Madkultur af Bente Leed Bog, Hæftet

Madkultur

- Grund- og områdefag 4, KøkkenHotelRestaurant

af ,
(Udvid)

Indgangen ´jord til bord´ byder på spændende grundfag og områdefag, som i denne serie får en ensartet pædagogisk og formmæssig tilgang. Serien er udarbejdet af fagfolk med afsæt i bekendtgørelserne og opdateres løbende. Alle hæfterne i serien er gennemillustrerede og skrevet i et lettilgængeligt sprog. Alle eksempler er udvalgt ud fra deres relevans for jord til bord-uddannelserne.Madkultur er faget, hvor eleven kan sætte produktionen af levnedsmidler og måltider samt ydelse af gæste- og kundebetjening i forhold til dansk og international tradition og udvikling.Det indeholder en gennemgang af udviklingen i Danmark i fødevarer, redskaber og spisemønstre fra 4000 f. Kr. til i dag.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778816436
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 58
  • Udgivet:
  • 1. Februar 2006

Andre udgaver:

  • 2-4 hverdage
  • 173,00 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 143,00 kr. i
  • 19,50 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Bente Leed, Claes Benthien