Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 244
 • 106
 • 33
 • 9
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Sprog
 • 158
 • 168
 • 3
 • 4

Studiebøger

 • Sign Up af Andreas Dirksen Spar 18%
  - Sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning
  af Andreas Dirksen

  Skab en succesfuld abonnementsforretning i 20 enkle trin. SIGN UP er Andreas Dirksens udførlige guide til, hvordan du skaber en succesfuld forretning med abonnements fordele. Bogen giver dig gode råd og gennemgår de 20 vigtigste trin, som ruster dig til at kaste dig ud i et abonnementseventyr. Samtidig er SIGN UP historien om, hvordan det lykkedes for Andreas Dirksen at få succes med millionforretningen Plusbog, en nyskabende bogklub, som ruskede op i den danske bogbranche.

 • Jeg er Malala af Malala Yousafzai
  - pigen, der kæmpede for uddannelse og blev skudt af Taleban
  af Malala Yousafzai

  Tirsdag den 9. oktober 2012 trængte Taliban op i en skolebus og skød den 15-årige pakistanske pige Malala Yousafzai på klods hold. Hun overlevede det brutale attentat, og hendes historie gav genlyd over hele verden.Fra den ene dag til den anden blev hun et globalt symbol på fredelig protest og kravet om uddannelse til alle børn.Verden hørte første gang om Malala, da hun skrev en anonym blog om en skolepiges hverdag i en pakistansk by, hvor Taliban har sat sig tungt på magten. Bloggen blev modtaget som en sensation, og Malala og hendes far blev hovedpersoner i en amerikansk dokumentarfilm. Til sidst kunne deres identitet ikke længere holdes hemmelig, og de havnede på Talibans dødsliste.Nu fortæller Malala for første gang sin bemærkelsesværdige historie. 'JEG ER MALALA' er en inspirerende og gribende historie om en piges modige kamp og beslutning om ikke at lade sig intimidere af ekstremister. Efter skudattentatet og en nærmest mirakuløs overlevelse har Malala modtaget talrige priser. FN's generalsekretær har udnævnt 10. november til Malala Dag, og der er etableret en international Malala Fond, som skal støtte pigers uddannelse. Malala er modtager af Nobels Fredspris 2014. Nyt forord efteråret 2014

 • Network Marketing - hvis din tid er vigtig af Jannie Bak
  af Jannie Bak

  En personlig beretning om bevidste valg og dét at vælge en karriere, som giver mening på alle plan. Alt for mange mennesker lever livet på autopilot og lader sig nøje, med de muligheder som ligger lige for, fordi de ikke forestiller sig, at der er andet alternativ.Network Marketing ér en reel mulighed. Det er en uddannelse og når man først fanger konceptet, vil enkelheden være indlysende og branchen derfor en oplagt mulighed for at skabe sig en ekstra - eller fuldtids indtægt. Jannie Bak beskriver sin egen baggrund og om mødet med Network Marketing, som i dag er hendes fuldtids beskæftigelse. Det er en ærlig og let læst bog, som bør læses af en hver netværker.

 • Passaparola 2. CD oplæsning af Susanne Gram Larsen
  - Oplæsning af bogen
  af Susanne Gram Larsen & Birgitte Pedersen

  Passaparola 2 er et begyndersystem i italiensk beregnet til både voksenundervisning, ungdomsuddannelserne og begynderniveau på de videregående uddannelse. På denne CD er der oplæsning af teksterne i bogen af samme navn. Det omfangsrige fortsættersystem bygger videre på Passaparola 1 og har samme struktur med tekst, opgaver, grammatik, et stort billedmateriale og opgaver til lytteøvelser, som er på separat CD. Tekstmaterialet dækker mange genrer og emner inden for italiensk hverdagsliv, samfund og kultur. Bogen er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler.

 • Bomben i madkassen af Morten Dürr Spar 17%
  af Morten Dürr

  "De store drenge driller Michael. De tvinger ham til at tænde et voldsomt kanonslag. Men Michael tager hævn. Michael har nemlig også en bombe … i madkassen.“Bomben i madkassen” handler om mobning, kammeratskab og evnen til at sige fra. Den henvender sig til børn fra 1. – 4. klasse. Anmeldelser:”Det er en smuk fortælling om, hvordan den trynede dreng ved egen kraft rejser sig. Sproget er underspillet, præcist og fuldt af betydning. Anne Katrine Rask, Folkeskolen.dk“Budskabet, at man ikke skal finde sig i at blive mobbet, behandles så underholdende, at bogen vil blive et hit, især blandt drenge.”?Lene Nissen, lektørudtalelse, DBC“Denne lille historie er en klarsynet fremstilling af magt, hvad den hviler på, og hvad der driver den""Steffen Larsen, Dagbladet Politiken “En ny-klassiker, som er svaret på alle mobbeofres drømme om hævn … og så har den et vildt godt plot.""Anne Petersen, Børn & Unge"

 • En overlevelsesguide for børn med ADHD af John F. Taylor
  af John F. Taylor

  En lydbog, der henvender sig direkte til børn med ADHD. Bogen giver børnene god indsigt i deres diagnose, og de lærer bl.a., hvordan de kan få bedre dage hjemme, i skolen og med venner, og hvordan de kan håndtere stærke følelser som vrede, angst og sorg.Flere og flere børn bliver diagnosticeret med ADHD – en diagnose, der giver dem en kaotisk hverdag, og som også påvirker deres familier og omgivelser. Som et ADHD-barn siger: »Det er, som om jeg har 10 tv-kanaler i mit hoved, og jeg ved ikke, hvilken kanal jeg skal se på«.Børnene har større udfordringer end andre ift. at passe ind, få venner, kunne følge med i skolen og meget mere. Ofte ved børn med ADHD godt, at omgivelserne ikke altid kan rumme dem, og de forsøger selv at kontrollere deres lidelse. Men det kan være svært, og det er ikke altid rart at være 'ham med ADHD':»Jeg kan ikke lide at blive stemplet med ADHD. Nogle mennesker tror, at det betyder, at jeg er mærkelig eller uintelligent«.Overlevelsesguiden er børnenes egen bog, der hjælper dem med at få mere styr på hverdagen. Bogen er fyldt med gode råd, quizzer (som bare er for sjov – man får heldigvis ikke karakterer for dem), huskelister, strategier og aktiviteter. Alt sammen er det med til at give barnet en større forståelse for diagnosen og effektive måder at håndtere den på.Bogen indeholder bl.a. kapitlerne:Hvad er ADHD?Gør hver dag bedre At få hjælp til ADHD Spis rigtigt Livet derhjemme Seks måder til at klare sig godt i skolen Syv måder at få og beholde venner Otte måder at håndtere stærke følelser på.Lydbogen er indtalt af Mathias Klenske.

 • Tapas elevcd af Inge Margrethe Clausen
  af Inge Margrethe Clausen & Angel Carmona Zambrano

 • Début 1 af Vibeke Gade Spar 17%
  af Vibeke Gade

  -

 • Min arbejdsplads i det offentlinge 1 af Nina Kanstrup Kjær
  af Nina Kanstrup Kjær, Steen Jørgensen, Ib Winther Jørgensen, mfl.

  Bogen ”Min arbejdsplads i det offentlige” er udviklet specielt til kontoruddannelsen Offentlig Administration på handelsskolen. Bogen er den første i en serie på tre.Målet med bogen er bl.a. at give en grundlæggende introduktion til den offentlige sektor – og det at arbejde i den offentlige forvaltning. Bogen beskæftiger sig derfor blandt andet med kommunikation, digital forvaltning, samarbejde, planlægning, opbygningen af den offentlige forvaltning, lovgivningsprocessen, arbejdsmarkedsforhold og forvaltningsloven.

 • Historien om... 1 – afslappende fortællinger for børn og barnlige sjæle af Stig Seberg Spar 15%
  - - afslappende fortællinger baseret på principper fra mindfulness
  af Stig Seberg

  Læs mere på http://www.historienom.dk1. album udgivet af Stig Seberg, baseret på mindfulness. "Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Der er ingen forstyrrende musik eller billeder, kun den rene fortælling – ligesom i gamle dage.Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • Historien om... nisserne. DOBBELTALBUM 90 min. afslappende julefortællinger af Stig Seberg Spar 10%
  - - Lad dit barn finde ro midt i juletravlheden
  af Stig Seberg

  "8 afslappende julefortællinger af Stig Seberg, baseret på mindfulness. 90 min. ro midt i juletravlheden. En af historierne handler om en 8-årig dreng som hos lægen får konstateret at han har nisseblod i årene. Inspireret af 10-årig pige og hendes mor via fb-gruppen. Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Børnehistorierne er blevet testet på skoler på børn i alderen 5-9 år, og lærerne fortæller, at børnene har fundet mere ro i hverdagen. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Der er ingen forstyrrende musik eller billeder, kun den rene fortælling – ligesom i gamle dage.Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • Historien om … 2 - afslappende fortællinger for børn og barnlige sjæle af Stig Seberg
  - - afslappende fortællinger baseret på principper fra mindfulness
  af Stig Seberg

  Læs mere på http://www.historienom.dk 2. album udgivet af Stig Seberg, baseret på mindfulness. "Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • Professionel relationskompetence: Stjernestunder i det relationelle univers af Anne Linder Spar 19%
  af Anne Linder

  De fleste er enige om, at relationskompetencen er central i det pædagogiske arbejde. Netop derfor er det besynderligt, at en kompetence, der er så betydningsfuld for børns trivsel og læring, ikke alle steder i den pædagogiske sektor støttes af en fælles professionel terminologi. Denne bog handler om, hvad relationskompetence egentlig er, og hvordan vi kan udvikle et fagsprog om denne kompetence. Den peger samtidig på, at gode relationer ikke er et mål i sig selv. Målet er at skabe robuste og livsduelige børn. Bogen giver konkrete anvisninger på, hvordan pædagogikken kan være med til at løfte det enkelte menneske op over sin egen snævre, lokale og tidsmæssigt begrænsede horisont og ind i et komplekst fællesskab. Gennem kapitlerne bliver der zoomet ind på forskellige aspekter, der er betydningsfulde for det gode samspil. Bogen sluttes af med at zoome ud og beskrive, hvordan de gode relationer i et større perspektiv er grobund for vores velfærdssamfund. Kapitlerne tager udgangspunkt i den positive psykologis teoriunivers, der på fornem vis kobles sammen med ICDP’ens otte samspilstemaer og pointer fra synlig læring. Det er forfatterens håb, at de professionelle med bogen i hånden vil gøre sig ekstra umage med at skabe udviklingsstøttende relationer, fordi gode relationer åbner op for livet. Det kræver, at de voksne er sensitive og tillægger de pædagogiske stjernestunder betydning.

 • Takt og tone af Emma Gad Spar 10%
  af Emma Gad

  Linda Elvira læser denne klassiker indenfor selskabsliv,husholdning,mærkedage osv.Den udkom i 1918.Bogen er kuriøs kulturhistorie,men også en humoristisk og langtids holdbar vejledning i skik og brug,og frem for alt høflig,medmenneskelig opførsel.Emma Gad skriver i sit forord til bogen:”Eet er sikkert.Den Læser,som vil fornøje sig mest over disse Forskrifter,er Den,der om et Par hundrede Aar finder denne Bog paa en støvet Hylde i et Bibliotek.Han vil med Fryd kaste sig over den og studere alle disse Skikke,der vil forekomme ham ligesaa snurrige som de,der til vor Moro beherskede Menneskene i længst tilbagelagte Aarhundreder.Og dog;hans Tid vil være ligesaa fuld af nye Former for Menneskers Naragtighed.Kun een Hovedregel for alt menneskeligt Samkvem bliver aldrig forældet.Det er den at handle mod sine Medmennesker ud fra et godt Hjerte.”Momolydbog siger:Dannelse er evnen til at være opmærksom.Lyt selv og hør,hvad Emma G siger…

 • Eso si 1, Cd-audio af Ulla Hakanson
  af Ulla Hakanson

 • Må vi lege doktor? af Anna Louise Stevnhøj Spar 18%
  - Håndbog i børns seksualitet fra 0 til 12 år
  af Anna Louise Stevnhøj

  “Må vi lege doktor?” er en letlæselig bog med konkrete oplysninger og råd om børn og deres seksualitet. Den er ikke bare nyttig for forældre, men også for professionelle voksne, der arbejder med børn i dagplejer, vuggestuer, børnehaver, skolefritidsordninger, rådgivning med videre.Bogen er handlingsanvisende og giver bud på, hvordan man kan tackle området i dagligdagen, og hvornår man bør søge rådgivning hos professionelle.Bogen kommer ind på børns seksuelle udvikling, herunder:Hvad er en naturlig, sund seksualitet i barnets udvikling?Hvordan skal man forstå sit barns seksualitet?Hvilke udfordringer kan man stå over for?Om forfatteren: Anna Louise Stevnhøj (f. 1963) er journalist, forfatter og foredragsholder. har skrevet en række bøger til unge om seksualitet. Har blandt andet arbejdet for Sundhedsstyrelsens AIDS-sekretariat, Ugeskrift for Læger, Forældre og Børn, Helse og Børns Vilkår. Er i dag informationschef i et statsligt kvalitetsinsitut. Er desuden besyrelsesmedlem i JanusCentret, som har til formål at forebygge og behandle seksuelt krænkende adfærd børn og unge imellem.

 • Læring i praksis af Ole Lauridsen Spar 29%
  af Ole Lauridsen

  Vi lærer alle sammen hele tiden. Det sker helt af sig selv, også for vores børn henne i skolen. Alligevel kan de ikke undvære deres lærere. Elever lærer nemlig bedst, når deres lærere leder dem på rette vej. Det bekræfter de forskere, der ved, hvordan hjernen fungerer. Og deres forskning er guld værd, når viden om læring skal blive til undervisning i praksis.

 • Historien om… 3 - afslappende fortællinger for børn og barnlige sjæle af Stig Seberg Spar 17%
  af Stig Seberg

  5. album af Stig Seberg, 60 minutters afslapning til børn og barnlige sjæle. I alt 5 historier der giver barnet et afslappende øjeblik. Læs mere på http://www.historienom.dk Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et afslappende univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/

 • Klods Hans af H. C Andersen
  af H. C Andersen, Iben Plesner & Ivar Lind Greiner

  H.C. Andersens eventyr ’Klodshans’ handler om en ganske særlig søn, der stik imod alle odds overvinder en mængde forhindringer og vinder prinsessens hjerte.I denne splinternye udgave af det gamle eventyr har forfatteren Iben Plesner gendigtet Klodshans på hverdagsdansk og i samarbejde med komponisten, Ivar Lind Greiner, skrevet tre finurlige og forrygende sange, som dine børn vil elske at synge med på.

 • Allez hop ! 8 af Bonnier Brands
  - Lærercd'er
  af Bonnier Brands

  Lærercd'erne indeholder teksterne til Elevbogens Clic-øvelser samt sangene i Tekstbogen. Desuden indeholder lærercd'erne supplerende lytteøvelser til Elevens bog og lyden til de Lien-øvelser, som er lytteøvelser. (Teksterne i Tekstbogen er indspillet på elevcd'en, der leveres sammen med Tekstbogen).

 • Kinesisk 1 - Cd-Audio af Christian Nielsen
  af Christian Nielsen & Lene Sønderby Bech

  På CD’erne er alle tekststykker fra Kinesisk 1 indtalt i to forskellige taletempi af indfødte kinesere: først et langsomt tempo, hvor lyde og toner udtales klart og tydeligt og dernæst et hurtigere og mere flydende tempo. Hensigten er, at eleven fra starten vænner sig til, hvordan det lyder, når kinesere taler kinesisk. Alle bogens gloser og deres danske oversættelse er også oplæst på CD’erne. CD’erne kan dermed også benyttes til gloseindlæring uden brug af tekstbogen, en facilitet som erfaringsmæssigt er meget befordrende for indlæring af sproget. Alle ekstra gloser og deres danske oversættelse er også læst op på CD’erne og er markeret med et lydikon i tekstbogen. Kinesisk 1 er udgivet med støtte fra Undervisningsministeriet.

 • A que si? - CD af Birgit Tengberg
  af Birgit Tengberg

  -

 • Skrivedans af Ragnhild Oussoren-Voors
  af Ragnhild Oussoren-Voors

 • Brave Learner af Julie Bogart
  - Finding Everyday Magic in Homeschool, Learning, and Life
  af Julie Bogart

  Publishers Weekly bestseller A joyfuland accessible homeschool guide to making learning a part of everyday lifeParents who are deeply invested in their children's education can be hard on themselves and their kids. When exhausted parents are living the day-to-day grind, it can seem impossible to muster enough energy to make learning fun or interesting. How do parents nurture a love of learning amid childhood chaos, parental self-doubt, the flu, and state academic standards? In this book, Julie Bogart distills decades of experience--homeschooling her five now grown children, developing curricula, and training homeschooling families around the world--to show parents how to make education an exciting, even enchanting, experience for their kids, whether they're in elementary or high school. Enchantment is about ease, not striving. Bogart shows parents how to make room for surprise, mystery, risk, and adventure in their family's routine, so they can create an environment that naturally moves learning forward. If a child wants to pick up a new hobby or explore a subject area that the parent knows little about, it's easy to simply say "e;no"e; to end the discussion and the parental discomfort, while dousing their child's curious spark. Bogart gently invites parents to model brave learning for their kids so they, too, can approach life with curiosity, joy, and the courage to take learning risks.

 • Learning Outside The Lines af David Cole Spar 24%
  - Two Ivy League Students With Learning Disabilities And Adhd Give You The Tools For Academic Success and Educational Revolution
  af David Cole & Jonathan Mooney

  Written by two Ivy League graduates who struggled with learning disabilities and ADHD, Learning Outside the Lines teaches students how to take control of their education and find true success with brilliant and easy study suggestions and tips.Every day, your school, your teachers, and even your peers draw lines to measure and standardize intelligence. They decide what criteria make one person smart and another person stupid. They decide who will succeed and who will just get by. Perhaps you find yourself outside the norm, because you learn differentlybut, unlike your classmates, you have no system in place that consistently supports your ability and desire to learn. Simply put, you are considered lazy and stupid. You are expected to fail. Learning Outside the Lines is written by two such academic failuresthat is, two academic failures who graduated from Brown University at the top of their class. Jonathan Mooney and David Cole teach you how to take control of your education and find true successand they offer all the reasons why you should persevere. Witty, bold, and disarmingly honest, Learning Outside the Lines takes you on a journey toward personal empowerment and profound educational change, proving once again that rules sometimes need to be broken.

 • These Schools Belong to You and Me af Deborah Meier Spar 28%
  - Why We Can't Afford to Abandon Our Public Schools
  af Deborah Meier & Emily Gasoi

  A challenge to narrow, profit-driven conceptions of school success and an argument for protecting public education to ensure that all students become competent citizens in a vibrant democracyIn These Schools Belong to You and Me, MacArthur awardwinning educator, reformer, and author Deborah Meier draws on her fifty-plus years of experience to argue that the purpose of universal education is to provide young people with an ';apprenticeship for citizenship in a democracy.' Through an intergenerational exchange with her former colleague and fellow educator Emily Gasoi, the coauthors analyze the last several decades of education reform, challenging narrow profit-driven conceptions of school success. Reflecting on the trajectory of education and social policies that are leading our country further from rule ';of, for, and by the people,' the authors apply their extensive knowledge and years of research to address the question of how public education must change in order to counter the erosion of democratic spirit and practice in schools and in the nation as a whole.Meier and Gasoi candidly reflect on the successes, missteps, and challenges they experienced working in democratically governed schools, demonstrating that it is possible to provide an enriched education to all students, not just the privileged few. Arguing that public education and democracy are inextricably bound, and pushing against the tide of privatization, These Schools Belong to You and Me is a rousing call to both save and improve public schools to ensure that all students are empowered to help shape our future democracy.

 • We Want to Do More Than Survive af Bettina L. Love Spar 28%
  - Abolitionist Teaching and the Pursuit of Educational Freedom
  af Bettina L. Love

  Drawing on personal stories, research, and historical events, an esteemed educator offers a vision of educational justice inspired by the rebellious spirit and methods of abolitionists.Drawing on her life's work of teaching and researching in urban schools, Bettina Love persuasively argues that educators must teach students about racial violence, oppression, and how to make sustainable change in their communities through radical civic initiatives and movements. She argues that the US educational system is maintained by and profits from the suffering of children of color. Instead of trying to repair a flawed system, educational reformers offer survival tactics in the forms of test-taking skills, acronyms, grit labs, and character education, which Love calls the educational survival complex.To dismantle the educational survival complex and to achieve educational freedomnot merely reformteachers, parents, and community leaders must approach education with the imagination, determination, boldness, and urgency of an abolitionist. Following in the tradition of activists like Ella Baker, Bayard Rustin, and Fannie Lou Hamer, We Want to Do More Than Survive introduces an alternative to traditional modes of educational reform and expands our ideas of civic engagement and intersectional justice.

 • Can We Talk About Race? af Beverly Daniel Tatum Spar 28%
  - And Other Conversations in an Era of School Resegregation
  af Beverly Daniel Tatum

  Major new reflections on race and schoolsby the best-selling author of ';Why Are All the Black Kids Sitting Together in the Cafeteria?'A Simmons College/Beacon Press Race, Education, and Democracy Series BookBeverly Daniel Tatum emerged on the national scene in 1997 with ';Why Are All the Black Kids Sitting Together in the Cafeteria?,' a book that spoke to a wide audience about the psychological dynamics of race relations in America. Tatum's unique ability to get people talking about race captured the attention of many, from Oprah Winfrey to President Clinton, who invited her to join him in his nationally televised dialogues on race.In her first book since that pathbreaking success, Tatum starts with a warning call about the increasing but underreported resegregation of America. A self-described ';integration baby'she was born in 1954Tatum sees our growing isolation from each other as deeply problematic, and she believes that schools can be key institutions for forging connections across the racial divide.In this ambitious, accessible book, Tatum examines some of the most resonant issues in American education and race relations: *;The need of African American students to see themselves reflected in curricula and institutions *;How unexamined racial attitudes can negatively affect minority-student achievement *;The possibilitiesand complicationsof intimate crossracial friendships Tatum approaches all these topics with the blend of analysis and storytelling that make her one of our most persuasive and engaging commentators on race.Can We Talk About Race? launches a collaborative lecture and book series between Beacon Press and Simmons College, which aims to reinvigorate a crucial national public conversation on race, education and democracy.

 • None of the Above af Shani Robinson Spar 28%
  - The Untold Story of the Atlanta Public Schools Cheating Scandal, Corporate Greed , and the Criminalization of Educators
  af Shani Robinson & Anna Simonton

  An insider's account of the infamous Atlanta Public Schools cheating scandal that scapegoated black employees for problems rooted in the education reform movement.In March of 2013, 35 educators in the Atlanta Public Schools were charged with racketeering and conspiracythe same charges used to bring down the American mafiafor allegedly changing students' answers on standardized tests. All but one was black. The youngest of the accused, Shani Robinson, had taught for only 3 years and was a new mother when she was wrongfully convicted and faced up to 25 years in prison. She and her coauthor, journalist Anna Simonton, look back to show how black children in Atlanta were being deprived long before some teachers allegedly changed the answers on their students' tests. Stretching all the way back to Brown v. Board of Education, the landmark 1954 Supreme Court ruling that outlawed segregation in public schools, to examining the corporate-led education reform movement, the policing of black and brown citizens, and widening racial and economic disparities in Atlanta, Robinson and Simonton reveal how real estate moguls and financiers were lining their pockets with the education dollars that should have been going to the classroom.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.