Genrer
Pris
DKK
Anmeldelser
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
Formater
 • 600
 • 495
 • 60
 • 17
 • 17
 • 14
 • 6
 • 6
 • 5
 • 3
Sprog
 • 269
 • 791
 • 4
 • 10
 • 12
 • 2

Studie

Find alle tænkelige bøger til studiet. Her er alt fra bøger til folkeskolen, gymnasiet og til universitet og andre master uddannelser. Find bøger om erhvervsøkonomi, jura, medicin, marketing, matematik osv. Her finder du også billige semesterbøger.

 • Hvad er et menneske? af Svend Brinkmann Spar 18%
  af Svend Brinkmann

  Hvad vil det sige at være menneske? Svend Brinkmann giver svar på dette spørgsmål ved at fortælle historien om den unge, introverte Andreas, der tager på dannelsesrejse gennem Europa.På sin rejse bliver drengen klogere på, hvad mennesket er for et væsen – både på godt og ondt. Han møder mennesker undervejs, som gør ham klogere på livet, men han bliver også stimuleret af at stå ansigt til ansigt med berømte værker fra Europas kunst- og kulturhistorie, der fortæller noget om, hvem vi er som mennesker. Med på turen medbringer han et manuskript, som introducerer ham og læseren til seks måder at iagttage mennesket på: det biologiske menneske: Homo sapiens, det fornuftige: Homo rationalis, det følsomme: Homo sentimentalis, det sociale: Homo socius, fremtidens menneske: Homo futuris, og det troende menneske: Homo religiosus. Brinkmann fremhæver ikke specifikt ét af disse perspektiver, men viser, at de alle er nødvendige for at begribe mennesket i sin helhed.Med udgangspunkt i disse menneskebilleder præsenteres Andreas – og læseren med ham – for de store filosoffer og videnskabsfolk i den europæiske kulturhistorie. Læseren – ung eller gammel – får en lettilgængelig introduktion til den europæiske filosofi og til Brinkmanns egne tanker om, hvad det er at være menneske.

 • Sign Up af Andreas Dirksen Spar 18%
  - Sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning
  af Andreas Dirksen

  Skab en succesfuld abonnementsforretning i 20 enkle trin. SIGN UP er Andreas Dirksens udførlige guide til, hvordan du skaber en succesfuld forretning med abonnements fordele. Bogen giver dig gode råd og gennemgår de 20 vigtigste trin, som ruster dig til at kaste dig ud i et abonnementseventyr. Samtidig er SIGN UP historien om, hvordan det lykkedes for Andreas Dirksen at få succes med millionforretningen Plusbog, en nyskabende bogklub, som ruskede op i den danske bogbranche.

 • Network Marketing - hvis din tid er vigtig af Jannie Bak
  af Jannie Bak

  En personlig beretning om bevidste valg og dét at vælge en karriere, som giver mening på alle plan. Alt for mange mennesker lever livet på autopilot og lader sig nøje, med de muligheder som ligger lige for, fordi de ikke forestiller sig, at der er andet alternativ.Network Marketing ér en reel mulighed. Det er en uddannelse og når man først fanger konceptet, vil enkelheden være indlysende og branchen derfor en oplagt mulighed for at skabe sig en ekstra - eller fuldtids indtægt. Jannie Bak beskriver sin egen baggrund og om mødet med Network Marketing, som i dag er hendes fuldtids beskæftigelse. Det er en ærlig og let læst bog, som bør læses af en hver netværker.

 • Passaparola 2. CD oplæsning af Susanne Gram Larsen
  - Oplæsning af bogen
  af Susanne Gram Larsen & Birgitte Pedersen

  Passaparola 2 er et begyndersystem i italiensk beregnet til både voksenundervisning, ungdomsuddannelserne og begynderniveau på de videregående uddannelse. På denne CD er der oplæsning af teksterne i bogen af samme navn. Det omfangsrige fortsættersystem bygger videre på Passaparola 1 og har samme struktur med tekst, opgaver, grammatik, et stort billedmateriale og opgaver til lytteøvelser, som er på separat CD. Tekstmaterialet dækker mange genrer og emner inden for italiensk hverdagsliv, samfund og kultur. Bogen er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler.

 • En overlevelsesguide for børn med ADHD af John F. Taylor
  af John F. Taylor

  En lydbog, der henvender sig direkte til børn med ADHD. Bogen giver børnene god indsigt i deres diagnose, og de lærer bl.a., hvordan de kan få bedre dage hjemme, i skolen og med venner, og hvordan de kan håndtere stærke følelser som vrede, angst og sorg.Flere og flere børn bliver diagnosticeret med ADHD – en diagnose, der giver dem en kaotisk hverdag, og som også påvirker deres familier og omgivelser. Som et ADHD-barn siger: »Det er, som om jeg har 10 tv-kanaler i mit hoved, og jeg ved ikke, hvilken kanal jeg skal se på«.Børnene har større udfordringer end andre ift. at passe ind, få venner, kunne følge med i skolen og meget mere. Ofte ved børn med ADHD godt, at omgivelserne ikke altid kan rumme dem, og de forsøger selv at kontrollere deres lidelse. Men det kan være svært, og det er ikke altid rart at være 'ham med ADHD':»Jeg kan ikke lide at blive stemplet med ADHD. Nogle mennesker tror, at det betyder, at jeg er mærkelig eller uintelligent«.Overlevelsesguiden er børnenes egen bog, der hjælper dem med at få mere styr på hverdagen. Bogen er fyldt med gode råd, quizzer (som bare er for sjov – man får heldigvis ikke karakterer for dem), huskelister, strategier og aktiviteter. Alt sammen er det med til at give barnet en større forståelse for diagnosen og effektive måder at håndtere den på.Bogen indeholder bl.a. kapitlerne:Hvad er ADHD?Gør hver dag bedre At få hjælp til ADHD Spis rigtigt Livet derhjemme Seks måder til at klare sig godt i skolen Syv måder at få og beholde venner Otte måder at håndtere stærke følelser på.Lydbogen er indtalt af Mathias Klenske.

 • Tapas elevcd af Inge Margrethe Clausen
  af Inge Margrethe Clausen & Angel Carmona Zambrano

 • Début 1 af Vibeke Gade Spar 17%
  af Vibeke Gade

  -

 • Historien om... 1 – afslappende fortællinger for børn og barnlige sjæle af Stig Seberg Spar 15%
  - - afslappende fortællinger baseret på principper fra mindfulness
  af Stig Seberg

  Læs mere på http://www.historienom.dk1. album udgivet af Stig Seberg, baseret på mindfulness. "Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Der er ingen forstyrrende musik eller billeder, kun den rene fortælling – ligesom i gamle dage.Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • Historien om... nisserne. DOBBELTALBUM 90 min. afslappende julefortællinger af Stig Seberg Spar 10%
  - - Lad dit barn finde ro midt i juletravlheden
  af Stig Seberg

  "8 afslappende julefortællinger af Stig Seberg, baseret på mindfulness. 90 min. ro midt i juletravlheden. En af historierne handler om en 8-årig dreng som hos lægen får konstateret at han har nisseblod i årene. Inspireret af 10-årig pige og hendes mor via fb-gruppen. Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Børnehistorierne er blevet testet på skoler på børn i alderen 5-9 år, og lærerne fortæller, at børnene har fundet mere ro i hverdagen. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Der er ingen forstyrrende musik eller billeder, kun den rene fortælling – ligesom i gamle dage.Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • Historien om … 2 - afslappende fortællinger for børn og barnlige sjæle af Stig Seberg
  - - afslappende fortællinger baseret på principper fra mindfulness
  af Stig Seberg

  Læs mere på http://www.historienom.dk 2. album udgivet af Stig Seberg, baseret på mindfulness. "Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • NORD af Camilla Hübbe Spar 18%
  af Camilla Hübbe

  Fortidens nordiske mytologi og glemte naturvæsner vækkes til live, da den 14 årige pige, Nord, rejser ud for at finde sin mor. Bogen blander nutidens miljø- og klimaforandringer med nordisk mytologi i et intensivt og spændingsfyldt mix og er del af et større nordisk tværkulturelt udviklingsværk. Undervejs på sin rejse møder Nord de tre livskloge skæbnegudinder og egerndrengen, Ratatoskr, der viser hende vej ned i underverdenen Niflheim. Her dybt inde i jordens kerne er Nidhug i færd med at gnave livets træ, Yggdrasil, i stykker.- Jeg kan se, at du bærer tegnet: Frjó. Vølvens smykke. Så må jordens undergang være nær.- Det med undergangen ved jeg ikke lige, sagde hun og mærkede en pludselig kvalme. - Jeg er kommet her, fordi jeg skal finde min mor. Jeg skal til Niflheim.- Ja, jeg er godt klar over, at du ville komme en dag. Det er ormen, du leder efter, ikke sandt?- Nidhug, hviskede Nord.NORD er skrevet af Camilla Hübbe og illustreret af Rasmus Meisler, som også samarbejdede om romanerne TAVS og Louis Armstærk.Pressen skriver: »Nord er helt særlig vedkommende og vellykket. Her præsenteres igen en original blanding af ord og billeder, som støtter hinanden og sender historien til himmels. Det er ikke en grafisk roman. Ej heller en illustreret bog. Det er noget helt nyt. Lad os kalde det en 'hübsler'. […] Sikke en bog!«***** - Steffen Larsen, Politiken »Et velskrevet og dramatisk eventyr med en sjov blanding af sagn og moderne ting, som knallerter, rockkoncerter og kurbade. Det er spændende at følge Nord på hendes lange rejse og læse om, hvordan hun forvandler sig fra uselvstændig teenager til en ung kvinde, der må tage verdens skæbne på sine skuldre. Bogen er illustreret med flotte tegninger.«- Christine Christensen, Lektør »På en måde er Nord prototypen på fantasy. Et almindeligt barn lever stilfærdigt i vores almindelige verden, og en dag sker der noget, så hun pludselig bliver hovedrolleindehaver i et overnaturligt drama om vores verdens overlevelse. Det er en fortælling vi har hørt rigtig mange gange, men her har den fået en ny dimension i den nordiske mytologi, og så er den værd at høre igen.«- Birte Strandby, Bogvægten»Det handler om store ændringer i naturen, men ret hurtigt bliver du hvirvlet ind i et eventyr, hvor moderne højteknologi lever side om side med skæbnegudinder og en underjordisk drage, der har tænder som issyle og en tunge på størrelse med en tresporet motorvej. […] Historien er fuld af kontraster og veksler hele tiden mellem det velkendte og realistiske og det overnaturlige eller fantastiske. Når det fungerer, er sproget virkelig smukt, og sammen med tegningerne føler man sig hensat til et vildt, stort og uforudsigeligt univers, som du aldrig nogen sinde har set mage til.«-Stine Reinholdt Hansen, Weekendavisen 

 • Takt og tone af Emma Gad Spar 10%
  af Emma Gad

  Linda Elvira læser denne klassiker indenfor selskabsliv,husholdning,mærkedage osv.Den udkom i 1918.Bogen er kuriøs kulturhistorie,men også en humoristisk og langtids holdbar vejledning i skik og brug,og frem for alt høflig,medmenneskelig opførsel.Emma Gad skriver i sit forord til bogen:”Eet er sikkert.Den Læser,som vil fornøje sig mest over disse Forskrifter,er Den,der om et Par hundrede Aar finder denne Bog paa en støvet Hylde i et Bibliotek.Han vil med Fryd kaste sig over den og studere alle disse Skikke,der vil forekomme ham ligesaa snurrige som de,der til vor Moro beherskede Menneskene i længst tilbagelagte Aarhundreder.Og dog;hans Tid vil være ligesaa fuld af nye Former for Menneskers Naragtighed.Kun een Hovedregel for alt menneskeligt Samkvem bliver aldrig forældet.Det er den at handle mod sine Medmennesker ud fra et godt Hjerte.”Momolydbog siger:Dannelse er evnen til at være opmærksom.Lyt selv og hør,hvad Emma G siger…

 • Eso si 1, Cd-audio af Ulla Hakanson
  af Ulla Hakanson

 • Barndommens gade, E-lydbog af Tove Ditlevsen Spar 19%
  - Lette klassikere
  af Tove Ditlevsen

  Barndommens gade handler om Ester, hendes familie og om de fattige kår på Vesterbro i 1930’erne. Vi følger situationer i Esters barndom, både når hun er glad sammen med sin veninde Lisa, og når hun er bange for manden med det røde skæg. En barndom på godt og ondt skildret med både varme og indlevelse frem til Esters konfirmation.Indtalt i moderat tempo af Connie Tronbjerg.Spilletid ca 63 minutter.

 • Læring i praksis af Ole Lauridsen Spar 29%
  af Ole Lauridsen

  Vi lærer alle sammen hele tiden. Det sker helt af sig selv, også for vores børn henne i skolen. Alligevel kan de ikke undvære deres lærere. Elever lærer nemlig bedst, når deres lærere leder dem på rette vej. Det bekræfter de forskere, der ved, hvordan hjernen fungerer. Og deres forskning er guld værd, når viden om læring skal blive til undervisning i praksis.

 • Redningsaktion Europa af Morten Remar
  af Morten Remar

  Redningsaktion Europa er et rumeventyr, der foregår i år 3048. Et søskendepar er gæster ombord på ekspeditionsrumskibet Kepler, da der kommer besked fra Jorden. En ukendt asteroide er på kollisionskurs med ismånen Europa og vil ødelægge den. Kepler får til opgave at redde så mange som muligt af de livsformer, man ved findes under iskappen. Det viser sig at der ikke kun findes primitive livsformer, men også menneskelignende, intelligent liv i kuppelbyer på havbunden.

 • Historien om… 3 - afslappende fortællinger for børn og barnlige sjæle af Stig Seberg Spar 17%
  af Stig Seberg

  5. album af Stig Seberg, 60 minutters afslapning til børn og barnlige sjæle. I alt 5 historier der giver barnet et afslappende øjeblik. Læs mere på http://www.historienom.dk Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et afslappende univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/

 • Klods Hans af H. C Andersen
  af H. C Andersen, Iben Plesner & Ivar Lind Greiner

  H.C. Andersens eventyr ’Klodshans’ handler om en ganske særlig søn, der stik imod alle odds overvinder en mængde forhindringer og vinder prinsessens hjerte.I denne splinternye udgave af det gamle eventyr har forfatteren Iben Plesner gendigtet Klodshans på hverdagsdansk og i samarbejde med komponisten, Ivar Lind Greiner, skrevet tre finurlige og forrygende sange, som dine børn vil elske at synge med på.

 • Allez hop ! 8 af Bonnier Brands
  - Lærercd'er
  af Bonnier Brands

  Lærercd'erne indeholder teksterne til Elevbogens Clic-øvelser samt sangene i Tekstbogen. Desuden indeholder lærercd'erne supplerende lytteøvelser til Elevens bog og lyden til de Lien-øvelser, som er lytteøvelser. (Teksterne i Tekstbogen er indspillet på elevcd'en, der leveres sammen med Tekstbogen).

 • Kinesisk 1 - Cd-Audio af Christian Nielsen
  af Christian Nielsen & Lene Sønderby Bech

  På CD’erne er alle tekststykker fra Kinesisk 1 indtalt i to forskellige taletempi af indfødte kinesere: først et langsomt tempo, hvor lyde og toner udtales klart og tydeligt og dernæst et hurtigere og mere flydende tempo. Hensigten er, at eleven fra starten vænner sig til, hvordan det lyder, når kinesere taler kinesisk. Alle bogens gloser og deres danske oversættelse er også oplæst på CD’erne. CD’erne kan dermed også benyttes til gloseindlæring uden brug af tekstbogen, en facilitet som erfaringsmæssigt er meget befordrende for indlæring af sproget. Alle ekstra gloser og deres danske oversættelse er også læst op på CD’erne og er markeret med et lydikon i tekstbogen. Kinesisk 1 er udgivet med støtte fra Undervisningsministeriet.

 • A que si? - CD af Birgit Tengberg
  af Birgit Tengberg

  -

 • Skrivedans af Ragnhild Oussoren-Voors
  af Ragnhild Oussoren-Voors

 • Brave Learner af Julie Bogart
  - Finding Everyday Magic in Homeschool, Learning, and Life
  af Julie Bogart

  Publishers Weekly bestseller A joyfuland accessible homeschool guide to making learning a part of everyday lifeParents who are deeply invested in their children's education can be hard on themselves and their kids. When exhausted parents are living the day-to-day grind, it can seem impossible to muster enough energy to make learning fun or interesting. How do parents nurture a love of learning amid childhood chaos, parental self-doubt, the flu, and state academic standards? In this book, Julie Bogart distills decades of experience--homeschooling her five now grown children, developing curricula, and training homeschooling families around the world--to show parents how to make education an exciting, even enchanting, experience for their kids, whether they're in elementary or high school. Enchantment is about ease, not striving. Bogart shows parents how to make room for surprise, mystery, risk, and adventure in their family's routine, so they can create an environment that naturally moves learning forward. If a child wants to pick up a new hobby or explore a subject area that the parent knows little about, it's easy to simply say "e;no"e; to end the discussion and the parental discomfort, while dousing their child's curious spark. Bogart gently invites parents to model brave learning for their kids so they, too, can approach life with curiosity, joy, and the courage to take learning risks.

 • Astrophysics for Young People in a Hurry af Neil deGrasse Tyson Spar 24%
  af Neil deGrasse Tyson

  Neil deGrasse Tyson's #1 New York Times bestselling guide to the cosmos, adapted for young listenersFrom the basics of physics to big questions about the nature of space and time, celebrated astrophysicist and science communicator Neil deGrasse Tyson breaks down the mysteries of the cosmos into bite-sized pieces. Astrophysics for Young People in a Hurry describes the fundamental rules and unknowns of our universe clearly-and with Tyson's characteristic wit, there's a lot of fun thrown in, too.This adaptation by Gregory Mone includes extra explanations to make even the trickiest concepts accessible. Building on the wonder inspired by outer space, Astrophysics for Young People in a Hurry introduces an exciting field and the principles of scientific inquiry to young listeners.

 • Kaplan MCAT Biochemistry Audio Review Spar 25%
   

  Get 27 hours of lessons and conversations on MCAT biochemistry from a full panel of Kaplans MCAT experts, with a 150-page downloadable workbook to follow along as you listen.From the makers of the #1 MCAT course, Kaplans MCAT Biochemistry Audio Review is designed to fit into times when you couldnt otherwise studywhether youre on the road, at the gym, or just looking for a change of pace from reading a textbook. Each of the 12 chapters is a multi-hour conversation with some of Kaplans best biochemistry minds, where they share their deep knowledge of the content, their experience with students, and their most effective learning techniques as they go along. Hosted by Jeffrey Koetje, M.D., their conversations cover the full scope of MCAT biochemistry and are structured and informative, but also open and casual, almost as if theyre reviewing the material themselves and youve joined their study group.By the end of this audio course, youll hear their take on the best ways to learn and remember all the biochemistry (and much of the molecular biology) you need to know for the MCAT, including amino acids, plasma membranes, cell metabolism, and much more. You can listen to it on the go, follow along and take notes with the MCAT Biochemistry Audio Workbook (included as digital download, but also available in print), or even integrate this into a larger course of study with Kaplans MCAT Complete 7-Book Subject Review. However you study, youll enjoy the fresh and memorable perspective on this important material that youll use on the MCAT, in medical school, and beyond.

 • American History Stories af Mara L. Pratt Spar 24%
  - 200 Elementary Stories of American History
  af Mara L. Pratt

  Bring history back to life through Jim Hodges' historically accurate, exciting and edifying audio recordings. The 200 chapters cover all of American History from the time of the explorers through the end of the Civil War-stories of conflicts over religion, troubles with the Indians, the French and Indian War, the causes of the American Revolution, the daring exploits of those defending liberty, the early battles and struggles of the army, the heroes who led the colonists to victory, anecdotes from the time Washington became president, the War of 1812, the rise of Andrew Jackson, the sectional differences leading to the Civil War, stories from the time Lincoln and the southern states seceding, through the battles of Bull Run, Shiloh, Antietam, Vicksburg, Gettysburg, Chickamauga, until the close of the war.Written in the 1800s, the Young Listeners Collection features children's stories from yesterday's classics. Learn from our nation's founders whose Christian faith was lived out in the lives of the characters in these stories.

 • Ten Great Adventurers af Kate Dickinson Sweetser Spar 24%
  - Biographies of Ten Amazing Explorers
  af Kate Dickinson Sweetser

  Bring history back to life through Jim Hodges' historically accurate, exciting, and edifying audio recordings. Circumnavigate the globe with Sir Francis Drake, spread the gospel in Africa with David Livingstone, survive the wilds of Jamestown with Captain John Smith, penetrate the wilderness with Daniel Boone, capture Mexico with Hernan Cortes, fight the British with John Paul Jones, and search for gold with Hernando De Soto. Each chapter sounds like an exciting work of fiction, yet is based on fact. These men lived lives of adventure and it's fitting that their stories should be told with all the drama of a great story. Men and boys alike will relate to the thrilling experiences portrayed in these pages. Explore history from a Christian worldview through heroes and heroines of the past in the Amy Puetz Collection. Discover little-known stories that show God's providential hand and invoke a simpler time in history.

 • Ten Girls from History af Kate Dickinson Sweetser Spar 24%
  af Kate Dickinson Sweetser

  Bring history back to life through Jim Hodges' historically accurate, exciting and edifying audio recordings. Prepare to befriend ten of the bravest girls of history! Whether facing a band of Indians with Madeleine; saving lives at sea with Ida Lewis; experiencing the battlefields of the Civil War with Clara Barton, or learning the life story of Louisa May Alcott, you will be inspired by the faith, courage, and devotion of these Ten Girls from History! Girls of all ages will enjoy meeting these ten unforgettable girls, and parents will appreciate the godly examples provided by the lives of these remarkable women! Explore history from a Christian worldview through heroes and heroines of the past in the Amy Puetz Collection. Discover little-known stories that show God's providential hand and invoke a simpler time in history.

 • In the Heart of the Sea, Young Reader's Edition af Nathaniel Philbrick Spar 24%
  - The Tragedy of the Whaleship Essex
  af Nathaniel Philbrick

  In the Heart of the Sea brings to new life the incredible story of the wreck of the whaleship Essex-the inspiration for the climax of Moby-Dick. In a harrowing page-turner, Nathaniel Philbrick restores this epic story to its rightful place in American history.In 1819 the 240-ton Essex set sail from Nantucket on a routine voyage. Fifteen months later, in the farthest reaches of the South Pacific, it was repeatedly rammed and sunk by an eighty-ton bull sperm whale. Its twenty-man crew, fearing cannibals on the islands to the west, made for the 3,000-mile-distant coast of South America in three tiny boats. During ninety days at sea under horrendous conditions, the survivors clung to life as one by one, they succumbed to hunger, thirst, disease, and fear.In the Heart of the Sea tells perhaps the greatest sea story ever. Philbrick interweaves his account of this extraordinary ordeal of ordinary men with a wealth of whale lore and with a brilliantly detailed portrait of the lost, unique community of Nantucket whalers. Impeccably researched and beautifully told, the book delivers the ultimate portrait of man against nature. At once a literary companion and a page-turner that speaks to the same issues of class, race, and man's relationship to nature that permeate the works of Melville, In the Heart of the Sea will endure as a vital work of American history.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.