Kategorier
Pris
DKK
Sprog
 • 3

Adrenalin

Med en oplevelsesgave fra kategorien adrenalin er du sikret et adrenalinkick ud over det sædvanlige. Her finder du udfordringer til lands, til vands og i luften og der er med garanti noget for en hver smag - så mangler du en udfordring, som kan få pulsen op og få adrenalinen til at pumpe i kroppen, så kan du helt sikkert finde den her.

 • Pilot for en dag
  - Lær at flyve og kom helt tæt på himlen
   

  Har du altid drømt om at flyve et fly? Nu har du muligheden for at udleve din drøm og få en smagsprøve på livet som pilot.Inden take-off vil en erfaren flyveinstruktør oplyser dig om flyvningens grundprincipper, introducere dig for det lille 4-personers fly og gennemgå instrumenterne i cockpittet.Herefter taxier du på egen hånd ud til startbanen og skal selv tage imod starttilladelse fra tårnet. Slip nu bremsen, giv gas og træk i rattet - og pludselig vil du befinde dig i luften. Du har enerådigt kontrol over styrpinden og dermed flyet, og flyveinstruktøren ved din side vil give dig gode råd og vejlede dig under hele den 20 minutter lange flyvetur.Glæd dig til den helt særlige oplevelse, det er at lette, lande og styre et fly i luften og nyd samtidig den storslåede udsigt over land og by under din flyvetur.Ophæv tyngdekraften og mærk suset!Giv en dag på flyveskole til manden eller kvinden, der har alt, men mangler luft under vingerne.

  • 1.695,00 kr.
 • Testkør en Ferrari
  - Kør selv en rød drøm på landevej
   

  Læn dig tilbage i førersædet og kør selv en ægte supersportsvogn på landevej. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 fra førersædet og få V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene.Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om selv at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Ferrari - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.Den flotte Ferrari har en topfart på over 300 km/t. og koster i omegnen af 4,8 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn. Du vil på egen krop mærke, hvordan det er at geare ned, køre ind i svinget for dernæst at accelerere ud af svinget i denne superbil.Hør det helt særlige drøn fra motoren, der opleves ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,0 sekunder.Din køretur i Ferrari’en foregår på landevej i Danmark.

  • 895,00 kr.
 • Helikoptertur Spar 87%
  - En flyvetur over det danske land
   

  At flyve helikopter er en helt speciel fornemmelse. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en ganske særlig ro i sjælen.Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Nyd synet af det smukke landskab med marker, veje og byer under dig og mød himlen helt tæt på – med denne helikoptertur vil du have mulighed for at opleve verden i et nyt perspektiv.En flyvetur i helikopter er en helt igennem unik måde at lade sig transportere på, hvor du efter kun en kort tur over startbanen pludselig befinder dig højt oppe i luften. Du vil blive overrasket over, hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er, og hvor spændende og sjovt det er at flyve i den.  I sandhed en opløftende oplevelse!Prøv selv eller giv et gavekort til en helikoptertur i fødselsdagsgave, på bryllupsdagen eller i julegave til din far, mor, kæresten eller mand.

  • 699,00 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.