Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 230
 • 182
 • 60
 • 17
 • 13
 • 11
 • 8
 • 5
 • 5
 • 1
Sprog
 • 63
 • 260
 • 5
 • 9
 • 3
 • 3
 • 3
 • 3

Sygdom og medicin

 • Intelligente celler af Bruce Lipton
  - Overbevisningens biologi: De mirakuløse kræfter i bevidsthed og stof
  af Bruce Lipton

  Videnskaben om hvordan tanker styrer vores livIntelligente celler er et banebrydende værk inden for den nyere biologi. Den internationalt anerkendte cellebiolog, Bruce Lipton, har i mere end 20 år forsket i de mekanismer, hvorigennem celler modtager og behandler information, og i Intelligente celler formidler han denne nye videnskab, kaldet epigenetik, på seriøs, humoristisk og tilgængelig vis, illustreret med tegninger og eksempler fra hverdagen.Bruce Liptons forskning viser, at gener og dna ikke, som tidligere antaget, styrer vores biologi; dna bliver i stedet styret af signaler uden for cellen, det vil sige det indre miljø, vi selv skaber blandt andet gennem de energimæssige budskaber, der udgår fra vores positive og negative tanker - hjernefunktionen har således afgørende indvirkning på kroppens celler og ændring af underbevidste og begrænsende overbevisninger skaber derfor grobund for et gunstigt vækstmiljø.Intelligente celler giver en ny forståelse af forbindelsen mellem krop og sind og kan få vidtrækkende konsekvenser for vores helbred og udviklingsmuligheder. Det er, som om Bruce Lipton afdækker det længe savnede forbindelsesled mellem stof og bevidsthed og åbner dørene til en ny livsopfattelse, som kan aktivere de mirakuløse kræfter i bevidsthed og stofBruce Liptons videnskabelige indsigt har ændret hans personlige liv. Hans dybe forståelse af cellebiologien indbefatter eksistensen af en udødelig ånd. Han har oplevet, at hans fysiske velvære er blevet styrket og at kvaliteten og karakteren af hans daglige liv er blevet væsentlig øget.

 • Når gode mennesker handler ondt af Dorthe Birkmose Spar 18%
  - Tabuet om forråelse
  af Dorthe Birkmose

  Der findes ikke onde mennesker. Men der findes onde handlinger. Fordi vi mennesker er sociale, og fordi livet er kompliceret. så sker det, at vi gør andre mennesker ondt. Det kan ske i afmagt, og det kan ske, når vi passer på andre. Vi kan handle ondt ud fra gode intentioner. Vi kan handle ondt, fordi vi tager mest hensyn til os selv. Og vi kan handle ondt, fordi vi ikke har tænkt os om.Ondskab og forråelse er tabuiseret, men det er nødvendigt at bryde tavsheden og tale om de onde handlinger, der kan ske i arbejdet med mennesker, der har behov for hjælp. Ellers kan vi ikke gøre noget ved det.Bogen er skrevet til personale inden for det sundhedsmæssige og socialfaglige område, men samtidig henvender den sig til alle, der interesserer sig for, hvordan vi behandler mennesker med behov for hjælp.

 • Dr. Zukaroffs testamente af Peter Lund Madsen
  - En bog om menneskehjernen
  af Peter Lund Madsen

  Peter Lund Madsens ”Dr. Zukaroffs testamente – En bog om menneskehjernen” er en unik bog. Peter Lund Madsen er en af Danmarks bedste hjerneforskere, men han er også en blændende formidler med sans for gode, interessante og overraskende historier.Hjerneforskning er måske ikke lige hvermandskost, og derfor har forfatteren foretaget et genialt træk. Han har lavet en rammehistorie, der netop er med til at formidle det svære stof, en rammehistorie, der er så spændende, at den driver læseren videre.   Det er historien om Dr. Zukaroff, der opsøger Peter Lund Madsen og hjælper ham til at få skrevet den bog, der nu udkommer – og samtidig får vi fortalt Dr. Zukaroffs fantastiske skæbne.   Men selve bogens kerne er selvfølgelig en gennemgang af, hvordan menneskehjernen fungerer. Vi historier og eksempler forklares først dyrehjernen og siden menneskehjernen. Hvad er det, der gør mennesker så unikke, hvad er det vores hjerne kan, som ingen anden hjerne kan?   Bogen er velskrevet og rent sprogligt let læst. Men det er jo store emner Peter Lund Madsen har oppe at vende, så om den er lige så let at forstå, ja det er op til den enkelte læser, det enkelte individ.   Lydbogen er indlæst af Dan Schlosser

 • Mindfulness - Nærvær i nuet af Bjarne Nybo Spar 18%
  af Bjarne Nybo

  Mindfulness - Nærvær i nuet er en titel bestående af en lydbog og 7 øvelser til dig, der ønsker en let tilgængelig indgang til begrebet mindfulness. Lydbogen giver ikke blot en beskrivelse af, hvad mindfulness er for en størrelse, den indeholder også en række øvelser, som du kan bruge her og nu. Mindfulness er evnen til at være fuldt og helt tilstede i den ting, du foretager dig. Derfor kan mindfulness anvendes i alle livets forhold. Derfor er mindfulness også mere en livsfilosofi end en egentlig teknik. Og når man først begynder at træne evnen til at være tilstede og fuldt opmærksom på den ting, man foretager sig her og nu - så går der en sport i at være mindfull. Denne titels formål er at hjælpe dig til en større bevidsthed om, hvordan du engang imellem kan bevæge dig væk fra multi-tasking og i stedet praktisere og opleve det smukke ved monotasking.

 • Psykologi og eksistens af Viktor E. Frankl
  af Viktor E. Frankl

  "Til syvende og sidst burde et menneske ikke spørge, hvad meningen med dets liv er, mennesket må hellere indse, at det selv spørges."Dette er en af de konklusioner, Viktor E. Frankl drager i logoterapien, som han udviklede på baggrund af tre års erfaring som koncentrationslejrfange. Det var viljen til at få sine teorier udbredt, der gav ham den mening med livet, der ifølge ham selv gjorde, at han overlevede under de umenneskelige vilkår. Logoterapien fremhæver viljen til mening som menneskets væsentligste drivkraft i modsætning til Freuds viljen til lyst og Adlers viljen til magt. Den bygger på den moderne eksistentialisme, der tager udgangspunkt i menneskets frie valg og ansvar frem for at opfatte det maskinelt, som determineret af arv og miljø.Logoterapien, som i dag udøves på talrige klinikker verden over, beskrives klart og enkelt i bogens 2. halvdel, mens 1. del beskriver Frankls oplevelser som koncentrationslejrfange; en rystende beskrivelse ikke mindst på grund af den nøgterne og analyserende form i fremstillingen.Psykologi og eksistens (Ttrotzdem Ja zum Leben sagen) er en af de få bøger, der konstant har været på markedet siden udgivelsen i 1947, genoptrykt i utallige oplag, og på bibliotekerne står lånerne fortsat i kø for at låne den. Den er solgt verden over i millionoplag og er listet som en af de ti mest indflydelsesrige bøger i USA."En på én gang skrækindjagende og yderst væsentlig bog." – Johannes Sløk"En fængslende syntese af psykiatri og almindelig menneskekundskab, etik og livsfilosofi ... særdeles velskreven." – K. Grue Sørensen, Berlingske Tidende

 • Ind i skoven af Dr Qing Li
  - Shinrin-yoku - Den japanske vej til et bedre helbred
  af Dr Qing Li

  Shinrin-yoku er den japanske vej til et bedre helbred. Shinrin-yoku (eller skovbadning) handler om at gå i skoven og opnå et bedre helbred – fysisk og mentalt. Historisk har shinrin-yoku i århundreder været en del af japansk kultur, men dr. Qing Lis banebrydende forskning har solidt dokumenteret, at tid med træer (selv hvis du bare indretter dit hjem med planter) virker mod en lang række lidelser og sygdomme – ved at sænke blodtrykket, mindske stress samt øge din energi og forbedre dit immunforsvar.

 • Du skal ikke dø på mandag af Mikael Rørth
  - Samtaler om kræft
  af Mikael Rørth & Anne Mette Steen-Andersen

  En bog, der ønsker at give håb til dig, der har kræft tæt inde på livet. Mange opfatter det at få en kræftdiagnose som en dødsdom. Den opfattelse ønsker Mikael Rørth at nuancere. Han har som læge og professor i onkologi arbejdet med kræftpatienter i over 40 år og ved, at lægerne kan meget mere i dag, end de kunne for bare fem eller ti år siden. Det betyder, at der i dag er flere end nogensinde tidligere, der overlever en kræftsygdom. Sammen med en lang række førende kræfteksperter gør Mikael status over den viden, der findes om kræft og kræftbehandling i dag. Hvad kan vi? Hvorfor kan vi det, vi kan? Og hvor bringer det, vi ved, os hen i fremtiden? Bogen vil på en let tilgængelig måde efterlade dig med viden og med modet til at tale om sygdom. Mikael Rørth (f. 1943) er overlæge og professor i klinisk onkologi. Han har i de sidste mere end 40 år arbejdet med kræft og kræftpatienter, og har blandt meget andet været involveret i at revolutionere den medicinske behandling af testikelkræft i Danmark. Han er bosat i Charlottenlund. Anne Mette Steen-Andersen (f. 1989) er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Hun har dedikeret sin karriere til at skrive om sundhedsvæsenet, bl.a. som journalist og redaktør på nyhedsavisen, Dagens Medicin. Hun er bosat på Islands Brygge i København.

 • Ikigai af Francesc Miralles
  - - Den hemmelige japanske recept til et langt og lykkeligt liv
  af Francesc Miralles & Hector Garcia

  I Japan bliver flere mennesker hundrede år end noget andet sted i verden. Hvorfor? For at finde svaret har bogens to forfattere besøgt øen Okinawa, som er det sted i Japan med flest hundredårige og interviewet beboerne om, hvad de mener, der fører til et langt og lykkeligt liv. Ud over sund mad, frisk luft, grøn the og klimaet lader det til, at nøglen er at finde i deres ikigai.I følge japansk tradition har alle en ikigai – en grund til at være. Det er den, som får os ud af sengen om morgenen, den som giver vort liv værdi og mening, eller rettere er meningen. Nogle mennesker har allerede fundet deres ikigai, andre leder stadig. Den ligger skjult dybt i os alle, og det kræver tålmodighed at finde frem til den. Men findes den, er vejen banet for et langt og lykkeligt liv.Ikigai kan også oversættes til ”kunsten at holde sig (godt) beskæftiget”, men ikke med hvad som helst – det handler ikke bare om at bare holde sig travl, som vi gør i vesten. Nej, snarere handler det om kvaliteten i det man gør; plej venskaber, spis sundt og ikke for meget, lev i nuet, bevæg dig roligt og skynd dig ikke og gør frem for alt, det du elsker. Det hele indfanges i valgsproget ”hara hachi bu” – ”fyld kun maven 80 %”. Det er en art asiatisk middelvejsfilosofi, som både eksistentialistisk psykologi og mindfullness har hentet inspiration i.

 • Ayurveda - følg naturens rytme af Maria Juhl
  - få mere livsenergi, forebyg sygdom og optimer dit helbred
  af Maria Juhl

  For første gang er der en dansk bog, der klart forklarer, hvordan du kan bruge verdens ældste helbredende system, ayurveda, og dets principper til at synkronisere dig med naturen og opnå balance i en moderne verden. Bogen guider dig gennem døgnets energi og foreslår gode vaner, fra du slår øjnene op til du går i seng. Du lærer blandt andet, hvordan du kan spise efter din natur, bruge åndedræt og meditation til en mere effektiv pause end en lur, og hvordan aromaterapi kan få din hjerne og dit sind til at slappe af efter en stressende dag. Du får også en test i bogen, så du kan finde ud af, hvilken ayurvedisk type du mest er: vata, pitta eller kapha, og hvordan du kan tilpasse hver vane til lige netop din type. Derudover får du en række opskrifter, der passer til din ayurvediske type, og øvelser, der støtter dig i at integrere vanerne allerede i dag, så du kan bruge din egen naturs kræfter til at optimere dit helbred, forebygge sygdom og få mere livsenergi.

 • Coach din cancer af Iben Seneca Spar 18%
  af Iben Seneca

  Coach din cancer er ikke en facitliste eller et quick fix. Den er til dig, som har fået stillet en kræftdiagnose, og til dig, som er pårørende. Målet er ikke, at du gør det rigtigt, men derimod at gøre det rigtige for dig.Iben Seneca er uddannet coach og har arbejdet som kræftsygeplejerske i over 10 år. Denne bog er et sammendrag af en stor erfaring og kærligt engagement i at hjælpe, når livet er sværest. Den er skrevet som afsæt til inspiration og selvrefleksion og som en klog og autentisk støtte til det lange, seje træk, et sygdomsforløb er.Bogen guider kærligt og med stor indsigt gennem sygdomsforløbets faser: diagnose, behandling og færdigbehandlet. Emnet er tungt, men bogen er ligetil. Du bliver præsenteret for masser af konkrete øvelser og indsigt fra coachingens verden, som kan hjælpe dig her og nu, men som også kan få stor betydning videre i livet.

 • Overlevelse i en overmedicineret verden af Peter C. Gøtzsche Spar 18%
  - Find selv evidensen
  af Peter C. Gøtzsche

  Man spørger ikke sin frisør, om man trænger til at blive klippet. De fleste mennesker har hørt dette udtryk eller noget lignende. Alligevel accepterer vi uden videre, at vore læger udsætter os for forskellige diagnostiske undersøgelser og behandlinger, der kan gavne dem økonomisk. Sundhedsvæsenet er fuldt af økonomiske interessekonflikter, og selv når din læge ikke drager umiddelbar fordel af det, er der mange andre grunde til, at du bør være vågen. Læger bruger i god tro mange behandlinger, der ikke virker, og da der ikke er nogen behandling, der ikke har skadevirkninger, skader læger mange mennesker.Du skal derfor selv finde evidensen for at beskytte dig mod skader. Disse skader skyldes sædvanligvis lægemidler, men kan også skyldes en infektion, kirurgi, kinesiske urter, elektrochok, en diagnostisk test eller indlæggelse på et hospital, hvilket er et farligt sted, fordi der sker mange fejl der.Meningen med bogen er at være en hjælp til selvhjælp, så du selv kan finde den mest pålidelige evidens for diagnostiske metoder og behandlinger i sundhedsvæsenet. Den er skrevet for alle, også læger og andet sundhedspersonale, der ganske som patienter kan føle sig fortabt, hvis de går på internettet og forsøger at finde svar på de mest relevante spørgsmål, de har.

 • Gør ikke skade af Henry Marsh Spar 18%
  - - fortællinger om livet, døden og lægekunsten
  af Henry Marsh

  Som nyuddannet læge opdager Henry Marsh sin store passion for hjernekirurgi og står i dag ved enden af sin karriere som en veteran på området. Med usædvanlig oprigtighed, klarsyn og vilje til at tage stilling til vanskelige moralske, filosofiske og etiske spørgsmål fortæller han i sine erindringer om sit arbejde og sit liv. Om sit forhold til sine patienter, mennesker hvis liv bogstavelig talt hænger i en tynd tråd, og til sine egne succeser og fatale fejltrin. Om hvordan det er hver dag at stå med et så vidtrækkende ansvar og så hårfin en fejlmargen – og samtidig måtte kæmpe med systemets træghed og mangler. Erfaringer og indsigter, der sætter tilværelsen i perspektiv.” Når en bog begynder sådan her: ”Jeg er tit nødt til at skære ind i hjernen, og det er noget jeg hader at gøre” – kan man ikke slippe den, så er man nødt til at læse videre, ikke? Hjernekirurgi, det er den mest fjerntliggende ting for mig, jeg aner ingenting om det, og som med alt, jeg ikke ved noget om, stoler jeg fuldstændig på dem, der besidder evnerne til at udføre det, og har en tilbøjelighed til at glemme det menneskelige element, der er fejltagelser, misforståelser, held og uheld, men også det ikke-professionelle hverdagsliv, de har. Anmeldelser af ”Gør ikke skade” ”Kan en bog om hjernekirurgi på én gang formidle viden … og viderebringe dyb livsindsigt? Svaret er klart ja … Vidunderlig bog om skalpeller og meningen med livet.” – Jyllands-Posten ******Gør ikke skade afslører alt dette, midt i livstruende situationer, og det er én grund til at læse bogen: Sand oprigtighed et uventet sted. Men der en mange andre – for eksempel den mekaniske, materielle side af menneskelig væren, at vi også er kabler og forbindelser, der kan fikses, ikke ulig biler og vaskemaskiner, i virkeligheden … ” – Karl Ove Knausgård (Knausgård valgte Gør ikke skade som sin ”Sommerens bog 2014” i Financial Times) ”Med smertelig ærlighed … utrolig lydhørhed tunet ind på den anspændte og kortvarige forbindelse mellem læge og patient, og herlig utålmodighed med hospitalsvæsnet fører Marsh os dybt med ind i lægevidenskabens vanskeligste område og inspirerer og opmuntrer os. Det er en suveræn bedrift.”– Ian McEwanOm Henry MarshHenry Marsh studerede statskundskab, filosofi og økonomi ved Oxford University, før han – angiveligt på grund af kærestesorg – afbrød studierne og begyndte at studere medicin ved Royal Free Hospital i London. Han blev medlem af Royal College of Surgeons i 1984 og udnævnt til overlæge i neurokirurgi ved Atkinson Morley’s/St. George’s i 1987, hvor han stadig arbejder på fuld tid. Der er blevet lavet to prisvindende dokumentarfilm om hans arbejde: Your Life in their Hands (BBC 2003) og The English Surgeon (2009), der vandt en Emmy og kan pt. ses på Netflix. ”Gør ikke skade” er indlæst som lydbog af Erik Hugh Weir i 2017 for Lytteratur hos AV Forlaget

 • 7 Minutes to Mindfulness af Bjarne Nybo Spar 32%
  - MINDFULNESS PROGRAM FOR BUSY PEOPLE
  af Bjarne Nybo

  "This audio offers a complete mindfulness program for busy people. The title is providing the listener with 7 simple, easy-to-follow steps and 7 x 7 min exercises that allow to integrate mindfulness seamlessley into everyday life. The audio program offers effective and time tested strategies to reduce stress, quicly recharge energy and relax within minutes. You will be able to practice these exercises as you carry out your normal routine. Author Bjarne Nybo is a mindcoach and consultant. He holds a Master of Science degree in International Communication, certification for Meditation Instruction from The Chopra Center in California and certification for Emotional Intelligence from Multi Health Systems in Canada. To learn more about this book and the author visit www.bjarnenybo.comEndorsements: ""Nybo's steps are simple, but the results you'll achieve will be extraordinary. This book is a wonderful handbook on how to become more mindful."" -- Jack Canfield, co-author of The Success Principles™ and Chicken Soup for the Soul®""Bjarne Nybo has compiled a helpful series of brief mindfulness exercises that encourage you to take meditation off the cushion and extend it to every moment and activity. Begin with seven minutes a day, as Bjarne recommends, and eventually you may be inspired to make mindfulness an integral part of your life."" -- Stephan Bodian, author of Meditation for Dummies®""The easiest way - no, make that the only way - to thrive with todays accelerated, far reaching, and unpredictable changes is to practice mindfulness. It keeps you from going crazy. It gives you clarity. It brings you peace. '7 Minutes to Mindfulness' gives you a practical and realistic way that can work for anyone.""-- Pete Bisonette, president, Learning Strategies""Bjarne Nybo has written a book we should all read. '7 Minutes to Mindfulness' is a journey worth taking that you will not regret. You will not be able to come away from reading his work without be changed in some way for the better.""-- Theodore Henderson, MBA, SMSP, Best Selling Author of The Wisdom Compass""The best part of the book that I use every day is the inability to multitask. There is no such thing as multitasking that might be called multitaxing on your health and the time it takes to complete one task at a time. Thanks for the tips, they have improved my attention span and made a life changing difference in my life within hours of reading it.""-- Brian J. Sidorsky, self-made billionaire and entrepreneur What do you get from this audio:1) Understand how you become the master of your stress 2) Train your ability to be present in any situation, at work and in your private life 3) Recharge your energy, whereever and whenever you are in need for it 4) Boost your mind and keeping balance 5) Understand why mindfulness is recommended by doctors and experts 6) Learn how to practice mono-tasking and stop multi-tasking7) Learn how you leverage mindfulness when under pressure"

 • Glæden med skeden af Nina Brochmann
  - Alt du behøver at vide om dit underliv
  af Nina Brochmann & Ellen Støkken Dahl

  Er du sikker på, at du kender dit eget underliv? Selv om kvindens kønsorganer ikke ligefrem er en ny opdagelse, er der utrolig meget, kvinder ikke ved om deres eget køn. Ved du for eksempel, hvorfor det gør ondt, når du har menstruation? Om jomfruhinden findes? Hvorfor det kan være svært at få orgasme? Hvor længe du kan vente med at få børn? Ved at kombinere anerkendt medicinsk viden med den nyeste forskning, giver GLÆDEN MED SKEDEN, på en letlæst og morsom måde, svar på alle de spørgsmål om dit underliv, som det ofte er vanskeligt at stille.

 • Global Health Risks af World Health Organization
  - Mortality and Burden of Disease Attributable to Selected Major Risks
  af World Health Organization

 • Rädda Felix af Helena Richardson
  af Helena Richardson

  Vad gör man som förälder när båda ens söner är obotligt sjuka? När den äldste sonen redan är döende, och den yngre endast kan räddas med hjälp av en benmärgstransplantation? Det är vad Helena Richardson tvingas ta ställning till när hennes två barn insjuknat i samma sjukdom.Felix är fyra år när hans föräldrar, som första par i Sverige, får tillåtelse att leta igenom embryon på jakt efter ett identiskt barn. Det är ont om tid för Felix, och för storebror Mathias är det försent. Kampen utkämpas inte bara mot klockan, utan även mot personer i omgivningen som etiskt motsätter sig familjens beslut.I "Rädda Felix" får vi följa en familj vars starka band, kärlek och tålamod hjälper dem igenom en helt ofattbar situation. Det är en berättelse som med stort hjärta och värme inte lämnar någon oberörd. Helena Richardson arbetar som företagsekonom och är bosatt i Trollhättan. Hon skriver självbiografiskt om sin och familjens kamp för att rädda sonen Felix genom att skapa ett syskon.

 • De taknemmelige af Delphine de Vigan Spar 18%
  af Delphine de Vigan

  Misjka er en ældre kvinde, der langsomt er ved at miste evnen til at tale. Da hun må opgive at bo alene og flytter på et plejecenter, prøver hendes nabo Marie og talepædagogen Jérôme at hjælpe hende med at holde modet oppe. Men det er ikke nemt, når sproget forsvinder. Samtidig spøger en taknemmelighedsgæld fra hendes barndom, som Misjka længe har ønsket at indfri. Marie og Jérôme vil gøre alt, hvad de kan, for at hjælpe hende, men det er et kapløb mod tiden. En bevægende roman om alt det, vi har at være taknemmelige for. De taknemmelige er anden, fritstående roman i Delphine de Vigans romantrilogi om menneskelivets følelser. Første bind i trilogien, De loyale, udkom i 2018.

 • Kællingehaven af Dortea Birkedal
  af Dortea Birkedal

  "Kællingehaven har sin egen magi. Det er sådan et allemandsingenmandsland hvor alt hvad der vokser synes vildere, saftigere, mere frodigt, end hvor det ellers måtte gro, et sted hvor græsset bestøver sig selv og aldrig blir slået; og selv om det ene enige byråd efter det andet blir ved med at lægge planer om meget snarlig civilisering – sker der ingenting, slet ingenting, når det kommer til stykket."Jette Nordbo arbejder som plejer på Sct. Hans Hospital, hvor hun tager sig af de psykisk syge patienter. Det er en del nemmere end at tage sig af sit eget liv, synes hun. For Jette kæmper for at finde glæden i et kedeligt parforhold og resten af livets trivialiteter. Vi følger Jette, mens hun tager sig af patienterne og tager dem med ned til Kællingehaven bag hospitalet, hvor hun kan få ting til at gro.Dortea Birkedal (f. 1957) er en dansk forfatter, som har skrevet en lang række bøger inden for forskellige genrer. De første bøger fortæller om hendes rejser, efter hun som 16-årig tog på eventyr i den store verden. Sidenhen har Dortea Birkedal skrevet romaner til både voksne, unge og børn. Hun står desuden bag manuskripter til to af 1980‘ernes store ungdomsfilm, "Negerkys og labre larver" i 1987 og "17 op" i 1989.

 • De sa det ikke ku ske af Henrik Nilaus
  af Henrik Nilaus

  "Efter pausen var Birgitte den første, der spurgte: "Hvor stor er risikoen for, at der kan ske noget på et A-kraftværk, f.eks. Barsebäck?""Det er der ingen der ved," svarede Jørgen. ‘Vi ved bare, at der tit sker småuheld. Det er, når flere småuheld indtræffer samtidigt, at den helt store ulykke kan ske. Den kan ske i morgen, eller den kan ske om tusinde år. Problemet er at ulykken kan ske.""18-årige Niels‘ største bekymring er, at han er vild med klassens flotteste pige, Birgitte. Så sker ulykken på atomkraftværket Barsebäck lige på den anden side af Øresund, og Niels bliver ligesom alle andre, der befinder sig i København, ramt af de dødbringende radioaktive stråler.Selvom Niels‘ historie er fiktiv, er historien alligevel realistisk. Den fortælles nemlig med udgangspunkt i det rigtige atomkraftværk Barsebäck og myndighedernes mangelfulde beredskabsplan, der skulle sættes i gang i tilfælde af en katastrofe på atomkraftværket.Henrik Nilaus (f. 1952) er en dansk forfatter. Han debuterede som forfatter i 1984 med bogen "De sa‘ det ikke ku‘ ske" og har efterfølgende udgivet en lang række børne- og ungdomsbøger. Han har sidenhen gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Henrik Nilaus bevæger sig over forskellige genrer lige fra humoristiske detektivromaner til uhyggelige dystopier.

 • Ein Indianer kennt keinen Schmerz. Über Aging und Antiaging der Männer af Nicolaus Langloh
  af Nicolaus Langloh

  So bleiben Männer ab 50 länger fit!Männer, vor allem erfolgreiche Männer, die mit beiden Beinen im Leben stehen, können nur schwer zugeben, wenn mit ihnen etwas nicht stimmt – körperlich, wie seelisch. Doch spätestens ab 50 mache dieses Verhalten keinen Sinn mehr, meint Autor Dr. Nicolaus Langloh. Immerhin machen altersbedingte Krankheiten, wie Verschleiß, Diabetes oder psychische Leiden auch vor dem stärksten Mann nicht halt. Dr. Nicolaus Langloh klärt die 50-plus-Männer auf und verrät in seinem Buch Tipps und Tricks, wie Männer ab 50 länger fit, gesund und jung bleiben."Gut geschrieben und verständlich, ein nützliches Buch, das Mann gerne liest." – Gesundheit.comDr. Nicolaus Langloh, geboren 1938, ist ein US-amerikanischer Medizinier. Er studierte Medizin an der Columbia University in New York, Chirurgie an der Stanford University in Kalifornien und machte schließlich seinen Facharzt für Othopädie und Rheumatologie an den Mayo-Kliniken in Rochester. Außerdem arbeitete er als Oberarzt in München. Heute wohnt er in der Schweiz und arbeitet als Facharzt sowie als medizinischer Gutachter.

 • Ambiance - Au coin du feu af Rasmus Broe
  af Rasmus Broe

  Détendez-vous grâce aux sons de la nature!Les bûches dans la cheminée crépitent et la chaleur se propage dans la pièce autour de vous. Le tic-tac de lhorloge se fait entendre, et le chat sétire et ronronne sur le sol. Vous êtes assis dans un fauteuil moelleux, contemplant paisiblement la dance des flammes devant vous.Des recherches ont démontrés que les sons naturels peuvent avoir un effet à la fois relaxant et stimulant sur le cerveau. Saga Sounds est une série de paysages sonores plaisants et variés, que vous pouvez écouter lorsque vous souhaitez vous détendre, vous endormir, ou pour vous concentrer au travail. Cet univers sonore a été spécialement conçu pour créer une atmosphère calmante, aussi appelée ´ambiance`, que vous pouvez rejoindre où et quand vous voulez.Saga Sounds est une série de paysages sonores plaisants et variés, que vous pouvez écouter lorsque vous souhaitez vous détendre, vous endormir, ou pour vous concentrer au travail.

 • Ambiance - Pluie af Rasmus Broe
  af Rasmus Broe

  Détendez-vous grâce aux sons de la nature!De lautre côté de la fenêtre, un vent glacial fouette les arbres. La pluie bat rythmiquement, et de temps en temps, un distant coup de tonnerre se fait entendre. Ò lintérieur, tout est chaud et sans danger, and les bruits de la météo vous bercent doucement. Des recherches ont démontrés que les sons naturels peuvent avoir un effet à la fois relaxant et stimulant sur le cerveau. Saga Sounds est une série de paysages sonores plaisants et variés, que vous pouvez écouter lorsque vous souhaitez vous détendre, vous endormir, ou pour vous concentrer au travail. Cet univers sonore a été spécialement conçu pour créer une atmosphère calmante, aussi appelée ´ambiance`, que vous pouvez rejoindre où et quand vous voulez.Saga Sounds est une série de paysages sonores plaisants et variés, que vous pouvez écouter lorsque vous souhaitez vous détendre, vous endormir, ou pour vous concentrer au travail.

 • Ambiance - Dans la forêt af Rasmus Broe
  af Rasmus Broe

  Le soleil joue dans les cimes vertes, qui bruissent doucement dans la brise. Les oiseaux gazouillent et, au loin, vous entendez le murmure dun calme ruisseau. Vous êtes dans une forêt luxuriante et sereine, seul avec la musique de la nature. Des recherches ont démontrés que les sons naturels peuvent avoir un effet à la fois relaxant et stimulant sur le cerveau. Saga Sounds est une série de paysages sonores plaisants et variés, que vous pouvez écouter lorsque vous souhaitez vous détendre, vous endormir, ou pour vous concentrer au travail. Cet univers sonore a été spécialement conçu pour créer une atmosphère calmante, aussi appelée ´ambiance`, que vous pouvez rejoindre où et quand vous voulez.Saga Sounds est une série de paysages sonores plaisants et variés, que vous pouvez écouter lorsque vous souhaitez vous détendre, vous endormir, ou pour vous concentrer au travail.

 • Mazingira - Msituni af Rasmus Broe
  af Rasmus Broe

  Tulia ukisikiliza sauti za maumbile. Miali ya jua inatulia juu ya matawi ya miti ya kijani, ambayo inapeperushwa polepole na upepo. Ndege zinacheza na kuimba, na kwa mbali, unasikia kijito tulivu kinachoropoka maneno. Uko katika msitu mzuri na mtulivu, peke yako na muziki wa maumbile. Utafiti umeonyesha kwamba sauti za maumbile zinaweza kuwa na athari ya kutuliza na kusisimua kwenye ubongo. Sauti za Saga ni mfuatano wa sauti maridadi na mbalimbali za mazingira, ambazo unaweza kusikiliza ili kutulia, ukienda kulala au ukiwa kazini. Sauti iliyobuniwa vizuri huunda mazingira ya kutuliza, yanayojulikana pia kama "mazingira", ambayo unaweza kuyaingia mahali popote na wakati wowote utakao.Sauti za Saga ni mfuatano wa sauti maridadi na mbalimbali za mazingira, ambazo unaweza kusikiliza ili kutulia, ukienda kulala au ukiwa kazini.

 • वातावरण - जंगल af रॅस्मस ब्रो
  af रॅस्मस ब्रो

  निसर्गाच्या ध्वनींसोबत शीण घालवा मंद झुळकीसोबत हलकेच सळसळणाऱ्या हिरव्या झाडमाथ्यांवर सूर्यप्रकाश रुंजी घालत आहे. पक्ष्यांच्या किलबिलाट आणि चिवचिवाटाच्या जोडीला दूर अंतरावरून खळखळणारा झरा तुम्हाला साद घालत आहे. तुम्ही शांत, घनदाट जंगलात आहात; एकांतात तुमच्या साथीला आहे निसर्गाचं संगीत. संशोधनातून हे दिसून आले आहे की नैसर्गिक ध्वनींचा मेंदूवर आरामदायक तसेच प्रेरक, दोन्ही प्रकारे परिणाम होतो. Saga ध्वनी विविध प्रकारच्या आनंददायक ध्वनीचित्रांची मालिका आहे जी आपण शीण घालवताना, झोपी जात असताना किंवा कामावर लक्ष केंद्रित करत असताना ऐकू शकता. विशेष प्रकारे रचना करण्यात आलेले हे ध्वनी-विश्व एका शांत आसमंताची निर्मिती करते, ज्याला 'वातावरण' या नावाने देखील ओळखण्यात येते. तुम्ही त्यात हवे तेव्हा आणि हवे तिथे प्रवेश करू शकता. Saga ध्वनी विविध प्रकारच्या आनंददायक ध्वनीचित्रांची मालिका आहे जी आपण शीण घालवताना, झोपी जात असताना किंवा कामावर लक्ष केंद्रित करत असताना ऐकू शकता.

 • Atmosfera - Caminetto af Rasmus Broe
  af Rasmus Broe

  Rilassati coi suoni della natura. I ceppi crepitano nel camino diffondendo il loro calore nella stanza intorno a te. Si sente Il ticchettio della vecchia pendola del nonno mentre ai tuoi piedi il gatto si stiracchia e fa le fusa. Seduto su una soffice poltrona, contempli serenamente le fiamme danzare davanti a te. La ricerca ha dimostrato che i suoni naturali possono avere un effetto sia rilassante che stimolante sul nostro cervello. Saga Sounds è una collana di paesaggi sonori, vari e gradevoli, che puoi ascoltare quando vuoi rilassarti, prima di andare a letto o quando ti concentri sul lavoro. Un universo di suoni appositamente studiati per creare un ambiente che induce alla calma, una placida "atmosfera" nella quale immergerti dove e quando vuoi.Saga Sounds è una collana di paesaggi sonori, vari e gradevoli, che puoi ascoltare quando vuoi rilassarti, prima di andare a letto o quando ti concentri sul lavoro.

 • Stemning - Regnfulle stunder af Rasmus Broe
  af Rasmus Broe

  Stress ned med naturens lyder. En kald vind presser seg mellom trærne utenfor vinduet ditt. Regnet hamrer rytmisk i bakken, og fra tid til annen kan du høre svake tordenbrøl i det fjerne. Her inne er du varm og trygg, og været der ute er din vuggesang. Forskning viser at naturlige lyder kan virke både avslappende og stimulerende på hjernen vår. Saga Sounds er en samling av behagelige, varierte lydlandskap som du kan lytte til når du vil slappe av, sovne eller fokusere på det du jobber med. Dette er et spesialdesignet lydunivers som skaper en beroligende atmosfære, en fredfull stemning du kan tre inn i når som helst, hvor som helst.Saga Sounds er en samling av behagelige, varierte lydlandskap som du kan lytte til når du vil slappe av, sovne eller fokusere på det du jobber med.

 • Nyugalom - Kandalló af Rasmus Broe
  af Rasmus Broe

  Ráhangolódás a természet hangjaira. A fahasábok a kandallóban lángra kapnak, és kellemes meleg tölti be a szobát Ön körül. Csak a nagypapa órájának ketyegése és a padlón nyújtózkodó macska dorombolása hallatszik. Egy puha fotelben üldögél, és békésen szemléli a lángok táncát maga előtt. Kutatások kimutatták, hogy a természet hangjai egyszerre vannak nyugtató és stimuláló hatással az agyra. A Saga Hangok egy változatos, kellemes hangképsorozat, amely segít kikapcsolódni, elaludni, vagy éppen a munkára koncentrálni. A speciálisan összeállított, megnyugtató hangok egy hanguniverzumot hoznak létre az Ön számára, ahová akármikor elvonulhat, amikor csak kedve tartja.A Saga Hangok egy változatos, kellemes hangképsorozat, amely segít kikapcsolódni, elaludni, vagy éppen a munkára koncentrálni.

 • Atmosfera - Tempo piovoso af Rasmus Broe
  af Rasmus Broe

  Rilassati coi suoni della natura. Fuori dalla tua finestra, un vento gelido sta sferzando le chiome degli alberi. La pioggia batte ritmicamente e di tanto in tanto si può sentire in lontananza il rombo di un tuono. Dentro casa, al caldo e al riparo, i rumori del tempo piovoso ti cullano dolcemente verso il sonno. La ricerca ha dimostrato che i suoni naturali possono avere un effetto sia rilassante che stimolante sul nostro cervello. Saga Sounds è una collana di paesaggi sonori, vari e gradevoli, che puoi ascoltare quando vuoi rilassarti, prima di andare a letto o quando ti concentri sul lavoro. Un universo di suoni appositamente studiati per creare un ambiente che induce alla calma, una placida "atmosfera" nella quale immergerti dove e quando vuoi.Saga Sounds è una collana di paesaggi sonori, vari e gradevoli, che puoi ascoltare quando vuoi rilassarti, prima di andare a letto o quando ti concentri sul lavoro.

 • Stemning - Skogens ro af Rasmus Broe
  af Rasmus Broe

  Stress ned med naturens lyder. Solen titter inn mellom de grønne trekronene der de rasler forsiktig i den svake vinden. Fuglene kvitrer muntert, og du kan høre en bekk klukke fredelig i det fjerne. Du befinner deg i en frodig, fredelig skog, alene med naturens musikk. Forskning viser at naturlige lyder kan virke både avslappende og stimulerende på hjernen vår. Saga Sounds er en samling av behagelige, varierte lydlandskap som du kan lytte til når du vil slappe av, sovne eller fokusere på det du jobber med. Dette er et spesialdesignet lydunivers som skaper en beroligende atmosfære, en fredfull stemning du kan tre inn i når som helst, hvor som helst.Saga Sounds er en samling av behagelige, varierte lydlandskap som du kan lytte til når du vil slappe av, sovne eller fokusere på det du jobber med.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.