Bag om Mad fra Balkan
Det er en fest for både øjet og maven, når Diana ”Diadonna” Dontsova laver autentiske retter fra Balkan-landene, og med denne kogebog i hånden kan du nu selv afprøve de mange lækkerier.
Bogen indeholder klassiske Balkanretter, som burek, cevapcici, ajvar og baklava, men du kommer også til at gøre dig mange nye madmæssige bekendtskaber. Lækre lepinjabrød, ovnbagt feta med grillede peberfrugter, pitulici og surkålsdolmerne sarma kan f.eks. udgøre et fantastisk meze-bord, når venner og familie skal samles. Og når det er tid til aftensmad, så er der stor madlykke at finde i filodejstærten med ost, ajvarpasta med stærk pølse, stegte sild med grøn peber-dressing og shopskasalat.
Diana "Diadonna" Dontsova er prisbelønnet madkreatør, skribent, fotograf og madpodcaster. Mad fra Balkan er hendes debut som kogebogsforfatter.
Vis mere