Genrer
Pris
DKK
Anmeldelser
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
Formater
 • 166
 • 40
 • 38
 • 9
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • 1
Sprog
 • 37
 • 133
 • 33

Religiøse studier

 • Jeg er Malala af Malala Yousafzai
  - pigen, der kæmpede for uddannelse og blev skudt af Taleban
  af Malala Yousafzai

  Tirsdag den 9. oktober 2012 trængte Taliban op i en skolebus og skød den 15-årige pakistanske pige Malala Yousafzai på klods hold. Hun overlevede det brutale attentat, og hendes historie gav genlyd over hele verden.Fra den ene dag til den anden blev hun et globalt symbol på fredelig protest og kravet om uddannelse til alle børn.Verden hørte første gang om Malala, da hun skrev en anonym blog om en skolepiges hverdag i en pakistansk by, hvor Taliban har sat sig tungt på magten. Bloggen blev modtaget som en sensation, og Malala og hendes far blev hovedpersoner i en amerikansk dokumentarfilm. Til sidst kunne deres identitet ikke længere holdes hemmelig, og de havnede på Talibans dødsliste.Nu fortæller Malala for første gang sin bemærkelsesværdige historie. 'JEG ER MALALA' er en inspirerende og gribende historie om en piges modige kamp og beslutning om ikke at lade sig intimidere af ekstremister. Efter skudattentatet og en nærmest mirakuløs overlevelse har Malala modtaget talrige priser. FN's generalsekretær har udnævnt 10. november til Malala Dag, og der er etableret en international Malala Fond, som skal støtte pigers uddannelse. Malala er modtager af Nobels Fredspris 2014. Nyt forord efteråret 2014

 • De renes land af Puk Damsgård
  af Puk Damsgård

  De renes land er en gribende og humoristisk beretning om en dansk udenrigsreporters møde med tre stærke pakistanske kvinder og deres kamp for at kunne vælge deres egen tilværelse på trods af samfundets strenge krav.30-årige Puk Damsgård bor i Islamabad og har i en årrække orienteret danske tv-seere og avislæsere om situationen i Pakistan, som ikke uden grund kaldes verdens farligste stat. Hun har oplevet terroren på tæt hold og har som den eneste udenlanske journalist sin faste gang i den røde moské, som er centrum for en islamistisk revolution.Dette er hendes fortælling om Nadia, den kristne enke, Aliya, den kunstneriske rebel, og Binte Massood, den muslimske koranskolelærer. Den handler om arrangerede ægteskaber og forbudt elskov, om sorgen over at miste sin elskede, om kærligheden til profeten. Men den handler frem for alt om håb – håbet om, at vi som mennesker kan nå hinanden på tværs af religiøse og kulturelle skel.

 • Det Nye Testamente som lydbog på USB Spar 20%
   

  Det Nye Testamente som lydbog på USB, udformet som en bog i miniformat. En enkel måde at overføre Det Nye Testamente som lyd til computeren og bærbare musikafspillere. Teksten er indtalt af seks kendte skuespillere: Paul Hüttel, Henrik Koefoed, Sofie Gråbøl, Lotte Andersen, Lars Mikkelsen, Ellen Hillingsø.

 • Gæstfrihed af Niels Nymann Eriksen
  af Niels Nymann Eriksen

  Hvordan møder du et menneske, du ikke kender? Møder du den fremmede med forbehold, mistro eller frygt? Eller med nysgerrighed og interesse i tillid til, at der kommer noget godt ud af mødet? Med afsæt i sin dagligdag som sogne-og indvandrerpræst og sin egen, personlige historie giver Niels Nymann Eriksen et inspirerende indblik i, hvad mødet mellem mennesker kan indebære; og måske endda på en måde, der kan inspirere til mere uforbeholdne møder med den fremmede. Han viser, at det er i mødet med den anden, at du også møder dig selv.

 • Bibelens historier af Ingrid Schrøder-Hansen
  - Det gamle Testamente
  af Ingrid Schrøder-Hansen

  Om begyndelsen, Abrahams børn, Moses, Fortællerens bog, de store konger, små konger og store profeter samt om de bortførte. Henvisninger til Bibelen.

 • Skæld ud på Gud af Preben Kok
  af Preben Kok

  Preben Kok er sygehuspræst og opererer i grænselandet mellem liv og død. I Skæld ud på Gud fortæller han om sit arbejde og sin tro. Med troen som udgangspunkt går Preben Kok i clinch med parforhold, skyld, magtesløshed, stress og illusionen om det perfekte menneske. Han giver mennesker i krise mulighed for at dele ansvaret og sorgen med Gud, når livet gør ondt og meningen hører op.Preben Kok superviserer også præster, læger og sygeplejersker – ikke for at gøre dem bedre til deres arbejde, men for at give dem kræfter til at leve med de ofte vanskelige udfordringer og uundgåelige nederlag, de møder i deres arbejdsliv. Her er en lektie, der er værd at lære.»Overbevisende lille bog om at komme gennem den ultimative krise.«- Marie Tetzlaff, Politiken»Jeg har sjældent læst noget så originalt, tankeprovokerende og indsigtsfuldt.« - 6 stjerner, Sissel Jo-Gazan i Femina»Hvis nogen tror, at det med Gud og kristendommen kun er noget for tøsedrenge, så bør man læse ´Skæld ud på Gud´«- Birgitte Stoklund Larsen, Kristeligt Dagblad»en tankevækkende bog, som med afsæt i Kierkegaards eksistentialisme reflekterer over essentielle forhold i livet (og døden) på en sådan måde, at jeg både blev begejstret og provokeret. Det er godt klaret, Preben Kok - den gør indtryk!«- Josua Christensen, Udfordringen»Det er en bog om sjælesorg på et kristent grundlag, hvis etiske overvejelser kan give stof til eftertanke hos mennesker, der kommer i nær kontakt med medmennesker i dyb krise.«- Lektørudtalelse

 • Den duftende have af Naser Khader
  af Naser Khader

  "Så lad os da bringe det frem i lyset: sex! og religion! Lad os se, hvad det betyder, når den duftende have bliver lukket ned af mørkemænd og hverken får lys eller vand." Naser Khader er i topform i denne kommenterede udgave af den ældgamle og stadig topaktuelle Den duftende have. "Den formørkede seksualmoral i den muslimske verden er en af hovedårsagerne til både den massive kvindeundertrykkelse, der finder sted, den enorme frustration, som eksisterer blandt muslimske mænd, og den aggressivitet, der i dag findes blandt de fundamentale islamister. Det er kravet om cølibat før ægteskabet og løftet om jomfruer i hobetal i paradis, som får unge mænd til at blive martyrer for en jihadistisk sag. Det er nødvendigt at diskutere de paradokser og den dobbeltmoral, der præger islam." Og det gør Naser Khader så her – veloplagt, humoristisk, personligt og med enorm indsigt og forståelse for de kulturelle og religiøse forhold, der i dagens kaotiske verden gør sig gældende.Naser Khader (født 1963) er senior fellow ved Hudson Institute i Washington, USA, og har været vært på radioprogrammet Arabiske stemmer på DR P1. Som forfatter, foredragsholder og samfundsdebattør er han en ivrig stemme i debatten om islam, integration og religionens plads i samfundet.

 • Min afsked med islamismen af Ahmed Akkari Spar 18%
  - Muhammedkrisen, dobbeltspillet og kampen mod Danmark
  af Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensen

  Som 16-årig blev flygtningedrengen Ahmed Akkari hvervet af det islamistiske miljø omkring moskeen i Danmarksgade i Aalborg. Få år senere var han blevet en toneangivende imam, der prædikede i moskeer overalt i Danmark. Og i 2006 blev han talsmand for den gruppe af muslimske foreninger, der ydede et afgørende bidrag til optrapningen af Muhammedkrisen.Med afsæt i en dramatisk og bevægende personlig historie portrætterer Ahmed Akkari i denne bog en islamistisk undergrund i Danmark, hvorfra der rustes til kamp mod danskerne og deres værdier. Han fortæller om imamer, der som selvbestaltede shariadommere hersker i ghettoerne. Og han afslører, hvordan muslimske foreninger under dække af folkeoplysning hæver kommunale støttekroner til islamistisk indoktrinering af børn og unge.

 • Luther's Fortress af James Reston Jr. Spar 21%
  - Martin Luther and His Reformation under Siege
  af James Reston Jr.

  From a celebrated religious scholar comes a riveting account of the Catholic Church's failed attempt to crush Martin Luther and his Reformation.In 1521, the Catholic Church was hunting for Martin Luther. Angered by the Christian reformer's unapologetic criticisms of the Church, the Holy Roman Emperor had called for him "e;to be apprehended and punished as a notorious heretic."e; Knowing that inquisitors would murder the monk and crush his fragile movement if they caught him, Luther's followers spirited him away to Wartburg Castle in central Germany. There Luther hid for the next eight months as his fate-and that of the Reformation-hung in the balance.In Luther's Fortress, acclaimed religious historian James Reston Jr. describes this crucial but little-known episode in Luther's life. While at Wartburg, Luther translated the Bible, fought his inner demons, and held together his fractious and increasingly radicalized movement from afar. A gripping portrait of the theologian at a transformational moment, Luther's Fortress reveals how Luther and his Reformation emerged from Wartburg Castle stronger than ever.

 • Evolution Impossible af Dr. John F. Ashton Spar 21%
  - 12 Reasons Why Evolution Cannot Explain the Origin of Life on Earth
  af Dr. John F. Ashton

  One of the most compelling and authoritative rebuttals of evolution today, Evolution Impossible shows listeners how fossils are evidence of extinction, not evolution;why mutations never produce new genetic information;how the lack of transitional fossils undermines secular timelines; andwhy living cells and new classes of organisms don't form by chance.Using recent discoveries in genetics, biochemistry, geology, radiometric dating, and other scientific disciplines, Dr. Ashton explains chapter by chapter in straightforward language twelve compelling reasons why Darwin's theory of evolution is just a myth.Taking the evidence refuting evolution to a new level with a wide-ranging analysis, this is a must-listen book for all students, Christian educators, scientists, and anyone eager to defend a biblical worldview.

 • Emmaus Code af David Limbaugh Spar 21%
  - Finding Jesus in the Old Testament
  af David Limbaugh

  In the 2014 New York Times bestseller Jesus on Trial, David Limbaugh made a case for the Gospels as hard evidence of the existence of God, drawing on his own spiritual journey from skeptic to believer. Now Limbaugh looks deeper into the scriptures and discovers that Jesus Christ's very being reveals itself in a close reading of the sacred texts.The Emmaus Code is a powerful, intimate journey toward an understanding of Christ as man, savior, and son of God.

 • Darwinian Delusion af Russ Miller Spar 21%
  - Exposing the Lies That Keep On Deceiving
  af Russ Miller

  Philosopher Malcolm Muggeridge stated in the Pascal Lectures, University of Waterloo, that "e;The theory of evolution...will be one of the great jokes in the history books of the future. Posterity will marvel that so very flimsy and dubious an hypothesis could be accepted."e; This report exposes the lies of Darwinism. The authors make a case strictly on how Darwinism stands up under the microscope of real science.

 • Light from Old Times af J. C. Ryle Spar 21%
  - Or, Protestant Facts and Men
  af J. C. Ryle

  The nineteenth century was an age that witnessed great progress in many areas of exploration and learning. However, according to J. C. Ryle, it was an age of great ignorance too. "e;With all the stir made about education,"e; he wryly observed, "e;the ignorance of our own country's history is something lamentable and appalling and depressing."e; What particularly distressed Ryle was the scant knowledge of the English Reformation evident amongst his contemporaries. In this lay a grave danger: one of the reasons so many congregations drift from their evangelical foundations is their sheer ignorance of Christian history, and their lack of understanding of the major doctrinal controversies and why they matter. Therefore he taught that one of the best ways to stop Christians wavering "e;with every changing wind of doctrine"e; (Eph. 4:14) is to instill in them a deep love for Reformation and Puritan teaching, and a willingness to suffer for those gospel truths. The Bible often calls us to remember the past, Ryle explained, but the devil tries to make us forget. If the church is to be strengthened, then Christians must be persuaded to read the saints of the past and to learn the lessons of church history.Ryle's abiding hope for Light From Old Times is that our souls will be stirred to prayer and action by the great testimonies of Reformers and Puritans found within its pages, and then that we will dig deeper into the writings of these spiritual giants.

 • Seashells from Miramar Beach af Dr. Miles O'Brien Riley Spar 17%
  af Dr. Miles O'Brien Riley

  Meditations about life in this fast-paced worldSeashells from Miramar Beach reminds us that we are God's children, as well as human beings. Author and narrator Dr. Miles O'Brien Riley holds doctorate degrees in communications and theology and has lectured all over the world on ethical leadership and practical spirituality. His forty-six-year career as a marriage and family counselor has given him a wealth of wisdom and experience, fueling his message of faith and joy, as well as a contemporary appreciation of God's gospel of good news.

 • Picnic Comma Lightning af Laurence Scott
  - In Search of a New Reality
  af Laurence Scott

  Random House presents the audiobook edition of Picnic Comma Lightning written and read by Laurence Scott.**A BBC RADIO 4 BOOK OF THE WEEK**'Clever, funny and deeply moving... an engaging and thought-provoking journey through the fakery of modern life.' Mail on Sunday'A stylish, playful exploration of what digital life is doing to the way we find meaning in the world.' Guardian, 'Book of the Week'________________________In Vladimir Nabokov's Lolita, the narrator offers a memorably brief account of his mother's death: 'picnic, lightning'. Picnic Comma Lightning similarly opens with the death of Laurence Scott's parents, and the definitive ending of their death raises for him one fundamental question: how much of what we live through is truly real?With humour and insight, Scott transforms this personal meditation on loss into an exploration of what it means to exist in the world now. It used to be that our vision of the world was rooted to reasonably solid things: to people, places and memories. But today, in an age of constant internet debates, online personas and alternative truths, reality feels more vulnerable than ever before. Picnic Comma Lightning looks at how digital life is distorting, echoing and magnifying our age-old preoccupation with what is real and what isn't. Where do we draw the line? How is technology shifting these boundaries? And how do we maintain a sense of reality in an increasingly unreal world?________________________'A report from the front line of the digital generation by someone superbly well-equipped to read and decode the signals.' Sunday Times

 • Verden vokser af Tor Nørretranders Spar 18%
  - Tilfældighedens historie
  af Tor Nørretranders

  Universet udvider sig, og dets indhold udvikler sig. Fra en oprindelig tilstand af ensartethed er verden gennem femten milliarder år blevet til et overflødighedshorn af forskellighed. Ligger der et storslået design bag denne udvikling, eller skyldes den et sammenfald af tilfældigheder? Med udgangspunkt i moderne teorier om begreberne tilfældighed og orden tegner Tor Nørretranders et billede af universets, livets og bevidsthedens udvikling, hvor fraværet af design er dominerende. VERDEN VOKSER handler om hele verden og giver et overblik over det moderne naturvidenskabelige verdensbillede. Men det er samtidig en bog om vigtigheden af åbenhed og af at bruge sine egne øjne.

 • Evangelicals af Frances FitzGerald Spar 21%
  - The Struggle to Shape America
  af Frances FitzGerald

  * Winner of the 2017 National Book Critics Circle Award * National Book Award Finalist * Time magazine Top 10 Nonfiction Book of the Year * New York Times Notable Book * Publishers Weekly Best Books of 2017 This ';epic history' (The Boston Globe) from Pulitzer Prize-winning historian Frances FitzGerald is the first to tell the powerful, dramatic story of the Evangelical movement in Americafrom the Puritan era to the 2016 election. ';We have long needed a fair-minded overview of this vitally important religious sensibility, and FitzGerald has now provided it' (The New York Times Book Review).The evangelical movement began in the revivals of the eighteenth and nineteenth centuries, known in America as the Great Awakenings. A populist rebellion against the established churches, it became the dominant religious force in the country. During the nineteenth century white evangelicals split apart, first North versus South, and then, modernist versus fundamentalist. After World War II, Billy Graham attracted enormous crowds and tried to gather all Protestants under his big tent, but the civil rights movement and the social revolution of the sixties drove them apart again. By the 1980s Jerry Falwell and other southern televangelists, such as Pat Robertson, had formed the Christian right. Protesting abortion and gay rights, they led the South into the Republican Party, and for thirty-five years they were the sole voice of evangelicals to be heard nationally. Eventually a younger generation proposed a broader agenda of issues, such as climate change, gender equality, and immigration reform. Evangelicals now constitute twenty-five percent of the American population, but they are no longer monolithic in their politics. They range from Tea Party supporters to social reformers. Still, with the decline of religious faith generally, FitzGerald suggests that evangelical churches must embrace ethnic minorities if they are to survive. ';A well-written, thought-provoking, and deeply researched history that is impressive for its scope and level of detail' (The Wall Street Journal). Her ';brilliant book could not have been more timely, more well-researched, more well-written, or more necessary' (The American Scholar).

 • Politically Incorrect Guide to Christianity af Michael P. Foley Spar 21%
  - Why It's True, Why It Matters, and Why It's Good for You
  af Michael P. Foley

  Back by popular demand, the bestselling Politically Incorrect Guides provide an unvarnished, unapologetic overview of controversial topics every American should understand.The Politically Incorrect Guide to Christianity offers answers to the secular world's criticism of Christianity's history, traditions, and beliefs.You think you know about Christianity, but did you know ...God likes "e;organized religion"e;; it's clear from both the New and Old TestamentsChristians have always believed that men and women are equalThe correct pronoun for angels is "e;he"e;Science was stillborn everywhere outside the Christian WestChristianity, which first taught the world to value victims, is now the victim of a victimhood cultureMany "e;miracles"e; are actually historical factsFamous athiests haven't been disinterested seekers of truth, but individuals with "e;issues"e; of their ownPlanned Parenthood kills more people every six days than the Spanish Inquisition killed in 350 years

 • Court and the Cross af Frederick S. Lane Spar 25%
  - The Religious Right's Crusade to Reshape the Supreme Court
  af Frederick S. Lane

  While President George W. Bush has appointed two Supreme Court justices during his terms in office, the next president may be in a position to appoint up to three new justices, replacing one third of the Court. This relatively high number could drastically alter future Supreme Court rulings. Now is the perfect time to consider the role of politics in Supreme Court nominations and in the new appointees' ensuing decisions.In The Court and the Cross, legal journalist Frederick Lane reveals how one political movement, the Religious Right, has dedicated much of the last thirty years to molding the federal judiciary, always with an eye toward getting their choices onto the Supreme Court. This political work has involved grassroots campaigns, aggressive lobbying, and a well-tended career path for conservative law students and attorneys, and it has been incredibly effective in influencing major Court decisions on a range of important social issues. Recent decisions by the Right's favored judges have chipped away at laws banning prayer in school, bolstered restrictions on women's access to abortion and birth control, and given legal approval to President Bush's use of federal funds for religious organizations. In the near future, the courts will confront a host of hot-button issues, from stem cell research and gay rights to religious expression on government property and euthanasia. As the courts hear cases driven by an evangelical agenda and tainted with religious rhetoric, Lane surveys the damage to the wall separating church and state and asks, Has the Religious Right done irreparable harm?As a new president takes office, it is more important than ever to understand the political and social forces behind the Supreme Court nomination process. The Court and the Cross is a revealing look at how much has already been lost, thanks to the concerted efforts of the Religious Right to change the Court, and a timely warning of how much more we could yet lose.

 • Lost History of Christianity af Philip Jenkins Spar 12%
  - The Thousand-year Golden Age of the Church in the Middle East, Africa, and Asia---and How it Died
  af Philip Jenkins

 • Fear and Trembling af Soren Kierkegaard Spar 18%
  af Soren Kierkegaard

 • Die zwölf Schritte der Vergebung - Aus der Tiefe des Herzens leben af Paul Ferrini
  af Paul Ferrini

  Zwölf Schritte zu Vergebung und Selbstheilung unter der klaren, humorvollen und direkten spirituellen Führung Paul Ferrinis.Die zwölf Schritte der Vergebung bieten einen Lernprozess, durch den wir die Suche nach Vollkommenheit überwinden und die innere Schönheit, Führung und Gnade erkennen können, die unser Leben bereits durchdringen. Wir lernen, andere zu respektieren, aber auch gesunde Grenzen zu ziehen, die Manipulation und Co-Abhängigkeit verhindern. Es wird die Möglichkeit aufgezeigt, in jedem Augenblick Vergebung zu üben und damit in uns den Ort des Friedens zu finden.Paul Ferrini ist ein amerikanischer spritueller Lehrer und Bestsellerautor von mehr als 50 Werken zu den Themen Selbstheilung, Liebe und Vergebung, die in zahlreiche Sprachen übersetzt wurden und ihn international berühmt gemacht haben. Er hat zwei erwachsene Kinder und lebt abwechselnd in Florida und Massachusetts.

 • Gott. Eine kleine Geschichte des Größten af Manfred Lütz
  af Manfred Lütz

  Der Lebenskünstler über Gott: Gott sei Dank, Gott existiert nicht. Wenn aber, was Gott verhüten möge, Gott doch existiert? So prall, so humorvoll und weise, so rasant und doch respektvoll ist selten über den Herrn aller Dinge geschrieben worden. Und so informativ wie Manfred Lütz stellte noch niemand diese Frage. Der Psychiater und Theologe liefert hier Denk- und Debattierstoff für Skeptiker und Fromme. Manfred Lütz, Facharzt für Nervenheilkunde, Psychiatrie und Psychotherapie, außerdem Diplom-Theologe, fungiert seit 1997 als Chefarzt in einem Kölner Krankenhaus. Er betreut auch heute noch eine Selbsthilfegruppe von 200 Behinderten und Nichtbehinderten, die er vor 25 Jahren gegründet hat.

 • Die zehn Gebote heute af Thilo Koch
  af Thilo Koch

  Die zehn Gebote in einer spannenden Gegenüberstellung mit der modernen Welt!Thilo Koch, gemeinsam mit Peter Otto, stellt sich in diesem Werk die Frage, ob die zehn Gebote des Alten Testaments auch heute noch als ein Grundgesetz der Menschheit funktionieren können - und ob sie es vielleicht sogar sind. Dabei werden die Bezüge zwischen dem Dekalog von Moses und den aktuellen sozialen, psychologischen, politischen und kulturellen Realitäten hergestellt.Der Autor und Fernsehjournalist Thilo Koch wurde 1920 in Kanena geboren. Nachdem er sein Abitur 1939 als Jahrgangs-Bester abgelegt hatte, studierte er Philosophie, Geschichte und Germanistik. Thilo wollte zunächst Autor und Dichter werden, aber nach der Veröffentlichung einiger Bücher schlug er schließlich doch den Laufweg zum Journalismus ein. Er bewarb sich erfolgreich beim NWDR und arbeitete später beim NDR. Für viele Jahre war er auch Korrespondent in Washington und schrieb für Die Zeit. Neben dieser Tätigkeit arbeitete er jedoch während seines gesamten Lebens regelmäßig als Sachbuchautor und Herausgeber. Am 12. September 2006 verstarb er in Hausen ob Verena.

 • Du er jo ateist! af Anders Stjernholm Spar 18%
  af Anders Stjernholm & Simon Nielsen Ørregaard

  De fleste danskere er ateister. Nogle ved det bare ikke – og selv om andre inderst inde har erkendt det, er de ikke parat til at ”springe ud”.Religiøse ideer bremser vores udvikling og står i vejen for at løse de store problemer, vi står over for på verdensplan. Milliarder af mennesker hindres i at leve et godt liv, fordi overtro tvinger dem til at indrette livet efter dogmatiske påbud og forbud.Samfundet har historisk set har haft brug for religion, men i dag er der i højere grad brug for, at vi tager nogle aktive skridt væk fra religionerne.Det er nogle af de centrale pointer i denne sprogligt veloplagte debatbog, hvor to af det ateistiske Danmarks mest aktive og vidende debattører både belyser de mange negative følger af religionerne og viser, at man ikke behøver guder for at leve et godt, etisk og meningsfyldt liv.Emne for emne gennemgår de, hvilken betydning religion har for samfundet og for den enkelte. Fra de mest dogmatiske og fundamentalistiske varianter til den bløde, danske kultur-kristendom. Deres konklusion er klar: verden ville være et bedre sted uden religionerne.

 • Sinai, Gegenwart und Vergangenheit af Thilo Koch
  af Thilo Koch

  Ein wundervoller Einblick in den von Geschichten umwobenen Sinai!Auf dem Berg Sinai erhielt Moses laut der Bibel von Gott die zehn Gebote, die er später dem Volk Israels verkündete. In dem interessanten Werk kann man, gemeinsam mit Thilo Koch, die Vergangenheit sowie die Gegenwart des spannenden Berges erforschen. Denn es gibt viel über diesen geheimnisvollen Berg zu lernen.Der Autor und Fernsehjournalist Thilo Koch wurde 1920 in Kanena geboren. Nachdem er sein Abitur 1939 als Jahrgangs-Bester abgelegt hatte, studierte er Philosophie, Geschichte und Germanistik. Thilo wollte zunächst Autor und Dichter werden, aber nach der Veröffentlichung einiger Bücher schlug er schließlich doch den Laufweg zum Journalismus ein. Er bewarb sich erfolgreich beim NWDR und arbeitete später beim NDR. Für viele Jahre war er auch Korrespondent in Washington und schrieb für Die Zeit. Neben dieser Tätigkeit arbeitete er jedoch während seines gesamten Lebens regelmäßig wieder als Sachbuchautor und Herausgeber. Am 12. September 2006 verstarb er in Hausen ob Verena.

 • Die Beziehung zwischen Ich und Du af Matthias Dietrich
  af Matthias Dietrich

  Martin Buber (1878-1965) war wie kaum ein anderer Religionsphilosoph von dem Gedanken eines „humanistischen Judentums" beseelt – eines Judentums, das sich nicht mit dem nationalen Gedanken begnügt, sondern von menschlich-religiöser Erneuerung geprägt ist. Dieses Hörbuch nimmt die HörerInnen auf eine Reise durch das wechselhafte Leben Bubers mit und lässt nachempfinden, wie es zu dem Konzept des „humanistischen Judentums" gekommen ist und wie Bubers weiteres Leben von ihm geprägt wurde. Dabei widmet es sich im zweiten Teil ausführlich dem „dialogischen Prinzip", einem zentralen Aspekt der menschlich-religiösen Erneuerung. Anhand des Hauptwerks „Ich und Du" von 1923 wird der Frage nachgegangen, was eine wirkliche Beziehung ausmacht – eine wirkliche Beziehung nicht nur zum Mitmenschen, sondern auch zu anderen Lebewesen und zu Gott. Gerade in der heutigen schnelllebigen und oftmals auch oberflächlichen Welt ist diese Frage von hoher Aktualität.

 • Die Reise nach Jerusalem af Sabine Penth
  af Sabine Penth

  Die Idee von der besonderen Wirkmächtigkeit heiliger Orten findet sich schon in den frühesten Religionen der Menschheit. So wurde auch unter den Christen im Lauf der Zeit die Sehnsucht immer stärker, die Orte mit eigenen Augen zu sehen, an denen Christus gelebt und gewirkt hatte – wobei Jerusalem zum wichtigsten Pilgerziel wurde. Was versprachen sich die Wallfahrer von ihrer Reise? Auf welchen Wegen gelangten sie nach Jerusalem, was begegnete ihnen unterwegs, was erlebten sie auf der weiten und gefahrvollen Reise durch den Vorderen Orient? Sabine Penth schildert die wechselvolle Geschichte der christlichen Jerusalem-Wallfahrt von der Antike bis ins Spätmittelalter und lässt dabei immer wieder auch die Pilger selber zu Wort kommen. Erzählt wird diese spannende Geschichte vor dem Hintergrund des wechselvollen Schicksals des Heiligen Landes: zwischen christlicher und muslimischer Herrschaft, zwischen Orient und Okzident.

 • Einführung in die Theologie af Martin H Jung
  af Martin H Jung

  Was ist Theologie? Ist Theologie eine Wissenschaft wie jede andere? Soll ich Theologie studieren? Wo kann ich Theologie studieren? Was muss ich dabei besonders beachten? Welche beruflichen Möglichkeiten habe ich damit? Soll ich den Dienst in der Kirchengemeinde oder besser den Lehrberuf anstreben? Auf diese und viele andere Fragen gibt dieses Hörbuch Antwort. Viele praktische Tipps und hilfreiche Hinweise runden das Werk ab. Es ist für evangelische und katholische Studierende gleichermaßen geeignet.

 • Von zänkischen Göttern und tragischen Helden af Philip Matyszak
  af Philip Matyszak

  Ob der Online-Händler ›Amazon‹ oder die Sportmarke ›Nike‹ – in unserem Alltag begegnen uns ständig Spuren der griechisch-römischen Mythologie. Doch wo liegt ihr Ursprung und um welche Geschichte geht es eigentlich genau? Philip Matyszak bringt dem Leser auf höchst unterhaltsame Weise die klassischen Mythen der Antike nahe. Er erzählt von den Abenteuern und Beziehungen der Götter, Halbgötter und Helden, denn das ist es, was die Mythen bis heute so lebendig macht: Es sind gewaltige Erzählungen, in denen es immer auch ›menschelt‹ – nicht umsonst greift die Psychologie gern auf das mythologische Repertoire zurück, wenn sie wie im Falle des Ödipus-Komplexes menschliche Beziehungen beschreiben. So erklärt der Band nicht nur die klassischen Mythen und wie die Griechen und Römer die Welt verstanden, sondern bietet auch originelle Einsichten in unsere gegenwärtige Gesellschaft. Kurze Beschreibungen der mythologischen Protagonisten verschaffen dem Leser zusätzlich einen schnellen Überblick.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.