Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 584
 • 139
 • 76
 • 21
 • 7
 • 2
 • 2
 • 1
Sprog
 • 92
 • 502
 • 38
 • 15
 • 1
 • 8
 • 3

Mystik

 • Twilight: Tusmørke af Stephenie Meyer
  af Stephenie Meyer

  "Der er tre ting, som jeg er helt sikker på:- Edward er vampyr- Der er en del af ham – og jeg ved ikke i hvor høj grad, den har magten over ham – der længes efter mit blod- Jeg er fuldstændigt og håbløst forelsket i ham."Da teenagepigen Bella Swan flytter hjem til sin eneboerfar, til Forks, en våd og tåget soveby omgivet af store skove i staten Washington, forventer hun ikke andet end regn, kedsomhed og high school, men da hun møder den gådefulde Edward Cullen, sker der en på samme tid vidunderlig og dybt foruroligende forandring i hendes liv. Blandt Edwards mange hemmeligheder er der én altafgørende omstændighed, der vil kunne koste Bella livet – og truslen kommer både fra Edward og fra hans slægtninge. Midt i deres stærke tiltrækning balancerer Edward og Bella på en knivsæg mellem begær og stor fare.

 • Himlens fange af Carlos Ruiz Zafón
  af Carlos Ruiz Zafón

  Romanen begynder lige før julen 1957 i Barcelona. Daniel og Bea har været gift i et år og har fået sønnen Julián. De bor sammen med Daniels far i antikvarboghandlen Sempere og Sønner, som Daniel driver. Fermín arbejder stadig for dem og er i fuld gang med at forberede sit bryllup med Bernarda. Han virker dog ikke helt så glad og tilfreds, som han burde. Et eller andet plager ham. En morgen, hvor Daniel er alene i boghandlen, kommer en skummel fyr haltende ind. Skønt han på ingen måde ligner en, der kunne interessere sig for bøger, ønsker han at købe en meget dyr, illustreret udgave af Greven af Monte Cristo. Til Daniels store overraskelse dedikerer han den til `Fermin Romero de Torres, som kom tilbage fra de døde og som har nøglen til fremtiden.‘ Daniel kan ikke modstå fristelsen til at følge efter den mystiske skikkelse, og således starter en gammel fortælling om fangenskab, forræderi og en farlig rival – en fortælling, der ender med et besøg på De glemte bøgers kirkegård. Himlens fange bringer os på ny til Barcelona og dens skumle underverden, som blev introduceret i Carlos Ruiz Zafóns første roman Vindens skygge, og som blev fulgt op af Englens spil."Der er både lune, humor, skræk og rædsel i den tredje roman fra boghandlen i Barcelona."- LitteratursidenCarlos Ruiz Zafón (f. 1964) er en spansk forfatter født i Barcelona. Han fik sin litterære debut i 1993 med værket "El príncipe de la niebla". Han har vundet adskillige litteraturpriser igennem mere end tyve år, heriblandt The edebé literary prize for young adult fiction (1993) og BookSence Book of the Year (2005).

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Englens spil af Carlos Ruiz Zafón
  af Carlos Ruiz Zafón

  I 1920'ernes Barcelona lever David Martin, en ung ambitiøs forfatter, der får mulighed for at udgive en roman. Men forlæggeren er ikke, hvad han udgivet sig for, og valget får katastrofale konsekvenser.Carlos Ruiz Zafón (f. 1964) er en spansk forfatter født i Barcelona. Han fik sin litterære debut i 1993 med værket "El príncipe de la niebla". Han har vundet adskillige litteraturpriser igennem mere end tyve år, heriblandt The edebé literary prize for young adult fiction (1993) og BookSence Book of the Year (2005).

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Outsideren af Stephen King
  af Stephen King

  En elleveårig drengs skamferede lig findes i en park i sovebyen Flint City. Øjenvidneberetninger og fingeraftryk peger utvetydigt på en af byens mest vellidte indbyggere: Terry Maitland, baseballtræner, engelsklærer, ægtemand og far. Opklarer Ralph Anderson, hvis søn Maitland har været træner for, beordrer en øjeblikkelig anholdelse, og da der findes DNA-spor på gerningsstedet, er sagen så godt som lukket. Men Maitland har et alibi, og det viser sig hurtigt, at der også i denne historie er ufravigelige beviser.Hvordan kan to modsatrettede forklaringer begge være sande? Hvad sker der med en familie, når så alvorlige anklager fremsættes? Og hvor stopper logik og rationale i forsøget på at forklare det uforklarlige? Følg med Stephen King til Flint City, hvor frygten stiger

 • Rosernes torne af Stephen King
  af Stephen King & Owen King

  I en nær fremtid rammer den mystiske Aurora-virus kvinder, når de lægger sig til at sove. De omsluttes af en tynd kokon, og i søvnen forlader deres bevidsthed denne verden. Forstyrrer man kokonens sarte ydre, vækkes kvinderne til en vild og voldelig trance.Klodens mænd er overladt til sine i stigende grad primale drifter. Men en eneste kvinde, Evie, er immun over for den sælsomme sovesyge. Er Evie en anomali, der bør studeres, eller en dæmon, der bør jages?Nye King-læsere kan starte her!Om forfatteren:Stephen King er født i 1947 i Portland, Maine. Som ung læste han engelsk på University of Maine, hvor han skrev en ugentlig klumme “King’s Garbage Truck” for universitetsbladet The Maine Campus. Henover en bogstak på universitetets bibliotek hvor han var studentermedarbejder, mødte han sin viv Tabitha Spruce som han har været gift med siden 1971.Med over 350 millioner bøger solgt verden over, er Stephen King en forfatter det er nærmest umuligt at overse. Den ultraproduktive herre har i løbet af sit 66-årige liv udgivet over 50 romaner såvel som en række samlede fortællinger og ikke-fiktion. Hans bøger er oversat til 38 sprog og mange af dem er blevet udødeliggjort på det hvide lærred. Disse tæller blandt andet filmene En verden udenfor, Ondskabens Hotel, It og Den grønne mil. Alt i alt er Stephen King en forfatter af imponerende format.

 • Det tredje tegn af Yrsa Sigurdardottir
  af Yrsa Sigurdardottir

  Fascinerende roman, der tager læseren med på en rejse tilbage i tiden til 1600-tallets Island, hvor heksejagter, magi og overtro herskede. I 2005 bliver liget af en tysk udvekslingsstudent fundet på universitetet i Reykjavik. Alt tyder på, at han er blevet tortureret til døde – blandt andet mangler hans øjne, og en gammel islandsk tryllerune er blevet ristet på hans brystkasse. Offerets familie hyrer en kvindelig advokat til at forestå en efterforskning, og hun finder ud af, at den tyske udvekslingsstudent havde en gruppe venner, der alle delte hans interesse for trolddomskunst, tortur og henrettelser – og det ser ud til, at de sammen har eksperimenteret med stoffer og forskellige former for seksuelle udfoldelser. Men har gruppens medlemmer noget med den tyske students død at gøre? Først da advokaten begiver sig til Islands nordvestkyst, som siges at være heksekraftens vugge, begynder der at ske et skred i efterforskningen.

 • Dagon af Howard Phillips Lovecraft
  - H. P. Lovecrafts kronologiske værker nr. 2
  af Howard Phillips Lovecraft

  En sømand, på flugt fra sine fangevogtere, strander på en ukendt ø. Frygten for at blive fanget blegner i sammenligning med den rædsel, han oplever, da han uforvarende afdækker en hemmelighed, der har været skjult i æoner på havets bund, men som nu tvinger ham til at stå ansigt til ansigt med... Dagon. Novellen er på 15 A4-sider (2.827 ord)

 • Spøgelserne på Frilandsmuseet af Steen Langstrup
  af Steen Langstrup

  Det spøger på Frilandsmuseet. Mærk selv det kolde gys, når gyserforfatter Steen Langstrup i denne bog tager dig med på vandring blandt museets hjemsøgte gårde.Den Grå Mand spøger på gården fra Vemb, mens Den Hvide Dame lister gennem stuerne på gården fra Lønne natten efter onsdag. Heste vrinsker, hvor ingen heste er. Violiner spiller i tomme stuer. Fornemmelsen af ikke at være alene er til tider ubehagelig flere steder.Måske møder du selv et af spøgelserne – mange af dem ses nemlig også om dagen.Bogen bygger på øjenvidneberetninger og gamle spøgelseshistorier, der er gået i arv blandt museets personale.

 • En vampyrs bekendelser af Anne Rice
  af Anne Rice

  Det er aften i San Francisco. I et lille mørkt værelse sidder en ung mand og fortæller en journalist om sit makabre liv, fra da han for 200 år siden som et ganske almindeligt ungt menneske lagde hals til vampyren Lestats sylespidse hjørnetænder og derved blev udødelig. Anne Rice er en af USA‘s store bestsellerforfattere. Hun er en mester i at sammenflette den virkelige og den overnaturlige verden i vidt forgrenede historier. Anne Rice bruger vampyrerne til at springe i forskellige historiske perioder, og i hendes romaner, der alle har kampen mellem det gode og det onde som omdrejningspunkt, blandes historie, tro, filosofi og erotik på fabelagtig vis."Blandingen af fantasi, eksistentielt engagement og stilfuldt sprog gør "En vampyrs bekendelser" til en umådelig smuk og rig bog, der kun kan anbefales på det varmeste." - Susanne Bjertrup, WeekendavisenAnne Rices "Vampyrkrøniken" består til dato af 12 bøger, hvoraf de 9 er oversat til dansk. Første bind i serien, "En vampyrs bekendelser", om vampyrerne Louis og Lestat blev i 1994 filmatiseret med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne.Den amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen "En vampyrs bekendelser" fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregår i New Orleans, hvor hun selv er født og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse på ungdomsundergrundskulturen Goth.

 • Graven af Howard Phillips Lovecraft
  - H. P. Lovecrafts kronologiske værker nr. 1
  af Howard Phillips Lovecraft

  "Jeg har fortalt, at jeg levede adskilt fra den synlige verden, men jeg har ikke sagt, at jeg levede alene. Intet menneske kan leve i total ensomhed. I mangel af fællesskab med de levende, vil han uundgåeligt søge fællesskab med eksistenser, der ikke hører til den fysiske verden, eller hvis livscyklus for længst er tilendebragt." - Jervas DudleyDenne novelle er forfattet i juni 1917 af H. P. Lovecraft og udgivet første gang i 1922 i marts-nummeret af The Vagrant.Novellen er på 20 A4-sider (4.539 ord)

 • Dyrekirkegården af Stephen King
  af Stephen King

  Huset føles som det perfekte sted for dr. Louis Creed. Vidtstrakt, gammelt og hyggeligt. Et sted, hvor familien kan falde til ro, hvor børnene kan lege og gå på opdagelse. Maines bakker og marker er flere verdner væk fra Chicagos smogfyldte, farlige gader. Bag huset løber en sirligt holdt sti, som generation efter generation af lokale børn har betrådt på vej ind i skoven for at begrave døde kæledyr. Alvorsfulde børneansigter, højtelskede husdyr. Et trist sted, ja, men det kan umuligt være farligt, være noget, der trænger ind i drømmene og tvinger dig vågen, badet i angstens sved – kan det?

 • Gråmøllen af Lars Nielsen
  af Lars Nielsen

  Det spøger på den gamle mølle – en kvinde blev for mange år siden pisket ihjel af en herremand, og siden da har hun ikke kunnet finde fred. På de omkringliggende gårde og i landsbyen kæmper de unge for deres lykke, mens de forsøger at finde den rigtige partner, og forældrene har svært ved ikke at blande sig. Lars Nielsens livsbekræftende roman tegner et omfattende og interessant portræt af livet på landet i første halvdel af 1900-tallet.Den danske forfatter Lars Nielsen (1892-1963) debuterede i 1938 med bogen "Bo", og siden da er det blevet til over 60 romaner. Langt de fleste af Lars Nielsens bøger foregår i landdistrikter og følger slægters gang, men de har også ofte en udpræget psykologisk vinkel, der gør hans bøger tidsløse og relevante uanset hvilket miljø, de læses i.

 • Det skjulte kort af Morten Durr
  af Morten Durr

  Det er 1945. Krigen er forbi, og stranden er fyldt med miner. Dem skal de tyske soldater fjerne, før de kan drage hjem. Men de mangler et kort over minernes placering. Eksplosioner flænger luften. Mange bliver sårede. Nogle mister en arm … et ben. Andre mister livet. Men arbejdet fortsætter.“Det skjulte kort” er en fabulerende og atmosfærefyldt historie om et glemt stykke danmarkshistorie. Nemlig beretningen om sommeren 1945 hvor hundredvis af unge tyske soldater mistede livet, da de ryddede minefelterne ved Vestkysten.Bogen har modtaget begejstrede 4-stjernede anmeldelser i både Berlingske Tidende samt Politiken. I Politiken skrev Steffen Larsen blandt andet: “Sproget er intenst og poetisk. Ikke mange skriver så renfærdigt, hudløst som denne Dürr. “Det skjulte kort” er fuld af drømme.”

 • Monstre af Mathias Clasen
  af Mathias Clasen

  Paradoksalt nok elsker vi fiktionens gys og den pirrende skræk, den udløser i os, uanset om det er i form af bøger om forføreriske vampyrer eller film om morderiske aliens. Det mest slående ved overnaturlige monstre er selvfølgelig, at de ikke findes i virkeligheden. Ikke desto mindre bliver vi ved med at fortælle hinanden historier om spøgelser og uhyrer. Faktisk reagerer vi ens på tværs af kulturer, når vi ser en gyserfilm. Denne ens reaktion på gru er der en god forklaring på, som man finder ved at kigge på vores evolutionshistorie.Gru-forsker Mathias Clasen viser i bogen "Monstre", at vi faktisk har brug for de opdigtede rædselshistorier, fordi de er et resultat af evolutionen. I millioner af år levede vi nemlig side om side med virkelige, sultne monstre, som havde menneske på menuen. Derfor har vores forhistoriske tilværelse som jaget vildt sat sig dybe spor i vores dna. Vores evne til at vågne på et splitsekund med alle sanser skærpet har udgjort forskellen på liv og død for vores forfædre. Så bag vores rationelle, moderne hjerner gemmer der sig en forskrækket primat, som gyser ved synet af lysende øjne og glinsende hugtænder i tusmørket - præcis som vi gør i biografens mørke, når monstret maser sig ind på helten.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Flyskræk af Dennis Jürgensen
  af Dennis Jürgensen

  "Det er slemt at være bange for højder. For Larry Ostrich er det dog kun en af mange byrder, han må trækkes med. Han er nemlig bange for alt, hvad der har med flyvning at gøre, selv fugle kan få sveden til at hagle ned ad ham. Det er ikke en medfødt fobi; han har udviklet den under 2. Verdenskrig, hvor han var maskingeværs- skytte i luftvåbnet. Piloten drev gæk med ham og tvang ofte flyet ned i hazarderede dyk for til sidst at rette op kort før en direkte kollision. For Larry var det som et helvede at sidde i det lille aflukke ved geværet, mens flyet styrtede ned mod jordoverfladen. På trods af Larrys bønner ville piloten dog ikke stoppe de dristige manøvrer, og Larry blev efterhånden permanent mentalt skadet af det. Da han mange år efter skal besøge en af de gamle venner fra krigens tid, og da det viser sig at den gamle ven er selvsamme pilot som i krigens tid drev gæk med ham, udvikler gensynet sig i en retning værten ikke havde forudset!";;;

 • Udvalgte fortællinger af Edgar Allan Poe Spar 18%
  af Edgar Allan Poe

  Edgar Allan Poe udgav en enkelt roman og en række digte, men kronen på værket er hans fortællinger. Her samles de bedste i ét bind.Der er gys og gru, der er spænding og science fiction, og der er krimi og komik. Poe favner bredt og var forbløffende original. Han opfandt og fornyede en lang række genrer, og mange af de 28 titler står centralt i den amerikanske litteraturkanon: fx ‘Hjertet, der sladrede’, ‘Mordene i Rue Morgue’, ‘Amontilladofadet’, ‘Guldbillen’, ‘William Wilson’ og ’Den aflange kasse’.En del af fortællingerne nåede Poe aldrig selv at se udgivet i bogform. Men de fleste stammer fra samlingerne ‘Groteske og arabeske fortællinger I-II’(1840) og ‘Fortællinger’ (1845).“Nyoversættelse af høj klasse ... litteratur skrevet på liv og død og lige så vigtig at læse.”*****Jyllands-Posten

 • Dracula's Guests af Jonathan Barnes Spar 17%
  af Jonathan Barnes

  Sitting in his castle like a spider in its web, Count Dracula is setting his plans in motion. Soon he will travel to England, there to cut a bloody swathe through polite society and pit himself against a dedicated crew of vampire-slayers. NOTE: This release contains adult material and may not be suitable for younger listeners.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Etatsråden af Arne Munk
  af Arne Munk

  Den afdøde etatsråd Magnus Andersen spøger i jagtejendommen Lokkelykke ved Hoverdal Plantage i Vestjylland, som han i sin tid selv fik opført. Det er som om, han søger efter noget, han engang har mistet der, og under påvirkning af spøgelsets urolige færden, bliver Lokkelykkes levende beboere efterhånden også til skygger af dem, de engang var. Manden, der er ingeniør og i sin bedste alder, mærker det fremmedes præsens og begraver sig så meget i minderne om alt det tabte fra fortiden, at han til sidst ikke ænser hverken konen eller deres tre børn. Fortid og fremtid bytter plads, og det er snart svært at kende virkelighed og hallucinationer fra hinanden. Hvad er det egentlig, etatsråden leder efter, og hvordan er ingeniøren relateret til hans tab? Arne Munk (1934-2011) var universitetslektor med speciale i Det Gamle Testamente, forfatter og samfundsdebattør. Han kendes også som søn af digterpræsten Kaj Munk, der blev myrdet i 1944 af en SS-terrorgruppe. Før sin død købte og navngav Kaj Munk jagtejendommen Lokkelykke i Vestjylland, hvor Arne Munk voksede op, og hvor hans roman "Etatsråden" udspiller sig. rnrnrn

 • La primavera de Ann af Claudio Hernandez
  af Claudio Hernandez

  Continuación de "Otoño lluvioso"Peter tiene un sueño erótico y despierta chorreando sudor por todos los poros. El sheriff Burt le llama comunicándole que han encontrado a una amiga de Ann asesinada, tirada sobre unas flores.El cadáver presenta pocos signos de violencia y un único detalle, tiene el cuello cortado como el tallo de una flor. Sus ojos, abiertos, miran al cielo con la única esperanza de morir en paz. En Boad Hill ha regresado de nuevo la pesadilla, pero esta vez no se trata de Jack pies de pluma, ni un imitador cualquiera. Esta vez hay demencia sobre los cadáveres que irán apareciendo a lo largo de toda la primavera de rosas, como la bautiza el sheriff Burt Duchamp, que una vez más recurre al poder de Peter para esclarecer las muertes. El "brillo" de Peter ve amor, locura y obsesión en cada asesinato.El rostro del asesino -al principio- asesina, es el de Ann, su amada en secreto, pero que está ganando terreno en el arte difícil del amor. Claudio Hernández es un escritor, ingeniero de telecomunicaciones y criptógrafo madrileño, dedicado al género del thriller y el horror. Su interés por escribir fue despertado por las obras de Stephen King, y aparte de sus obras de ficción, ha escrito biografías sobre el famoso autor. Cuando no se encuentra desarrollando su carrera como escritor, ofrece sus servicios como hacker ético a empresas para proteger sus propiedades intelectuales de la piratería.

 • Slør af A. Silvestri Spar 18%
  af A. Silvestri

  Som noget fra en fabel voksede Rosensparre Gods frem af de gamle egetræer. Godsets røde murværk rakte blidt mod himlen, og de høje, hvide vinduer hviskede om helt andre århundreder, fyldt med ridderdåd og blomsterkranse.På godset skal der være bryllup, og Pernille skal være brudepige. Hun er veninde med bruden Jeanette, men de to har ikke set hinanden i årevis. De skiltes i vrede, og siden har der ikke været anden kontakt end et enkelt like i ny og næ. Men nu er det sommer, markerne danser gyldent, og vandet klukker i fjorden ved det gamle gods, hvis historie strækker sig helt tilbage til vikingetiden. Det er tid til at begrave gammelt fjendskab, i jord eller mørke.

 • Det svarta molnet af Markus Sköld
  af Markus Sköld

  I en avlägsen framtid har människan koloniserat rymden. Lagar och regler följs i de centrala systemen, men ju längre ut man kommer desto mer laglösa blir kolonierna. Samhällsklyftorna är stora och den hypermoderna tekniken fungerar dåligt i utkanterna. Trots det, eller kanske just på grund av det, frodas spekulationerna kring ett mystiskt fenomen som påträffas då och då i den expanderande världen: svarta moln. Ingen vet varifrån de kommer. Det enda man vet är att man bör undvika dem.Markus Sköld, född 1974, är en svensk författare från Stockholm som skriver både romaner och noveller. Hans berättelser utspelar sig ofta på gränsen till det övernaturliga.

 • Detta levande offer af Markus Sköld
  af Markus Sköld

  Emilia sitter fast i en svår och känslig familjesituation. Hennes pappa är intagen på mentalsjukhus och mamman är på gränsen till ett nervöst sammanbrott. På jakt efter lösningar hittar Emilia några gamla texter om häxkraft och mörk magi som hon väljer att fördjupa sig i.För grannen Mattias är livet också komplicerat. Tillvaron har förändrats totalt och helt oförutsett, vilket har gjort att han blir allt mer tillbakadragen. Han har separerat från sin fru, dragit sig undan från dottern och träffar knappt sina vänner. En dag möter han Emilia och när de väl förts samman kommer det inte att sluta bra – inte för någon av dem...Markus Sköld, född 1974, är en svensk författare som skriver både romaner och noveller. Hans berättelser utspelar sig ofta på gränsen till det övernaturliga.

 • Dødt kød – Dag 1 af Nick Clausen Spar 50%
  af Nick Clausen

  De døde er vågnet.Drevet af umættelig sult.På evig jagt efter frisk kød.Smitten spreder sig som pesten.Intet står imellem de udøde og menneskeheden.Er det for sent at redde verden fra katastrofen?Dag 1 følger det første døgn i historien om Dødt kød.Medierne skriver:“Uhyggen forplanter sig ud i hele kroppen, og når det først går zombieamok, bliver man revet med og kan ikke slippe bogen, før sidste side er vendt.”– Weekendavisen.“Super spændende, totalt underholdende og nytænkt zombieroman” … “Det bliver pludselig forståeligt, hvordan én enkelt smittet med en smule uheld kan ende som en verdensomspændende pandemi.”– Gyseren.“God og spændende bog, fyldt med action, blod og fart over feltet.”– Adventures of a booknerd.“En virkelig god bog, som drenge og piger fra 11 års alderen vil være vilde med!”– Sabrinas blog.“Ikke så mange, lange forklaringer og introduktioner – bare direkte ind i zombieland.”– Julie The Book Cat.

 • La habitación de las lágrimas af Alexander Copperwhite
  af Alexander Copperwhite

  Con la cara pálida, testigo de haber sufrido el dolor del alumbramiento, Eva acariciaba a su hijo mientras él succionaba con fuerza la leche de sus pechos. A ella le dolía, pero no le importaba. Siempre se le vio un brillo especial a pesar del sufrimiento. Era consciente que la finísima línea que separa el padecimiento de la satisfacción había desaparecido, dejando a la vista cómo el precioso milagro había acaparado toda la atención de la madre. Su pelo, liso y dorado, caía a las mejillas, se deslizaba sobre sus hombros y le llegaba hasta la cintura, posándose revuelto en su espalda; su mirada, azul y profunda, obviaba cualquier objeto o visitante para concentrarse en las diminutas manos de su hijo que se agarraban a las suyas con una fuerza tiernamente descomunal; su rostro de porcelana, espejo de primaveras por venir, deslumbraba de felicidad. Ser madre era lo que más había deseadoAlexander Copperwhite es un escritor español que escribe novelas de terror, suspense y misterios

 • Vértebra de dios af Alexander Copperwhite
  af Alexander Copperwhite

  "A las afueras de la ciudad, en los apestosos túneles del alcantarillado, el padre Matías caminaba en círculos mientras se mordía las uñas. La mochila negra que colgaba en sus espaldas escondía uno de los mayores hallazgos de la humanidad. No rezaba.No pensaba ni en la Biblia ni en las Sagradas Escrituras; lo único que le preocupaba era el contenido de aquella mochila. Sus creencias no le permitían deshacerse de él, aunque tampoco estaba muy seguro del daño que causaría en manos de gente sin escrúpulos."Alexander Copperwhite es un escritor español que escribe novelas de terror, suspense y misterios

 • El numero infinto af Karol Scandiu
  af Karol Scandiu

  Bienvenidos a Kiltarlity. Un pequeño pueblo escocés donde no faltan los hombres rudos, los dialectos imposibles, la tradición de los clanes milenarios y, por supuesto, la persistente lluvia.A sus treinta y dos años, Leslie Ferguson ha logrado alcanzar el éxito en el trabajo y posee un alto nivel económico, pese a que su carácter avinagrado no despierta demasiadas simpatías en sus relaciones sociales. Cuando es enviada a un pequeño pueblo de Escocia por motivos laborales, la estirada joven no tiene más remedio que viajar hasta allí acompañada por su ayudante personal, Shane. Pronto, Leslie descubrirá que su refinado estilo de vida no es compatible con este lugar: sus empleadas no la respetan, no tiene centros comerciales donde satisfacer su vena consumista, y el encargado de ayudarla en su proyecto es un atractivo highlander que no para de burlarse de ella.Pero lo que parecía ser una pesadilla compuesta por niebla, humedad y gente tosca, no solo pondrá a prueba su paciencia durante un año, sino que cambiará su vida de forma radical...Karol Scandiu (1982-) es una escritora brasileña, descendiente de españoles. Escritora y amante de las letras, es autora de novelas de terror, romance y lo paranormal.

 • Et møde med fortiden af Danielle Steel
  af Danielle Steel

  Sybil og Blake Gregory er indbegrebet af et moderne, succesfuldt par: Hun er en dygtig indretningsarkitekt, han er en fremsynet forretningsmand. De lever et privilegeret og roligt liv på Manhattan med deres tre børn. Men alt forandres, da Blake får tilbudt et nyt job i San Fransisco og impulsivt køber et gammelt palæ – for da familien Gregory flytter ind, opdager de, at de ikke er alene i huset.Da et jordskælv rammer, viser husets oprindelige beboere sig for dem. Familien Gregory og familien Butterfield lærer hinanden at kende, og der opstår varme venskaber på tværs af et århundrede.Danielle Steel (f. 1947) mestrer som ingen anden kunsten at skrive spændende underholdningsromaner om romantiske forviklinger. Hun er en af USA’s allerstørste forfattere, og hendes bøger er trykt i mere end 600 millioner eksemplarer og udkommer på 28 sprog.

 • Erindring af Howard Phillips Lovecraft
  - H. P. Lovecrafts kronologiske værker
  af Howard Phillips Lovecraft

  Horrorforfatteren H. P. Lovecraft er kendt for sine lange og komplicerede sætninger. Uden for den snævre gruppe af fans, er der ikke mange, der anerkender ham for hans evner til at formidler stemninger og billeder gennem er smukt og varieret sprog.’Erindring’ er hans eneste flash-fiction novelle (og den sjette i rækken af udgivelser) og skønt den ikke er på mere end 372 ord, giver Lovecraft en overlegen demonstration af sin evne til at beherske sproget. Denne novelle er pligtlæsning for alle som elsker et smukt sprog.

 • Nie w inność af Krzysztof T. Dąbrowski
  af Krzysztof T. Dąbrowski

  Nie w inność to zbiór opowiadań z pogranicza horroru i science fiction z domieszką post-apokalipsy. Będziemy mieli tu wychodzenie poza ciało (OOBE – out-of-body experience), duchy, inne wymiary i szalonego Boga. Poznamy świat po wyniszczającej wojnie – świat wypełniony mutantami i okrucieństwem. Jakby tego było mało będą tu też androidy i wielkie korporacje, wykradające sobie nawzajem tajemnice handlowe i naukowe. Dowiemy się co czuje człowiek, który odkrył, że do Ziemi zbliża się niosący zagładę meteoryt i dlaczego tylko on go zauważył. Odkryjemy, że sen niekoniecznie jest snem. Znajdziemy się przez chwilę w skórze więźnia dziwnego obozu koncentracyjnego, doświadczając wraz z nim ludzkiego okrucieństwa. Poznamy Ziemię przyszłości, zamieszkałą tylko przez kobiety. Odkryjemy tajemnicę Złotego Pociągu i dowiemy się co mają z tym wspólnego klaun Pennywise i gadający kot.Krzysztof T. Dąbrowski – Autor książek: "Naśmierciny", "Anima vilis", "Grobbing", "Naśmierciny i inne opowiadania", "Z życia Dr Abble", „Orgazmokalipsa", "Anomalia" i "Ucieczka". Dwie ostatnie ukażą się na początku 2019 roku w USA i Hiszpanii.rnJego opowiadania były tłumaczone na wiele języków i publikowane w magazynach i antologiach w takich krajach jak: USA, Słowacja (w magazynie PLAYBOY), Czechy, Węgry, Rosja, Niemcy, Włochy, Anglia, Hiszpania, Izrael, Brazylia, Meksyk i Argentyna.rnNa podstawie jego drabbli nakręcono film krótkometrażowy "Anioł" z Anną Muchą w roli głównej.rnOstatnio pracował jako scenarzysta przy pełnometrażowej wersji projektu filmowego science fiction "Angel.A".rnW grudniu 2018 roku odbyły się zdjęcia do kręconego w Anglii filmu na podstawie jego opowiadania.

 • Opowieści nadzwyczajne - Tom I af Edgar Allan Poe
  af Edgar Allan Poe

  Pierwszy tom opowiadań amerykańskiego poety i nowelisty Edgara Allana Poe. Twórca tak zwanego czarnego romantyzmu w swoich utworach zabiera czytelników w świat pełen grozy i niepokoju. Buduje wnikliwe studia ludzkiej psychiki wystawianej na ekstremalne sytuacje. „Opowieści nadzwyczajne" w mistrzowskim przekładzie Bolesława Leśmiana są zaproszeniem do świata pełnego mrocznych tajemnic.Spis utworów:1. WYSPA ZAKLĘTA 2. MORELLA 3. SERCE OSKARŻYCIELEM 4. BECZKA AMONTILLADA 5. MILCZENIE 6. STUDNIA I WAHADŁO 7. CIEŃ 8. DJABEŁ NA WIEŻY 9. KRÓL DŻUMIEC 10. ZAGŁADA DOMU USHER’ÓW Edgar Allan Poe (1809-1849) – amerykański poeta, nowelista, krytyk i teoretyk literatury. Był przedstawicielem romantyzmu w literaturze amerykańskiej. Debiutował w wieku 18 lat jako poeta, choć utrzymywał się przede wszystkim z publikacji opowiadań w czasopismach literackich. Jego opowiadania grozy zapewniły mu trwałą popularność. Najbardziej cenionym aspektem jego twórczości są wnikliwe studia skrajnych stanów ludzkiej psychiki. Poe był także prekursorem noweli detektywistycznej, stworzył pierwszą w literaturze postać detektywa – C. Auguste’a Dupina.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.