Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2025
Bag om Mouthfeel

Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231180771
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 376
  • Udgivet:
  • 20. marts 2018
  • Størrelse:
  • 314x421x21 mm.
  • Vægt:
  • 1024 g.
  • BLACK FRIDAY
    : :
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af Mouthfeel

Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.

Brugerbedømmelser af Mouthfeel



Find lignende bøger
Bogen Mouthfeel findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.