Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Myterne og Picasso

Bag om Myterne og Picasso

Er det kunstneren eller myten om kunstneren, der betinger oplevelsen af det færdige værk? Picasso gav selv svaret: ”Når du betragter et billede, ser du slet ikke, hvad motivet indbringer af udfordringer eller klingende mønt. Du ser kun myten, der omgiver den person, som har skabt billedet.” Picassos kunst forudsætter mange myter og mange fortolkninger. Picasso begav sig ud på flere kontinenter, psykologiske overdrev og skarpe knivsægge, alle i et forsøg på at afbalancere modsætninger med en kunstnerisk integritet. Om det lykkedes har eftertiden med sin ambivalente holdning til Picassos kunst for længst bevist: Picasso er hele tiden til debat.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792771803
  • Udgivet:
  • 4. April 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Myterne og Picasso

Er det kunstneren eller myten om kunstneren, der betinger oplevelsen af det færdige værk? Picasso gav selv svaret: ”Når du betragter et billede, ser du slet ikke, hvad motivet indbringer af udfordringer eller klingende mønt. Du ser kun myten, der omgiver den person, som har skabt billedet.”
Picassos kunst forudsætter mange myter og mange fortolkninger. Picasso begav sig ud på flere kontinenter, psykologiske overdrev og skarpe knivsægge, alle i et forsøg på at afbalancere modsætninger med en kunstnerisk integritet. Om det lykkedes har eftertiden med sin ambivalente holdning til Picassos kunst for længst bevist: Picasso er hele tiden til debat.

Brugerbedømmelser af Myterne og PicassoFind lignende bøger
Bogen Myterne og Picasso findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.