Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 400
 • 193
 • 72
 • 71
 • 39
 • 8
 • 6
 • 1
Sprog
 • 103
 • 350
 • 5
 • 5

Sport og fritid

 • For enden af regnbuen af Silas Holst
  af Silas Holst

  For enden af regnbuen er en bog om en regnbuefamilie. Det er en bog om at være far. Og om hvordan man får dit, mit og vores til at passe sammen, når man er tre forældre og seks bedsteforældre. Silas Holst fortæller medrivende og bevægende om at leve i nuet med forelskelse, regnbuebørn, stor kærlighed og familieidyl og om at blive knust på grund af skilsmisse og skulle finde nye deleordninger oveni de allerede eksisterende deleordninger.Det er således også en bog om at overleve og grave sig fri af mørket mod lyset. Om at lave sine egne regler. Bogen er en beretning om, hvordan Silas Holst og hans daværende mand, Johannes Nymark, og Silas’ heteroveninde, Louise Mahnkopf, i 2013 besluttede sig for at få et barn sammen, og hvordan det rent praktisk kunne gennemføres at skabe et barn og leve i en regnbuefamilie. Silas fortæller sin personlige og rørende historie om at opnå drømmen om at blive far og få en familie og giver samtidig en masse råd og information til andre om, hvilke tanker man evt. bør gøre sig, inden man får en moderne familie, hvad der kan være af praktiske udfordringer, regler m.v. Han giver svar på nogle af de spørgsmål, han selv gik og tumlede med, da de skulle have deres første barn. For enden af regnbuen er for alle, uanset om man er hetero-, homo-, bi-, transseksuel … eller noget midt imellem. Det er en stærk bog, der giver stof til eftertanke, hvad angår tolerance, mangfoldighed og næstekærlighed.

 • Jakob Fuglsang af Jakob Fuglsang i samarbejde med Rasmus Staghøj
  - Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje
  af Jakob Fuglsang i samarbejde med Rasmus Staghøj

  Jakob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Han blev verdensmester i mountainbike (U23) og vandt Post Danmark Rundt tre år i træk. Alligevel har mange cykelfans set ham som ”den evige toer”, som kunne køre med de stærkeste konkurrenter i alle terræner, men altid manglede det sidste for at kunne vinde store sejre.Endnu en andenplads, OL-sølvmedaljen i Rio, blev et vigtigt vendepunkt. Jakob Fuglsang har siden OL kørt med en fornyet angrebslyst og urokkelig selvtillid. Det gav bonus med en sejr i det prestigefulde Critérium du Dauphiné, hvor verdens bedste cykelryttere deltog, og kun et styrt og et brækket håndled forhindrede et topresultat i Tour de France. Nu stiler Jakob Fuglsang endnu højere. Hans drøm er at vinde den regnbuestribede trøje som verdensmester på landevej og erobre den gule trøje og en podieplads i Touren. I denne bog fortæller han ærligt om rejsen fra provinsdreng til cykelstjerne, om det personlige møde med cykelsportens store navne, fra Michael Rasmussen og Bjarne Riis til Brødrene Schleck, om de største resultater og om medaljens bagside, ensomheden og de afsavn, som er nødvendige for at nå sine mål. ”Jeg har mange mål tilbage i karrieren. Det største er at komme på podiet i Tour de France. Jeg tror fuldt og fast på, at det er muligt.” Jakob Fuglsang Fra Jørgen Leths forord: ”Ingen dansk cykelrytter siden Rolf Sørensen har haft en så iøjnefaldende elegance på cyklen. Jakob Fuglsang kan noget særligt.

 • Vejen til hestens hjerte - og dit eget af Marianne Florman
  - En bog om kraft, ligeværdighed og personligt lederskab
  af Marianne Florman & Mathilde Denning

  "Denne bog vil tage dig med på vores fælles rejse. Vi vil dele de mange indsigter, opdagelser og forståelser af os selv og verden omkring os, som vi har fået ved at opleve hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Vores fortælling indeholder både smukke, rørende og befriende øjeblikke sammen med hestene, men den indeholder også frustrationer, tårer og masser udfordringer. Vi garanterer, at vi helt åbent og ærligt vil lede dig med på vores vej til hestens hjerte - og vores eget."Sådan beskriver Marianne Florman og Mathilde Denning bogen 'Vejen til hestens hjerte - og dit eget', hvor de tager læseren med på en tur ind i deres og hestens verden. En verden hvor hesten er et leder du efter en dybere forståelse af dig selv, vil du gerne i kontakt med din kraft, og ønsker du ligeværdige relationer med dyr og mennesker, vil du med denne bog blive ledt på rette vej. Du vil blive taget med på en rejse, hvor forfatterne deler de særlige indsigter, de har opnået ve at forså hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Ønsker du at forstå heste, opnå et dybere samarbejde og samtidig få en større forståelse af dig selv, vil du med denne bog få redskaberne til at begynde din egen rejse.

 • Vejrtrækning af Marie Kronquist
  - Meditation med Marie Kronquist
  af Marie Kronquist

  "ALLE kan lære og få gavn af at meditere, præcis som vi alle kan lære og har gavn af at cykle!" Sådan lyder det fra Marie Kronquist, der med sine guidede meditationer gerne vil væk fra den gængse symbolik med lotusblomster og sangskåle og i stedet give et mere clean og vedkommende udtryk, der i højere grad henvender sig til det moderne menneske. I samarbejde med musikeren Marcus Linnet har Marie Kronquist derfor sat sig for at afmystificere og re-brande meditation i form af dennne lydbog med helt enkle, let tilgængelige guidede meditationer, der alle tager udgangspunkt i noget af det mest essentielle - vejrtrækningen. Marie Kronquist har mange års erfaring som instruktør i meditation og mindfulness. Gennem sit arbejde hos bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Dansk Røde Kors, Politiet og virksomheder som Novo Nordisk og Grundfos, oplever hun igen og igen hvordan meditation effektivt modsvarer det moderne arbejdslivs konstante forandringsprocesser - og helt konkret, hvordan ansatte kan drage fordel af meditation personligt og professionelt Alligevel er det ikke sjældent, Marie Kronquist støder på stereotypen om meditation som noget avanceret, lidt alternativt - måske endda spirituelt - som ikke går så godt i spænd med det moderne karrieremenneske. Men sådan behøver det ikke at være!

 • Jeg er Zlatan Ibrahimovic af David Lagercrantz
  - Min egen historie
  af David Lagercrantz

  I " Jeg er Zlatan Ibrahimovic" fortæller Zlatan med egne ord om en barsk opvækst i Rosengård-kvarteret uden for Malmø. Om fædrene fra de fine dele af byen, der forsøger at få ham smidt ud af Malmö FF. Om kampen for at nå toppen af international fodbold. Fra den første hårde tid i Ajax, skiftet til Juventus, succesen i Italien og skandalen, der var ved at koste ham karrieren. Han fortæller om Inter og sejrene, om Mourinho, målene og de store stjerner. Han fortæller om kærligheden til Helena og børnene. Om livet uden for projektørlyset. Og så afslører han for første gang, hvad der skete med Pep Guardiola i Barcelona.I Zlatans selvbiografi, fortalt til forfatteren David Lagercrantz, kommer vi bag facaderne i de store klubber og får et sjældent indblik i den absolutte topfodbold. For første gang får vi hele historien om Zlatan Ibrahimovic - hans egen historie.

 • Gul feber af Michael Rasmussen
  af Michael Rasmussen & Klaus Wivel

  MICHAEL RASMUSSEN har fortalt myndighederne om sit eget dopingmisbrug. Og om andre rytteres. Han er efterfølgende blevet kaldt stikker – af folk, som samtidig hævder, at de ønsker en ren sport. Holdningen synes at være, at man skal fortælle alt, men endelig ikke det hele.Argumentet er lige så korrupt som cykelsporten selv, men symptomatisk for en sportsgren, hvor rytterne bliver stigmatiseret, ligegyldigt hvad de gør. Holder de kæft, er de løgnere, der dækker over doping og ødelægger sporten. Går de til bekendelse, bliver de også kaldt løgnere og udstødt af cykelverdenen. MICHAEL RASMUSSEN har besluttet sig for at gøre op med tavshedskulturen. Kun den egentlige fortælling kan bringe cykelsporten videre.Nu er han klar til at fortælle sin historie.

 • En kæde af løgne af Juliet Macur
  - Afsløringen af Lance Armstrongs bedrag
  af Juliet Macur

  Lance Armstrong var i mere end et årti i stand til at opretholde sine løgne og manipulere en hel cykelverden – fans, sponsorer, medier, holdkammerater og de øverste ledere inden for sporten. Efter 90’ernes doping skandaler håbede cykelverdenen på med Armstrong at få den gode historie om en omsorgssvigtet knægt, der siden fik cancer, overlevede og kæmpede sig tilbage, vandt verdens hårdeste cykelløb syv gange og genrejste sporten. I stedet fik de en person, som uden skrupler indførte og stod i spidsen for det mest omfattende og systematiske dopingprogram endnu set, og som vanærede sporten mere end nogen anden.Armstrongs kæde af løgne blev desperat holdt i live frem til 2013, hvor presset på Armstrong blev for stort, og han foran millioner af tv-seere indrømmede sit karrierelange dopingmisbrug. En kæde af løgne er den definitive fortælling om cykelrytteren Lance Armstrongs fald fra tinderne. Om enden på den syvdobbelte Tour de Francevinders glorværdige karriere, der viste sig at være baseret på en kæde af løgne.

 • Jeg lever af Gitte Holtze Spar 18%
  - 4.265 kilometers vandring gennem en livskrise
  af Gitte Holtze

  Da Gitte Holtze tog afsted på 4.265 kilometers vandring fra Mexico til Canada, var hun et sort sted i sit liv. Hun var blevet skilt, hendes far var død, hun havde mistet den identitet, hun havde i kraft af sit job, og hun havde det sidste år været fanget i et giftigt forhold til en mand, der havde slået buler i hendes selvværd.Pacific Crest Trail er en af verdens længste vandreruter, og vi er med Gitte, når hun kæmper sig vej gennem den barske natur - fra brændende ørkenhede til vilde floder i bjergene, med sult, tørst og udmattelse, uventede begivenheder, møder med vilde dyr og med mennesker, der på forskellig vis forandrer hende. Hun er ofte udenfor sin komfortzone, men for hvert skridt mod Canada kommer hun tættere og tættere på sig selv og sit mål om at finde ro og retning i sit liv.

 • Coach din cancer af Iben Seneca Spar 18%
  af Iben Seneca

  Coach din cancer er ikke en facitliste eller et quick fix. Den er til dig, som har fået stillet en kræftdiagnose, og til dig, som er pårørende. Målet er ikke, at du gør det rigtigt, men derimod at gøre det rigtige for dig.Iben Seneca er uddannet coach og har arbejdet som kræftsygeplejerske i over 10 år. Denne bog er et sammendrag af en stor erfaring og kærligt engagement i at hjælpe, når livet er sværest. Den er skrevet som afsæt til inspiration og selvrefleksion og som en klog og autentisk støtte til det lange, seje træk, et sygdomsforløb er.Bogen guider kærligt og med stor indsigt gennem sygdomsforløbets faser: diagnose, behandling og færdigbehandlet. Emnet er tungt, men bogen er ligetil. Du bliver præsenteret for masser af konkrete øvelser og indsigt fra coachingens verden, som kan hjælpe dig her og nu, men som også kan få stor betydning videre i livet.

 • Lars Bak - Hjælperytteren af Carsten Ritter Spar 18%
  af Carsten Ritter & Lars Bak

  LARS BAK kørte sit første cykelløb på en af Bjarne Riis' gamle cykler og vandt, selvom han stillede op i gummisko. Det var også Ørnen fra Hernings præstationer i 1990'erne, der fik silkeborgdrengen til at droppe fodboldkarrieren for at blive professionel cykelrytter. Senere kom han til CSC og kørte for Riis, men efter fem uforløste år, hvor han aldrig fik lov til at køre Tour de France, brød han med sin mentor. På HTC, under Brian Holm, kom så Tour-udtagelsen i 2011, og med den fik Lars Bak sit store gennembrud og trådte i karakter som 'verdens bedste hjælperytter'. Dette er Lars Baks fortælling om livet som hjælperytter helt nede i asfalthøjde. Om tvivlen, når det går skidt. Om begejstringen, når det går godt. Om de modbydelige styrt. Om ilden, der brænder i brystet. Om drømmene, der aldrig slukkes, og om de sjældne og magiske øjeblikke, hvor hjælperytteren selv stjæler rampelyset. Ingen danskere har kørt flere Grand Tours end Lars Bak. Ingen har deltaget i flere Paris-Roubaix. En professionel karriere på foreløbig 17 år vidner om en stabilitet uden sidestykke. Karrieren lakker mod enden, men den er ikke slut, for ilden brænder stadig i brystet.

 • Brødre på landevejen af Chris Anker Sørensen
  af Chris Anker Sørensen & Allan Bo Andresen

  Chris Anker Sørensen er en af de mest populære danske cykelryttere gennem de seneste 10 år.I BRØDRE PÅ LANDEVEJEN giver han sammen med sin bror Allan Bo Andresen, der også har været professionel cykelrytter, et helt unikt indblik i cykelsporten gennem anekdoter og sjove oplevelser. Brødrene tager os med til de store etapeløb som Tour de France og Giro dItalia, fortæller om de store endags-klassikere og beretter om mindre løb med mindre glamourøse forhold.BRØDRE PÅ LANDEVEJEN er et kig ind bag kulissen og en fortælling om den passion, der har drevet brødrene til at tilbagelægge tusindvis af kilometer på landeveje over hele verden. Bogen er fyldt med fotos fra deres karriere.Chris Anker Sørensen er professionel dansk cykelrytter, og kører lige nu for Riwal CeramicSpeed. Han har haft en lang karriere indenfor cykelsporten, og har kørt flere af de største cykelløb i verden. Han er også kendt som cykelløbskommentator på TV2. Allan Bo Andresen er tidligere professionel cykelrytter, sportsdirektør og nu forenings- og eventchef i Hammel GF 15. Begge brødre er opvokset i Hammel og har sammen kørt utallige kilometer på landevejen i løbet af deres ungdom.

 • Fuld fart frem af Raphael Honigstein Spar 18%
  - Historien om Jürgen Klopp
  af Raphael Honigstein

  Jürgen Klopps trænerkarriere begyndte i ydmyge rammer hos FSV Mainz 05, som han førte op i Bundesligaen for første gang i 41 år. I 2008 skiftede han til Borussia Dortmund, hvor han vandt mesterskabet og kom i Champions League-finalen. Han forlod Tyskland til fordel for England og den falmede storklub Liverpool FC. Det var ikke et job for en mand, der var svag i troen, men i Klopp fandt Liverpool omsider en mand, der var i sync med klubbens ånd og spillestil: angrebsfodbold med tryk på alle kedler. Klopp er dynamisk, udtryksfuld, rastløs; han lever sig ind i sit holds op- og nedture. Der brænder en ild i øjnene på ham, og hans krævende spillestil – det berømte gegenpressing – håndhæver han ved at være en fabelagtig motivator.

 • Opdragelse af en vinder af Rasmus Ankersen Spar 17%
  af Rasmus Ankersen

  Rasmus Ankersens konklusion er klokkeklar: Talent er stærkt overvurderet! Vil du nå topklasse, skal du træne mindst 10.000 timer. Uanset om du hedder Tiger Woods, Wolfgang Mozart eller Caroline Wozniacki. Verdens top performere har ikke haft et særligt talent. Til gengæld har de haft pacende forældre, som var villige til at gå igennem ild og vand for deres børn. Rasmus Ankersen introducerer os til en række af de kærlige, kompetente og konsekvente forældre til verdens bedste performere, og han stiller spørgsmålet: Er det i virkeligheden Earl Woods, Leopold Mozart og Piotr Wozniacki, der har forstået en lektion om opdragelse, som endnu ikke helt har bundfældet sig hos os andre?

 • Nattens cirkus af Erin Morgenstern Spar 18%
  af Erin Morgenstern

  Cirkusset ankommer uden varsel. Der er ingen forudgående bekendtgørelser, ingen opslag på lygtepæle eller plankeværk i byen, ingen omtale eller annoncer i lokale aviser. Der er simpelt hen der, hvor det ikke var i går.1886: Et omrejsende cirkus, hvis lige aldrig er set, vækker opsigt. Når tusmørket falder på, åbnes portene til Nattens Cirkus, og indenfor venter en forunderlig verden i sort og hvidt. Stribede telte står langs endeløse, bugtede stier og lokker med glansfulde numre af trapezartister og ildslugere, slangemennesker og illusionister. På den store plads brænder et bål med hvide flammer, og røgen i den fortættede luft blandes med en duft af karamel og kanel.Men kun få mennesker ved, at der bag kulisserne foregår en hård duel mellem to unge magikere. Celia og Marco er begge fra barnsben blevet trænet af deres respektive mentorer til at deltage i et “spil” mod en ukendt modstander, som de bindes til for livet. Da de omsider lærer hinanden at kende, står tiden stille, og luften vibrerer ved den mindste berøring mellem dem. Uden at forstå reglerne for spillet til fulde forelsker de sig hovedkulds i hinanden og erfarer først for sent, at de er modstandere i en dyst på styrke og udholdenhed, hvor kun én kan stå tilbage.Copyright © Erin Morgenstern 2011 Oversat af Annemette Goldberg fra The Night Circuscirkus, magi, kærlighed, 1880-1889, 1890-1899, 1900-1909

 • Quarterback af John Feinstein Spar 19%
  - Inside the Most Important Position in the National Football League
  af John Feinstein

  A major new book from #1 New York Times bestseller and sports-writing legend John Feinstein, QUARTERBACK dives deep into the most coveted and hallowed position in the NFL - exploring the stories of five top quarterbacks and taking readers inside their unique experiences of playing the position and holding the keys to their multi-billion-dollar teams.In the mighty National Football League, one player becomes the face of a franchise, one player receives all the accolades and all the blame, and one player's hand will guide the rise or fall of an entire team's season - and the dreams of millions of fans. There are thirty-two starting quarterbacks in the NFL on any given Sunday, and their lives are built around pressure, stardom, and incredible talent. Legendary bestselling sportswriter John Feinstein, in his most insightful book yet, shows readers what it's really like to play the glory position and to live that life - mapping out a journey that runs from college stardom to the NFL draft to taking command of the huddle and marching a team down the field with a nation of fans cheering. Feinstein builds his profile around five NFL starting quarterbacks - Alex Smith, Andrew Luck, Joe Flacco, Ryan Fitzpatrick and Doug Williams. With incredible inside access, we get the full quarterback experience...being drafted #1 overall, pushing through grueling injuries, winning Super Bowls, being named a starter on multiple teams, being the first African American QB to lead a franchise to a title. Feinstein shows us exactly what it's like in the locker room, huddle, heat of battle, and press conferences, through spectacular moments and embarrassing defeats. He explores the controversies of a league embroiled in questions of substance abuse and racism, TV revenue, corporate greed, and the value placed on player health. And in the end, Feinstein addresses the ways in which each quarterback - some just a year out of college -- is handed the keys to a franchise worth billions of dollars, and how each team's fortunes ride directly on the shoulders of its QB. This is Feinstein's most fascinating behind-the-scenes book.

 • Annapurna af Arlene Blum Spar 24%
  af Arlene Blum

  In August 1978, thirteen women left San Francisco for the Nepal Himalayas to make history as the first Americans-and the first women-to scale the treacherous slopes of Annapurna I, the world's tenth highest peak. Expedition leader Arlene Blum here tells their dramatic story: the logistical problems, storms, and hazardous ice climbing; the conflicts and reconciliations within the team; the terror of avalanches that threatened to sweep away camps and climbers.On October fifteenth, two women and two Sherpas at last stood on the summit-but the celebration was cut short, for two days later, the two women of the second summit team fell to their deaths.Never before has such an account of mountaineering triumph and tragedy been told from a woman's point of view. By proving that women had the skill, strength, and courage necessary to make this difficult and dangerous climb, the 1978 Women's Himalayan Expedition's accomplishment had a positive impact around the world, changing perceptions about women's abilities in sports and other arenas. And Annapurna: A Woman's Place has become an acknowledged classic in the annals of women's achievements-a story of challenge and commitment told with passion, humor, and unflinching honesty.

 • Greatest Game Ever Played af Mark Frost Spar 24%
  - Harry Vardon, Francis Ouimet, and the Birth of Modern Golf
  af Mark Frost

  Francis Ouimet and Harry Vardon came from different worlds and different generations, but their passion for golf set them on parallel paths that would collide in the greatest match their sport had ever known. A young Massachusetts native, Francis was only three years removed from his youthful career as a lowly caddie. Harry was twice his age, the greatest British champion in history, and innovator of the modern grip and swing. Through exacting hard work, perseverance, and determination, Harry Vardon had escaped a hopeless life of poverty; the unknown Ouimet dared to dream of following in his hero's footsteps. When the two men finally came together in their legendary battle at the 1913 US Open, its heart-stopping climax gave rise to the sport of golf as we know it today.Weaving the stories of Ouimet and Vardon as his narrative, Mark Frost creates a uniquely involving, intimate epic that is equal parts sports biography, sweeping social history, and emotional human drama. The Greatest Game Ever Played is a must-listen for millions of sports and history fans-and all who have ever dared to reach for their dreams.

 • Alone on the Wall af Alex Honnold Spar 24%
  af Alex Honnold

  Only a few years ago, Alex Honnold was little known beyond a small circle of hardcore climbers. Today, at the age of thirty, he is probably the most famous adventure athlete in the world. In that short time, he has proven his expertise in many styles of climbing and has shattered speed records, pioneered routes, and won awards within each discipline. More spectacularly still, he has pushed the most extreme and dangerous form of climbing far beyond the limits of what anyone thought was possible.Free soloing, Honnold's specialty, is a type of climbing performed without a rope, a partner, or hardwaresuch as pitons, nuts, or camsfor aid or protection. The results of climbing this way are breathtaking, but the stakes are ultimate: if you fall, you die.In Alone on the Wall, Honnold recounts the seven most astonishing climbing achievements so far in his still-evolving career. He narrates the drama of each climb, along with reflective passages that illuminate the inner workings of his highly perceptive and discerning mind. We share in the jitters and excitements he feels waking in his van (where he lives full time) before a climb; we see him self-criticize in his climbing journal (a veritable bible for students of the sport); and we learn his secrets to managing fear. Veteran climber and award-winning author David Roberts writes part of each chapter in his own voice, and he calls on other climbers and the sport's storied past to put Alex's tremendous accomplishments in perspective.Whenever Honnold speaks in public, he is asked the same two questions: "e;Aren't you afraid you're going to die?"e; and "e;Why do you do this?"e; Alone on the Wall takes us around the world and through the highs and lows in the life of a climbing superstar to answer those fascinating questions. Honnold's extraordinary life, and his idiosyncratic worldview, have much to teach us about risk, reward, and the ability to maintain a singular focus, even in the face of extreme danger.

 • Gironimo! af Tim Moore Spar 24%
  - Riding the Very Terrible 1914 Tour of Italy
  af Tim Moore

  The 1914 Giro d'Italia was the most difficult bike race in history; eighty-one riders started and only eight finished. Now Tim Moore is going to attempt it himself, and he's committed to total authenticity.Twelve years after Tim Moore toiled around the route of the Tour de France, he senses his achievement being undermined by the truth about "e;Horrid Lance."e; His rash response is to take on a fearsome challenge from an age of untarnished heroes: the notorious 1914 Giro d'Italia. History's most appalling bike race was an ordeal of 400-kilometer stages filled with cataclysmic storms, roads strewn with nails, and even the loss of an eye by one competitor-and it was all on a diet of raw eggs and red wine.Of the eighty-one riders who rolled out of Milan, only eight made it back. To truly capture the essence of what these riders endured a century ago, Tim acquires the ruined husk of a gearless, wooden-wheeled 1914 road bike, some maps, and an alarming period outfit topped off with a pair of blue-lensed welding goggles. As Moore rides up and over the Alps and then down to the Adriatic (with only wine corks for brakes), Gironimo! is an adventure that is by turns bold, beautiful, and madly inspiring.

 • Fibber McGee & Molly, Vol. 1 Spar 24%
   

  A hilarious collection of episodes from the beloved radio show Fibber McGee & MollyExcitable and loose-lipped Fibber means well enough, but it's not always easy for even-tempered Molly to keep him in check and out of trouble. Of course, the long suffering Mrs. McGee's penchant for patience makes it all the funnier when she's finally pushed to the point of exasperation. What both McGees have in common is that they're fabulously friendly, opening their door at seventy-nine Wistful Vista to welcome all sorts of interesting guests, including Mayor LaTrivia, Doc Gamble, and neighborly nemesis Throckmorton P. Gildersleeve.Jim and Marian Jordan star in this radio comedy classic, in which warm-heartedness usually wins out over hot-headedness. A safe bet for laughs-as long as you don't go too close to the closet.Episodes include: "e;McGee's Fish Fry,"e; "e;Fifteenth Wedding Anniversary,"e; "e;Fibber's Gossip Column,"e; "e;Fibber Is Too Sick for Housework,"e; "e;Killer Canova's Autograph,"e; "e;The Rummage Sale,"e; "e;Raking Leaves,"e; "e;Halloween Party at Gildersleeve's House,"e; "e;The Wistful Vista Auto Show,"e; "e;Hiawatha,"e; "e;Traffic Ticket,"e; and "e;The Overdue Library Book."e;

 • Showtime af Jeff Pearlman Spar 24%
  - Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s
  af Jeff Pearlman

  The New York Times bestselling author of Sweetness delivers the first all-encompassing account of the 1980s Los Angeles Lakers, one of professional sports' most-revered-and dominant-dynasties. The Los Angeles Lakers of the 1980s personified the flamboyance and excess of the decade over which they reigned. Beginning with the arrival of Earvin "e;Magic"e; Johnson as the number one overall pick of the 1979 draft, the Lakers played basketball with gusto and pizzazz, unleashing their famed "e;Showtime"e; run-and-gun style on a league unprepared for their speed and ferocity-and became the most captivating show in sports and, arguably, all-around American entertainment. The Lakers' roster overflowed with exciting all-star-caliber players, including center Kareem Abdul-Jabbar, and they were led by the incomparable Pat Riley, known for his slicked-back hair, his Armani suits, and his arrogant strut. Hollywood's biggest celebrities lined the court, and gorgeous women flocked to the arena. Best of all, the team was a winner. Between 1980 and 1991, the Lakers played in an unmatched nine NBA championship series, capturing five of them. Bestselling sportswriter Jeff Pearlman draws from almost three hundred interviews to take the first full measure of the Lakers' epic Showtime era. A dazzling account of one of America's greatest sports sagas, Showtime is packed with indelible characters, vicious rivalries, and jaw-dropping behind-the-scenes stories of the players' decadent Hollywood lifestyles. From the Showtime era's remarkable rise to its tragic end-marked by Magic Johnson's 1991 announcement that he had contracted HIV-Showtime is a gripping narrative of sports, celebrity, and 1980s-style excess.

 • My World af Peter Sagan Spar 11%
  af Peter Sagan

  Random House presents the audiobook edition of My World by Peter Sagan, read by Sy Thomas. From 2015 to 2017, Peter Sagan achieved the seemingly impossible: he won three road race World Championships in a row, ensuring his entry into the history books as one of the greatest riders of all time.But to look at Peter's record in isolation is to tell only a fraction of his story, because Peter doesn't just win: he entertains. Every moment in the saddle is an opportunity to express his personality, and nobody else has succeeded in making elite cycling look so much fun. From no-hands wheelies on the slopes of Mont Ventoux to press conference mischief with clamouring journalists, Peter exudes a passion for the sport and a lovable desire to bring smiles to the faces of his fans.So, for the very first time, you will have the opportunity to glimpse behind the scenes of Peter's world. You will discover the gruelling training programmes necessary for success, and how Peter copes with the pressure of high expectation. You will feel that sense of elation when crossing the line ahead of the pack, and moments of desperation, like in 2017 when Peter realised he wouldn't be allowed to challenge for his sixth Tour de France green jersey. But what better tonic than to ensure a third year in rainbow - an achievement which may never be repeated again.

 • Sting in the Tale af Dave Goulson Spar 11%
  af Dave Goulson

  Random House presents the audiobook edition of A Sting in the Tale, written and read by Dave Goulson. A Sunday Times bestsellerShortlisted for the 2013 Samuel Johnson PrizeDave Goulson has always been obsessed with wildlife, from his childhood menagerie of exotic pets and dabbling in experimental taxidermy to his groundbreaking research into the mysterious ways of the bumblebee and his mission to protect our rarest bees.Once commonly found in the marshes of Kent, the short-haired bumblebee is now extinct in the UK, but still exists in the wilds of New Zealand, descended from a few queen bees shipped over in the nineteenth century. A Sting in the Tale tells the story of Goulson's passionate drive to reintroduce it to its native land and contains groundbreaking research into these curious creatures, history's relationship with the bumblebee, the disastrous effects intensive farming has had on our bee populations and the potential dangers if we are to continue down this path.

 • Journey Through the Cycling Year af Richard Moore Spar 11%
  af Richard Moore

  Random House presents the audiobook edition of A Journey Through the Cycling Year by The Cycling Podcast, read by Richard Moore, Lionel Birnie and Daniel Friebe, plus contributions from special guests.Embark on a journey through the cycling year with The Cycling Podcast, which has been entertaining and informing fans since 2013. Richard Moore, Lionel Birnie and Daniel Friebe share their diaries from three incident-filled Grand Tours, the Giro d'Italia, Tour de France and Vuelta a Espana. These take listeners behind the scenes and explore the culture and landscape as well as the racing, while the 'Lionel of Flanders', complete with beer recommendations, does the same for the Classics in Belgium.There are appearances, too, by leading journalists and podcast favourites Francois Thomazeau, who takes responsiblity for the French Tour de France jinx, Ciro Scognamiglio, with a heartfelt love letter to cult favourite Filippo Pozzato, Fran Reyes, who pens a farewell to El Pistolero, Alberto Contador, and Orla Chennaoui, who hits the road to cover La Course in a one-woman karaoke-booth-on-wheels.Further contributions from professional riders Ashleigh Moolman Pasio and Joe Dombrowski and the voice of the Tour de France, Sebastien Piquet, make this the perfect celebration of a year in cycling.

 • Incomplete Book of Running af Peter Sagal Spar 24%
  af Peter Sagal

  Peter Sagal, the host of NPR's Wait Wait...Don't Tell Me! and a popular columnist for Runner's World, shares ';commentary and reflection about running with a deeply felt personal story, this book is winning, smart, honest, and affecting. Whether you are a runner or not, it will move you' (Susan Orlean).On the verge of turning forty, Peter Sagalbrainiac Harvard grad, short bald Jew with a disposition towards heft, and a sedentary star of public radiostarted running seriously. And much to his own surprise, he kept going, faster and further, running fourteen marathons and logging tens of thousands of miles on roads, sidewalks, paths, and trails all over the United States and the world, including the 2013 Boston Marathon, where he crossed the finish line moments before the bombings. In The Incomplete Book of Running, Sagal reflects on the trails, tracks, and routes he's traveled, from the humorous absurdity of running charity races in his underwearin St. Louis, in Februaryor attempting to ';quiet his colon' on runs around his neighborhoodto the experience of running as a guide to visually impaired runners, and the triumphant post-bombing running of the Boston Marathon in 2014. With humor and humanity, Sagal also writes about the emotional experience of running, body image, the similarities between endurance sports and sadomasochism, the legacy of running as passed down from parent to child, and the odd but extraordinary bonds created between strangers and friends. The result is ';a brilliant book about runningWhat Peter runs toward is strength, understanding, endurance, acceptance, faith, hope, and charity' (P.J. O'Rourke).

 • Bushcraft 101 af Dave Canterbury Spar 24%
  - A Field Guide to the Art of Wilderness Survival
  af Dave Canterbury

  ';With advice on not just getting along, but truly reconnecting with the great outdoors, Dave Canterbury's treasure trove of world-renowned wisdom and experience comes to life within these pages.' Bustle A New York Times Bestseller in Sports and Travel!The ultimate resource for experiencing the backcountry! Written by survivalist expert Dave Canterbury, Bushcraft 101 gets you ready for your next backcountry trip with advice on making the most of your time outdoors. Based on the 5Cs of Survivability--cutting tools, covering, combustion devices, containers, and cordages--this valuable guide offers only the most important survival skills to help you craft resources from your surroundings and truly experience the beauty and thrill of the wilderness. Inside, you'll also discover detailed information on: Choosing the right items for your kit. Manufacturing needed tools and supplies. Collecting and cooking food. Protecting yourself from the elements. With Canterbury's guidance, you'll not only prepare yourself for any climate and situation, you'll also learn how to use the art of bushcraft to reconnect with nature in ways you've never imagined.

 • Bushcraft 101 af Dave Canterbury Spar 24%
  - A Field Guide to the Art of Wilderness Survival
  af Dave Canterbury

  ';With advice on not just getting along, but truly reconnecting with the great outdoors, Dave Canterbury's treasure trove of world-renowned wisdom and experience comes to life within these pages.' Bustle A New York Times Bestseller in Sports and Travel!The ultimate resource for experiencing the backcountry! Written by survivalist expert Dave Canterbury, Bushcraft 101 gets you ready for your next backcountry trip with advice on making the most of your time outdoors. Based on the 5Cs of Survivability--cutting tools, covering, combustion devices, containers, and cordages--this valuable guide offers only the most important survival skills to help you craft resources from your surroundings and truly experience the beauty and thrill of the wilderness. Inside, you'll also discover detailed information on: Choosing the right items for your kit. Manufacturing needed tools and supplies. Collecting and cooking food. Protecting yourself from the elements. With Canterbury's guidance, you'll not only prepare yourself for any climate and situation, you'll also learn how to use the art of bushcraft to reconnect with nature in ways you've never imagined.

 • This Book Has Balls af Michael Rapaport Spar 24%
  - Sports Rants from the MVP of Talking Trash
  af Michael Rapaport

  The sports world according to Michael Rapaportactor, Top 50 podcaster, award-winning film maker, and sports fanaticfrom the greatest and downright worst athletes, players, teams, and jerseys, but minus statistics, analytics, or anything else that isn't pure hustle in this ';hell of a book' (Shaquille O'Neal).In 1979, nine-year-old Michael Rapaport decided he was going to do whatever it took to be a pro baller. He practiced and practiced, but by the time he was fifteen, he realized there was no place for a slow, white Jewish kid in the NBA. So, he found another way to channel his obsession with sports: talking trash. In the ';crazy, passionate, funny and intense' (Colin Cowherd) This Book Has Balls, Rapaport uses his signature smack-talk style and in-your-face humor to discuss everything from why LeBron will never be like Mike, that Tiger needs the ladies to get his golf game back, and how he once thought Mary Lou Retton was his true love. And, of course, why next year will be the year the New York Knicks win the championship. This book is a series of rantssome controversial, some affectionate, but all incredibly hilarious. ';Something is wrong with Michael Rapaport but that's what makes him right,' (Charlamagne tha God).

 • Betaball af Erik Malinowski Spar 24%
  - How Silicon Valley and Science Built One of the Greatest Basketball Teams in History
  af Erik Malinowski

  ';As lively, thorough, and engaging as the team it chronicles' (Nathaniel Friedman), Betaball is a compelling look at how the Golden State Warriors embraced savvy business practices, next generation science, and Silicon Valley's technocentric culture not only to produce one of the greatest basketball teams in history but also to revolutionize the NBAperfect for fans of Moneyball and The Book of Basketball.Betaball is the definitive, inside account of how the Golden State Warriors, under the ownership of venture capitalist Joe Lacob and Hollywood producer Peter Guber, quickly became one of the greatest success stories in both sports and business. In just five years, they turned a declining franchise with no immediate hope into the NBA's dominant forceand facilitated the rise of All-Star point guard Stephen Curry. By operating in ';beta,' the Warriors morphed into a model organization for American professional sports, instituting the best workplace principles found inside the world's most successful corporations, and instilling a top-down organizational ethos that allows employeesfrom the front office to the free-throw lineto thrive. With in-depth access and meticulous reporting on and off the court, acclaimed journalist Eric Malinowski recounts a gripping tale of a team's reinvention, of worlds colliding, of ordinary people being pushed to extraordinary heights, and the Golden State Warriors' chase for a second straight NBA championship during the 2015-'16 season. Betaball is ';a book for fans of all sports and science, business and analytics, Silicon Valley and Wall Street, front offices and locker rooms, money and winning' (Don Van Natta Jr., ESPN reporter and New York Times bestselling author).

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.