Genrer
Pris
DKK
Formater
  • 122
  • 29
  • 15
  • 15
  • 6
Sprog
  • 17
  • 110
  • 1
  • 6

Mad og drikke

Find inspiration til alt om mad og drikke. Her er alt fra sund mad, slanke mad, paleo mad til traditionel dansk mad. Her findes et stort udvalg af kogebøger, bagebøger og dessertbøger og hvis man interesserer sig for vin, rom, whiskey og cigarer er man også kommet det rigtige sted hen. Gå på opdagelse i udenlandsk madkunst eller dyk ned i bøger om slankekost og vægttab.

  • Den store anti-inflammatoriske kostguide af Anne Larsen
    af Anne Larsen & Martin Kreutzer

    Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her får du en drejebog, der er lige til at følge, inklusive en 28-dages kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper dig med at slukke branden i din krop. Bogen er en uundværlig guide for dig, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Se frem til at blive udfordret på dine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Og glæd dig til at mærke den enorme vitalitet, som følger med den antiinflammatoriske livsstil.Anne Larsen er succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har hun en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.Martin Kreutzer er ernæringskonsulent og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

  • Superkost til Hjernerystelser af Charlotte Lillegaard Petersen
    - Forstå din hjernerystelse og kostens betydning for helbredelse. Sådan spiser du dig til mere ro, mere energi og færre smerter.
    af Charlotte Lillegaard Petersen

    Alle kender til, at man kan få en hjernerystelse, og at det kræver ro og hensyn for at komme sig. Men de færreste ved, at maden, vi spiser, er en nøglefaktor, når man gerne vil hjælpe sin rystede hjerne på vej til at fungere normalt igen. Via kosten kan man selv gøre en stor forskel.Naturopath Charlotte Lillegaard Petersen, der selv har været igennem to hjernerystelser, giver her en detaljeret vejledning i kostens betydning efter en hjernerystelse: Kosten skal være hjernevenlig, dæmpe inflammation, give et stabilt blodsukker, dæmpe de skadelige frie radikaler, der frigives ved ulykken, og støtte fordøjelsen.Bogen kommer tæt på virkeligheden for hjernerystelsespatienter med information, casehistorier og opskrifter og tips til alle dagens måltider.Patienten mødes i øjenhøjde med motivation og inspiration til, hvorledes kosten kan gribes an på trods af belastende symptomer som træthed, kvalme, hovedpine m.v. Pårørende må også meget gerne læse med og deltage i projektet. Kosten er sund, så alle kan spise med.Det er aldrig for sent at gå i gang med en hensigtsmæssig kost. Har man gamle skader, kan det stadig godt svare sig at ændre sin kost, og det er muligt at få forbedringer selv efter lang tid. Derfor henvender bogen sig til alle, som har problemer efter en hjernerystelse.Bogens lækre opskrifter er skabt af Sabine Murati.”Bogen her giver en unik og klar information om vejen videre fra hjernerystelse ved at inkludere solid ernæringsviden. Præcist og enkelt, lige hvad man har brug for – og ikke mindst kan overskue – med en hjernerystelse i bagagen.”Speciallæge, Functional Medicine Practitioner og heilpraktiker Anna Iben Hollensberg.Om forfatterNaturopath, foredragsholder og forfatter til en bog om whiplash. Hun har flere hjernerystelser i bagagen og ved, hvad hun skriver om, både med den faglige viden som naturopath såvel som sine personlige erfaringer.

  • Vinens vidner af Henrik Oldenburg
    af Henrik Oldenburg

    Der er ingen snob som en vinsnob. Det kan alle, der har mødt Alfred Markvardsen, skrive under på – alle undtagen ham selv naturligvis. Faktisk har Markvardsens lidenskab for vin krydset grænsen til besættelse, og den griber ind i alle dele af hans liv. Vinekspert og forfatter Henrik Oldenburg præsenterer os i sin satiriske roman for vinverdenens dårskaber og det snobberi, der florerer blandt vinkendere, men som dog langt fra begrænser sig til denne verden.Henrik Oldenburg (f.1946) er vinekspert og mag.art. i nordisk litteratur. I 1985 blev han som den første dansker fuldtidsansat vinjournalist og -kritiker og har siden udgivet flere bøger om vin - blandt andet verdens største portvinsbog. Henrik Oldenburg har desuden mange års erfaring som kulturskribent, ligesom han har skrevet bøger om danske kulturpersonligheder. Han påviste blandt andet, at Jacob Paludan - en af Danmarks største forfattere - ikke selv fandt på de emner han skrev om, men betalte en god ven for idéerne.

  • Slank på en anden måde af Lis Andersen
    af Lis Andersen

    Hvis du vil være slank, handler det ikke kun om at finde den rigtige kur. Slankekure virker nemlig kun på kort sigt. Hvis du vil være slank, handler det både om fornuftig kost, sund søvn, ordentlig påklædning, motion og mange andre gode vaner, som skal opretholdes gennem hele livet.Naturterapeut Lis Andersen giver i bogen "Slank på en anden måde" en række kærlige råd og anvisninger, der kan hjælpe læseren til et sundere liv med velvære, der holder.Lis Andersen (1918-2001) var forfatter, globetrotter, fysioterapeut og naturterapeut. Som barn rejste hun rundt i verden med sin familie på sejlskibet Monsunen, og det lagde grunden for et langt livs rejselyst. I 1940 blev hun uddannet fysioterapeut, men efter en voldsom ulykke i 1953 med flere alvorlige knoglebrud til følge, fik hun øjnene op for alternative behandlingsformer. Hun søgte væk fra det offentlige sundhedssystem og etablerede sig som selvstændig terapeut. Udover de mange fysiske rejser søgte Lis Andersen også altid efter et åndeligt ståsted, og det religiøse fyldte meget i hendes liv og forfatterskab.

  • Ich bin dann mal vegan - Glücklich und fit und nebenbei die Welt retten af Bettina Hennig
    af Bettina Hennig

    Endlich Spaß am Trend Vegan leben? Was isst, auf was verzichtet man? Bettina Hennig wagt das Experiment und verbannt Fleisch, Fisch, Milch, Eier und Honig aus der Küche, trinkt ihre erste vegane Sojalatte und diskutiert mit ihrem Freund über den Veggieday. Sie geht zu einer Tierdemo, wühlt mit einer Freeganerin im Müll nach verwertbaren Lebensmitteln und lädt zu TV-Abenden mit Filmen wie »nie wieder Fleisch« ein. Sie kontaktiert sogar Bill Clinton, der auch Veganer ist. Und: Sie wird jeden tag glücklicher und fitter und rettet jetzt ganz nebenbei auch noch die Welt!

  • Eksamenspower - Spis dig til mindre stress og bedre karakterer af Martin Kreutzer
    af Martin Kreutzer

    Eksamensperioden er en tid, hvor stressniveauet stiger til urimelige højder, og hvor du, der går i gymnasiet, på universitetet eller på anden videregående uddannelse, presses til det yderste. I den forbindelse er din kost en afgørende faktor, og med den rette strategi for, hvad du indtager, kan du optimere din mentale ydeevne.Denne bog giver dig de ernæringsmæssige redskaber til at takle den stressede eksamenstid med et hidtil ukendt overskud.Martin Kreutzer er ernæringskonsulent og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

  • Anti-inflammatorisk kost - Sluk branden, der hærger kroppen indefra af Anne Larsen
    af Anne Larsen & Martin Kreutzer

    Denne kostguide introducerer sin lytter til hele inflammationsbegrebet. Hvad gør inflammationen ved os, hvorfor skal vi kere os om den og frem for alt: Hvordan kan vi gennem intelligente kostjusteringer slukke den indre ild, der truer med at give os alverdens dårligdomme? Introduktionen til konkrete råvarer efterfølges af 27 lækre opskrifter, som kan inspirerer lytteren til at ændre sine kostvaner.Anne Larsen er succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har hun en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.Martin Kreutzer er ernæringskonsulent og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

  • 100 myter om motion og vægttab af Bente Klarlund Pedersen Spar 19%
    af Bente Klarlund Pedersen & Morten Zacho

    Vi har alle hørt historierne: Gode råd og velmenende kommentarer fra familie og venner, når vi prøver at leve sundt.Men hvad er sandt, og hvad er falsk i junglen af motions- og vægttabsmyter? Hvad er det vigtigt at fokusere på, hvis man er på jagt efter den sande, sunde livsstil?Bogen her opklarer 100 af de mest almindelige myter om motion og vægttab. Bente Klarlund Pedersen og Morten Zacho giver dig det faktatjek, du behøver, baseret på videnskabelige undersøgelser.Bente Klarlund Pedersen er overlæge og professor samt fast klummeskriver i Politiken og Morten Zacho er projektleder på Center for Aktiv Sundhed (CFAS) på Rigshospitalet samt fast skribent på motion-online.dk.

  • Bliv klogere på kost med Videnskab.dk af . Videnskab.dk
    af . Videnskab.dk

    Bliv klogere med Videnskab.dk!Virker detox-kure? Hvordan får man sit barn til at spise sundt? Og hvorfor smager usund mad SÅ godt? I denne lydbog får du svar på disse - og mange andre - spørgsmål om mad og spisevaner. Vi har samlet ti skarpe artikler fra Videnskab.dk, så du kan blive klogere på kost.I denne serie har vi samlet de bedste artikler fra Videnskab.dk om forskellige emner, så du kan blive klogere på lige netop det, der interesserer dig.Dette er en samling af artikler udgivet af Videnskab.dk, Danmarks største videnskabsmedie.

  • Damaskus - Der Geschmack einer Stadt. Ein sinnlicher Spaziergang af Rafik Schami
    af Rafik Schami & Marie Fadel

    Sehen, fühlen, schmecken, riechen, hören - wer sich von Rafik Schami und seiner Schwester Marie Fade zu einem Spaziergang durch ihre Heimatstadt Damaskus verführen lässt, entdeckt das Geheimnis der Königin des Orients mit allen Sinnen.Tauchen Sie ein in die bunte Vielfalt der Damaszener Altstadt, riechen Sie Kardamom und Koriander auf dem Gewürzmarkt und hören Sie die Rufe der Straßenverkäufer und Kaffeehauserzähler...Rafik Schami wurde 1946 in Damaskus (Syrien) geboren. Er kam 1971 nach Deutschland, studierte Chemie und legte 1979 seine Promotion ab. Bekannt wurde Rafik Schami 1989 mit "Erzähler der Nacht". Er ist Mitbegründer der Literaturgruppe Südwind und zählt zu den erfolgreichsten Schriftstellern deutscher Sprache. Sein Werk ist in über 24 Sprachen übersetzt. 2005 erschien sein Opus Magnum, die Familiensaga "Die dunkle Seite der Liebe".Andrea Hörnke-Trieß ist ausgebildete Schauspielerin an der Otto-Falckenberg-Schule und war über 15 Jahre festes Ensemblemitglied an der Landesbühne Esslingen. Seit 1984 ist sie in vielen Rundfunkproduktionen zu hören und seit 1999 als freischaffende Künstlerin an Stuttgarter Bühnen zu bewundern. Ihr Spektrum als Vorleserin ist weit gefasst und reicht von AutorInnen wie James Joyce und Oscar Wilde bis hin zu Eduard Mörike und Elfriede Jelinek.

  • Slip slankekursmentaliteten - Få et balanceret forhold til mad og vægt af Jette Uhre
    af Jette Uhre

    Rigtig mange mennesker har prøvet at være på slankekur op til flere gange. Næsten lige så mange har kunnet konstatere, at det ikke hjælper, men tværtimod kan gøre det hele værre. Selvom forskere for længst har bevist, at simple slankekure ikke virker, og disse heldigvis er på retur i vores samfund, så lever slankekursmentaliteten stadig i bedste velgående.Jette Uhre gør op med myten om, at overvægt skyldes dårlig selvkontrol og manglende viljestyrke. Vejen til en sund og slank krop er ikke at "tage sig sammen" eller nægte sig selv alt det, man elsker, men derimod at lære at forstå ens krops signaler og arbejde med dem – ikke imod dem. Bogen giver en lang række gode råd til, hvordan man får et mere afslappet forhold til sin krop og alligevel smider de nødvendige kilo.Jette Uhre er en dansk forfatter og coach. Hun har en bachelor i ernæring og sundhed fra Professionshøjskolen Metropol og er desuden uddannet som coach og mindfulness-instruktør. Hun har hjulpet mange mennesker med at få et sundere forhold til mad, vægttab og deres egen krop i sit virke som spisepsykologi-coach.

  • Zechen und Bechern af Daniel Furrer
    af Daniel Furrer

    "So lasset uns guter Dinge sein, fressen und saufen, denn morgen sind wir tot", kann man schon in der Bibel lesen. Der Mensch hat es verstanden, Bedürfnisse wie Essen und Trinken aus dem Rahmen des Existenziellen herauszulösen und zu kultivieren. Das zeigt sich u. a. bei der Milch: Die erste Nahrung, das erste Getränk, mit dem der Mensch in Kontakt kommt, ist die Muttermilch. Dabei zeichnet sich der Mensch durch eine einzigartige Verhaltensweise vor den anderen Säugetieren aus: Er nimmt Milch selbst noch im Erwachsenenalter zu sich. Ebenso ungewöhnlich ist der Umgang mit einem anderen ›Lebenssaft‹: dem Wasser. Kein höheres Lebewesen kommt ohne Wasser aus, doch allein der Mensch veredelt oder ersetzt Wasser. Schon früh in der Menschheitsgeschichte wurde die berauschende Wirkung des Alkohols entdeckt und fester Bestandteil des gesellschaftlichen Lebens. Sein Konsum wurde sowohl in religiöse Zeremonien eingebunden als auch strengen sozialen Kontrollmechanismen unterworfen, denn schon der griechische Philosoph Platon wusste, "dass die Trunkenheit ein schädliches Ding für die Menschheit ist". Dass eine Kulturgeschichte der Getränke zentrale Bereiche der Gesellschaft, Wirtschaft und Politik berührt, illustrieren viele Beispiele von der Antike bis heute. Ebenso unterhaltsam wie facettenreich liest sich Daniel Furrers kleine Kulturgeschichte des Trinkens und Betrinkens.

  • Det var ikke planen at købe kålroer af Anders Haahr Rasmussen
    af Anders Haahr Rasmussen

    DET VAR IKKE PLANEN AT KØBE KÅLROER handler om Amanda, som er først i trediverne og bor alene i Brooklyn. Hendes liv drejer sig mest om kål, linser og krydderiblandinger, mens kærester, veninder og arbejde kommer i anden række. I sit køkken dissekerer Amanda sig selv og verden, når hun over gryderne snakker om alt fra sine forliste forhold over Foucault til prisen på flødeis. En vegetarisk kogebog og roman i ét, med mere eller mindre brugbare opskrifter, der også kan laves med lidt for gamle varer. Et underholdende, kærligt og intelligent portræt af en politisk korrekt kvinde i en verden, der tit er svær at få greb om.Nomineret til den prestigefulde Munch-Christensens Debutantpris"Velskrevet og interessant" - Jyllands-Posten"Fuld af en udefinerbar, konstant, men mild ironi" - Weekendavisen"Der er flere lovende takter i Anders Haahr Rasmussens debut" - Information"Uhyre underholdende ... intelligent og medrivende" - Modspor

  • Ketotarian af Dr. Will Cole Spar 24%
    af Dr. Will Cole

    A new twist on keto: The fat-burning power of ketogenic eating meets the clean green benefits of a plant-centric plateThe keto craze is just getting warmed up. The ketogenic diet kick-starts your body's metabolism so it burns fat, instead of sugar, as its primary fuel. But most ketogenic plans are meat- and dairy-heavy, creating a host of other problems, especially for those who prefer plants at the center of the plate. Dr. Will Cole comes to the rescue with Ketotarian, which has all the fat-burning benefits without the antibiotics and hormones that are packed into most keto diets. First developed for individuals suffering from seizures, keto diets have been shown to reduce inflammation and lower the risk of many chronic health problems including Alzheimer's and some cancers. Adding a plant-based twist, Ketotarian includes more than seventy-five recipes that are vegetarian, vegan, or pescatarian, offering a range of delicious and healthy choices for achieving weight loss, renewed health, robust energy, and better brain function.Packed with expert tips, tricks, and advice for going-and staying-Ketotarian, including managing macronutrients, balancing electrolytes, and finding your carb sweet spot, this best-of-both-worlds program is a game-changer for anyone who wants to tame inflammation and achieve peak physical and mental performance. Let the Ketotarian revolution begin!

  • Pounds and Inches af Ed Foreman Spar 24%
    af Ed Foreman

    Tired of fad diets and strenuous exercise to burn your spare tire? We've all tried them and they never seem to work. In this weight loss program, life coach legend Ed Foreman gives guided meditations to ready your mind and body for a reset. Using this healthy and positive method to losing weight will have you shedding those extra pounds and inches in no time. Combine the mental discipline in this program with a healthy diet such as paleo, keto diet, Whole 30, HCG, or a gluten-free diet. You'll be amazed at the new you-the power is yours!

  • 50 einfache Dinge, die Sie über Wein wissen sollten af Wolfgang Staudt
    af Wolfgang Staudt

    Alles, was man über Wein wissen muss!Vom Genießer zum Kenner - Wolfgang Staudt führt Sie in 50 Schritten ausführlich durch die Welt der Weine. Einsteiger finden hier wirklich alles, was auch Profis wissen, um Weine eigenständig zu beurteilen. Aber auch Fortgeschrittene vertiefen ihr Wissen, wenn es um Aromen, Säuregehalt oder Reifegrade geht. Ein Hörbuch, das große Lust macht, das frisch Gelernte gleich auszuprobieren."Das Buch bietet mehr als sein Titel verspricht, es erscheint mir fachlich sehr fundiert geschrieben zu sein und erklärt dem Laien vieles auf verständliche Art." - Peter Krackowizer "Eine wunderbare Lektüre." - Julia1976Wolfgang Staudt ist Dozent und Weinprofi mit dem weltweit angesehenen `Diploma in Wine and Spirits´. Seit 1995 ist er selbstständiger Veranstalter von Seminaren, Schulungen und Weinevents. Im Westend Verlag sind von ihm die Bücher `Fünfzig Weißweine, die Sie kennen sollten´, `Fünfzig Rotweine, die Sie kennen sollten´ sowie `50 einfache Dinge, die Sie über Wein wissen sollten´ erschienen.

  • Cheddar Gorge Spar 11%
    - A Book of English Cheeses
     

    Where can you read about a monstrous cheese big enough to hold a girl of 13 inside? Or that the invention of the bicycle directly, and poorly, impacted sales of cheddar? Or that some of the first cheese makers hid gold coins inside their wheels of dairy as a sales tool? Brethren, the writer calls you this because he hopes that you are `cheese-minded' like himself. This classic and charming book, a timeless love letter to English cheeses was first published in 1937, newly rediscovered and charmingly illustrated by EH Shepard. It is a treasure trove of wonderful anecdotes including the tale of the monstrous cheese big enough to hold a 13-year-old inside, the Stilton that purred like a cat and the famous cheesemaker in Manchester who selected which Cheshire cheese to sell based on where the mice had been nibbling `as they were the best judges of a good cheese'. Sir John Squire, a notable journalist of the time, collected together `a galaxy of talent', with the aim of making this `one of the most delightful and entertaining gift books that has ever been published'. Each of the distinguished ten contributors champion an individual cheese, setting forward their passionate and compelling arguments, celebrating the differences and delights of each type. Through their explorations, the chequered beauties of the English landscape unfolds. It will certainly whet the appetite for English cheese, for that is ultimately what matters most, as after all `the only way to learn about cheese is to eat it.'

  • 10-Day Green Smoothie Cleanse af JJ Smith Spar 23%
    - Lose Up to 15 Pounds in 10 Days!
    af JJ Smith

    The New York Times bestselling 10-Day Green Smoothie Cleanse will jump-start your weight loss, increase your energy level, clear your mind, and improve your overall health.Made up of supernutrients from leafy greens and fruits, green smoothies are filling and healthy and you will enjoy drinking them. Your body will also thank you for drinking them as your health and energy improve to levels you never thought possible. It is an experience that could change your life if you stick with it!This book provides a shopping list, recipes, and detailed instructions for the 10-day cleanse, along with suggestions for getting the best results. It also offers advice on how to continue to lose weight and maintain good health afterwards.Are you ready to look slimmer, healthier, and sexier than you have in years? Then get ready to begin the 10-Day Green Smoothie Cleanse!If you successfully complete the 10-Day Green Smoothie Cleanse, you will Lose 1015 pounds in 10 days Get rid of stubborn body fat, including belly fat Drop pounds and inches fast, without grueling workouts Learn to live a healthier lifestyle of detoxing and healthy eating Naturally crave healthy foods so you never have to diet again Receive over 100 recipes for various health conditions and goals

  • Über Wein, Menschen und Genuss - Weingeschichten af Chandra Kurt
    af Chandra Kurt

    Was mit den Weineinkäufern des Vatikans passiert, wenn sie zu viel Sherry genossen haben, warum ein Geschäftsmann seiner Frau und seiner Geliebten den gleichen Wein mitbringt, warum Donna Leon darüber nachdenkt, ein Lamm in einem Portweinfass zu ersäufen ... Die bekannte Weinautorin Chandra Kurt erzählt in ihrem persönlichsten Weinhörbuch Geschichten, die sich um eine Flasche Wein ereignen können: amüsante, unerklärliche, spannende, absurde und traurige Geschichten. Jede enthält ein Stück Alltag und entführt die Hörer auf charmante Weise in eine Welt weinverwandter Seelen und weinseliger Erinnerungen: Jede Geschichte für sich ist ein guter Grund, sich im Freundes- und Bekanntenkreis als Weinliebhaber zu outen.Chandra Kurt (* 1968 in Colombo) zählt zu den bekanntesten Schweizer Wein-Autoren und Weinkritikern. Sie hat über ein Dutzend Weinbücher verfasst, darunter den Bestseller ´Weinseller` und das Prosawerk ´Wine Tales – Geschichten zwischen Tagliatelle und Soutane`. Kurts Liebe zum Wein begann in Italien, wo ihre Grosseltern in der Emilia-Romagna lebten. Die Weingeniesserin ist zudem im Redaktionsteam von Hugh Johnsons ´Der kleine Johnson` und Jancis Robinsons ´Oxford Lexikon`, sowie Mitglied der Londoner Vereinigungen ´Circle of Wine Writers` und ´Society of Authors`. Chandra Kurt pendelt zwischen Zürich, Reggio nell‘Emilia und London, wo sie neben ihrer schreibenden Tätigkeit als Weinconsultant arbeitet.

  • Foods for Health af MPH Spar 24%
    af MPH, Barton Seaver, ScD & mfl.

    For health-conscious cooks, clean eaters, and smart consumers, National Geographic introduces a science-based guide to healthy, everyday eating for your whole family-and the planet. Featuring dozens of tips, food pairings, and sample menus, this book is a culinary tour of the 148 foods that have huge nutritional value with the least environmental impact. This guide explores food and its place in cultures around the world, highlights what it adds to healthy menus today, and advises consumers on what to look for, how to choose, how to prepare, and what to avoid in order to make the best choices for the table and for the planet.Barton Seaver, acclaimed chef and author of For Cod and Country and Where There's Smoke, and nutritional scientist P. K. Newby, have created the ultimate shopping and cooking guide to help you nourish your family while you sustain the planet.

  • This Is Living af Lynn Redgrave Spar 19%
    - How I Found Health and Happiness
    af Lynn Redgrave

    To look at Lynn Redgrave today, it is hard to believe she was the lumpy "e;Georgy Girl"e; in the famous 1960s film, or that she has fought a life-long battle against weight. In this autobiographical and practical audiobook, Lynn shares her secrets for successfully losing weight on a Weight Watchers diet - as well as keeping it off. Her natural weight problem was intensified by her difficult relationship with her father, Sir Michael Redgrave, and the demands of her acting career. She gives over 100 original recipes, two weeks of menu plans and a host of helpful hints, and shows the way for many to win the fight against weight.

  • Videnskab.dk #24 - Fup og fakta om superfoods og gluten af – Videnskab.dk
    af – Videnskab.dk

    Myter om kost og sundhed florerer i høj grad i medierne, og det kan være svært at skelne sandt fra falsk. Derfor har Videnskab.dk i denne podcast valgt at invitere forskerne bag bogen `100 Myter om Fordøjelse og Kost‘ til en snak om sund kost. De to forskere giver i podcasten blandt andet svar på, om for meget kaffe er usundt, om superfoods gør dig supersund, og om gluten er farligtI denne serie af podcasts går Videnskab.dk i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden med debatter, reportager og en masse interviews med forskere.Medvirkende:- Sofie Ingdam Halkjær, ph.d.-studerende på Gastroenheden på Hvidovre Hospital- Andreas Munk Petersen, overlæge på Gastroenheden på Hvidovre Hospital- Jonas Salomonsen, nyhedsredaktør på Videnskab.dk

  • Aroma Thyme Radio with Chef Marcus Guiliano af Joe Bevilacqua Spar 24%
    - Chef on a Mission, Volume 1
    af Joe Bevilacqua & Marcus Guiliano

    Host Marcus Guiliano is a chef on a mission.He is an award-winning chef, green restaurateur, real-food activist, professional speaker, restaurant consultant, and ultramarathoner. He is also owner of Aroma Thyme Bistro, the first green-certified restaurant in the Hudson Valley of New York. Dealing with numerous health challenges in the 1990s, Marcus discovered healthy food and healthy living and was able to eliminate all of the medications he was taking and cure an asthmatic condition he'd had since birth. Now besides opening and managing a green-certified restaurant in New York State, he devotes his career to promoting a whole-food, whole-life approach to health, which includes sustainable, ethical business practices.Marcus Guiliano has been a professional chef for twenty-five years and was named one of five of America's top food activists by the nonprofit One Green Planet.This collection of programs features Chef Guiliano on food and health issues, along with input from such internationally known activists as Helen Nearing, Pema Chodron, and Julie Butterfly Hill.The following topics and more are included:Eco-fish, safe and healthy tuna; how the body wants loving attention; and a visit to Joe Bev and Lorie Kellogg's Camp Waterlogg gardenHealthy Halloween tips; super fruits; being true to yourself; and the story "e;Friends from the Vegetable Patch,"e; a Camp Waterlogg improvisationHealthy Thanksgiving tips; raw foods; omega fatty acids; how to stop obsessive-thinking patterns; and a profile of the BearManor Media book Nobody's Stooge: Ted Healy by Bill CassaraHealthy fats; healthy holiday gifts; running in the cold; and activist Julia Butterfly Hill on living in a 180-foot-tall, 1,500-year-old California redwood tree for 738 days to prevent it from being cut downBeating the winter blues; Community Supported Agriculture (CSA); a profile of Rusty Plough Farm, an organic CSA in Ellenville, New York; and Helen Nearing on pioneering the back-to-nature movement with her husband Scott NearingThe science of healthy eating; the five "e;worst foods;"e; and noted Tibetan Buddhist Pema Chodron on applying meditation to everyday lifeGetting kids to eat healthy food; feed-lot beef; and a Popeye the Sailor tributeA bonus track of music live from the Aroma Thyme Bistro

  • 4-Minute Fit af Jon Wertheim Spar 24%
    - The Weight Loss Solution for the Time-Crunched, Deskbound, and Stressed Out
    af Jon Wertheim & Siphiwe Baleka

    From Yale-educated truck driver and fitness guru Siphiwe Baleka, a revolutionary metabolism-spiking program for anyone who feels they dont have enough time, equipment, or money to get in shape and lose those extra pounds.When Siphiwe Baleka, who had once been a NCAA Division I athlete, began truck driving in 2008, his whole lifestyle changed. Within weeks his metabolism slowed drastically and he gained ten percent of his body weight. He knew he needed to take back control of his health and wellbeing and change the sedentary lifestyle of truck drivingone of the countrys least healthy industries. Now, Baleka, founder of Fitness Trucking and full-time fitness coach for Prime Inc., one of the nations largest trucking companiesand now one of the healthiesthelps thousands of Primes long-haul truck drivers, who have also struggled with weight and health problems, with his 13-week nutrition and exercise plan. Combining step-by-step workouts and advice on healthy eating (even on the go), 4-Minute Fit is a flexible, yet powerful plan that is proven to boost your metabolism, provide results, and help you get rid of those extra pounds and reach your weight loss goals. Balekas program is geared not only for those who drive eighteen-wheelers, but also for anyone who travels for work, has a job that involves a lot of sitting, or doesnt think they have enough time to exercise and eat better. If youre frustrated by the weight gain that comes from not being active enough due to your job or lifestyle, 4-Minute Fit is the simple new guide that can radically change your life.

  • What She Ate af Laura Shapiro Spar 13%
    af Laura Shapiro

    "e;If you find the subject of food to be both vexing and transfixing, you'll love What She Ate"e; Elle Dorothy Wordsworth believed that feeding her poet brother, William, gooseberry tarts was her part to play in a literary movement. Cockney chef Rosa Lewis became a favourite of King Edward VII, who loved her signature dish of whole truffles boiled in Champagne. Eleanor Roosevelt dished up Eggs Mexican - a concoction of rice, fried eggs, and bananas - in the White House. Eva Braun treated herself to Champagne and cake in the bunker before killing herself, alongside Adolf Hitler. Barbara Pym's novels overflow with enjoyment of everyday meals - of frozen fish fingers and Chablis - in midcentury England. Cosmopolitan editor Helen Gurley Brown's idea of "e;having it all"e; meant having almost nothing on the plate except a supersized portion of diet gelatin. In the irresistible What She Ate, Laura Shapiro examines the plates, recipe books and shopping trolleys of these six extraordinary women, casting a new light on each of their lives - revealing love and rage, desire and denial, need and pleasure.

  • Kitchen Round Table Spar 24%
     

    Join us in this exclusive audio program for candid conversations with luminaries in the food world. Kitchen Round Table brings you inside the homes and hearts of Lidia Bastianich, Madhur Jaffrey, Judith Jones, Betty Fussell, and Deb Perelman. We hear about their earliest food memories and how each slowly made their way into the kitchen and ultimately inspired generation upon generation of home cooks. We'll learn how complicated recipes are translated for those of us who don't dice and julienne in our sleep, but we'll also hear about memorable gourmet feats and culinary fireworks, and unforgettable meals. All the while, Kitchen Round Table never strays far from home, with intimate and loving details of recipes passed down through families and new recipes introduced to successive generations. After a long day at work, what do these renowned cooks prepare at home? It is at home that some of the best food is created. With frugal sensibilities, these gourmet greats tells us some of their favorite dishes created on a budget and entice you to explore your own. Hosted by Marja Samsom, owner of the iconic Kitchen Club restaurant, a downtown New York City destination for twenty years, Marja prepares for us one of her loved family recipes as a dessert for this delicious audio feast.

  • Trap Kitchen af Malachi Jenkins Spar 24%
    af Malachi Jenkins, Roberto Smith & Marisa Mendez

    When two former members of Los Angeles' most nefarious rival gangs decided to unite under one oven, they had no idea that they would be creating an empire. Trap Kitchen is more than just a cookbook. It's a glimpse into the meals that have now become famous in the LA streets thanks to the series of pop-up restaurants that continue to bloom throughout the area. Celebrities and residents alike flock to the locations for soulful meals, but it's more than that. Having lost friends and family to violence, we learn how the masterminds behind Trap Kitchen sought to change the paths they were on, using cooking as their driving force.While other cookbooks may boast a level of urban-skewed appeal in their realness, this cookbook also delves into the stories of why they became involved in cooking in the first place. It's a heartfelt and stomach-filling experience to learn how two men changed their stars by seeking out peace and good food for themselves and their community.

  • Bright Line Eating af PHD Susan Peirce Thompson Spar 18%
    - The Science of Living Happy, Thin & Free
    af PHD Susan Peirce Thompson

    A NEW YORK TIMES BESTSELLERForeword by John Robbins, author of the international bestseller DIET FOR A NEW AMERICAIn this book, Susan Peirce Thompson, Ph.D. shares the groundbreaking weight-loss solution based on her highly acclaimed Bright Line Eating Boot Camps. Rooted in cutting-edge neuroscience, psychology, and biology, Bright Line Eating explains why people who are desperate to lose weight fail again and again:Its because the brain blocks weight loss.Bright Line Eating (BLE) is a simple approach designed to reverse that process. By working with four Bright Lines-- clear, unambiguous, boundaries -- Susan Peirce Thompson shows us how to heal our brain and shift it into a mode where it is ready to shed pounds, release cravings, and stop sabotaging our weight loss goals.Best of all, it is a program that understands that willpower cannot be relied on, and sets us up to be successful anyway.Through the lens of Susans own moving story, and those of her Bright Lifers, youll discover firsthand why traditional diet and exercise plans have failed in the past. Youll also learn about the role addictive susceptibility plays in your personal weight-loss journey, where cravings come from, how to rewire your brain so they disappear, and more. Susan guides you through the phases of Bright Line Eating--from weight loss to maintenance and beyond--and offers a dynamic food plan that will work for anyone, whether youre vegan, gluten-free, paleo, or none of the above.Bright Line Eating frees us from the obesity cycle and introduces a radical plan for sustainable weight loss. Its a game changer in a game that desperately needs changing.

  • Micronutrient Miracle af CN Mira Calton Spar 18%
    - The 28-Day Plan to Lose Weight, Increase Your Energy, and Reverse Disease
    af CN Mira Calton & PhD Jayson Calton

    Our poor health and growing waistlines can be traced back to the hidden crisis of a micronutrient deficiency. More than 90 percent of all Americans are deficient in at least one of these health-promoting vitamins and minerals and don't even know it.According to nutritionists Jayson and Mira Calton, micronutrientsvitamins and minerals essential for optimum healthare being stripped from our diet and depleted by our lifestyle habits. And these deficiencies cause today's most common illnesses. Mira herself developed advanced osteoporosis at the age of 30. But with Jayson's help, she reversed her disease through micronutrient therapy. The Caltons' created The Mircronutrient Miracle, an incredible cure-all program, to help you lose weight and prevent and reverse common disorders, including obesity, heart disease, and diabetes.The Micronutrient Miracle explains the truth about what you're really eating and how your habits may be depleting essential micronutrients. It also provides an easy-to-follow 28-day plan to reverse these effects by restoring your depleted micronutrients. And the best part? This book is tailor-made to work with your lifestyle, including gluten-free, low-carb, low-fat, vegan, and Paleo recipes!

  • Think and Eat Yourself Smart af Dr. Caroline Leaf Spar 18%
    - A Neuroscientific Approach to a Sharper Mind and Healthier Life
    af Dr. Caroline Leaf

    Science is beginning to understand that our thinking has a deep and complicated relationship with our eating. Our thoughts before, during, and after eating profoundly impact our food choices, our digestive health, our brain health, and more. Yet most of us give very little thought to our food beyond taste and basic nutritional content.In this revolutionary book, Dr. Caroline Leaf packs an incredible amount of information that will change readers' eating and thinking habits for the better. Rather than getting caught up in whether we should go raw or vegan, gluten-free or paleo, Leaf shows readers that every individual is unique, has unique nutritional needs, and has the power to impact their own health through the right thinking. There's no one perfect solution. Rather, she shows us how to change the way we think about food and put ourselves on the path towards health.Anyone who is tired of traditional diet plans that don't work, who struggles with emotional eating, or who simply isn't satisfied with their level of health will find in this book the key to discovering how they can begin developing a healthier body, brain, and spirit.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.