Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 220
 • 93
 • 59
 • 33
 • 20
 • 4
 • 4
 • 2
 • 1
Sprog
 • 36
 • 238
 • 2
 • 3

Hobby og bolig

Find bøger om hobby og bolig. Alt fra bøger om brylupper, haver, håndarbejde til hus og dyr. Her er også et bredt udvalg af bøger omhandlende biler, mc (motorcykler) og cykler. Der er også et udvalg af bøger omhandlende hunde, katte, akvariefisk mv.

 • Jeg bliver ældre - og det gør ik' noget af Michael Holbek
  af Michael Holbek & Linse Kessler

  Ærlig og åbenhjertig fortælling om de begivenheder, der har vendt op og ned på Brygge-dronningens liv de seneste år.”Det sker stadig, når jeg kommer til at tænke på Mopper, at jeg må holde ind til siden i min bil. Så sidder jeg og tudbrøler. Andre gange har jeg sladder, jeg skal fortælle hende, og sender sms’er op i himlen.”Det er to år siden, Linse mistede sin mor, og hun savner hende fortsat forfærdeligt. Men Linse er også trådt ind i en ny fase af livet. Hun er blevet ældre, mere moden – familiens høvding – og den nye alder giver flere muligheder og oplevelser.I 2018 gjorde hun alvor af sin livslange drøm om at flytte til Spanien og starte en Bed & Breakfast. Hun knoklede og levede eventyret fuldt ud. Nu fortæller hun om modet til at realisere sine drømme og gøre det, man skal, så man ikke om mange år sidder som en sur cigar og fortryder, man ikke turde kaste sig ud fra klippen.Linse fortæller også om den største kærlighed i sit liv – barnebarnet Alba. Om at være mormor og om nu at se på sit eget liv og på sin datter, Geggo, med nye øjne.Den stærke Brygge-kvinde brænder også mere passioneret end nogensinde for de udsatte hunde – i Danmark, i Spanien, i Kina, overalt – og fortæller om sin kamp for de værgeløse dyr. Hun kaster sig stadig med stor fornøjelse under kniven for at snyde alderen, og efter års seksuel tørke dater hun åbent og leder efter en lækker duskegut, der dog ikke behøver at flytte ind.Linse har med alderen opnået mere ro og indsigt, men hun er stadig konstant i bevægelse – fremad. Passion, mod og kærlighed er nøgleord for hende – og i denne bog inspirerer hun til midtvejs i livet at leve det fuldt ud.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Jakob Fuglsang af Jakob Fuglsang i samarbejde med Rasmus Staghøj
  - Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje
  af Jakob Fuglsang i samarbejde med Rasmus Staghøj

  Jakob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Han blev verdensmester i mountainbike (U23) og vandt Post Danmark Rundt tre år i træk. Alligevel har mange cykelfans set ham som ”den evige toer”, som kunne køre med de stærkeste konkurrenter i alle terræner, men altid manglede det sidste for at kunne vinde store sejre.Endnu en andenplads, OL-sølvmedaljen i Rio, blev et vigtigt vendepunkt. Jakob Fuglsang har siden OL kørt med en fornyet angrebslyst og urokkelig selvtillid. Det gav bonus med en sejr i det prestigefulde Critérium du Dauphiné, hvor verdens bedste cykelryttere deltog, og kun et styrt og et brækket håndled forhindrede et topresultat i Tour de France. Nu stiler Jakob Fuglsang endnu højere. Hans drøm er at vinde den regnbuestribede trøje som verdensmester på landevej og erobre den gule trøje og en podieplads i Touren. I denne bog fortæller han ærligt om rejsen fra provinsdreng til cykelstjerne, om det personlige møde med cykelsportens store navne, fra Michael Rasmussen og Bjarne Riis til Brødrene Schleck, om de største resultater og om medaljens bagside, ensomheden og de afsavn, som er nødvendige for at nå sine mål. ”Jeg har mange mål tilbage i karrieren. Det største er at komme på podiet i Tour de France. Jeg tror fuldt og fast på, at det er muligt.” Jakob Fuglsang Fra Jørgen Leths forord: ”Ingen dansk cykelrytter siden Rolf Sørensen har haft en så iøjnefaldende elegance på cyklen. Jakob Fuglsang kan noget særligt.

 • Gul feber af Michael Rasmussen
  af Michael Rasmussen & Klaus Wivel

  MICHAEL RASMUSSEN har fortalt myndighederne om sit eget dopingmisbrug. Og om andre rytteres. Han er efterfølgende blevet kaldt stikker – af folk, som samtidig hævder, at de ønsker en ren sport. Holdningen synes at være, at man skal fortælle alt, men endelig ikke det hele.Argumentet er lige så korrupt som cykelsporten selv, men symptomatisk for en sportsgren, hvor rytterne bliver stigmatiseret, ligegyldigt hvad de gør. Holder de kæft, er de løgnere, der dækker over doping og ødelægger sporten. Går de til bekendelse, bliver de også kaldt løgnere og udstødt af cykelverdenen. MICHAEL RASMUSSEN har besluttet sig for at gøre op med tavshedskulturen. Kun den egentlige fortælling kan bringe cykelsporten videre.Nu er han klar til at fortælle sin historie.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Du er hvad du tænker af Carol S. Dweck
  - Den nye mindset-teori om vejen til succes
  af Carol S. Dweck

  Ifølge professor i psykologi Carol Dweck har vi alle enten et fastlåst tankesæt eller et udviklende. Med det fastlåste anser man sine evner for givne og uforanderlige, hvorimod det udviklende anser evner som noget, der udvikles over tid. Hun viser, hvordan man til enhver tid kan ændre sit tankesæt, og hvordan bl.a. forældre, lærere og ledere kan fremelske det udviklende tankesæt hos andre.

 • Georgia Boy af Michael Ravn Spar 22%
  - - truckerhistorier fra landevejen
  af Michael Ravn

  Willy Davidsen – i truckerkredse kendt som Georgia Boy – er med 45 år bag rattet og otte millioner kilometer på landevejene lidt af en asfaltlegende. Gennem ham og en flok kollegaer fortælles historien om de danske truckeres eksporteventyr med særlig fokus på de sjoveste, mest dramatiske og opsigtsvækkende historier fra bl.a. Sydeuropa, Sovjetunionen og Mellemøsten. Vi kommer rundt om alt fra smuglerier, bestikkelse, svindel og sortbørshandel til letlevende damer, kronprins Frederik og prins Joachim, den italienske mafia, spritkørsel, tragiske dødsfald og et afhugget hoved.”Jeg er lykkelig over at have siddet bag rattet i 45 år. Mit liv på landevejen har været opfyldelsen af en drøm; lige som det må være for en professionel fodboldspiller. Jeg drømte altid om at komme på hjul, og jeg har gjort min hobby til min levevej. Jeg har da også betalt en pris med overvægt, gigt, sukkersyge, et ægteskab, dårlig ryg, hæmorider i røven og det hele. Jeg har sgu haft hele pladen fuld. Men jeg er i live og elsker altså stadig mit liv og mit arbejde.”
- Georgia Boy.

 • En kæde af løgne af Juliet Macur
  - Afsløringen af Lance Armstrongs bedrag
  af Juliet Macur

  Lance Armstrong var i mere end et årti i stand til at opretholde sine løgne og manipulere en hel cykelverden – fans, sponsorer, medier, holdkammerater og de øverste ledere inden for sporten. Efter 90’ernes doping skandaler håbede cykelverdenen på med Armstrong at få den gode historie om en omsorgssvigtet knægt, der siden fik cancer, overlevede og kæmpede sig tilbage, vandt verdens hårdeste cykelløb syv gange og genrejste sporten. I stedet fik de en person, som uden skrupler indførte og stod i spidsen for det mest omfattende og systematiske dopingprogram endnu set, og som vanærede sporten mere end nogen anden.Armstrongs kæde af løgne blev desperat holdt i live frem til 2013, hvor presset på Armstrong blev for stort, og han foran millioner af tv-seere indrømmede sit karrierelange dopingmisbrug. En kæde af løgne er den definitive fortælling om cykelrytteren Lance Armstrongs fald fra tinderne. Om enden på den syvdobbelte Tour de Francevinders glorværdige karriere, der viste sig at være baseret på en kæde af løgne.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Spark Joy af Marie Kondo
  - An Illustrated Guide to the Japanese Art of Tidying
  af Marie Kondo

  Marie Kondo will help you declutter your life with her new major Netflix series Organise the World with Marie Kondo, coming soonSpark Joy is an in-depth, line illustrated, room-by-room guide to decluttering and organising your home, from bedrooms and kitchens to bathrooms and living rooms as well as a wide range of items in different categories, including clothes, photographs, paperwork, books, cutlery, cosmetics, shoes, bags, wallets and valuables. Charming line drawings explain how to properly organise drawers, wardrobes, cupboards and cabinets. The illustrations also show Ms Kondo s unique folding method, clearly showing how to fold anything from shirts, trousers and jackets to skirts, socks and bras. The secret to Marie Kondo s unique and simple KonMari tidying method is to focus on what you want to keep, not what you want to get rid of. Ask yourself if something sparks joy and suddenly it becomes so much easier to understand if you really need it in your home and your life. When you surround yourself with things you love you will find that your whole life begins to change. Marie Kondo s first book, The Life-Changing Magic of Tidying, presents her unique tidying philosophy and introduces readers to the basics of her KonMari method. It has already transformed the homes and lives of millions of people around the world. Spark Joy is Marie Kondo s in-depth tidying masterclass, focusing on the detail of how to declutter and organise your home.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Den skandinaviske drøm af Jakob Ussing
  - En rejse uden mål
  af Jakob Ussing & Søren Springborg

  Fortællingen om SAS' vej fra verdensberømmelse til overlevelseskamp. Der var ingen grænser for, hvad der kunne lade sig gøre for SAS i de første årtier. SAS fløj som de første i faste ruter over Nordpolen til byer som Los Angeles og Tokyo og blev kåret som verdens bedste. Så længe selskabet havde monopol på de lukrative flyvninger, var alt fryd og gammen. De ansatte havde forrygende vilkår og leverede til gengæld en service i særklasse. Alle var glade, ikke mindst hovedaktionærerne - de tre skandinaviske landes regeringer. Men med tiden udviklede statsejerskabet af SAS sig til en hæmsko for selskabet, og da først monopolet på luftfarten blev brudt, var selskabet ude af stand til at få gjort op med alt for voldsomme omkostninger. I efteråret 2012 - næsten 20 år efter monopolbruddet - stod SAS på konkursens rand, og først da lykkedes det at få gjort op med historisk belastende overenskomster. Men spørgsmålet er, om det brutale opgør med fagforeningerne har skadet forholdet mellem ledelsen og de ansatte så meget, at tilliden ikke kan genoprettes, og den særlige SAS-ånd dermed er død?Bogsinglen her bygger på interviews med en lang række centrale personer i og omkring SAS. For at komme så tæt som muligt på sandheden har alle haft mulighed for at medvirke anonymt. Bogens forfattere, Søren Springborg og Jakob Ussing, har gennem flere år fulgt SAS tæt som erhvervsjournalister på Berlingske Business, og de var med til at løfte sløret for SAS' redningsplan i løbet af efteråret 2012.

 • Lars Bak - Hjælperytteren af Carsten Ritter Spar 18%
  af Carsten Ritter & Lars Bak

  LARS BAK kørte sit første cykelløb på en af Bjarne Riis' gamle cykler og vandt, selvom han stillede op i gummisko. Det var også Ørnen fra Hernings præstationer i 1990'erne, der fik silkeborgdrengen til at droppe fodboldkarrieren for at blive professionel cykelrytter. Senere kom han til CSC og kørte for Riis, men efter fem uforløste år, hvor han aldrig fik lov til at køre Tour de France, brød han med sin mentor. På HTC, under Brian Holm, kom så Tour-udtagelsen i 2011, og med den fik Lars Bak sit store gennembrud og trådte i karakter som 'verdens bedste hjælperytter'. Dette er Lars Baks fortælling om livet som hjælperytter helt nede i asfalthøjde. Om tvivlen, når det går skidt. Om begejstringen, når det går godt. Om de modbydelige styrt. Om ilden, der brænder i brystet. Om drømmene, der aldrig slukkes, og om de sjældne og magiske øjeblikke, hvor hjælperytteren selv stjæler rampelyset. Ingen danskere har kørt flere Grand Tours end Lars Bak. Ingen har deltaget i flere Paris-Roubaix. En professionel karriere på foreløbig 17 år vidner om en stabilitet uden sidestykke. Karrieren lakker mod enden, men den er ikke slut, for ilden brænder stadig i brystet.

 • Icons af Bradley Wiggins
  - My Inspiration. My Motivation. My Obsession.
  af Bradley Wiggins

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Ritter af Ole Ritter
  af Ole Ritter & Flemming Enevold

  Eddy Merckx gik direkte op på podiet, tog imod lykønskninger på vejen, tog imod blomsterne og gav podiepigerne et scenevant kys, da det pludselig lød over lydanlægget: ”Og vinderen af etapen er Ole Ritter!” Merckx blev fuldstændig paf og begyndte desorienteret at kigge til højre og venstre og sige, at det ikke kunne passe. Hans sportsdirektør stod foran podiet og råbte op mod mig: ”Merckx kan ikke tabe.” ”Det kan han åbenbart, for det gjorde han i dag.” Og så gik jeg op på podiet til Merckx, stillede mig foran ham, mens jeg med en drillende, løs hånd viftede ad ham: ”Kom, step ned.”Og det måtte han så gøre.OLE RITTER er den første danske verdensstjerne inden for professionel cykelsport. Gennem karrieren kørte han mod nogle af de allerstørste legender i den gyldne æra i slutningen af tresserne og begyndelsen af halvfjerdserne. Slagteren. Den gale dansker. Mr. Stopur. Ole Ritter havde mange navne. Han var pølsemagerlærlingen, der blev en feteret stjerne i Danmark. Og senere hyldet og elsket i Italien for sin dristige, kraftfulde kørsel og som den gale, danske cykelrytter med de enorme landmandshænder. Og for altid kendt som en af sin tids stærkeste tempospecialister. Ritter er også fortællingen om en bondeknægt, der med jernvilje og en fast tro på egne evner løftede sig op blandt stjernerne. Om en fattig opvækst på landet som søn af daglejere. Ole Ritter har altid elsket at fortælle historier. Nu fortæller han endelig hele sin egen – til sin gode ven Flemming Enevold.

 • Shut up Legs! af Jens Voigt
  - My Wild Ride On and Off the Bike
  af Jens Voigt

  Push until it hurts, then push some moreEven by the standards of a sport that requires enormous stamina and capacity for suffering, Jens Voigt is in a class on his own. Beloved by cycling fans for his madcap one-man breakaways as much as his sense of humour and quotable catchphrases, Jens is one of the most popular personalities in cycling.Jens was born near Hamburg, and came up through the East German system before the Wall came down. He got into the national team through the German army, before signing for his first big team. In many ways he is cycling s anti-star; despite arguably spending more time at the front of the Tour de France than any other rider he has only worn the yellow jersey twice as his efforts have always been in the service of others.Jens embodies the best of cycling s qualities loyalty to his team, sacrifice, and devotion to the sport. He says, I m not a head person, I m more of a heart and guts guy. That s how I race. Shut Up Legs is a funny, insightful and entertaining look at the tough realities of professional cycling, told in Jens s trademark irreverent and inimitable style.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Bubbi bliver f****** stjerne af Merlin P. Mann
  af Merlin P. Mann & Morten Münster

  Bubbi er tilbage! Ritta er fast besluttet på at gøre Bubbi ti l stjerne på YouTube og tjene en masse penge. Morten vil helst bare have, at det hele skal være helt normalt. Men pludselig er Bubbi på vej i en flyver til Hollywood, og nu tager det hele en meget uventet drejning. For Morten og Ritta må følge efter for at redde Bubbi ud af kløerne på den gale professor Vortex, der igen har luskede planer med verdens eneste talende hund. BUBBI-serien er skrevet af en af Danmarks største youtubere, Morten Muünster, og børnebogsforfatter Merlin P. Mann ( Taynikma).

 • Hvad køer ved om livet af Rosamund Young
  af Rosamund Young

  ”Da jeg første gang hørte titlen på denne bog, troede jeg det var en joke. Men det er det ikke, og den handler om præcis det. Det er en frydefuld bog … en bog, der forandrer den måde, man ser verden på, med umælende, dumme dyr, der ikke er nær så umælende og dumme, som vi nogle gange gerne vil tro …”Sådan skriver den britiske forfatter Allan Bennet i forordet til Hvad køer ved om livet, en bog der blev skrevet og udgivet, før ord som økologi, dyrevelfærd og miljøbevidsthed blev hverdagsord, og som er blevet genopdaget og nu bliver udgivet i alverdens oversættelser.Rosamund Young beskriver charmerende og underfundigt, hvordan køer er ligeså forskellige som mennesker. De kan være højt intelligente, iltre eller sløve i optrækket, forfængelige, godmodige, stolte, sky eller opfindsomme - når de får lov til at finde deres egen måde at leve på. Og de drager i høj grad omsorg for og knytter sig til hinanden. Under læsningen kan man ikke lade være med at smile eller grine højt over beskrivelserne af dyrenes mange særlige egenskaber og karaktertræk – også får, høns og grise er der herlige kapitler om. Og det er tankevækkende, når Young beskriver de konkrete fakta, fx hvordan køer i fangeskab mister op til 30% af deres hjernekapacitet – simpelthen fordi de ikke bevæger sig, orienterer sig og udfolder sig i det fri. Der er måske et og andet, vi kan lære af køerne om livet ...

 • Riis af Lars Steen Pedersen
  af Lars Steen Pedersen

  Bjarne Riis blev nationalhelt, da han vandt Tour de France. Tiljublet af tusinder på en køretur i åben vogn gennem hovedstaden og hyldet i Tivoli af landets statsminister. Siden fulgte faldet fra tinderne. Skilsmisse, sportslig nedtur og beskyldninger om dopingmisbrug. RIIS er Bjarne Riis’ selvbiografi og fortælling om vejen fra en rodet barndom i Herning over kampen for at overleve i professionel cykling til at stå øverst på podiet i Paris som vinder af verdens hårdeste cykelløb. For første gang fortæller Bjarne Riis om sit liv som en af Danmarks mest populære sportsfolk nogensinde, om sit dopingmisbrug, sin kaotiske opvækst og det barske professionelle cykelmiljø. RIIS giver et følelsesladet indblik i mennesket bag den sky og generte rytter, familiefaderen og den succesfulde forretningsmand. Vi er med til de store sejre, nedturene, i dagene omkring dopingindrømmelsen og til det dramatiske Tour de France i 2010, hvor Riis’ hold er i opløsning, men alligevel kører med om sejren. Dette er historien om enspænderen, der udfordrede grænserne og nåede til tops. Om manden, der er bedst i modvind, og som altid er klar med en plan B.

 • Bubbi - Den talende hund af Merlin P. Mann Spar 18%
  af Merlin P. Mann & Morten Münster

  Morten er en helt normal ung mand, der bare så gerne vil leve et helt normalt liv. Desværre har han Danmarks måske mest tossede familie, og det hele bliver endnu værre, da han redder hunden Bubbi, som har en ret speciel personlighed og i øvrigt bliver jagtet af den gale videnskabsmand, der gjorde Bubbi til verdens eneste talende hund!Hæsblæsende action og en perlerække af gakkede optrin inspireret af Morten Münsters ultrapopulære YouTube-videoer om "Bubbi, den talende hund”.

 • Shinrin-Yoku af Dr Qing Li
  - The Art and Science of Forest Bathing
  af Dr Qing Li

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Life-Changing Magic of Tidying af Marie Kondo
  - A simple, effective way to banish clutter forever
  af Marie Kondo

  Marie Kondo will help you declutter your life with her new major Netflix series Organise the World with Marie Kondo, coming soonTransform your home into a permanently clear and clutter-free space with the incredible KonMari Method. Japan's expert declutterer and professional cleaner Marie Kondo will help you tidy your rooms once and for all with her inspirational step-by-step method. The key to successful tidying is to tackle your home in the correct order, to keep only the things you really love and to do it all at once and quickly. After that for the rest of your life you only need to choose what to keep and what to discard. The KonMari Method will not just transform your space. Once you have your house in order you will find that your whole life will change. You can feel more confident, you can become more successful, and you can have the energy and motivation to create the life you want. You will also have the courage to move on from the negative aspects of your life: you can recognise and finish a bad relationship; you can stop feeling anxious; you can finally lose weight.Marie Kondo's method is based on a 'once-cleaned, never-messy-again' approach. If you think that such a thing is impossible then you should definitely read this compelling book.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Didriksen detektiverne af Kim Fupz Aakeson
  af Kim Fupz Aakeson

  Hannibal keder sig altid så forfærdeligt, når han er hjemme. Også selv han bor sammen med sin mormor, der ikke hører så godt, og derfor altid giver nogle fjollede og besynderlige svar på spørgsmål, og sine forælder, som altid er voldsomt enige om alting. En dag bliver hans forældre så enige om, at Hannibal skal have en hund. Hunden, Jerry, viser sig ikke at være en helt almindelig hund, og der går ikke lang tid før han bliver et medlem af familien. Men en dag forsvinder Jerry sporløst! Så Hannibal og hans forældre beslutter sig for at finde deres elskede hund... "Didriksen detektiverne" handler om en hund, der ikke er nogen rigtig hund, en iskagemand, der ikke er nogen rigtig iskagemand og en familie, der til gengæld bliver nogle helt rigtige detektiver...Kim Fupz Aakeson (f. 1958) æ en dansk forfatte. Han hæ skræwn bøche te både børn, ung å vauwsen, filmmanuskripte, dramae å tegneserie, å han hæ fåt tildelt fleje prise å legate for sit arbe - blandt andt æ Kulturministeries Børnebochspris, Statens Kunstfonds arbeslegat, æ Børnebibliotekares Kulturpris å Gyldendals Børnebochspris.

 • Ane elsker Mads af Per Gammelgaard
  af Per Gammelgaard

  Ane har en kat. Han hedder Mads, og Ane elsker ham meget højt. Så højt, at hun slet ikke kan forestille sig, hvad hun skulle gøre uden. Men så en dag er Mads væk...Ane-bøgerne fortæller om Ane og alle hendes oplevelser både i skolen og derhjemme sammen med venner og familie.Per Gammelgaard (f. 1948) blev uddannet bibliotekar i 1973 og har siden da skrevet en række digtsamlinger. I 1981 debuterede han som romanforfatter med "Er du hjemme, Johanne?"

 • One-Way Ticket af Jonathan Vaughters
  - Nine Lives on Two Wheels
  af Jonathan Vaughters

  The new memoir tracing story of cycling since the 1980s, through the eyes of Jonathan Vaughters, founder of team Education First and one of the sport's most towering figures.Jonathan Vaughters' story is the story of modern cycling. From his early years as a keen cyclist in his hometown in Colorado to his unflinching rite of passage as a professional rider with US Postal to his elevation as one of cycling's most resilient, ethical and intelligent team bosses, the highs and lows of his career have mirrored those of the sport itself. Vaughters has had a front-row seat for most of the major events in cycling over the past three decades. He was both a former teammate of Lance and a leading witness against him. And he went on to renounce doping and start the first pro cycling team to dedicate itself to clean riding, which has grown into one of the most successful teams competing today and started a movement that has swept across the sport.This is also not simply a story of races won and lost: Vaughters shows readers how he navigated the complex, international business of building Slipstream into a world-class cycling team. Over the past decade, he has led the sport out of the scandal-plagued Armstrong era. By presenting the world with a team made of talented racers built around a rigorous approach to clean racing, he set a new standard within cycling that has since spread across the peloton. Written from the unique perspective of both a racer and a team manager, One-Way Ticket gives the complete story of what it takes to build a winning team and repair the reputation of a sport.

 • How to Make a Plant Love You af Summer Rayne Oakes
  - Cultivate Green Space in Your Home and Heart
  af Summer Rayne Oakes

  Summer Rayne Oakes, an urban houseplant expert and environmental scientist, is the icon of wellness-minded millennials who want to bring nature indoors, according to a New York Times profile. Summer has managed to grow 1,000 houseplants in her Brooklyn apartment (and they're thriving!) Her secret? She approaches her relationships with plants as intentionally as if they were people.Everyone deserves to feel the inner peace that comes from taking care of greenery. Beyond the obvious benefits--beauty and cleaner air--there's a strong psychological benefit to nurturing plants as a path to mindfulness. They can reduce our stress level, lower our blood pressure, and improve our overall outlook. And they offer a rare opportunity to find joy by caring for another living being. When Summer Rayne Oakes moved to Brooklyn from the Pennsylvania countryside, she knew that bringing nature indoors was her only chance to stay sane. She found them by the side of the road, in long-forgotten window boxes, at farmers' markets, and in local garden shops. She found ways to shelve, hang, tuck, anchor, secure, and suspend them. She even installed a 150-foot expandable hose that connects to pipes under her kitchen sink, so she only has to spend about a half-hour a day tending to her plants--an activity that she describes as a "e;moving meditation."e; This is Summer's guidebook for cultivating an entirely new relationship with your plant children. Inside, you'll learn to: *; Pause for the flowers and greenery all around you, even the ones sprouting bravely between cracked pavement *; Trust that your apartment jungle offers you far more than pretty decor *; See the world from a plant's perspective, trading modern consumerism for sustainability *; Serve your chlorophyllic friends by learning to identify the right species for your home and to recreate their natural habitat (Bonus: your indoor garden won't die!)When we become plant parents, we also become better caretakers of ourselves, the people around us, and our planet. So, let's step inside the world of plants and discover how we can begin cultivating our own personal green space--in our homes, in our minds, and in our hearts.

 • Tiny But Mighty af Hannah Shaw
  - Kitten Lady's Guide to Saving the Most Vulnerable Felines
  af Hannah Shaw

  From Kitten Lady, the professional kitten rescuer, humane educator, animal advocate, and owner of the popular Instagram @kittenxlady comes the definitive book on saving the most vulnerableand adorablefeline population: newborn kittens.Hannah Shaw, better known as Kitten Lady, has dedicated her life to saving the tiniest felines, but one doesn't have to be a professional kitten rescuer to changeand savelives. In Tiny but Mighty, Hannah not only outlines the dangers newborn kittens face and how she combats them, but how you can help every step of the way, from fighting feline overpopulation on the streets to fostering unweaned kittens, from combating illness to combating compassion fatigue, from finding a vet to finding the purrfect forever home. Filled with information on animal welfare, instructional guides, and personal rescue stories of kittens like Chloe, Tidbit, Hank, and Badger,Tiny but Mighty is the must-have kitten book for cat lovers, current-and-future rescuers, foster parents, activists, and advocates.*Includes a PDF of tables and charts for kitten care and instructions on how to make a cute hat for a kitten.

 • Higher Etiquette af Lizzie Post
  - A Guide to the World of Cannabis, from Dispensaries to Dinner Parties
  af Lizzie Post

  Emily Post has gone to pot.As we enter the dawn of a new "e;post-prohibition"e; era, the stigma surrounding cannabis use is fading, and the conversation about what it means to get high is changing. When it comes to being a respectful, thoughtful, and responsible consumer of pot, there is a lot you need to know. In Higher Etiquette, Lizzie Post--great-great granddaughter of Emily Post and co-president of America's most respected etiquette brand--explores and celebrates the wide world of legalized weed. Combining cannabis culture's long-established norms with the Emily Post Institute's tried-and-true principles, this book covers the social issues surrounding pot today, such as: *; How to bring it to a dinner party or give it as a gift *; Why eating it is different from inhaling it *; How to respectfully use it as a guest *; Why different strains affect you in different ways *; How to be behave at a dispensary *; How to tackle pot faux pas such as "e;canoed"e; joints and "e;lawn-mowed"e; bowlsThis handy guide also provides a primer on the diverse array of cannabis products and methods of use, illuminating the many convenient and accessible options available to everyone from experienced users to newbies and the canna-curious. Informative, charming, and stylishly illustrated, this buzzworthy book will make the ultimate lit addition to your stash.

 • Our Dogs, Ourselves af Alexandra Horowitz Spar 21%
  - The Story of a Singular Bond
  af Alexandra Horowitz

  From Alexandra Horowitz, #1 New York Times bestselling author of Inside of a Dog, an eye-opening, informative, and wholly entertaining examination and celebration of the human-canine relationship for the curious dog owner and science-lover alike.We keep dogs and are kept by them. We love dogs and (we assume) we are loved by them. We buy them sweaters, toys, shoes; we are concerned with their social lives, their food, and their health. The story of humans and dogs is thousands of years old but is far from understood. In Our Dogs, Ourselves, Alexandra Horowitz explores all aspects of this unique and complex interspecies pairing. As Horowitz considers the current culture of dogdom, she reveals the odd, surprising, and contradictory ways we live with dogs. We celebrate their individuality but breed them for sameness. Despite our deep emotional relationships with dogs, legally they are property to be bought, sold, abandoned, or euthanized as we wish. Even the way we speak to our dogs is at once perplexing and delightful. In thirteen thoughtful and charming chapters, Our Dogs, Ourselves affirms our profound affection for this most charismatic of animalsand opens our eyes to the companions at our sides as never before.

 • To Speak for the Trees af Diana Beresford-Kroeger Spar 25%
  - My Life's Journey from Ancient Celtic Wisdom to a Healing Vision of the Forest
  af Diana Beresford-Kroeger

  Canadian botanist, biochemist and visionary Diana Beresford-Kroeger's startling insights into the hidden life of trees have already sparked a quiet revolution in how we understand our relationship to forests. Now, in a captivating account of how her life led her to these illuminating and crucial ideas, she shows us how forests can not only heal us but save the planet.When Diana Beresford-Kroeger--whose father was a member of the Anglo-Irish aristocracy and whose mother was an O'Donoghue, one of the stronghold families who carried on the ancient Celtic traditions--was orphaned as a child, she could have been sent to the Magdalene Laundries. Instead, the O'Donoghue elders, most of them scholars and freehold farmers in the Lisheens valley in County Cork, took her under their wing. Diana became the last ward under the Brehon Law. Over the course of three summers, she was taught the ways of the Celtic triad of mind, body and soul. This included the philosophy of healing, the laws of the trees, Brehon wisdom and the Ogham alphabet, all of it rooted in a vision of nature that saw trees and forests as fundamental to human survival and spirituality. Already a precociously gifted scholar, Diana found that her grounding in the ancient ways led her to fresh scientific concepts. Out of that huge and holistic vision have come the observations that put her at the forefront of her field: the discovery of mother trees at the heart of a forest; the fact that trees are a living library, have a chemical language and communicate in a quantum world; the major idea that trees heal living creatures through the aerosols they release and that they carry a great wealth of natural antibiotics and other healing substances; and, perhaps most significantly, that planting trees can actively regulate the atmosphere and the oceans, and even stabilize our climate. This book is not only the story of a remarkable scientist and her ideas, it harvests all of her powerful knowledge about why trees matter, and why trees are a viable, achievable solution to climate change. Diana eloquently shows us that if we can understand the intricate ways in which the health and welfare of every living creature is connected to the global forest, and strengthen those connections, we will still have time to mend the self-destructive ways that are leading to drastic fires, droughts and floods.

 • My Drunk Kitchen Holidays! af Hannah Hart
  - How to Savor and Celebrate the Year
  af Hannah Hart

  New York Times bestselling author and Food Network star Hannah Hart is back with her biggest book ever: a humorous holiday cookbook celebrating year-round festivities with food, drink, and friends. In a world where everyone is looking for some good news and something to celebrate, Hannah Hart is there with almost fifty ideas, arranged into twelve months of themes and recipes for how to celebrate with family and friends. A collection of recipes, activities, and suggestions about hilarious and joyous ways to celebrate with family, friends, pets, and your entire community, My Drunk Kitchen Holidays! will commemorate holidays from Valentine's Day to Graduation, Pride Month and International Left-Handers' Day (really!). The book will culminate with the fall holidays that get much deserved attention: recipes for Halloween, Thanksgiving, and a celebration of Hanukkah/Kwanzaa/Christmas that is festive, inclusive, and incredibly hilarious.

 • Eight Master Lessons of Nature af Gary Ferguson
  - What Nature Teaches Us About Living Well in the World
  af Gary Ferguson

  A riveting manifesto for the millions of people who long to forge a more vital, meaningful connection to the natural world to live a better, more fulfilling life Looking around at the world todaya world of skyscrapers, super highways, melting ice caps, and rampant deforestationit is easy to feel that humanity has actively severed its ties with nature. It's no wonder that we are starving to rediscover a connection with the natural world. With new insights into the inner workings of nature's wonders, Gary Ferguson presents a fascinating exploration into how many of the most remarkable aspects of nature are hardwired into our very DNA. What emerges is a dazzling web of connections that holds powerful clues about how to better navigate our daily lives. Through cutting-edge data and research, drawing on science, psychology, history, and philosophy,The Eight Master Lessons of Naturewill leave readers with a feeling of hope, excitement, and joy. It is a dazzling statement about the powers of physical, mental, and spiritual wellness thatcome from reclaiming our relationship with Mother Nature.Lessons about mystery, loss, the fine art of rising again, how animals make us smarter, and how the planet's elders make us better at life are unforgettable and transformative.

 • Rescue Dogs af Gene Stone
  - Where They Come From, Why They Act the Way They Do, and How to Love Them Well
  af Gene Stone & Pete Paxton

  A fascinating look at rescue dogs--where they come from, why every dog lover should consider adopting one, and how to make them part of your family.America's leading undercover animal investigator, Pete Paxton, has, among other exploits, infiltrated more than seven hundred puppy mills, worked undercover to close one of the largest and most infamous puppy mills in the United States, and shuttered the most notorious trafficker of dogs for experimentation in history. In this book, he shares stories of the amazing dogs he has rescued and brought to loving families, and also offers invaluable guidance and wisdom for anyone living with rescue dogs.Far too many people think rescue dogs have irredeemable anxieties, behavior issues, or other problems. In truth, rescue dogs can--and do--become wonderful companions. This groundbreaking book will help readers understand these dogs' unique ways of thinking, learning, and loving, and leaves no questions unanswered about the plight of dogs commercially bred in the United States--and what every dog lover can do about it.

 • Kevin Magnussen - Køresyge af - Euroman
  af - Euroman

  Henrik Norskilde interviewer Kevin Magnussen.MÆND - DE BEDSTE PORTRÆTTER samler for første gang mere end 25 års portrætter fra magasinet til en bog, der ikke blot fortæller historien om forskellige kendte, danske mænd, men også viser et tværsnit af politik, sport og kultur i det moderne Danmark i samme periode. Hvert portræt bliver aktualiseret ved, at skribenten fortæller om, hvordan interviewet blev til, og hvordan det foregik.MÆND - DE BEDSTE PORTRÆTTER samler for første gang mere end 25 års portrætter fra magasinet til en bog, der ikke blot fortæller historien om forskellige kendte, danske mænd, men også viser et tværsnit af politik, sport og kultur i det moderne Danmark i samme periode. Hvert portræt bliver aktualiseret ved, at skribenten fortæller om, hvordan interviewet blev til, og hvordan det foregik. Bogens tekster er skrevet af freelance skribenter og journalister på Euroman.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.