Kategorier
Pris
DKK
Sprog
 • 4

Eventyr

Giv en eventyrlig oplevelse som sent vil blive glemt til dig selv eller en du holder af. Oplev det smukke nordlys på polareventyr med hundeslæde eller få det forkromede overblik fra kurven af en luftballon i 500 meters højde. Her har vi samlet et stort udvalg af de mest eventyrlige oplevelser, så der med garanti er noget for en hver smag.

 • Rejserouletten
  - Den ultimative overraskelsesferie!
   

  Turen går til en storby i Europa, resten er en overraskelse! En unik mulighed for at opleve noget nyt og uventet.Prøv lykken, spin rouletten og kom til en europæisk storby med fly (tur/retur) og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, for 2 personer. Tag en pause fra hverdagen og tag på oplevelse med en storbyferie fuld af overraskelser.Så kan du pakke din kuffert, tage en du holder af under armen, flyve afsted og få en på opleveren.Psst… Når du booker din rejse kan du opgradere og forlænge din tur.

  • 2.395,00 kr.
 • Cirkus for 2
  - En magisk aften i nordens største cirkus
   

  Mine damer og herrer! Velkommen til en magisk aften under teltdugen i Nordens absolut største cirkus - Cirkus Arena.Fra marts 2018 byder Cirkus Arena for 63. år i træk på et fortryllende show med artister i verdensklasse, firbenede vidundere og den uforglemmelige duft af savsmuld og popcorn.Dette er den oplagte mulighed for at opleve historien om det magiske cirkusunivers, som kun finder sted i manegen under den røde og gule teltdug. Forestillingen, som både byder på nye overraskelser såvel som gamle cirkuskendinge, præsenteres af Patrick Berdino, der er kendt fra Vild med dans, og rapperen MC Clemens.Og hvem ved - måske bliver I inviteret en tur i manegen til et STURT, STURT nummer?

  • 499,00 kr.
 • Helikoptertur Spar 87%
  - En flyvetur over det danske land
   

  At flyve helikopter er en helt speciel fornemmelse. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en ganske særlig ro i sjælen.Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Nyd synet af det smukke landskab med marker, veje og byer under dig og mød himlen helt tæt på – med denne helikoptertur vil du have mulighed for at opleve verden i et nyt perspektiv.En flyvetur i helikopter er en helt igennem unik måde at lade sig transportere på, hvor du efter kun en kort tur over startbanen pludselig befinder dig højt oppe i luften. Du vil blive overrasket over, hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er, og hvor spændende og sjovt det er at flyve i den.  I sandhed en opløftende oplevelse!Prøv selv eller giv et gavekort til en helikoptertur i fødselsdagsgave, på bryllupsdagen eller i julegave til din far, mor, kæresten eller mand.

  • 699,00 kr.
 • Flyv i luftballon
  - Nyd den enestående udsigt fra kurven under luftballonen
   

  At flyve i en varmluftballon er en anderledes og uforglemmelig oplevelse. Det er fascinerende, sjovt og noget helt andet end at flyve i et fly eller helikopter.Din tur i luftballonen foregår i op til 500 meters højde, og du vil nyde hvert sekund af den 1 time lange flyvetur, når ballonen fra opstigningspunktet til landing glider lydløst hen over det smukke danske landskab.Din oplevelse starter ca. 2-4 timer før solnedgang. En kyndig ballonskipper inddrager dig i hele processen – du vil bl.a. hjælpe med til at forberede turen og fylde varmluft i ballonen. Efter at forberedelserne er på plads, vil du stige til vejrs i et behageligt tempo, hvor du i ro og mag får mulighed for at nyde den fascinerende udsigt og den friske luft. Flyveturen inkluderer en snack og et glas champagne efter landing.På Sjælland foregår ballonflyvningen fra Nordsjælland, Ringsted, Slagelse, Glostrup eller omkring Roskilde alt efter vindretningen, og du vil i klart vejr kunne overskue hele Sjælland, København, Øresundsbroen og Storebæltsbroen.I Jylland starter ballonflyvningen fra området omkring Silkeborg samt ved Ry, hvor udsigten til Himmelbjerget, Silkeborgsøerne og store dele af Midtjylland vil give dig oplevelser for livet.Giv en ballonflyvning som bryllupsgave, fødselsdagsgave eller gave til din kæreste.

  • 2.395,00 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.