Metodik og råvareanvendelse af Karen Christensen Bog, Hæftet

Metodik og råvareanvendelse

af
(Udvid)

Køkkenassistent er en bogserie til uddannelsen af køkkenassistenter. Serien er skrevet af fagfolk med undervisningserfaring. Alle bøgerne gennemgår grundigt og instruktivt de emner, der er relevante. Derudover er de alle forsynet med opgaver, der fremmer indlæringen. Ligeledes styrker alfabetiske ordforklaringer forståelsen. Bag udgivelsen står Økonomaforeningen i samarbejde med Erhvervsskolernes Forlag.Metodik og råvareanvendelse giver forståelse for anvendelse af opskrifters metodik i praksis.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778812513
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 130
  • Udgivet:
  • 1. Oktober 2001

Andre udgaver:



Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Karen Christensen