Mad i kokotte af Cecilia Lundin Bog

Mad i kokotte

af
(Udvid)

At lave mad i lergryde er en urgammel tilberedningsmetode som igen er blevet trendy. Og med god grund: den resulterer i slow food med masser af saft og kraft i.Lergrydens porøse skærv optager let vand, og tilberedning af mad i lergryde/kokotte fungerer derfor som en dampningsmetode. Resultatet bliver meget fint, hvad enten der gælder kød, fisk, grønsager, rodfrugter, ris eller bælgfrugter. Mulighederne for variationer er næsten uudtømmelige. Man kan også sagtens bage brød i kokotten, og de mindre kokotter kan anvendes i mikroovnen.Kokotten/lergryden stilles i kold ovn, så man behøver ikke at vente på, at ovnen når op på den rette stegetemperatur. Tilberedningstiden er lang, sjældent under en time. Der er absolut ingen risiko er for, at maden brænder på eller koger over. Kokotten passer sig selv. Og bagefter er der ingen fedtet oven, der skal gøres ren.Mad i kokotte indeholder omkring 100 opskrifter med kød & fars, fjerkræ, fisk, grønsager, desserter og brød.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711167786
  • Indbinding:
  • Ukendt
  • Sideantal:
  • 96
  • Udgivet:
  • 14. September 2004

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.