv-journalist i krigszonerne – for at tjene penge til at fortsætte sine rejser, men også i håb om at gøre en forskel, at fortælle krigens vigtige historier til resten af verden. Og så, i august 2008, rejser hun til Somalia – ’verdens farligste sted’. På fjerdedagen efter ankomsten bliver hun bortført af en gruppe maskerede mænd på en støvet vej.Amanda bliver holdt som gidsel i 460 dage. Hun konverterer undervejs til Islam som en overlevelsestaktik, modtager ’hustru-lektioner’ fra en af sine bortførere og forsøger en dristig flugt. Mens hun flyttes fra hus til hus, overlever hun ved hjælp af snilde, styrke og håb – og sin hukommelse: Hun dvæler ved hver eneste nydelsesfulde detalje fra sit liv og sine rejser inden tilfangetagelsen.Når hun er allermest desperat, forestiller hun sig et hus i himlen, hvorfra hun kan kigge ned på sin lænkede og forslåede krop.Huset i himlen er en stærk historie om mod, modgang og modstandskraft – skrevet i så levende et sprog, at man helt kan glemme, at det ikke er en roman.

 • Selv stilhed hører op af Ingrid Betancourt
  - Mine seks år som gidsel
  af Ingrid Betancourt

  Med forord af Lene Johansen.Ingrid Betancourt blev taget til fange, fordi hun som præsidentkandidat kæmpede for et demokratisk Columbia. Da hun blev befriet, var hun blevet en anden - klogere på sig selv, sine medmennesker og ikke mindst livet.Selv stilhed hører op er en rystende selvbiografi skrevet af en kvinde, der har haft en priviligeret opvækst i Europa - og endte med at blive behandlet som et dyr. Det er historien om en mor, der blev kidnappet og først så sine børn, da de var blevet voksne. Og det er historien om fortællingen om livet, når det for alvor bliver udfordret; om frygt, sult, angst, ensomhed, skrøbelighed, håb, mod og behovet for at have en vis værdighed og følelse af frihed i behold. Også når du har en lænke om halsen, og ikke må tale og ikke kan flygte.Ingrid Betancourt blev taget til fange i 2002 og befriet under stor, international mediebevågenhed i 2008.

 • Overlevelse i en overmedicineret verden af Peter C. Gøtzsche Spar 18%
  - Find selv evidensen
  af Peter C. Gøtzsche

  Man spørger ikke sin frisør, om man trænger til at blive klippet. De fleste mennesker har hørt dette udtryk eller noget lignende. Alligevel accepterer vi uden videre, at vore læger udsætter os for forskellige diagnostiske undersøgelser og behandlinger, der kan gavne dem økonomisk. Sundhedsvæsenet er fuldt af økonomiske interessekonflikter, og selv når din læge ikke drager umiddelbar fordel af det, er der mange andre grunde til, at du bør være vågen. Læger bruger i god tro mange behandlinger, der ikke virker, og da der ikke er nogen behandling, der ikke har skadevirkninger, skader læger mange mennesker.Du skal derfor selv finde evidensen for at beskytte dig mod skader. Disse skader skyldes sædvanligvis lægemidler, men kan også skyldes en infektion, kirurgi, kinesiske urter, elektrochok, en diagnostisk test eller indlæggelse på et hospital, hvilket er et farligt sted, fordi der sker mange fejl der.Meningen med bogen er at være en hjælp til selvhjælp, så du selv kan finde den mest pålidelige evidens for diagnostiske metoder og behandlinger i sundhedsvæsenet. Den er skrevet for alle, også læger og andet sundhedspersonale, der ganske som patienter kan føle sig fortabt, hvis de går på internettet og forsøger at finde svar på de mest relevante spørgsmål, de har.

 • Hvem er du utro? af Anja Lysholm
  - en anderledes bog om kærlighed og utroskab
  af Anja Lysholm

  Bogen behandler emnet utroskab set i det lys at halvdelen af os tilsyneladende er eller har været en partner utro, og foreslår at tiden måske er inde til at finde andre samlivsformer end monogami. "En personlig beretning uden omsvøb, uden dårlig samvittighed og uden fortrydelser. Den er et ærlighedsmanifest fra en kvinde der har smidt skyld og skam ad helvede til og valgt kærligheden frem for facadetroskab og monogamihykleri - i erkendelse af at netop det at være sig selv tro er den ultmative troskab.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Panama Papers af Bastian Obermayer Spar 10%
  - en verdensomspændende afsløring
  af Bastian Obermayer & Frederik Obermaier

  De såkaldte ’Panama Papers’ har fået jorden til at ryste under regeringschefer, sportsstjerner og topledere, som med assistance fra respektable banker har skjult milliarder af kroner i skattely.Historien, der også trækker tråde til Danmark, begynder i januar 2015. En anonym kilde sender en mail til to undersøgende journalister fra den tyske avis Süddeutsche Zeitung: ”Hello. This is John Doe. Interested in data?” Disse data viser sig at være 11,5 millioner interne dokumenter fra det panamanske advokatfirma Mossack Fonseca. Dokumenter, der afslører, hvordan alverdens skattemyndigheder systematisk bliver snydt og bedraget af en velhavende elite, der også tæller navngivne danskere. Panama Papers er skrevet af de to journalister, som modtog de nu verdensberømte dokumenter og siden har været i centrum for afsløringen. De valgte at dele dokumenterne med 400 særligt udvalgte journalister over hele verden – heriblandt to danske journalister, John Hansen fra dagbladet Politiken og en journalist fra Danmarks Radio. John Hansen skriver i bogen et kapitel, som sætter afsløringen i et dansk perspektiv og blotlægger, hvordan også danske banker og velhavere står bag hundredvis af selskaber i skattely. Bogen har to spor: Historien om, hvordan journalisterne i dybeste hemmelighed samler de mange brikker til en lang række afsløringer, er velfortalt og spændende som en thriller. Historien om, hvordan multinationale selskaber, toppolitikere, diktatorer, mafiabosser, narkobaroner, aristokrater, velhavere og berømtheder skjuler deres formuer i skattely er på én gang fascinerende og chokerende læsning, som vil få mange til at efterlyse politisk handling.

 • Maximum Achievement af Brian Tracy Spar 20%
  af Brian Tracy

  Leading authority on success Brian Tracy gives proven principles and step-by-step tips for raising self-esteem and improving your life.Brian Tracy is one of the world's leading authorities on success and personal achievement, addressing more than 100,000 men and women each year in public and private seminars. In Maximum Achievement, he gives you a powerful, proven system -- based on twenty-five years of research and practice -- that you can apply immediately to get better results in every area of your life. You learn ideas, concepts, and methods used by high-achieving people in every field everywhere. You learn how to unlock your individual potential for personal greatness. You will immediately become more positive, persuasive, and powerfully focused in everything you do. Many of the more than one million graduates of the seminar program upon which this book is based have dramatically increased their income and improved their lives in every respect. The step-by-step blueprint for success and achievement presented in these pages includes proven principles drawn from psychology, religion, philosophy, business, economics, politics, history, and metaphysics. These ideas are combined in a fast-moving, informative series of steps that will lead you to greater success than you ever imagined possible -- they can raise your self-esteem, improve personal performance, and give you complete control over every aspect of your personal and professional life.

 • Victors valg af Stig Matthiesen
  - En mors beretning
  af Stig Matthiesen & Lone Kristensen

  LONE KRISTENSENS VERDEN GIK I SORT FÅ DAGE FØR HENDES 50-ÅRS FØDSELSDAG. I en mail forfattet på vej mod Syrien skrev hendes 20-årige søn Victor, at han aldrig mere ville vende hjem. Han ønskede det bedste for sin mor, far og søster i Aarhus. Nu ville han leve og dø for Allah. Da Lone Kristensen ni måneder senere modtog en sms fra et irakisk nummer, vidste hun, at hendes søn havde nået begge mål. I en barsk og bevægende beretning ser Lone Kristensen tilbage på sit liv, før og efter at hendes søn konverterede til islam og fór vild i tilværelsen efter et ophold på en koranskole i Kairo i sommeren 2012. Hun fortæller om de forbandede folkeskoleår, der gik forud. Om mobning, skoleskift og det desperate liv som mor til en teenager med en psykiatrisk diagnose. Og hun fortæller med hudløs ærlighed om at miste kontakten til sin søn og retningen i sit eget liv.

 • Jomfruhinder og hijab af Mona Eltahawy
  - Hvorfor Mellemøsten har brug for en seksuel revolution
  af Mona Eltahawy

  Da MONA ELTAHAWY skrev artiklen ”Why Do They Hate Us?” om kvindehadet som grundlæggende problem i den arabiske verden, skabte det voldsom international debat. I JOMFRUHINDER OG HIJAB går Eltahawy et skridt videre. Hun viser, hvordan kvinder i den arabiske verden i kølvandet på det arabiske forår har haft to revolutioner, de skulle udkæmpe – én sammen med mændene mod de undertrykkende regimer, og en anden mod hele det politiske, økonomiske og sociale system, der i lande som Yemen, Saudi-Arabien, Egypten, Libyen og Tunesien behandler kvinder som andenrangsborgere. Eltahawy har rejst i Mellemøsten og Nordafrika og har hørt kvindernes historier. Hendes bog er en bøn om oprør på deres vegne – en opfordring til at konfrontere den giftige sammenblanding af kultur og religion, som kun få tør blande sig i.

 • Cellen af Nis Jakob
  af Nis Jakob

  Anmelderrost og hårrejsende thriller om Muhammedtegninger, bomber, PET og vrede unge mænd, der mener at religion rimer på mord. Med CELLEN har NIS JAKOB skrevet en skarp, tæt og intens thriller, der undersøger terrorens væsen og de komplicerede følelser og tanker, der driver unge mænd til mord. "Særdeles god thriller. ***** Frederikborg Amtsavis”Nis Jakobs roman »Cellen« er særdeles godt skrevet og er intenst spændende. Hvad ville der ske, hvis en terrorcelle i Danmark planlagde at sprænge en bombe på Nørreport Station i myldretiden? Og kan brugen af tortur forsvares, når man forsøger at hindre et terrorangreb på uskyldige mennesker? Disse tankevækkende spørgsmål er blot nogle af de nervepirrende aspekter, som Nis Jakob med skarp pen præsenterer i sin thriller »Cellen«. ”Maria Groes Eldh, Dagbladenes Bureau "Cellen er intens spændende og underholdende. Og lægger desuden op til en interessant debat. Både om fiktionen egentlig er så langt fra virkeligheden, men også om en lang række principielle spørgsmål - bl.a. om terrorens væsen og vores måde som samfund at bekæmpe den på", siger tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen om CELLEN."En hemmelig terrorcelle med kontakter til England planlægger at udføre et angreb med en radioaktiv bombe mod et mål i København. Vi følger dels vicepolitikommissær Thomas Svensson fra PET og dels en af de unge indvandrere i cellen. Nis Jakob tegner et nuanceret billede af begges vilkår, og det lykkes ham at beskrive den tvivl om mål og midler de begge lever med. Nis Jakob skaber også et godt plot som spidses til mod slutningen. Velfungerende dansk terrorthriller som er skruet godt sammen handlingsmæssigt." Lektørudtalelse DBC."Ved skiftevis at lade fokus være hos terroristerne og PET’s folk får historien samtidig dynamik og liv. Personer, miljøer og bevæggrunde er overbevisende skildret, og det er i virkeligheden meget befriende, at der i historien, bortset måske lige fra psykopaten Rune, slet ikke er entydige skurke og helte.Bogen er meget let at læse, men trods det nærmest skeletagtige sprog, formår forfatteren alligevel at skabe plads til nøgtern samfundsbeskrivelse. Alt i alt en meget fin lille spændingsroman med stof til eftertanke " Litteratur.dk. "Med terrorcellen som pulserende hovedpulsåre ser vi problematikken belyst fra flere vinkler. Vi får et nuanceret indblik i terroristernes tankesæt, PETs arbejdsmetoder samt i de etiske dilemmaer og politiske dagsordener, der knytter sig til opklaringsarbejdet. Bogens personer er så troværdige og levende, at man som læser næsten forventer at møde dem på et gadehjørne. »Cellen« er særdeles godt skrevet og er så intenst spændende, at man nødig lægger den fra sig. Gå ikke glip af denne eminente thriller i højt tempo.; men pas på: hvide varevogne og mænd i TDC-kedeldragter bliver aldrig det samme igen. " Dagbladenes bureau "Spændstig afvikling af et kompliceret plot." POLITIKEN

 • Christiansborg A-Å af Henrik Dahl Spar 18%
  - - et politisk leksikon
  af Henrik Dahl, Nick Hækkerup & Jakob Ellemann-Jensen

  Hvad er det egentlig, politikerne går og foretager sig i rygekabinerne, ved dronnningerunderne, i ø-udvalgene, finansudvalget og for enden af forhandlingsbordet? Henrik Dahl, Jakob Ellemann-Jensen og Nick Hækkerup har på tværs af partiskel fundet sammen om at kortlægge den ofte svært forståelige – og i hvert fald udfordrende – virkelighed, som er den politiske hverdag på Christiansborg. CHISTIANSBORG A-Å er et politiske leksikon, som med humor og slet skjult ironi, men først og fremmest demokratisk omhu, fører læseren ind i det politiske maskinrum og giver et sjældent indblik i livet, som det leves bag lukkede døre på Christiansborg. CHISTIANSBORG A-Å har tidligere været udgivet under titlen SANDHEDEN KORT.

 • Law af Frederic Bastiat Spar 20%
  af Frederic Bastiat

  First published as a pamphlet in June 1850, The Law is already well over 150 years old, and it will still be read when another century has passed.America now faces the same situation France did in 1848 and the same socialist-communist plans and ideas adopted there are now sweeping America-the collapse of Communism in Eastern Europe notwithstanding. Bastiat's explanation of and arguments against socialism are as valid today as they were when written, and his ideas deserve serious consideration."e;Socialism, like the ancient ideas from which it springs, confuses the distinction between government and society. As a result of this, every time we object to a thing being done by government, the socialists conclude that we object to its being done at all. We disapprove of state education. Then the socialists say that we are opposed to any education. We object to a state religion. Then the socialists say that we want no religion at all. We object to a state-enforced equality. Then they say that we are against equality. And so on, and so on. It is as if the socialists were to accuse us of not wanting persons to eat because we do not want the state to raise grain."e;-Frederic Bastiat

 • Soul of the First Amendment af Floyd Abrams Spar 15%
  af Floyd Abrams

  A lively and controversial overview by the nations most celebrated First Amendment lawyer of the unique protections for freedom of speech in AmericaThe right of Americans to voice their beliefs without government approval or oversight is protected under what may well be the most honored and least understood addendum to the US Constitutionthe First Amendment. Floyd Abrams, a noted lawyer and award-winning legal scholar specializing in First Amendment issues, examines the degree to which American law protects free speech more often, more intensely, and more controversially than is the case anywhere else in the world, including democratic nations such as Canada and England. In this lively, powerful, and provocative work, the author addresses legal issues from the adoption of the Bill of Rights through recent cases such as Citizens United. He also examines the repeated conflicts between claims of free speech and those of national security occasioned by the publication of classified material such as was contained in the Pentagon Papers and was made public by WikiLeaks and Edward Snowden.

 • Chickenshit Club af Jesse Eisinger Spar 21%
  - Why the Justice Department Fails to Prosecute ExecutivesWhite Collar Criminals
  af Jesse Eisinger

  Winner of the 2018 Excellence in Financial Journalism Award From Pulitzer Prizewinning journalist Jesse Eisinger, ';a fast moving, fly-on-the-wall, disheartening look at the deterioration of the Justice Department and the Securities and Exchange CommissionIt is a book of superheroes' (San Francisco Review of Books).Why were no bankers put in prison after the financial crisis of 2008? Why do CEOs seem to commit wrongdoing with impunity? The problem goes beyond banks deemed ';Too Big to Fail' to almost every large corporation in Americato pharmaceutical companies and auto manufacturers and beyond. The Chickenshit Cluban inside reference to prosecutors too scared of failure and too daunted by legal impediments to do their jobsexplains why in ';an absorbing financial history, a monumental work of journalisma first-rate study of the federal bureaucracy' (Bloomberg Businessweek). Jesse Eisinger begins the story in the 1970s, when the government pioneered the notion that top corporate executives, not just seedy crooks, could commit heinous crimes and go to prison. He brings us to trading desks on Wall Street, to corporate boardrooms and the offices of prosecutors and FBI agents. These revealing looks provide context for the evolution of the Justice Department's approach to pursuing corporate criminals through the early 2000s and into the Justice Department of today, including the prosecutorial fiascos, corporate lobbying, trial losses, and culture shifts that have stripped the government of the will and ability to prosecute top corporate executives. ';Brave and eleganta fearless reporterEisinger's important and profound book takes no prisoners' (The Washington Post). Exposing one of the most important scandals of our time, The Chickenshit Club provides a clear, detailed explanation as to how our Justice Department has come to avoid, bungle, and mismanage the fight to bring these alleged criminals to justice. ';This book is a wakeup calla chilling read, and a needed one' (NPR.org).

 • I Dissent af Mark Tushnet Spar 25%
  - Great Opposing Opinions in Landmark Supreme Court Cases
  af Mark Tushnet

  For the first time, a collection of dissents from the most famous Supreme Court casesIf American history can truly be traced through the majority decisions in landmark Supreme Court cases, then what about the dissenting opinions? In issues of race, gender, privacy, workers' rights, and more, would advances have been impeded or failures rectified if the dissenting opinions were in fact the majority opinions? In offering thirteen famous dissents-from Marbury v. Madison and Brown v. Board of Education to Griswold v. Connecticut and Lawrence v. Texas, each edited with the judges' eloquence preserved-renowned Supreme Court scholar Mark Tushnet reminds us that court decisions are not pronouncements issued by the utterly objective, they are in fact political statements from highly intelligent but partisan people. Tushnet introduces readers to the very concept of dissent in the courts and then provides useful context for each case, filling in gaps in the Court's history and providing an overview of the issues at stake. After each case, he considers the impact the dissenting opinion would have had, if it had been the majority decision.Lively and accessible, I Dissent offers a radically fresh view of the judiciary in a collection that is essential reading for anyone interested in American history.

 • Antitrust Law, 2006 af Christopher R. Leslie
  af Christopher R. Leslie

  The Law School Legends Antitrust audio lecture on CD includes information on the Sherman Act - Purpose, Language of the Act, Competition in the American Marketplace, Section Two of the Sherman Act, Section One of the Sherman Act, Standing; Merger Law - 1992 Guidelines, HHI; Defenses - Noerr-Penington Doctrine, State Action Doctrine; Robinson-Pat...

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg af Philippe Sands
  af Philippe Sands

  Da juristen Philippe Sands får en indbydelse til at forelæse i Lviv i Ukraine, åbnes en ukendt dør til hans families historie. Med udgangspunkt i morfarens flugt for nazisterne begynder han en undersøgelse, som fører læseren til Lemberg før 2. verdenskrig, til forbryderprocessen i Nürnberg efter krigen og op til nutiden. Hvad skete der familien, som blev hjemme, da nazisterne og den ukendte generalguvernør Hans Frank tog magten?Den prisbelønnede "Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" er en uforglemmelig blanding af detektivarbejde, erindringer og en beskrivelse af, hvordan minder, forbrydelser og skyld kan efterlade ar gennem generationer. Romanen er oversat af Birgitte Brix."En utrolig spændende fortælling"- ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Politiken"En regulær pageturner"- Weekendavisen"Forunderlig og medrivende bog"- InformationPhilippe Sands (født 1960) er en britisk og fransk advokat hos Matrix Chambers og professor i Jura. Han er forfatter til adskillige bøger om international lovgivning, og hans roman vandt i 2016 Baillie Gifford Prize for Non-Fiction.

 • Impeachment af Cass R. Sunstein Spar 21%
  af Cass R. Sunstein

  As Benjamin Franklin famously put it, Americans have a republic, if we can keep it. Preserving the Constitution and the democratic system it supports is the public's responsibility. One route the Constitution provides for discharging that duty-a route rarely traveled-is impeachment.Cass R. Sunstein provides a succinct citizen's guide to an essential tool of self-government. He illuminates the constitutional design behind impeachment and emphasizes the people's role in holding presidents accountable. Despite intense interest in the subject, impeachment is widely misunderstood. Sunstein identifies and corrects a number of misconceptions. For example, he shows that the Constitution, not the House of Representatives, establishes grounds for impeachment, and that the president can be impeached for abuses of power that do not violate the law. Even neglect of duty counts among the "e;high crimes and misdemeanors"e; delineated in the republic's foundational document. Sunstein describes how impeachment helps make sense of our constitutional order, particularly the framers' controversial decision to install an empowered executive in a nation deeply fearful of kings.With an eye toward the past and the future, Impeachment: A Citizen's Guide considers a host of actual and imaginable arguments for a president's removal, explaining why some cases are easy and others hard, why some arguments for impeachment have been judicious and others not. In direct and approachable terms, it dispels the fog surrounding impeachment so that Americans of all political convictions may use their ultimate civic authority wisely.

 • United Nations Commission on International Trade Law yearbook 2013 af United Nations: Commission on International Trade Law
  af United Nations: Commission on International Trade Law

  The Yearbook of the United Nations Commission on International Trade Law reproduces the substantive documents prepared each year for the Commission and its working groups.

  • CD
  • 1.040,95 kr.
  • Fragt
  • 29,95 kr.
  • CD
  • 1.185,95 kr.
  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Sum and Substance Audio on Criminal Procedure af Joshua Dressler
  af Joshua Dressler

  Introduces the Fourth Amendment and discusses retroactivity, harmless error, and incorporation. It includes an issue checklist and examines the Katz search doctrine. It analyses various surveillance and search methods and covers the exclusionary rule, entrapment, interrogations, pretrial procedures, trial, and the right to counsel.

  • CD
  • 1.185,95 kr.
  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Service Public - Perspektiven jenseits der Privatisierung af Attac Schweiz
  af Attac Schweiz

  Eine vorläufige Bilanz der Privatisierungspolitik lässt wenig Zweifel, dass kaum eines der damit verbundenen Versprechen eingehalten worden ist: Der Imperativ des Profits drängt dazu, die kaufkräftige Nachfrage gegenüber gesellschaftlichen Bedürfnissen und erkämpften Rechtsansprüchen zu privilegieren. Und zwar ohne dass die öffentlichen Dienstleistungen dabei "besser, billiger, bürgernäher" geworden wären, wie ein Schweizer Privatisierungs-Manifest in den 1990er-Jahren versprochen hatte. Vor dem Hintergrund der Antiprivatisierungskampagnen der letzten Jahre beschreiben die Autorinnen und Autoren von Attac Schweiz die Motive und Mechanismen der Privatisierungspolitik. Die Auswirkungen werden an den Beispielen von Post und Telekommunikation, Elektrizität, Wasser, Gesundheit, Bildung und Bahn konkret aufgezeigt. Sie analysieren die Ökonomisierung des Staates im internationalen Zusammenhang mit WTO, GATS und EU. Mit der Diskussion über Demokratisierung, gesellschaftliche Aneignung und Selbstverwaltung werden überdies Wege für radikale Alternativen zur Privatisierungspolitik aufgezeigt."Dieses Buch gehört auf jeden Schreibtisch. Es passt aber auch, dank seiner handlichen Größe, in jede Jackentasche." (Pit Wuhrer, Wochenzeitung WOZ)"Dieses Buch verbindet klare Stellungnahmen mit ökonomischen und soziologischen Analysen, die zu denken geben." (Franz Gmainer-Pranzl, Polylog, Wien)Der Herausgeber dieser Veröffentlichung ist Attac Schweiz: Mit ca. 90000 Mitgliedern weltweit ist das internationale Netzwerk Attac ein wichtiger Teil der globalisierungskritischen Bewegung. Attac steht für solidarische Alternativen zur neoliberalen Globalisierung. Als 'aktionsorientierte Volksbildungsbewegung' veranstaltet Attac Schweiz seit Ende der 90'er Jahre Debatten und Kampagnen zu Themen wie Besteuerung von Finanztransaktionen, Abschaffung von Steuerparadiesen und Kampf gegen Privatisierungen. Autorinnen und Autoren dieser Veröffentlichung: Daniel Bürgy, Malika Friche, Alessandro Pelizzari, Christian Zeller

 • Vad är grooming af Sven Å Christianson
  af Sven Å Christianson & Ulrika Rogland

  Grooming är när vuxna, oftast under falsk identitet, försöker skapa kontakt med barn på internet eller i sociala medier i syfte att utnyttja dem sexuellt. I Vad är grooming försöker psykologen Christianson och juristen Rogland att förklara hur förövarna går tillväga för att locka sina offer. Och även hur det påverkar barnen och deras framtida liv.Kunskapen om grooming är generellt sett ganska låg i Sverige och därför försöker författarna genom olika rättsfall och forskning att avslöja och synliggöra hur förövarna arbetar. Boken vänder sig därför till en stor krets; både barn och deras föräldrar men även anställda inom socialtjänst och rättsvårdande myndigheter.Sven Å Christianson (född 1954) är professor i psykologi vid Stockholms universitet.Ulrika Rogland (född 1964) arbetade tidigare som domare och åklagare och har stor erfarenhet av brott mot barn, relationsvåld, sexualbrott och hedersvåld.

 • Chokehold af Paul Butler Spar 14%
  - Policing Black Men
  af Paul Butler

  Nominated for the 49th NAACP Image Award for Outstanding Literary Work (Nonfiction)A 2017 Washington Post Notable Book A Kirkus Best Book of 2017Butler has hit his stride. This is a meditation, a sonnet, a legal brief, a poetry slam and a dissertation that represents the full bloom of his early thesis: The justice system does not work for blacks, particularly black men.The Washington Post The most readable and provocative account of the consequences of the war on drugs since Michelle Alexanders The New Jim Crow . . . .The New York Times Book ReviewPowerful . . . deeply informed from a legal standpoint and yet in some ways still highly personalThe Times Literary Supplement (London)With the eloquence of Ta-Nehisi Coates and the persuasive research of Michelle Alexander, a former federal prosecutor explains how the system really works, and how to disrupt itCops, politicians, and ordinary people are afraid of black men. The result is the Chokehold: laws and practices that treat every African American man like a thug. In this explosive book, an African American former federal prosecutor shows that the system is working exactly the way its supposed to. Black men are always under watch, and police violence is widespreadall with the support of judges and politicians.In his no-holds-barred style, Butler, whose scholarship has been featured on 60 Minutes, uses new data to demonstrate that white men commit the majority of violent crime in the United States. For example, a white woman is ten times more likely to be raped by a white male acquaintance than be the victim of a violent crime perpetrated by a black man. Butler also frankly discusses the problem of black on black violence and how to keep communities saferwithout relying as much on police.Chokehold powerfully demonstrates why current efforts to reform law enforcement will not create lasting change. Butlers controversial recommendations about how to crash the system, and when its better for a black man to plead guiltyeven if hes innocentare sure to be game-changers in the national debate about policing, criminal justice, and race relations.

 • Redeeming the Dream af Theodore B. Olson Spar 21%
  af Theodore B. Olson & David Boies

  The riveting insidestory of the Supreme Court's landmark rulings on the Defense of Marriage Actand Proposition 8-by the two lawyers who argued the caseOn June 26, 2013, the Supreme Court of the United Statesissued a pair of landmark decisions, striking down the Defense of Marriage Actand eliminating California's discriminatory Proposition 8, thereby reinstating thefreedom to marry for gays and lesbians in California.Redeeming the Dream is the story of how David Boiesand Theodore B. Olson-who argued against each other all the way to the SupremeCourt in Bush v. Gore-joined forces after that titanic battle to forgethe unique legal argument that would carry the day. As allies, they tell thefascinating story of the five-year struggle to win the right for gays to marry,from Proposition 8's adoption by voters in 2008 to its defeat before thehighest court in the land in Hollingsworth v. Perry in 2013.Boies and Olson guide listeners through the legal framing ofthe case, making crystal clear the constitutional principles of due process andequal protection in support of marriage equality while explaining, withintricacy, the basic human truths they set out to prove when the duo putstate-sanctioned discrimination on trial.Redeeming the Dream offers listeners anauthoritative, dramatic, and up-close account of the most important civilrights issue-fought and won-since Brown v. Board of Education and Lovingv. Virginia.

 • Sell Your Way to the Top af Zig Ziglar Spar 20%
  af Zig Ziglar

  Success can be yours with Zig Ziglar's Sell Your Way To The Top! Learn from America's sales mentor Drawing on his own proven selling strategies that build successful sales careers, mega-bestselling author Zig Ziglar (Goals, How To Get What You Want) tells you how to turn every no into a yes and improve your prospecting, overcome price objections, and close more deals with finesse and style. Combining vivid scenarios and crystal clear instructions, Ziglar will motivate you to reach your peak as a sales star. You'll learn how to add the personal touch to client relations making you more effective than ever at demonstrating the need for your product or service. With these important skills, you'll become a word merchant who paints verbal pictures that capture your client's full attention. More than a guide to closing one single sale, Sell Your Way To The Top will help you open the door to a profitable sales career -- because no one can teach you how to make your sales percentages skyrocket like Zig Ziglar can.

 • 5 Steps to Successful Selling af Zig Ziglar Spar 20%
  af Zig Ziglar

  Great salespeople are made, not born. The world's foremost producer of personal development and motivational audio programs now offers master motivator Zig Ziglar's secrets of sales success. You've heard about "e;natural-born salespeople"e; -- those super salespeople who seem to perform intuitively and succeed effortlessly. In 5 Steps To Successful Selling, Zig Ziglar shows you that those success stories result from study and observation rather than inborn talent. They are the result of mastering the art of selling. Now you can master those techniques and perfect your own selling skills -- skills that will take you from being a good salesperson to being the best. A super salesman himself, Zig Ziglar draws on his many years of experience to define and explain the keys to successful selling: Prospecting: identifying who can and will buy Presenting: knowing the product and showing it effectively Closing: winning the sale Follow-up: maintaining customer contact Positive self-image: the foundation of success in selling After learning the 5 Steps To Successful Selling -- whether you are a beginner or a seasoned veteran -- you can't help but come away a better salesperson.

 • Forsvar af Michael Juul Eriksen Spar 10%
  af Michael Juul Eriksen & Danni Travn

  Kom med bag kulissen i de danske retssale og arresthuse med landets mest succesfulde forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen. Gennem de seneste to årtier har han vundet den ene opsigtsvækkende retssag efter den anden, og de spektakulære sager har gjort ham kendt både i og uden for retskredse og i medierne.For at få så gode resultater skal man være snu som en detektiv, klog som en professor og fræk som en gadedreng. Det billede har Michael Juul Eriksen til fulde levet op til, når han har forsvaret Jørn 'Jønke' Nielsen, Brian Sandberg, ’tys-tys-kilden’ i Se & Hør-sagen, en af de terrortiltalte efter angrebet på Krudttønden og Københavns Synagoge samt datteren i en af landets mest tragiske mordgåder, den såkaldte Suldrup-sag. Derudover har han begrænset skaderne for kendisser som Nicklas Bendtner og Yahya Hassan, da de kom på den forkerte side af loven. I Forsvar – alle har ret til en dygtig advokat fortæller Michael Juul Eriksen levende om sine allermest spændende sager. Han skildrer de juridiske problemstillinger, går i dybden med sin egen efterforskning, fremmaner dramaet fra retssalene og redegør for, hvorfor alle – også de allermest kriminelle – har krav på et ordentligt forsvar. Om forfatterne:Danni Travn (f. 1981). Selvstændig portræt- og kulturjournalist uddannet fra Syddansk Universitet og Goldsmiths University of London. Har skrevet en stribe bøger om danske kulturpersonligheder – blandt andet anmelderroste bestsellere som Jesper Langbergs erindringsbog Ikke et sekund spildt, Bent Fabricius-Bjerre – en biografi samt Fra min faders skygge (2016) - en bog om Jesper Klein, skrevet i samarbejde med Sebastian Klein.Michael Juul Eriksen (f. 1970) har fungeret som forsvarsadvokat i nogle af landets mest spektakulære retssager hen over de seneste 20 år. I mange af disse sager er der sket frifindelse, bl.a. i den såkaldte Suldrup-sag (2007), sagen mod Jørgen Jønke Nielsen (2008), Camilla Broe-sagen (2009), Brian Sandberg-sagen (2012) og terrorsagen mod synagogen (2016). Han har endvidere forsvaret en række kendte danskere fra landsholdsfodboldspillere til realitystjerner.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.