Genrer
Pris
DKK
Formater
  • 143
  • 39
  • 23
  • 17
  • 11
Sprog
  • 22
  • 131
  • 2
  • 8

Mad og drikke

Find inspiration til alt om mad og drikke. Her er alt fra sund mad, slanke mad, paleo mad til traditionel dansk mad. Her findes et stort udvalg af kogebøger, bagebøger og dessertbøger og hvis man interesserer sig for vin, rom, whiskey og cigarer er man også kommet det rigtige sted hen. Gå på opdagelse i udenlandsk madkunst eller dyk ned i bøger om slankekost og vægttab.

  • Den store anti-inflammatoriske kostguide af Anne Larsen
    af Anne Larsen & Martin Kreutzer

    Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her får du en drejebog, der er lige til at følge, inklusive en 28-dages kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper dig med at slukke branden i din krop. Bogen er en uundværlig guide for dig, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Se frem til at blive udfordret på dine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Og glæd dig til at mærke den enorme vitalitet, som følger med den antiinflammatoriske livsstil.Anne Larsen er succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har hun en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.Martin Kreutzer er ernæringskonsulent og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

  • Little Book of Hygge af Meik Wiking
    - The Danish Way to Live Well
    af Meik Wiking

    Denmark is often said to be the happiest country in the world. That's down to one thing: hygge.'Hygge has been translated as everything from the art of creating intimacy to cosiness of the soul to taking pleasure from the presence of soothing things. My personal favourite is cocoa by candlelight...'You know hygge when you feel it. It is when you are cuddled up on a sofa with a loved one, or sharing comfort food with your closest friends. It is those crisp blue mornings when the light through your window is just right.Who better than Meik Wiking to be your guide to all things hygge? Meik is CEO of the Happiness Research Institute in Copenhagen and has spent years studying the magic of Danish life. In this beautiful, inspiring book he will help you be more hygge: from picking the right lighting and planning a dinner party through to creating an emergency hygge kit and even how to dress.Meik Wiking is the CEO of the Happiness Research Institute in Copenhagen. He is committed to finding out what makes people happy and has concluded that hygge is the magic ingredient that makes Danes the happiest nation in the world.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • 100 myter om mad af Marianne Zangenberg Lynggaard
    af Marianne Zangenberg Lynggaard & Sara Juul Østergaard

    Du må ikke genopvarme persille... Der findes et væld af husmorråd om madvarer, og du bruger måske flere af disse råd i dit eget køkken. Men kan man nu stole på dem alle sammen? I denne bog går to ernæringseksperter bag om 100 af de mest udbredte myter om tilberedning og smag af fødevarer, hygiejne og økologi og undersøger, om de har hold i virkeligheden. Du finder blandt andet svar på, om økologiske fødevarer er sundere end konventionelle, og om det er sandt, at honning kan holde sig for evigt. Man skal nemlig ikke tro på alt, hvad man hører – så gør som forfatterne, og spis brød til! Om forfatterneMarianne Zangenberg Lynggaard er cand.scient. i human ernæring og lektor på Ernæring og sundhedsuddannelsen, VIA. Derudover underviser hun i madkundskab på læreruddannelsen. Hun er oplægsholder, skriver på bloggen Ernæringskommentaren på folkeskolen.dk og arbejder for bedre rammer for mad i folkeskolen. Sara Juul Østergaard er klinisk diætist og cand.scient. i molekylær ernæring og fødevareteknologi.Hun arbejder som lektor på Ernæring og sundhedsuddannelsen,VIA. Derudover underviser hun i madkundskab på læreruddannelsen, holder foredrag og er inkarneret madentusiast.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Mad til glade tarme af Søren Lange
    af Søren Lange & Mette Bender

    En nem og overskuelig guide til en bedre bakteriebalance i tarmene. Du får over 40 opskrifter på dejlig mad, der indeholder masser af præbiotika og en lynkur, som på bare fire dage forbedrer din tarmflora markant.En god bakteriebalance er nemlig uhyr vigtig for dit helbred. Den har betydning for humør, immunforsvar, forbrænding og vægttab. Og du fremmer en god god bakteriekultur ved at spise mad, der indeholder store mængder præbiotika. Præbiotika er en slags fibre, der findes i bestemte madvarer. I denne bog kan du læse meget mere om både præbiotika, bakteriebalance og råvarer, som er rige på præbiotika.Søren Lange er ernæringsrådgiver og Mette Bender er videnskabsjournalist.

  • 4-Hour Body af Timothy Ferriss
    - An Uncommon Guide to Rapid Fat-loss, Incredible Sex and Becoming Superhuman
    af Timothy Ferriss

    Do you want to lose fat, double testosterone, get the perfect posterior or give your partner a fifteen-minute female orgasm? Whatever your physical goal, The 4-Hour Body eclipses every other health manual by sharing the best kept secrets in the latest science and research to provide new strategies for redesigning the human body. And you don't need to exhaust yourself. International bestselling author, Timothy Ferriss, helps you reach your true genetic potential in 3-6 months with a commitment of less than four hours per week. You can pick and choose from a menu of options, from simple to extreme, for dramatic body changes. Based on over 15 years of research and with personal stories, amazing before and after photos, recipes and sidebars, The 4-Hour Body will give unbelievable results and change the way you look forever.

  • Superkost til Hjernerystelser af Charlotte Lillegaard Petersen
    - Forstå din hjernerystelse og kostens betydning for helbredelse. Sådan spiser du dig til mere ro, mere energi og færre smerter.
    af Charlotte Lillegaard Petersen

    Alle kender til, at man kan få en hjernerystelse, og at det kræver ro og hensyn for at komme sig. Men de færreste ved, at maden, vi spiser, er en nøglefaktor, når man gerne vil hjælpe sin rystede hjerne på vej til at fungere normalt igen. Via kosten kan man selv gøre en stor forskel.Naturopath Charlotte Lillegaard Petersen, der selv har været igennem to hjernerystelser, giver her en detaljeret vejledning i kostens betydning efter en hjernerystelse: Kosten skal være hjernevenlig, dæmpe inflammation, give et stabilt blodsukker, dæmpe de skadelige frie radikaler, der frigives ved ulykken, og støtte fordøjelsen.Bogen kommer tæt på virkeligheden for hjernerystelsespatienter med information, casehistorier og opskrifter og tips til alle dagens måltider.Patienten mødes i øjenhøjde med motivation og inspiration til, hvorledes kosten kan gribes an på trods af belastende symptomer som træthed, kvalme, hovedpine m.v. Pårørende må også meget gerne læse med og deltage i projektet. Kosten er sund, så alle kan spise med.Det er aldrig for sent at gå i gang med en hensigtsmæssig kost. Har man gamle skader, kan det stadig godt svare sig at ændre sin kost, og det er muligt at få forbedringer selv efter lang tid. Derfor henvender bogen sig til alle, som har problemer efter en hjernerystelse.Bogens lækre opskrifter er skabt af Sabine Murati.”Bogen her giver en unik og klar information om vejen videre fra hjernerystelse ved at inkludere solid ernæringsviden. Præcist og enkelt, lige hvad man har brug for – og ikke mindst kan overskue – med en hjernerystelse i bagagen.”Speciallæge, Functional Medicine Practitioner og heilpraktiker Anna Iben Hollensberg.Om forfatterNaturopath, foredragsholder og forfatter til en bog om whiplash. Hun har flere hjernerystelser i bagagen og ved, hvad hun skriver om, både med den faglige viden som naturopath såvel som sine personlige erfaringer.

  • Fit2Fat2Fit af Drew Manning
    - The Unexpected Lessons from Gaining and Losing 75 lbs on Purpose
    af Drew Manning & Bradley Ryan Pierce

    Drawing from the lessons and insights of his breakout website, Fit2Fat2Fit.com, personal trainer Drew Manning delivers the story of his quest to go from fit to fat to fit again in one year in order to better understand the weight-loss struggles of his clients and the online community. Drew embarked on this journey to prove to clients, website followers, and people across the country that it is possible to get back into shapeand his bottomless desire to kindle a new hope for his readers comes through on every page of Fit2Fat2Fit. With before and after (and after...) photos to that tell their own striking story, and intimate reflections from Drews wife Lynn, Fit2Fat2Fit is more than a spectacle or a gimmick; its an inspiring story, and sound proof that anyone can reach the level of fitness they desire to make themselves happy.

  • Bang! Styrken kommer indefra af Krisztina Maria
    af Krisztina Maria

    Styrken kommer indefra! Med det moto har Krisztina Maria hjulpet mange mennesker til et stærkere, sundere og bedre liv - både fysisk og mentalt. For styrken kommer først og fremmest indefra. Og det er den styrke, vi har brug for at finde frem til, når vi ønsker at forandre vores livsstil. Uden handling, ingen permanent forvandling. Så lad Krisztine give dit det spark du har brug for. Krisztina Maria er uddannet indenfor personlig træning, ernæring og livsstilsområdet, og har flere seminarer og kurser i menneskelig udvikling med i bagagen. Yderligere har hun uddannelser indenfor NLP og enneagrammet.

  • Vilken kost är bäst för vår jord? af – Orage
    af – Orage

    I takt med att vi blir allt fler människor på jorden så måste vi fatta en del svåra beslut om vad vi ska äta och hur vi ska producera det. Det oupphörliga flödet av information om vad och hur vi bör äta kan kännas överväldigande. Borde alla bli veganer eller kan vi fixa biffen ändå? Kost är ett laddat område som präglas av starka personliga eller religiösa övertygelser och hälsoideal, men när det gäller matens miljöpåverkan är frågan enkel för många. "Alla bevis finns, det gäller bara att välja att se dem", som en av mina vänner sa till mig nyligen. På senare år har både forskare och allmänhet blivit mer medvetna om att maten vi äter kan få negativa konsekvenser för vår planet. Men finns det en kost som rent objektivt är bäst för miljön?VETENSKAP är en serie om olika fenomen som med hjälp av vetenskapen går att förklara, utforska och få en bättre förståelse av. I kortare artiklar och reportage följer vi med i vetenskapens alla vrår för att förklarat såväl vardagliga som extraordinära fenomen.Ursprungligen publicerad av Orage, i samarbete med BBC.

  • Ølbrødre af Rasmus Emborg Spar 18%
    - De danske tvillinger, som erobrede ølverdenen, men mistede hinanden
    af Rasmus Emborg

    Mikkel Borg Bjergsø og Jeppe Jarnit-Bjergsø blev født med halvandet minuts mellemrum. Lige siden har de enæggede tvillinger konkurreret om at komme først og være bedst. I dag kæmper de om at lave verdens bedste øl. I over seks år har de ikke talt sammen. Men i denne bog fortæller de for første gang den fulde historie om deres liv. Det gør de til journalist Rasmus Emborg, der har fulgt brødrene igennem næsten et år. Det er blevet en historie om øl og iværksætteri. Om to brødre, der med deres bryggerier, Mikkeller (Mikkel) og Evil Twin (Jeppe), har sat nye internationale standarder for mikrobrygget øl. Og en historie om at se sig selv i en anden – og ikke altid at kunne lide det, man ser.

  • I køkkenet med Karen Blixen af Signe Wulff
    af Signe Wulff

    For Karen Blixen var gastronomi en kunst på lige fod med litteratur, musik og maleri.Derfor gik hun til gastronomien med dannelse, selvbevidsthed, passion, ufravigelige kvalitetskrav og høje forventninger. Med en ukuelig vilje lykkedes det Blixen at stable et køkken op på farmen i Afrika. Hendes madlavning gik fra et absolut nulpunkt hvad angik håndelag, udstyr og råvarer og endte med at blive kaldt det afrikanske kontinents svar på Ritz.Da hun blev forfatter lagde hun kogekunsten på hylden – i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger."I køkkenet med Karen Blixen" tager læseren med på en kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Den følger i forfatterindens fodspor fra barndomshjemmet til Britisk Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund – med afstikkere i form af farverige beretninger fra gastronomiens kulturhistorie.Signe Wulff er cand.mag. i fransk og moderne kultur og kulturformidling, arbejder som tekstforfatter og skriver primært for iværksætter og virksomheder fra gastronomiens verden. I sin fritid driver hun bloggen kvindevin.dk.

  • Everlasting Meal af Tamar Adler Spar 21%
    - Cooking with Economy and Grace
    af Tamar Adler

    In An Everlasting Meal, Tamar Adler has written a book that ';reads less like a cookbook than like a recipe for a delicious life' (New York magazine).In this meditation on cooking and eating, Tamar Adler weaves philosophy and instruction into approachable lessons on feeding ourselves well. An Everlasting Meal demonstrates the implicit frugality in cooking. In essays on forgotten skills such as boiling, suggestions for what to do when cooking seems like a chore, and strategies for preparing, storing, and transforming ingredients for a week's worth of satisfying, delicious meals, Tamar reminds us of the practical pleasures of eating. She explains what cooks in the world's great kitchens know: that the best meals rely on the ends of the meals that came before them. With that in mind, she shows how we often throw away the bones, skins, and peels we need to make our food both more affordable and better. She also reminds readers that almost all kitchen mistakes can be remedied. Summoning respectable meals from the humblest ingredients, Tamar breathes life into the belief that we can start cooking from wherever we are, with whatever we have. An empowering, indispensable work, An Everlasting Meal is an elegant testimony to the value of cooking.

  • Et glas rødvin hver dag af Erik Olaf Hansen
    af Erik Olaf Hansen

    I "Et glas rødvin hver dag" peger Erik Olaf-Hansen på en række vine, der har særligt gode egenskaber. Han mener nemlig, der er al mulig grund til at nyde et glas vin hver dag.Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i mange bøger, der gennemgående handler om livsglæde. Erik Olaf-Hansen er desuden forfatter til et par ungdomsromaner.

  • Energy Plan af James Collins
    - Eat Smart, Feel Strong, Perform at Your Peak
    af James Collins

    Random House presents the audiobook edition of The Energy Plan, written and read by James Collins. The secret diet of the sports elite - and how you can eat to win in your lifeWorld-leading sports nutritionist James Collins shapes the diets of Olympic athletes and Premiership footballers, so they are on peak form when it counts. After a decade of working with the likes of Arsenal FC, England Football and Team GB, now he's distilling his elite sports success into simple food principles that any of us can follow to feel at our best in our daily lives.Peak performance is all about energy and how to eat and exercise right for your body and your routine. By following The Energy Plan, you will learn how to fuel your body for your life, power through the 3pm slump and resist the junk foods that drag you down. Instead you will naturally choose foods that will leave you bursting with energy for work and play. You'll feel more productive and flourish under pressure. You'll sleep well, lose unwanted weight and never (or rarely) get ill again.Forget fasting and low carb diets. The Energy Plan is a whole new mindset that will forever change your relationship with food, exercise and your body, giving you a winning edge in everything that you do.

  • Losing It! af Donna Aston Spar 11%
    - Lose Fat without Ruining Your Metabolism
    af Donna Aston

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Fat or Fiction af Donna Aston Spar 11%
    af Donna Aston

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • End of Dieting af Donna Aston Spar 11%
    - Fat Loss Forever
    af Donna Aston

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Arise, Sir Jamie Oliver af Stafford Hildred Spar 14%
    - The Biography
    af Stafford Hildred

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Dukan Diet af Pierre Dukan Spar 15%
    af Pierre Dukan

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Cleaving af Julie Powell Spar 16%
    - A Story of Marriage, Meat & Obsession
    af Julie Powell

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Heavenly Pleasures af Kerry Greenwood Spar 14%
    af Kerry Greenwood

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Koriandergrün und Safranrot af Preethi Nair
    af Preethi Nair

    "Tu, was du liebst, finde den Takt und lausche dem magischen Gespräch!"Zitronensaft und Ingwer für die Seele, Mango für die Träume und Honig für den inneren Frieden – in ihrem indischen Heimatdorf war Nalini dafür berühmt, mit ihren sinnlichen Speisen Körper und Geist heilen zu können. Bis Familienoberhaupt Raul entscheidet, sie und ihre beiden Kinder zu sich ins ferne London zu holen... Ein sinnlicher, lebensweiser und sehr weiblicher Roman über die Magie des Essens und die Kraft der Liebe.Preethi Nair wurde in Kerala, Südindien geboren. Den Großteil ihres Lebens hat sie jedoch in London verbracht, wo sie auch heute noch wohnt. „Koriandergrün und Safranrot" ist ihr erster Roman in deutscher Sprache.

  • Kulturerbe Kochkunst - Kulturgeschichte zum Einverleiben af Andrea Schmoll
    af Andrea Schmoll

    Hörreise durch 5 Jahrhunderte KüchengeschichteEinzigartiges Wissen aus der Welt der Kulinarik sammelte Andrea Schmoll durch ihr Studium der Bibliotheca Gastronomica und im Austausch mit den Kennern der Szene: Kulturwissenschaftlern, Sammlern und Köchen. Hier erfährt der Hörer u.a., wie aus den Suppenküchen der französischen Revulotion die Hotels unserer Zeit entstanden – eine Entwicklung, die die Kulturgeschichte der Tafel voranbrachte und unser Leben bis in die Gegenwart bestimmt.Andrea Schmoll leitet die Kulturagentur EPIDAURIS mit der thematischen Fokussierung auf die „Gastrosophie", also die Kunst des Kochens und Genießens sowie deren kulturelle Hintergründe. Durch ihr intensives Quellenstudium historischer Kochbücher und den Austausch mit Köchen, Sammlern und Kulturwissenschaftlern kuratierte sie 2012 die Gesprächsausstellung „Kulturerbe-Koch- kunst".

  • RUGBRØD MED SURDEJ - HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? af Lars Holmsted Spar 18%
    af Lars Holmsted

    Lystfiskere sætter sig ind i fiskens adfærd og forsøger at tænke som en fisk. Lystbagere sætter sig ind i surdejens adfærd og forsøger at tænke som en surdej!Rugbrødsbagning gør dig til et lykkeligere og bedre menneske. Det klarer måske ikke alle dine problemer, men det er et godt sted at starte.Friskbagt rugbrød dufter lokkende og forførende som en balsamisk brise fra min elskede, når hun skumfrisk stiger op af havet.Den sprøde rugbrødsskorpe brydes med en klang så fin og ren som tonen fra Jan Garbareks klagende tenorsax.Smagen er vederkvægende, vanedannende og bredt sammensat af fine nuancer som i den bedste franske rødvin. Hjemmebagt surdejsrugbrød smager godt og har ikke meget til fælles med de små skiveskårne pakker, du finder på supermarkedets hylder. Er du først kommet med på surdejsvognen, er der ingen vej tilbage.At skrive en hel bog om en enkelt opskrift på rugbrød kan lyde som en umulig opgave. Det er det imidlertid ikke.Jeg er den lykkelige ejer af et halvt hundrede mere eller mindre opndsomme rugbrødsopskrifter. Ergo: Der er mange måder at bage på! Denne lille bog er mit bud. Tag det, du kan bruge, tag det, der passer til dit humør, dine rutiner, din smag – og lad resten ligge.Bag, som det passer dig!Lars Holmsted

  • Gut Feeling af Heather Anne Wise Spar 20%
    - Conquer Your Sweet Tooth by Tuning Into Your Microbiome
    af Heather Anne Wise

    Dead foodsdevoid of any microscopic lifeare causing us to feel sick, tired, and depressed. In A Gut Instinct: Conquer Your Sweet Tooth by Tuning Into Your Microbiome, Heather Wise takes you through her personal journey uncovering a hidden inner world of microflora that shapes our mood, physical health, sweet cravings, and even genes. Sweet Palate gives practical steps in rebalancing and healing our gut microbial balance to relieve stress, digestive upsets, inflammation, bloat, excess belly fat, and improve our mood. Wise offers a much sought after alternative to the complex world of fad diets and calorie counting in this easy, evidence-based guide for wellbeing. Rooted in scientific research and providing a number of healthy sweet fixes high in prebiotics and probiotic foods that support the growth of healthy gut flora, this book is a practical guide to help heal our relationship with food and tune into what our gut has been trying to tell us.

  • Gene Therapy Plan af MD Mitchell L. Gaynor Spar 21%
    - Taking Control of Your Genetic Destiny with Diet and Lifestyle
    af MD Mitchell L. Gaynor

    From a renowned oncologist and pioneer in integrative medicine comes a breakthrough in treating and preventing disease by altering our genetic blueprint.What if the food we eat could target not only diabetes, obesity, heart disease, and cancer but the effects of aging? What if our diets could affect every aspect of our health by controlling the expression of our genes?While modern medicine largely focuses on treating symptoms with prescription drugs, Dr. Gaynor's revolutionary approach goes straight to the most fundamental level: our DNA. Although we cannot change the genes we are born with, we can change how they are expressed over the course of our lives through foods and supplements that prevent and reverse disease. The Gene Therapy Plan presents the science behind these ideas and provides easy-to-follow meal plans and recipes to help put them into practice. Empowering and informative, this meticulously researched book by the author of Nurture Nature, Nurture Health offers accessible prescriptions for freeing ourselves from what we thought was our genetic destiny. Neither the publisher nor the author is engaged in rendering professional advice or services to the individual reader. The ideas, procedures, and suggestions contained in this book are not intended as a substitute for consulting with your physician. All matters regarding your health require medical supervision. Neither the author nor the publisher shall be liable or responsible for any loss or damage allegedly arising from any information or suggestion in this book.The nutritional information in this book is not a substitute for professional medical care. Because everyone is different, a physician must diagnose and treat all health problems. All doses of supplements discussed in this book are for adults only. Always discuss your plan for supplemental nutrition with your physician before beginning any new regime.The patients featured in this book have consented to the use of their clinical vignettes. To protect their privacy, their names have been changed.

  • Skinny Bastard af Kim Barnouin Spar 20%
    - A Kick in the Ass for Real Men Who Want to Stop Being Fat and Start Getting Buff
    af Kim Barnouin & Rory Freedman

    Fed up with being fat? Good! That means you're ready to get ripped-and there's nothing mamsy-pamsy about wanting to look good. Hundreds of thousands of women have been inspired to get real about the food they eat after reading the best-selling manifesto Skinny Bitch. Now it's time for the guys to have a book of their own. Guys like the Milwaukee Brewers' Prince Fielder and the Dallas Mavericks' Jerry Stackhouse, who have adopted a whole new eating plan by reading over their girlfriends' shoulders, can now have a book especially for them. In Skinny Bastard the authors explain why the macho "e;meat and potatoes"e; diet is total crap-and a turn-off-and how to get buff on the right foods. You'll learn the truth about protein and how it can make you fat, get rid of that gut once and for all while still enjoying the food, and more. Eating well shouldn't be a "e;girlie"e; thing, and the internationally famous Skinny Bitches will whip any man into shape with their straight talk, sound guidance, and locker-room language. This is another in the widely popular series of no-nonsense, tough-love guides to real health.

  • Wine af Lori Stevens Spar 20%
    af Lori Stevens

    Should white wine be chilled? Can you drink reds with fish?Find out in Wine: A No-Snob Guide, the perfect pairing for the budding wine enthusiast.Forget intimidating wine speak. You'll get a no-nonsense crash course that serves easy-to-understand vocabulary. From vineyard production to selecting stemware, prepare for a wine adventure.Uncork wine myths. Journey the globe, touring the wine regions of California to Europe to South America and discover your personal palate along the way.Light, fun, never dry, this go-to guide helps you confidently explore the wine world.This entertaining wine guide offersthe history and origin of wine,types of grapes and wine categories,tasting and food pairing tips, andbuying and storing basics.Whether you're looking to learn the basics, impress your boss, or redeem yourself after referring to sommelier as an African country, Wine: A No-Snob Guide will have you swirling and sipping like a pro.

  • Gut Reactions af Simon Quellen Field Spar 21%
    af Simon Quellen Field

    How much do you really know about how the human body works, and how it reacts to food, exercise, nutrition, and the environment? While most of us have read about at least one fad diet, we're left wondering about the greater biochemistry, psychology, sociology, and physiology of the obesity crisis in the United States.Gut Reactions by chemist Simon Quellen Field shows us how our bodies react to food and the environment, and how our brain affects what and how much we eat, and in turn, is affected by what we eat. It shows why some diets work for some people but not for others, based on genetics, previous weight history, brain chemistry, environmental cues, and social pressures. It explores how dozens of hormones affect hunger and satiety and interact with the brain and the gut to regulate feeding behavior. And it explains the addictive nature of foods that interact with the same dopamine and opioid receptors in the brain that cocaine, heroin, amphetamines, and nicotine do.Whether you're looking to lose weight, put on muscle mass, or simply understand how your metabolism or gut microbiome is affecting your food cravings, Field has the scientific answers for you.

  • #Healthy af Crystal Dwyer Hansen Spar 21%
    af Crystal Dwyer Hansen, Kusha Karvandi & Dan Palomino

    Finally, a guide on how to live the lifestyle of "e;that girl"e; on Instagram, without all the obnoxious hashtags!Instead of doing an annoying diet and barraging people with "e;#whole30 #keto #skinny,"e; take a different approach and change your mindset to break food's grip on your life. In this program, you will learn tolose weight naturally as a result of changing how you think about food;gain more energy as your body naturally cleans and refreshes;feel better overall-your self-image, mind, and physical body together; andkick yourself into a better lifestyle and live the life of the skinny b!@#$ ... without annoying all your friends, family, and strangers in the process.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.