Genrer
Pris
DKK
Anmeldelser
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
Formater
 • 229
 • 89
 • 47
 • 18
 • 8
 • 4
 • 2
 • 1
 • 1
Sprog
 • 117
 • 145
 • 16

Rejser

Her finder du bøger om rejser, de klassiske "turen går til…", samt guides og kort til bilferien, vandreferien osv. Her er også et udvalg af atlas, så du kan undersøge dine ferielokationer nærmere. Bøger om fremmede lande og bøger om hvordan kulturen er.

 • 84 grader Nord af John Andersen Spar 12%
  - download
  af John Andersen

  I sommeren 1999 rejste John Andersen og hans 25-årige rejsekammerat Frederik Jacobi 2000 kilometer langs verdens nordligste kystlinie fra Station Nord. De rejste med kajak, men flere steder var det umuligt at sejle, hvorfor de gik med kajakkerne på slæb. Formålet med turen var dels af oplevelsesmæssig karakter, men den havde også et videnskabeligt formål, nemlig at registrere bopladser etc. fra områdets oprindelige befolkning. Alt blev nedskrevet, fotograferet og filmet. Man havde hidtil regnet denne rejse for umulig at gennemføre, men i kraft af viljestyrke og held lykkedes det for John og Frederik.Indlæst af Mogens Bähncke.

 • Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter af Leif Davidsen
  af Leif Davidsen

  "Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter" er en underholdende og underfundig rejse- og erindringsbog i samme form og tone som Leif Davidsens meget populære "Dostojevskijs sidste rejse". "Steinbecks spøgelse" bygger på en 13.000 kilometer lang rejse i USA i en camper, som Leif Davidsen foretog sammen med sin kone Ulla i 2012, hvor Barack Obama kæmpede for at blive genvalgt. Med Bruce Springsteen på afspilleren kører ægteparret i hjulsporene på den amerikanske nobelpristager John Steinbeck. I 1960 kørte Steinbeck med sin hund Charley rundt i USA og skildrede sin rejse i bogen "På rejse med Charley".Leif Davidsen er mest kendt som manden fra Rusland, mens det nok er mere ukendt, at USA har betydet meget for hans liv og forfatterskab. Som 17-årig rejste Leif Davidsen fra Fyn til USA som udvekslingsstudent. Det var første gang, han kom til udlandet, og rejsen blev et afgørende vendepunkt i hans liv. Den personlige rejsebog rummer også erindringer om barndom og ungdom samt beskrivelser af de amerikanske bøger, film og musik, der har inspireret ham."Steinbecks spøgelse" føjer nye og overraskende aspekter til Leif Davidsens forfatterskab. Som han selv siger: "Det er ikke kun en bog om USA, men også en bog om mig.""Med Steinbeck som rejseguide stiller Leif Davidsen skarpt på det USA, der er svært at forstå, og den kultur, der formede ham som forfatter … indsigtsfuld og underholdende bog"- Information"Litterær ’slow food’ af høj kvalitet … Der er meget at hente i Davidsens rejseerindringer, både for USA-kenderen og novicen."- Jyllands-Posten"En meget velskrevet og personlig rejsebog."- Familie Journalen"Leif Davidsens beretninger fra en tur tværs over USA og tilbage igen i hælene på John Steinbeck har både vid og overskud"- Politiken"Rent guf … Underholdende og interessant fortælling om en 13.000 km lang rundtur i USA i 2012, hvor Obama kæmper for at blive genvalgt, og en personlig fortælling om at blive, være og udvikle sig som forfatter … Fremragende rejsebog helt på højde med det bedste i forfatterskabet"- Bibliotekernes lektørudtalelse

 • Kineserne syr med lang tråd af Troels Kløvedal
  - På togt med Nordkaperen op ad Yangtze
  af Troels Kløvedal

  Kløvedals tur med "Nordkaperen" til Kina (vist på tv) hang i lang tid i en ikke så lang og tynd tråd; fem ministerier og tolv provinsguvernører skulle give tilladelse til rejsen på Yangtze, og to lodser var påkrævet om bord på hele turen. Men som landets gæster blev besætningen behandlet pænt og ordentligt, og var noget forbudt, kunne det ofte alligevel lade sig gøre med den beredvillige tolks hjælp. Her er Kløvedals beretning om turen gennem det ene storslåede og fremmedartede område efter det andet og en indføring i dansk-kinesisk søfartshistorie gennem 250 år samt om Kinas prægtige kultur og historie. Lydbogen er indlæst af Peter Bollerslev.

 • Historien om... 1 – afslappende fortællinger for børn og barnlige sjæle af Stig Seberg Spar 15%
  - - afslappende fortællinger baseret på principper fra mindfulness
  af Stig Seberg

  Læs mere på http://www.historienom.dk1. album udgivet af Stig Seberg, baseret på mindfulness. "Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Der er ingen forstyrrende musik eller billeder, kun den rene fortælling – ligesom i gamle dage.Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • Historien om... nisserne. DOBBELTALBUM 90 min. afslappende julefortællinger af Stig Seberg Spar 10%
  - - Lad dit barn finde ro midt i juletravlheden
  af Stig Seberg

  "8 afslappende julefortællinger af Stig Seberg, baseret på mindfulness. 90 min. ro midt i juletravlheden. En af historierne handler om en 8-årig dreng som hos lægen får konstateret at han har nisseblod i årene. Inspireret af 10-årig pige og hendes mor via fb-gruppen. Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Børnehistorierne er blevet testet på skoler på børn i alderen 5-9 år, og lærerne fortæller, at børnene har fundet mere ro i hverdagen. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Der er ingen forstyrrende musik eller billeder, kun den rene fortælling – ligesom i gamle dage.Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • Historien om … 2 - afslappende fortællinger for børn og barnlige sjæle af Stig Seberg
  - - afslappende fortællinger baseret på principper fra mindfulness
  af Stig Seberg

  Læs mere på http://www.historienom.dk 2. album udgivet af Stig Seberg, baseret på mindfulness. "Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • Jeg lever af Gitte Holtze Spar 18%
  - 4.265 kilometers vandring gennem en livskrise
  af Gitte Holtze

  Da Gitte Holtze tog afsted på 4.265 kilometers vandring fra Mexico til Canada, var hun et sort sted i sit liv. Hun var blevet skilt, hendes far var død, hun havde mistet den identitet, hun havde i kraft af sit job, og hun havde det sidste år været fanget i et giftigt forhold til en mand, der havde slået buler i hendes selvværd.Pacific Crest Trail er en af verdens længste vandreruter, og vi er med Gitte, når hun kæmper sig vej gennem den barske natur - fra brændende ørkenhede til vilde floder i bjergene, med sult, tørst og udmattelse, uventede begivenheder, møder med vilde dyr og med mennesker, der på forskellig vis forandrer hende. Hun er ofte udenfor sin komfortzone, men for hvert skridt mod Canada kommer hun tættere og tættere på sig selv og sit mål om at finde ro og retning i sit liv.

 • Mit Toscana af Rie Boberg
  af Rie Boberg

  Historier, anekdoter, opskrifter og madtraditioner fra et liv i Toscanas gyldne sol. En tour de force i ord gennem det vidunderlige Toscana, specielt for dem der vil gå lidt andre veje end de mest betrådte. MIT TOSCANA er en beskrivelse af landet, befolkningen og maden, krydret med sjove historier og pudsige oplevelser fra Firenze, Lucca, Pisa, Siena og regionens afkroge.Forfatteren har boet 26 år i Italiens mest elskede region. Hun fortæller om sit hus og sit liv med maleren Jørgen Boberg, om sine venner og sine rejser rundt i Toscana. Rie Boberg beretter om nogle af verdens bedste råvarer og fortæller, hvordan man tilbereder dem. Hun tager ud i det toscanske øhav, på dyk ned i historien, ind på lækre restauranter, kommer tæt på toscanerne og er med til deres fester. MIT TOSCANA er underholdende lytning, hvad enten rejsen foregår fra lænestolen eller på vej til støvlelandet.

 • Vejen er målet- drømmen om de syv tinder af Michael Knakkergaard Jørgensen
  af Michael Knakkergaard Jørgensen

  Som den første dansker nogensinde stod Michael Knakkergaard Jørgensen (1967-1999) i maj 1995 på toppen af Mount Everest. Derefter besluttede han sig for at bestige det højeste bjerg på hvert af de syv kontinenter."Vejen er målet" er en sand beretning, og et powerboost fra Michael Knakkergaard, om at nå sine mål, og den hårde vej dertil. Det handler om at drømme om at tage den ultimative udfordring. Bjergbestigeren Michael Knakkergaard Jørgensen fortæller om drømmen om at bestige det højeste bjerg på hvert af de syv kontinenter.Michael Knakkergaard Jørgensen nåede de fire, inden han omkom på Makali i 99.

 • I samme båd - jorden rundt med familien af Hannelore Dörner
  af Hannelore Dörner

  "Drama og eventyr. Smukke øjeblikke, storslåede naturoplevelser og hårdt slid med at få en almimdelig hverdag til at fungere i en lille sejlbåd på omkring 10 meter." - Peter Ernstved Rasmussen, Jyllands-Posten  En stresset hverdag – to voksne med fuldtidsjob og to børn med skolegang og fritidsaktiviteter – gjorde, at familien Dörner/Carlsen så for lidt til hinanden og ikke havde overskud til at nyde tiden sammen, når den endelig var der. Selvom kun en af de fire havde egentlig sejlererfaring, stod de til søs i sejlbåden Jonna og kom først hjem efter to år på verdenshavene. "I samme båd" fortæller om det fantastiske i at se hele verden på en ny og spændende måde, at sejle om kap med delfiner, møde voksne og børn fra andre lande og kulturer, opleve Stillehavets og dets øers skønhed, at gå i skole midt på Atlanterhavet og meget mere. Men bogen fortæller også om søsyge, fire mennesker på uendelig lidt plads og pludselig med alt for megen tid til rådighed, uvejr på åbent hav, skrækken for at møde pirater og om at være ved at forlise. Bogen handler om at gribe livet og udnytte tiden, inden hverdagen igen kalder derhjemme. Hannelore Dörner fortæller med humor og indlevelse om alle oplevelser på turen – små som store – og bogen er oplagt læsning for alle, der drømmer om eventyr og om at komme væk fra en ofte stresset hverdag. Her er inspiration til at gøre noget ved drømmene.

 • Historien om… 3 - afslappende fortællinger for børn og barnlige sjæle af Stig Seberg Spar 17%
  af Stig Seberg

  5. album af Stig Seberg, 60 minutters afslapning til børn og barnlige sjæle. I alt 5 historier der giver barnet et afslappende øjeblik. Læs mere på http://www.historienom.dk Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et afslappende univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/

 • Sneleoparden af Peter Matthiessen
  af Peter Matthiessen

  Sneleoparden er forfatteren, naturforskeren og zenbuddhisten Peter Matthiessens mest berømte bog. Sammen med en feltbiolog tog Matthiessen i 1973 på en strabadserende vandring i Nepals bjerge for at studere blåfåret og, om muligt, få et glimt af den sjældne sneleopard. Året før var hans kone, Deborah Love, død af kræft. Rejsen blev såvel en vandring i fremmede og ukendte egne, som en spirituel rejse, hvor en ny forståelse af virkeligheden langsomt bliver til i den vandrende. En helt usædvanlig bog, der i én suveræn bevægelse forbinder den klassiske vandre- og rejseskildring med kortlægningen af indre landskaber.Sneleoparden er Peter Matthiessens mest berømte bog. Den blev hædret med National Book Award ved udgivelsen i 1978 og er en klassiker inden for moderne rejselitteratur. Bogen udkom for første gang på dansk i 1991 og genudgives nu med forord og i en let revideret oversættelse.

 • Obama City. Et portræt af Washington DC af Cathrine gyldensted
  af Cathrine gyldensted & Torsten Jansen

  Obama City er en bog om Washington DC – et kærligt, kritisk og til tider kynisk portræt af USA´s hovedstad. Det er bogen for alle, som vil forstå, hvordan Washington DC fungerer indefra. Hvordan opererer lobbyister, diplomater, politikere og journalister i forhold til hinanden? Hvordan er magtens spilleregler? Hvordan er livet for byens fattigste? Hvordan foregår byens dekadente og overdådige selskabsliv? Disse og mange andre spørgsmål får vi svar på gennem interviews med en række af byens vigtigste aktører. Lydbogen bringer desuden reportager fra Washingtons mange og forskelligartede kvarterer, den går bag kulisserne og portrætterer hverdagen for den almindelige befolkning i verdens mest magtfulde by. CATHRINE GYLDENSTED er journalist og arbejder blandt andet som korrespondent for DR i Washington. Hun har tidligere været journalist på Tv-Avisen, undersøgende reporter på DR´s Søndagsmagasinet, samt redaktionschef på Nordjyske Medier/København. TORSTEN JANSEN er presse- og kulturattaché på den danske ambassade i Washington DC. Fra 1996-2001 var han korrespondent for Tv-Avisen i USA, hvor han blandt andet dækkede Bill Clintons genvalg og valget af George W. Bush. Desuden har Torsten Jansen i en årrække været chef for DR’s udlandsredaktion, DR’s udlandsmagasin Horisont samt studievært på Tv-Avisen. "Bogen giver et ualmindeligt alsidigt og levende indblik i det historiske, politiske, kulturelle og sociale Washington." - Anny Skov Madsen, lektør.

 • Americas - rejseminder af Thomas Boberg
  af Thomas Boberg

  Americas tager læseren med på en ydre rejse i tid og rum fra 1980 til 1999, fra USA i nord til Peru i syd; og en indre rejse i det menneskelige sind fra sort melankoli til flyvende eufori, fra tragik til forløsende galgenhumor.Americas består af en række rejseminder fra Nord- og Sydamerika: USA, Canada, Ecuador, Chile, Peru, Mexico og Guatemala. Men den er langt fra nogen almindelig rejsebeskrivelse. Thomas Boberg fører os ud i junglen og tager shamanernes bevidsthedsudvidende stoffer, som han bruger i sin søgen efter meningen med tilværelsen.Indianernes indsigt i naturen er fortællingernes omdrejningspunkt, og forfatteren opnår gennem sine rejser større og større respekt for deres viden. Der er ingen sentimentalitet eller romantiserende slør over fremstillingen. Der er fattigdom, stofmisbrug, prostitution, kriminalitet, korruption og politisk kaos i de sydamerikanske lande. Men der er heller ingen fordømmelse eller afstandstagen. For Boberg drejer sig om at indfange sanseindtryk, melankolske som muntre. Det vigtigste er at være til stede i nuet. Hele vejen balancerer Boberg knivskarpt mellem det episke fortællende og det lyrisk beskrivende, mellem sansning og refleksion, mellem privat og politisk, mellem komik og tragik.Det skrev anmelderne:"Thomas Boberg har skrevet en magisk bog ... en litterær bedrift, der løfter den danske rejselitteratur op i et nivau, hvor den sjældent har befundet sig." - Politiken"Americas viser at livet er til, det kan opsøges, og melankolien ophæves. Men det betyder ikke at livet bliver mindre smertefuldt. Den kloge - og jeg havde nær sagt livsbekræftende - historie kan man ikke nydende men ubehageligt bevæget læse i Thomas Bobergs must af en bog ... Americas er rasende godt skrevet ..." - Jyllands-Posten"Jeg vil meget gerne anbefale Thomas Bobergs kaotiske rejsebog ... Det kunne være interessant at hævde ... at Americas er den store, danske samtidsroman. Ikke fordi der står særlig mange ord om Danmark i bogen, men dem der står: Herre Jemini. - Lars Bukdahl, Weekend AvisenForfatterens (f. 1960) personlige og kritisk reflekterende odyssé af rejsefragmenter fra det amerikanske kontinent med hovedvægten på de ofte strabadserende rejser i den sydamerikanske provins: lange rejser i bil, bus eller flodpram frem til afsidesliggende landsbyer eller videre til små indianske samfund herunder mødet med andre kulturer, indiansk mysticisme, shamanisme og det bevidsthedsudvidende stof ayahuasca....

 • Livet på rejse. Eftertanker fra Italien af Frederik Dessau Spar 12%
  - download
  af Frederik Dessau

  I rejsedagbogens form reflekterer Frederik Dessau over nogle af tilværelsens større temaer, fx angsten, alderen, teateret og barndommen, og som altid skriver han letflydende og causerende. "Læseren strækker sig i Frederik Dessaus mildt melankolske, suverænt administrerende, indre oktoberlys ... Den er et must for enhver, der skal til Toscana. Og en intellektuel lystrejse for alle dem, der vælger at blive hjemme." - Weekendavisen. "Markant uden at være grov, tolerant uden at være tandløs og altid sprogligt på mærkerne - sådan er Dessau også i den toscanske opdækning af filosofiske delikatesser." - Jyllands-Posten.

 • In eisige Höhen - Das Drama am Mount Everest af Jon Krakauer
  af Jon Krakauer

  Dramatisch, echt, erschreckendVon der amerikanischen Zeitschrift "Outside" beantragt, nahm Jon Krakauer an einer Mount Everest Expedition teil, um über die Auswüchse des kommerziellen Bergsteigens zu berichten. Auf dieser Expedition im Frühjahr 1996 ereignete sich die schlimmste Katastrophe, die je auf dem "Dach der Welt" geschah: 12 Menschen aus einer Gruppe von 33, zum Teil "Grenzgänger" auf der Suche nach dem ultimativen Abenteuer und dem absoluten Kick, fanden dabei ihren Tod.Jon Krakauer, geboren 1954, arbeitet als Wissenschaftsjournalist für amerikanische Zeitschriften. Für seine Reportagen wurde er mit zahlreichen Preisen ausgezeichnet. Er lebt mit seiner Frau in Colorado. Auf deutsch erschienen von ihm bisher In die Wildnis, der Millionenbestseller In eisige Höhen, Auf den Gipfeln der Welt und Mord im Auftrag Gottes.

 • Man kan ikke vaske én hånd af Thyge Christensen
  af Thyge Christensen

  En regnfuld septembermorgen i 1981 begav Thyge Christensen sig ud på en eventyrlig cykeltur fra Hinnerup i Østjylland til Gorom-Gorom i Burkina Faso, der dengang stadig hed Øvre Volta. I "Man kan ikke vaske én hånd" fortæller han om den to måneder og 4200 kilometer lange rejse og om sit et år lange ophold hos en familie i den afrikanske landsby.Thyge Christensen (f. 1947) er uddannet socialrådgiver og har i mange år virket som forfatter, foredragsholder og rejsearrangør. Han har besøgt det vestafrikanske land Burkina Faso mere end 60 gange, og han har skrevet flere bøger om sine rejser og sine besøg i landet.

 • Tre år i drivisen. Fridtjof Nansens polarfærd med træskibet Fram 1893-1896 af Ole Bang
  af Ole Bang

  Normanden Fridtjof Nansen er en af historiens helt store opdagelsesrejsende, og han var en stor inspiration for den danske polarforsker Knud Rasmussen. "Tre år i drivisen" er baseret på Nansens egen beretning om sin polarfærd med træskibet Fram i årene 1893-1896. Den fortæller historien om en fantastisk og farlig ekspedition i det smukke, men ufremkommelige ishav og om det sammenhold og planlægning, der skulle til for, at ekspeditionen endte i succes og ikke katastrofe.Den danske forfatter Ole Bang blev født i 1917. Han stod bag en lang række bøger om store danskere og har blandt andet skrevet om H.C. Ørsted og Fridtjof Nansen.

 • Mexico af Lis Andersen
  af Lis Andersen

  Mødet med Mexico gjorde et stort og varigt indtryk på den danske globetrotter og forfatter Lis Andersen. I denne bog fortæller hun om sine personlige oplevelser på rejsen, og hun berører også de problemer, der findes i landet. Lis Andersens rejseskildring er som altid præget af stor nysgerrighed og glæde over al den skønhed, der findes i naturen såvel som i kulturlivet.Lis Andersen (1918-2001) var forfatter, globetrotter, fysioterapeut og naturterapeut. Som barn rejste hun rundt i verden med sin familie på sejlskibet Monsunen, og det lagde grunden for et langt livs rejselyst. I 1940 blev hun uddannet fysioterapeut, men efter en voldsom ulykke i 1953 med flere alvorlige knoglebrud til følge, fik hun øjnene op for alternative behandlingsformer. Hun søgte væk fra det offentlige sundhedssystem og etablerede sig som selvstændig terapeut. Udover de mange fysiske rejser søgte Lis Andersen også altid efter et åndeligt ståsted, og det religiøse fyldte meget i hendes liv og forfatterskab.

 • I bålets gløder af Søren Ervig
  af Søren Ervig

  Når Søren Ervig bevæger sig ud i verdens vildmarker med riffel og fiskestang, handler det ikke kun om at nedlægge dyr, men også om at opleve. I "I bålets gløder" fortæller han om sine vildeste, mest dramatiske og humoristiske møder med både vildtet, naturen og mennesket på sine mange rejser i Afrika, Canada, Alaska, Sibirien og Norge.Søren Ervig er en dansk vildmarkseventyrer, naturvejleder, forfatter og foredragsholder. I over 30 år har han levet i eller tæt på den vilde natur i blandt andet Canada, USA og det nordlige Norge. Søren Ervig er uddannet zoologisk konservator med speciale i store pattedyr og har senere taget eksamen som guide/outfitter i Canada, hvor han i en periode slog sig ned som guide for udenlandske jægere, der ønskede at jage storvildt.

 • Das Meer hört zu mit tausend Ohren - Sappho und die Insel Lesbos af Eva Demski
  af Eva Demski

  Ein Reiseführer der anderen Art!In diesem Werk gibt es nicht nur ein einfaches Aufzählen von Orten und Sehenswürdigkeit auf der Insel Lesbos. Stattdessen hält Eva Demski auch einzelne Momente und Atmosphären mit einer wunderbaren Liebe zum Detail fest, indem sie den Spuren von Sapphos folgt. Die erste Lyrikerin der Weltliteratur ist nicht einfach nur ein Mythos, viel mehr ist sie auch das Symbol für die Liebe zwischen Frauen. Die Autorin beschreibt, wie Lesbos heute aussieht und was dort noch an Sapphos erinnert. Und gleichzeitig setzt sie sich mit den Werken der Lyrikerin auseinander.Autorin Eva Demski wurde 1944 in Regensburg geboren. Ihr Abitur machte sie an dem altsprachlichen Lessing-Gymnasium, nach welchem sie 1964 ihr Studium der Germanistik, Kunstgeschichte und Philosophie an den Universitäten Mainz und Freiburg im Breisgau begann, welches sie 1968 abschloss. Nach ihrem Studium arbeitete sie als Dramaturgieassistentin beim Schauspiel Frankfurt und war gleichzeitig freie Verlagslektorin und Übersetzerin. Im Hessischen Rundfunk arbeitete sie von 1969 bis 1977 und ab 1977 entschied sie sich, als freie Schriftstellerin in Frankfurt am Main zu arbeiten.

 • Journeys Home af Andrew McCarthy Spar 21%
  af Andrew McCarthy

  Addressing the explosive growth in ancestral travel, this compelling narrative combines intriguing tales of discovery with tips on how to begin your own explorations. Actor and award-winning travel writer Andrew McCarthy's featured story recounts his quest to uncover his family's Irish history, while twenty-five other prominent writers tell their own heartfelt stories of connection.Spanning the globe, these stories offer personal takes on journeying home, whether the authors are actively seeking long-lost relatives, meeting up with seldom-seen family members, or perhaps just visiting the old country to get a feel for their roots. A foreword by the Genographic Project's Spencer Wells sets the scene.

 • See You in the Piazza af Frances Mayes Spar 16%
  - New Places to Discover in Italy
  af Frances Mayes

  Bestselling and beloved author Frances Mayes discovers the hidden pleasures of Italy in a sumptuous travel narrative that crisscrosses the country, with inventive new recipes celebrating Italian cuisineThe Roman Forum, the Leaning Tower, the Piazza San Marco: these are the sights synonymous with Italy. But such landmarks only scratch the surface of this magical country's offerings. In See You in the Piazza, Frances Mayes introduces us to the Italy only the locals know, as she and her husband, Ed, eat and drink their way through thirteen regions--from Friuli to Sicily. Along the way, she seeks out the cultural and historic gems not found in traditional guidebooks.Frances conjures the enchantment of the backstreets, the hubbub of the markets, the dreamlike wonder of that space between lunch and dinner when a city cracks open to those who would wander or when a mind is drawn into the pages of a delicious book--and discloses to us the secrets that only someone who is on intimate terms with a place could find.Includes a bonus PDF of recipes.

 • Will Self's Great British Bus Journey af Will Self
  - A BBC Radio 4 documentary
  af Will Self

  Will Self takes a 1,000-mile tour of the UK by bus and coach, exploring urban Britain and British identity at a time of flux. Bus and coach windows afford him a different perspective on the nation. He eschews the bright lights of the big cities, heading instead for smaller urban centres. His objective is to speak to Britons about how they view their cities and themselves in 2018. Over ten programmes, Will's trip takes him to Plymouth, Swansea, West Bromwich, Wolverhampton, Preston, Middlesbrough, East Kilbride and Derry-Londonderry. In the fish and chip shops, the B&Bs, the pubs and car repair garages, Will debates the state of British identity - and discovers that Britain today has become a highly debatable land.Produced by Laurence Grissell.

 • All the Agents and Saints af Stephanie Elizondo Griest Spar 21%
  - Dispatches from the US Borderlands
  af Stephanie Elizondo Griest

  After a decade of chasing stories around the globe, intrepid travel writer Stephanie Elizondo Griest followed the magnetic pull home-only to discover that her native South Texas had been radically transformed in her absence. Ravaged by drug wars and barricaded by an eighteen-foot steel wall, her ancestral land had become the nation's foremost crossing ground for undocumented workers, many of whom perished along the way. The frequency of these tragedies seemed like a terrible coincidence, before Elizondo Griest moved to the New York-Canada borderlands. Once she began to meet Mohawks from the Akwesasne Nation, however, she recognized striking parallels to life on the southern border. Having lost their land through devious treaties, their mother tongues at English-only schools, and their traditional occupations through capitalist ventures, Tejanos and Mohawks alike struggle under the legacy of colonialism. Toxic industries surround their neighborhoods while the US Border Patrol militarizes them. Combating these forces are legions of artists and activists devoted to preserving their indigenous cultures. Complex belief systems, meanwhile, conjure miracles. In All the Agents and Saints, Elizondo Griest weaves seven years of stories into a meditation on the existential impact of international borderlines by illuminating the spaces in between and the people who live there.

 • Paris to the Pyrenees af David Downie Spar 21%
  - A Skeptic Pilgrim Walks the Way of Saint James
  af David Downie

 • Week on the Concord and Merrimack Rivers af Henry David Thoreau Spar 21%
  af Henry David Thoreau

  In 1839, two years after graduating from Harvard, Henry David Thoreau and his older brother, John, took a boat-and-hiking trip from Concord, Massachusetts, to the White Mountains of New Hampshire. After John's sudden death in 1842, Thoreau began to prepare a memorial account of their excursion during his stay at Walden Pond. Modern readers have come to see Thoreau's story of the river journey as an appropriate predecessor to Walden, depicting the early years of his spiritual and artistic growth."e;Just as the current of the stream bears along the boat with Thoreau and his brother, so the current of ideas in his mind bears along the reader by evoking the joy and nostalgia that Thoreau feels for those lost, golden days. As Thoreau says, human life is very much like a river running always downward to the sea, and in this book we enter for a moment the flow of Thoreau's unique existence."e;-Masterplots

 • Another Fine Mess af Tim Moore
  af Tim Moore

  Random House presents the audiobook edition of Another Fine Mess, written and read by Tim Moore. Lacking even the most basic mechanical knowhow, Tim Moore sets out to cross Trumpland USA in an original Model T Ford. Armed only with a fan belt made of cotton, wooden wheels and a trunkload of 'wise-ass Limey liberal gumption', his route takes him exclusively through Donald-voting counties, meeting the everyday folks who voted red along the way.He meets a people defined by extraordinary generosity, willing to shift heaven and earth to keep him on the road. And yet, this is clearly a nation in conflict with itself: citizens 'tooling up' in reaction to ever-increasing security fears; a healthcare system creaking to support sugar-loaded soda lovers; a disintegrating rust belt all but forgotten by the warring media and political classes.With his trademark blend of slapstick humour, affable insight and butt-clenching peril, Tim Moore invites us on an unforgettable road trip through Trump's America. Buckle up!

 • East of Croydon af Sue Perkins
  - Blunderings through India and South East Asia
  af Sue Perkins

  Penguin presents the audiobook edition of East of Croydon written and read by Sue Perkins. A few years ago I was asked if Id like to make a documentary on the Mekong River, travelling from the vast delta in Vietnam to the remote and snowy peaks of Tibet. Up until that point, the farthest East Id been was Torremolinos, in the Costa Del Sol. Heres the thing: I am scared of flying. I have zero practical skills. I cant survive if I am more than a three minute walk from a supermarket. For the last seven years I have suffered with crippling anxiety I bolt when panicked. I cannot bear to witness humans or animals in distress I have no ability to learn languages. I am a terrible hypochondriac And I am no good with boats. So I said yes.

 • Kings of the Yukon af Adam Weymouth
  - An Alaskan River Journey
  af Adam Weymouth

  Penguin presents the audiobook edition of Kings of the Yukon by Andy Weymouth, read by Charlie Anson. The Yukon river is over 2,000 miles long, flowing northwest from Canada through the Yukon Territory and Alaska to the Bering Sea. Every summer, hundreds of thousands of King salmon migrate the distance of this river to their spawning grounds, where they breed and die, in what is the longest salmon run in the world. For the communities that live along the Yukon, the fish have long been the lifeblood of the economy and local culture. But with the effects of climate change and a globalized economy, the health and numbers of the King salmon are in question, as is the fate of the communities that depend on them. Travelling in a canoe along the Yukon as the salmon migrate, a four-month journey through untrammeled wilderness, Adam Weymouth traces the profound interconnectedness of the people and the fish through searing portraits of the individuals he encounters. He offers a powerful, nuanced glimpse into the erosion of indigenous culture, and into our ever-complicated relationship with the natural world. Weaving in the history of the salmon run and their mysterious life cycle, Kings of the Yukon is extraordinary adventure and nature writing at its most compelling.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.