Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 89
 • 54
Sprog
 • 19
 • 120
 • 2
 • 2

Hobby og bolig

Find bøger om hobby og bolig. Alt fra bøger om brylupper, haver, håndarbejde til hus og dyr. Her er også et bredt udvalg af bøger omhandlende biler, mc (motorcykler) og cykler. Der er også et udvalg af bøger omhandlende hunde, katte, akvariefisk mv.

 • Jakob Fuglsang af Jakob Fuglsang i samarbejde med Rasmus Staghøj Lydbog Jakob Fuglsang af Jakob Fuglsang i samarbejde med Rasmus Staghøj

  akob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Han blev verdensmester i mountainbike (U23) og vandt Post Danmark Rundt tre år i træk. Alligevel har mange cykelfans set ham som ”den evige toer”, som kunne køre med de stærkeste konkurrenter i alle terræner, men altid manglede det sidste for at kunne vinde store sejre.Endnu en andenplads, OL-sølvmedaljen i Rio, blev et vigtigt vendepunkt. Jakob Fuglsang har siden OL kørt med en fornyet angrebslyst og urokkelig selvtillid. Det gav bonus med en sejr i det prestigefulde Critérium du Dauphiné, hvor verdens bedste cykelryttere deltog, og kun et styrt og et brækket håndled forhindrede et topresultat i Tour de France. Nu stiler Jakob Fuglsang endnu højere. Hans drøm er at vinde den regnbuestribede trøje som verdensmester på landevej og erobre den gule trøje og en podieplads i Touren. I denne bog fortæller han ærligt om rejsen fra provinsdreng til cykelstjerne, om det personlige møde med cykelsportens store navne, fra Michael Rasmussen og Bjarne Riis til Brødrene Schleck, om de største resultater og om medaljens bagside, ensomheden og de afsavn, som er nødvendige for at nå sine mål. ”Jeg har mange mål tilbage i karrieren. Det største er at komme på podiet i Tour de France. Jeg tror fuldt og fast på, at det er muligt.” Jakob Fuglsang Fra Jørgen Leths forord: ”Ingen dansk cykelrytter siden Rolf Sørensen har haft en så iøjnefaldende elegance på cyklen. Jakob Fuglsang kan noget særligt.

  MP3 Dansk 9788740050660 444 Minutter minutter
  • Pris:
  • 124,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Der var et yndigt land af Claus Oldenburg Lydbog Der var et yndigt land af Claus Oldenburg

  Claus Oldenburg reflekterer over den danske landbokulturs forudsætninger, opblomstring og forfald. Hvad blev der egentlig af alle de fællesskaber og funktioner, der kendetegnede landbokulturen, og hvad har erstattet dem i dag? Bogen er både en hyldest til det gamle Danmark og en undersøgelse af landets nyere institutioner og identitet. Oldenburg argumenterer for, at elementer fra landbokulturen kan fungere som ballast for borgere i nutidens komplekse informationssamfund.Claus Oldenburg er en dansk forfatter og sognepræst i Garnisonskirken i København. Han står bag en række børnebøger og essays, der handler om eller genfortæller bibelhistorier. Han har desuden skrevet artikler om den tyske forfatter og nobelprismodtager Thomas Mann.

  MP3 Dansk 9788726194791 164 Minutter minutter
  • Pris:
  • 47,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Kræn i Kragheden af Johan Skjoldborg Lydbog Kræn i Kragheden af Johan Skjoldborg

  "Kræn i Kragheden" er titelnovellen på Johan Skjoldborgs novellesamling fra starten af 1900-tallet. Kræn er en mærkelig mand, som alle ved, hvem er, men som ingen rigtig kender. Han er meget belæst, men elendigt beklædt. Han kan få selv de klogeste til at føle sig dumme. Til gudstjenesten maser han sig ind mellem byens bedste borgere, som om han var den allerbedste. Og det er han måske også?Johan Skjoldborg (1861-1936) var en dansk forfatter, der 1893 debuterede med romanen "I skyggen". Hans store gennembrud blev romanen "En stridsmand" fra 1896, og efter mange velmodtagne udgivelser fik Johan Skjoldborg opført en æresbolig ved Løgstør.

  MP3 Dansk 9788726176674 354 Minutter minutter
  • Pris:
  • 65,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • 15:24.09 af Robert Datmo Lydbog 15:24.09 af Robert Datmo

  En ungdomstalang utan dess like. Som 13-åring är Robert Datmo en av Sveriges ledande motocrossåkare med framtiden för sina fötter. Då händer det som inte får hända. Mitt under tävling sker en olycka som förändrar allt. Robert vaknar upp drygt två veckor senare - förlamad."15:24.09" är berättelsen om en vinnarskalle som drabbas av hjärnblödning men kämpar sig upp igen. En strid som inte bara bekämpas mot den egna kroppen, utan även mot tvivlare inom vården. Roberts egen envishet och kärlek till sporten leder honom in på den långa vägen tillbaka - den som ingen trodde fanns.Robert Datmo var en av Sveriges främsta motocrossungdomar när han som 13-åring råkade ut för en olycka som skulle förändra hela hans liv. Redan ett år senare bestämde han sig för att skriva en bok om sina upplevelser inom vården och hur han skulle komma att besegra sitt funktionshinder. Idag har Datmo arbetat som talare i över ett decennium och besöker bl.a. föreningar och förbund.

  MP3 Svensk 9788726267136 252 Minutter minutter
  • Pris:
  • 34,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Die Kraft des Betens - Eine Gebrauchsanweisung zum Innehalten af Marcus Braybrooke Lydbog Die Kraft des Betens - Eine Gebrauchsanweisung zum Innehalten af Marcus Braybrooke

  Dieser praktische Leitfaden macht mit den unterschiedlichen Formen des Betens vertraut. Auf unkonventionelle Weise führt der Autor Schritt für Schritt in die Grundsätze, die Sprache und die tägliche Praxis des Betens ein und vermittelt, welchen Nutzen jeder Mensch aus dem Gebet ziehen kann - abgerundet durch eine Sammlung beispielhafter Gebete von u.a. Lao Tse, Franz von Assisi, Mohammed und Mahatma Gandhi.

  MP3 Tysk 9783862668427 214 Minutter minutter
  • Pris:
  • 57,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Ritter af Ole Ritter Spar 18% Lydbog Ritter af Ole Ritter & Flemming Enevold

  Eddy Merckx gik direkte op på podiet, tog imod lykønskninger på vejen, tog imod blomsterne og gav podiepigerne et scenevant kys, da det pludselig lød over lydanlægget: ”Og vinderen af etapen er Ole Ritter!” Merckx blev fuldstændig paf og begyndte desorienteret at kigge til højre og venstre og sige, at det ikke kunne passe. Hans sportsdirektør stod foran podiet og råbte op mod mig: ”Merckx kan ikke tabe.” ”Det kan han åbenbart, for det gjorde han i dag.” Og så gik jeg op på podiet til Merckx, stillede mig foran ham, mens jeg med en drillende, løs hånd viftede ad ham:”Kom, step ned.” Og det måtte han så gøre.

  MP3 Dansk 9788770362399 729 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 159,00 kr.
  • Pris:
  • 129,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Emmas trädgård af Jenny Bäfving Lydbog Emmas trädgård af Jenny Bäfving

  Från ingenstans blir Mia lämnad. Samtidigt börjar hennes sjukskrivna far bli allt mer krävande. Han är hemlighetsfull och Mia försöker lista ut vad det är som försiggår. Sen en tid tillbaka hade hennes far ärvt ett hus från en gammal släkting. Tanken var att han skulle sälja huset när tiden var rätt men fram tills dess skötte han om trädgården. Nu orkade han inte längre och lotten föll på Mia. I huset finner Mia en dag en pärm intryckt mellan hyllor. I den åldrade pärmen står det "Emma Andersson" och "Trädgårdsdagbok". I den finns anteckningar, brev och gulnade kuvert. En hemlig värld öppnar sig för Mia. Vad för hemligheter finns det mellan de bruna pärmarna? Och vad är det egentligen hennes far har för sig?Jenny Bäfving är en svensk författare, skrivlärare och lektör. Bäfving arbetar även som författarcoach.

  MP3 Svensk 9788726204346 132 Minutter minutter
  • Pris:
  • 34,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Forstå din hest - på personlighed, adfærd og relationer af Ditte Young Lydbog Forstå din hest - på personlighed, adfærd og relationer af Ditte Young

  I årtusinder har menneskets og hestens historie været uløseligt forbundet. Denne forbindelse har overvejende bestået i, at hesten skulle forstå mennesket. Og kommunikationsformen har ofte været hårdhændet.Med denne bog ønsker equiterapeut Ditte Young at inspirere endnu flere til at tage hul på et nyt kapitel i hestens og menneskets indbyrdes historie. Alle kan lære de ofte enkle metoder til at forstå deres hest og dens helt egen personlighed. Og pludselig bliver en énvejskommunikation tovejs, og med den som grundlag kan du og din hest udvikle et partnerskab, som vil give jeres samarbejde helt nye dimensioner. Uanset hvilken disciplin der er jeres."Forstå din hest" giver mange eksempler på top-ekvipager, som ved hjælp af forfatterens "værktøjer", en målrettet indsats, indbyrdes respekt og kærlighed, tålmodighed og indføling har bragt deres relation og præstation til nye højder. Mange har ikke blot lært at forstå deres hest, men også sig selv, bedre.Ditte Young (f. 1979) er uddannet psykoterapeut, clairvoyant, kranio-sakral-terapeut og healer og er kendt som Danmarks førende dyretelepatør. Hun arbejder med alle typer heste og over det meste af verden.

  MP3 Dansk 9788726180374 352 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 98,99 kr.
  • Pris:
  • 93,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Dyrk livet af Søren Ejlersen Spar 18% Lydbog Dyrk livet af Søren Ejlersen

  Fortællingen om en bevægelse, hvor små, grønne fingre og store, innovative tanker går hånd i hånd. Med udgangspunkt i skolehavekonceptet Haver til Maver viser DYRK LIVET en ny vej hjem til naturen.Kom med ud i haven, op i træerne og vær med til at grave helt ned i mulden for at genfinde jordforbindelsen.Det er den kommende generation, der skal videreføre det grønne engagement – tiden er ved at være moden.

  MP3 Dansk 9788770364355 209 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 159,00 kr.
  • Pris:
  • 129,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Geschichte der Erde af Peter Rothe Lydbog Geschichte der Erde af Peter Rothe

  Heute geht man davon aus, dass unsere Erde etwa 4,6 Milliarden Jahre alt ist. Die Erforschung von Gesteinsformationen in der ganzen Welt hat allmählich den Blick auf die lange Geschichte unseres Planeten freigegeben. Anhand von Gesteinen und Fossilien, die sozusagen in der ›Rinde‹ unseres Planeten verborgen liegen, können wir nicht nur den Lebensformen in den verschiedenen Erdzeitaltern auf die Spur kommen. Die Gesteine lassen auch Rückschlüsse darauf zu, wie die Landschaften der Erde früher ausgesehen haben. Wie sie sich, so wie wir sie heute kennen, entwickelt haben und unter welchen klimatischen Bedingungen. Dieses Hörbuch erklärt anschaulich, wie Gesteine und Fossilien die höchst spannende Geschichte unserer Erde offenbaren können - eine Geschichte mit explosionsartig zunehmender Formenvielfalt auf der einen und globalen Katastrophen auf der anderen Seite. Und das alles so fundiert wie kurzweilig: ein klassischer ›Rothe‹!

  MP3 Tysk 9788711811115 69 Minutter minutter
  • Pris:
  • 43,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Icons af Bradley Wiggins Spar 12% Lydbog Icons af Bradley Wiggins

  With a foreword by Eddy Merckx The world of professional cycling is fraught with fierce competition, fervent dedication and unerring ambition, and only a handful of competitors reach iconic status. Among them is Sir Bradley Wiggins - a man uniquely placed to reflect on the history of this remarkable sport and its unforgettable titans. In Icons, Wiggins takes the reader on an extraordinarily intimate journey through the sport, presenting key pieces from his never-before-seen collection of memorabilia. Over the course of his illustrious career, he amassed hundreds of items - often gifts from its greatest and most controversial figures. Each reflects an icon, a race or a moment that fundamentally influenced Wiggins on both a personal and professional level. By exploring the lives and achievements of 21 of the sport's key figures - among them Fausto Coppi, Jacques Anquetil, Miguel Indurain and Tom Simpson - Wiggins sheds new light on what professional cycling demands of its best competitors. Icons lauds their triumphs, elucidates their demons and sheds light on the philosophy and psychology that comprise the unique mindset of a cycling champion.

  MP3 Engelsk 9780008301767
  • Forlagets pris:
  • 124,90 kr.
  • Pris:
  • 109,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Driven af Rosemary Smith Spar 11% Lydbog Driven af Rosemary Smith

  The inspirational story of the female motorsport pioneer who broke through the gender barrier to compete in and win some of the most iconic rallies in the world. Rosemary Smith is recognised internationally for her outstanding achievements in the world of motorsport. A female pioneer in a notoriously male-dominated sport, she drove in the Monte Carlo rally eight times, winning the Coupe des Dames on numerous occasions as well as competing in most other iconic rallies all over the world, including the London to Sydney in 1968, the World Cup London to Mexico in 1970 and the East African Safari Rally in the 1970s. In a Hillman Imp, Rosemary won the Tulip Rally outright, beating all the male drivers to the finish. Now, for the first time, Rosemary reveals the inside story of her amazing life, recounting many memorable adventures and exploits both on and off the track. But Rosemary's story is not all fast cars and marathon rallies. She writes with honesty about her early life, about a disastrous marriage and money troubles - and how she overcame it all.

  MP3 Engelsk 9780008301880
  • Forlagets pris:
  • 88,54 kr.
  • Pris:
  • 78,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Weather 101 af Kathleen Sears Spar 24% Lydbog Weather 101 af Kathleen Sears

  Learn the science behind weather and weather prediction in this clear and straightforward new guide.Weather is everywhere, and while it's typically not thought about most of the time, it can get everyone's attention in an instantwhether it's the swirling destruction of a tornado, the wreckage from a hurricane, or the havoc of climate change on the environment. Weather 101 gives you the basics on weather, from blue skies to hail to dust storms, with information on the science of how weather works, how to predict the weather in your area, how to be ready for natural disasters, and how climate change is affecting weather patterns across the world. With this guide, you'll be a weather expert in no time!

  MP3 Engelsk 9781508245001
  • Forlagets pris:
  • 224,90 kr.
  • Pris:
  • 170,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Brugsanvisning til skoven af Peter Wohlleben Spar 18% Lydbog Brugsanvisning til skoven af Peter Wohlleben

  Guide til skoven af forfatteren til "Træernes hemmelige liv" og "Dyrenes hemmelige liv".I "Brugsanvisning til skoven" får læseren det vigtigste af Peter Wohllebens skovvisdom serveret på en overskuelig, praktisk og underholdende vis. Han fortæller, hvordan man orienterer sig i skoven uden kompas og GPS, hvilke bær, svampe, blade og skud, man kan sample, plukke og spise. Hvor man kan campere, lave bål og grille. Hvordan man aflæser dyrespor, og hvor og hvornår man bedst kan iagttage de vilde dyr. Hvordan man beskytter sig mod myg, røde myrer og mider. Hvad man kan opleve sammen med børn i skoven, og hvordan man kan tilbringe en nat i skoven. Samt hvordan en tur i skoven i henholdsvis februar, maj, august og november kan blive til en helt særlig oplevelse.

  MP3 Dansk 9788772008929 409 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 159,00 kr.
  • Pris:
  • 129,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Book of the Courtier af Baldassare Castiglione Spar 21% Lydbog Book of the Courtier af Baldassare Castiglione

  Set in the court of Urbino in 1507, Castiglione's The Book of the Courtier presents an invaluable look at court life and culture during the Renaissance.

  CD Engelsk 9781781981245
  • Forlagets pris:
  • 437,50 kr.
  • Pris:
  • 344,95 kr.
  Leveringstid:   1-2 uger
 • Bubbi bliver f****** stjerne af Merlin P. mann Spar 18% Lydbog Bubbi bliver f****** stjerne af Merlin P. mann & Morten Münster

  Bubbi er tilbage! Ritta er fast besluttet på at gøre Bubbi ti l stjerne på YouTube og tjene en masse penge. Morten vil helst bare have, at det hele skal være helt normalt. Men pludselig er Bubbi på vej i en flyver til Hollywood, og nu tager det hele en meget uventet drejning. For Morten og Ritta må følge efter for at redde Bubbi ud af kløerne på den gale professor Vortex, der igen har luskede planer med verdens eneste talende hund. BUBBI-serien er skrevet af en af Danmarks største youtubere, Morten Muünster, og børnebogsforfatter Merlin P. Mann ( Taynikma).

  MP3 Dansk 9788772008080 116 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 159,00 kr.
  • Pris:
  • 129,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Lars Bak - Hjælperytteren af Carsten Ritter Spar 18% Lydbog Lars Bak - Hjælperytteren af Carsten Ritter & Lars Bak

  LARS BAK kørte sit første cykelløb på en af Bjarne Riis' gamle cykler og vandt, selvom han stillede op i gummisko. Det var også Ørnen fra Hernings præstationer i 1990'erne, der fik silkeborgdrengen til at droppe fodboldkarrieren for at blive professionel cykelrytter. Senere kom han til CSC og kørte for Riis, men efter fem uforløste år, hvor han aldrig fik lov til at køre Tour de France, brød han med sin mentor. På HTC, under Brian Holm, kom så Tour-udtagelsen i 2011, og med den fik Lars Bak sit store gennembrud og trådte i karakter som 'verdens bedste hjælperytter'. Dette er Lars Baks fortælling om livet som hjælperytter helt nede i asfalthøjde. Om tvivlen, når det går skidt. Om begejstringen, når det går godt. Om de modbydelige styrt. Om ilden, der brænder i brystet. Om drømmene, der aldrig slukkes, og om de sjældne og magiske øjeblikke, hvor hjælperytteren selv stjæler rampelyset. Ingen danskere har kørt flere Grand Tours end Lars Bak. Ingen har deltaget i flere Paris-Roubaix. En professionel karriere på foreløbig 17 år vidner om en stabilitet uden sidestykke. Karrieren lakker mod enden, men den er ikke slut, for ilden brænder stadig i brystet.

  MP3 Dansk 9788772003054 311 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 159,00 kr.
  • Pris:
  • 129,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Call of the Road: A Complete History of Cycle Road Racing af Chris Sidwells Spar 13% Lydbog Call of the Road: A Complete History of Cycle Road Racing af Chris Sidwells

  Eddy Merckx. Fausto Coppi. Jacques Anquetil. Bernard Hinault. Beryl Burton. Marianne Vos.A sole cyclist battling over a pass high in the mountains is one of the most romantic of sporting images. In the past 150 years road cycling has been dominated by a series of iconic people who have redefined endurance and fortitude. Every decade has pushed human limits, until limits were extended by inhuman pharmacology. And these battles have not been fought over just one race, but an annual series beginning with the Spring Classics and then culminating in the three great tours - the Giro d'Italia, Vuelta d'Espagne and the Tour de France - before the cyclists retire to lick their wounds and start on another winter of training.The Call of the Road is the definitive story of cycle road racing, from the first race in 1868 to the present day. It is a story that has never been told as the professionals experience it - as a whole energy-sapping year. It looks at the beginning and development of the sport, it explains the tactics and looks at the different physical types that succeed. It explains why some nations have dominated this sport and why, until recently, British riders have underperformed. It also looks at the way the great races were founded and developed, and how the great riders stamped their authority on them through the ages.Sidwells doesn't shy away from controversy: dissecting the vexed and seemingly ever-present question of doping. The final chapter brings the story of road racing completely up to date with insight into jiffy bags and salbutamol levels.Truly international in scope, looking at road racing in North and Latin America, Australia, Africa and Asia, as well as continental Europe, The Call of the Road is essential reading for anyone who is interested in the history, tactics or personalities of cycle road racing.

  MP3 Engelsk 9780008220792
  • Forlagets pris:
  • 603,75 kr.
  • Pris:
  • 522,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Mechanic af Marc 'Elvis' Priestley Spar 12% Lydbog Mechanic af Marc 'Elvis' Priestley

  Random House presents the audiobook edition of The Mechanic, written and read by Marc 'Elvis' Priestley.In the high octane atmosphere of the Formula One pit lane, the spotlight is most often on the superstar drivers. And yet, without the technical knowledge, competitive determination and outright obsession from his garage of mechanics, no driver could possibly hope to claim a spot on the podium. These are the guys who make every World Champion, and any mistakes can have critical consequences. That's not to say the F1 crew is just a group of highly skilled technical engineers, tweaking machinery in wind tunnels and crunching data through high spec computers. These boys can seriously let their hair down. Whether it be parties on luxury yachts in Monaco or elaborate photo opportunities in gravity-defying aeroplanes, this is a world which thrills on and off the track.Join McLaren's former Number One mechanic, Marc 'Elvis' Priestley as he tours the world, revealing some of Formula One's most outrageous secrets and the fiercest rivalries, all fuelled by the determination to win. This is Formula One as you've never seen it before.

  MP3 Engelsk 9781473559349
  • Forlagets pris:
  • 104,17 kr.
  • Pris:
  • 91,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Butcher, Blacksmith, Acrobat, Sweep af Peter Cossins Spar 12% Lydbog Butcher, Blacksmith, Acrobat, Sweep af Peter Cossins

  Random House presents the unabridged downloadable audiobook edition of Butcher, Blacksmith, Acrobat, Sweep by Peter Cossins, read by Joseph Kloska.Full of adventure, mishaps and audacious attempts at cheating, the first Tour de France in 1903 was a colourful affair. Its riders included characters like Maurice "e;The White Bulldog"e; Garin, an Italian-born Frenchman whose parents were said to have swapped him for a round of cheese in order to smuggle him into France as a 14 year old, Hippolyte Aucouturier, who with his jersey of horizontal stripes and handlebar moustache looked like the villain from a Buster Keaton movie and amateurs like Jean Dargassies, a blacksmith who had no idea what he was letting himself in for. Dreamed up to revive a struggling newspaper, cyclists of the time weren't enthusiastic about this 'heroic' race through roads more suited to hooves than wheels, with bikes weighing up to twenty kilos, on a single fixed gear, for three full weeks. Assembling enough riders for the race meant paying unemployed amateurs from the suburbs of Paris, including a butcher, a chimney sweep and a circus acrobat. There was no indication that this ramshackle cycling pack would draw crowds to throng France's rutted roads and cheer the first Tour heroes. But they did, and all thanks to a marketing ruse, cycling would never be the same again. Acclaimed cycling writer Peter Cossins takes us through the inaugural Tour de France stage by stage to see where the greatest sporting event of all began.

  MP3 Engelsk 9781473552715
  • Forlagets pris:
  • 104,17 kr.
  • Pris:
  • 91,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Triumphs and Turbulence af Chris Boardman Spar 12% Lydbog Triumphs and Turbulence af Chris Boardman

  'The true inspiration was that Olympic gold won by Chris Boardman in Barcelona... I was so in awe of Chris Boardman' Sir Bradley WigginsYou may know him as the much-loved co-presenter of ITV's Tour de France coverage or enjoyed his BBC Olympic coverage, but beyond the easy charm Chris Boardman is one of our greatest, most inspiring cyclists.Boardman's lone achievements in the 80s and 90s - Olympic track gold, the world hour record, repeatedly claiming the yellow jersey in the Tour de France - were the spark that started the modern era for British cycling. His endeavours both on and off the bike have made him the founding father of current golden generation - without him there would simply be no Hoy, Wiggins or Cavendish.It is a story full of intrigue: from Olympic success, to the famous duels with Graeme Obree and the insanity of the Tour de France. Chris became a legend for his combination of physical ability and technical preparation, almost single-handedly taking British cycling from wool shirts and cloth caps into the era of marginal gains. Indeed, after his career on the bike ended, a new chapter began as the backroom genius behind GB cycling. As head of the R&D team known as The Secret Squirrel Club, Chris has been responsible for the technical innovations that made the difference in 2012 and developed Boardman Bikes, which has become the country's bestselling premium bike range.

  MP3 Engelsk 9781473503557
  • Forlagets pris:
  • 104,17 kr.
  • Pris:
  • 91,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Gul Feber af MIchael Rasmussen Spar 18% Lydbog Gul Feber af MIchael Rasmussen & Klaus Wivel

  MICHAEL RASMUSSEN har fortalt myndighederne om sit eget dopingmisbrug. Og om andre rytteres. Han er efterfølgende blevet kaldt stikker – af folk, som samtidig hævder, at de ønsker en ren sport. Holdningen synes at være, at man skal fortælle alt, men endelig ikke det hele.Argumentet er lige så korrupt som cykelsporten selv, men symptomatisk for en sportsgren, hvor rytterne bliver stigmatiseret, ligegyldigt hvad de gør. Holder de kæft, er de løgnere, der dækker over doping og ødelægger sporten. Går de til bekendelse, bliver de også kaldt løgnere og udstødt af cykelverdenen. MICHAEL RASMUSSEN har besluttet sig for at gøre op med tavshedskulturen. Kun den egentlige fortælling kan bringe cykelsporten videre.Nu er han klar til at fortælle sin historie.

  MP3 Dansk 9788772006086 529 Minutter minutter
  • Forlagets pris:
  • 159,00 kr.
  • Pris:
  • 129,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • At Speed af Mark Cavendish Spar 12% Lydbog At Speed af Mark Cavendish

  The hottest sprinter in the world - Telegraph Mark Cavendish is the first British cyclist to win the Tour de France's green jersey, the first to wear the iconic rainbow jersey in almost 50 years and our only ever rider to capture the Giro d'Italia points title. He is the most prolific sprinter in the Tour's history, and - according to L'Equipe - the best sprinter of all time. But smashing records and racking up victories means whole new levels of fame: and this has come at a price.Living in the goldfish bowl, he has come under fire for his bombastic riding style and been portrayed as everything from an outlaw to a psychopath. Joining Sky in 2012, Cav soon found his own sprint interests to be incompatible with the team's other goals, while the expectations of a nation made his London Olympic failure hard to take.In At Speed Cav takes you through the highs and lows of it all in intimate detail. This is a take-no-prisoners account of life at the pinnacle of his sport, and learning how to survive in the fast lane, both on and off the bike.

  MP3 Engelsk 9781448176977
  • Forlagets pris:
  • 104,17 kr.
  • Pris:
  • 91,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • Weather Detective af Peter Wohlleben Spar 19% Lydbog Weather Detective af Peter Wohlleben

  The internationally bestselling author of The Hidden Life of Trees shows how we can decipher nature's secret signs by studying the weather.The internationally bestselling author of The Hidden Life of Trees shows how we can decipher nature's secret signs by studying the weather.In this first-ever English translation of The Weather Detective, Peter Wohlleben uses his long experience and deep love of nature to help decipher the weather and our local environments in a completely new and compelling way. Analyzing the explanations for everyday questions and mysteries surrounding weather and natural phenomena, he delves into a new and intriguing world of scientific investigation. At what temperature do bees stay home? Why do southerly winds in winter often bring storms? How can birdsong or flower scents help you tell the time? These are among the many questions Wohlleben poses in his newly translated book. Full of the very latest discoveries, combined with ancient now-forgotten lore, The Weather Detective helps you read nature's secret signs and discover a rich new layer of meaning in the world around you.

  MP3 Engelsk 9780525639404
  • Forlagets pris:
  • 712,50 kr.
  • Pris:
  • 575,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • How to Build a Car: The Autobiography of the World's Greatest Formula 1 Designer af ADRIAN NEWEY Spar 13% Lydbog How to Build a Car: The Autobiography of the World's Greatest Formula 1 Designer af ADRIAN NEWEY

  'Adrian has a unique gift for understanding drivers and racing cars. He is ultra competitive but never forgets to have fun. An immensely likeable man.' Damon HillThe world's foremost designer in Formula One, Adrian Newey OBE is arguably one of Britain's greatest engineers and this is his fascinating, powerful memoir.How to Build a Car explores the story of Adrian's unrivalled 35-year career in Formula One through the prism of the cars he has designed, the drivers he has worked alongside and the races in which he's been involved.A true engineering genius, even in adolescence Adrian's thoughts naturally emerged in shape and form - he began sketching his own car designs at the age of 12 and took a welding course in his school summer holidays. From his early career in IndyCar racing and on to his unparalleled success in Formula One, we learn in comprehensive, engaging and highly entertaining detail how a car actually works. Adrian has designed for the likes of Mario Andretti, Nigel Mansell, Alain Prost, Damon Hill, David Coulthard, Mika Hakkinen, Mark Webber and Sebastian Vettel, always with a shark-like purity of purpose: to make the car go faster. And while his career has been marked by unbelievable triumphs, there have also been deep tragedies; most notably Ayrton Senna's death during his time at Williams in 1994.Beautifully illustrated with never-before-seen drawings, How to Build a Car encapsulates, through Adrian's remarkable life story, precisely what makes Formula One so thrilling - its potential for the total synchronicity of man and machine, the perfect combination of style, efficiency and speed.

  MP3 Engelsk 9780008196820
  • Forlagets pris:
  • 541,25 kr.
  • Pris:
  • 468,95 kr.
  Leveringstid:   Straks på e-mail
 • How to Garden Organically af Tom Petheric Lydbog How to Garden Organically af Tom Petheric

  CD Engelsk 9781908571847
  • Pris:
  • 76,95 kr.
  Leveringstid:   1-2 uger
 • Top Tips for Spring and Summer af Tom Petheric Lydbog Top Tips for Spring and Summer af Tom Petheric

  CD Engelsk 9781908571830
  • Pris:
  • 76,95 kr.
  Leveringstid:   1-2 uger
 • How to Grow Fruit af Tom Petheric Lydbog How to Grow Fruit af Tom Petheric

  CD Engelsk 9781908571809
  • Pris:
  • 76,95 kr.
  Leveringstid:   1-2 uger
 • How to Grow Vegetables af Tom Petheric Lydbog How to Grow Vegetables af Tom Petheric

  CD Engelsk 9781908571793
  • Pris:
  • 76,95 kr.
  Leveringstid:   1-2 uger
 • Top Tips for the Small Garden af Tom Petherick Lydbog Top Tips for the Small Garden af Tom Petherick

  CD Engelsk 9781908571779
  • Pris:
  • 76,95 kr.
  Leveringstid:   1-2 uger
 
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.