Mikrobiologi af Herluf Thougaard Bog, Hæftet

Mikrobiologi

- fødevarer, hygiejne, genteknologi

af , ,
(Udvid)

Bogens knap 500 sider gennemgår de forskellige celletyper og deres funktion, arvematerialet, mikroorganismerne og deres vækst samt en systematisk bakteriologi med bakterieoversigt.Bogen er tænkt til undervisning, men er oplagt til brug i videreuddannelse og opfriskning af viden.Mikrobiologi beskriver desuden svampe, virus, protozoer, alger og parasitter og meget meget andet.Intentionen med denne nye bog er en opdatering af fagområdet mikrobiologi. Dette er gjort ved en sammenskrivning og ajourføring af bøgerne Teoretisk Mikrobiologi for produktionsfolk og Teoretisk Mikrobiologi for laboratoriefolk. Mikrobiologi giver de studerende større muligheder for selvstændigt at arbejde med stoffet, da der de senere år har der været tendens til færre konfrontations-timer og mere selvstudium.Bogens afsnit er forsynet med repetitionsspørgsmål, der er tænkt anvendt som oplæg til diskussioner i forbindelse med undervisningen. Mange afsnit afsluttes med cases om aktuelle emner, som det er tanken, at de studerende selvstændigt kan arbejde videre med. Endelig kan nævnes, at bogen er suppleret med et afsnit, der giver et oplæg til små selvstændige øvelser i et laboratorium.Bogen er tilpasset undervisningen til Professionsbachelor i ernæring og sundhed, Laborant og Procesteknolog, og er skrevet i et enkelt og letfatteligt sprog.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788757125139
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 480
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2005

Andre udgaver:



Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen