Kategorier
Pris
DKK
Sprog
 • 5

Kultur og Fritid

Den perfekte oplevelsesgave finder du her, hvor vi har samlet et stort udvalg af oplevelser for hele familien. Her finder du alt fra biografbilletter og tivoliture, til kajakpolo og virtual reality. Der er oplevelser for børn og voksne i alle aldre og alle prislejer, og hvis du ønsker en gave, som vil blive husket, så er det her du skal kigge.

 • Biograftur for 2
  - En spændende aften i salens mørke inkl. biomenu
   

  En god tur i biografen med det hele – for dig og en ledsager.I skal bare finde den film, som I har lyst til at se, læne jer tilbage i mørket – og lade jer rive med!Med denne oplevelse får du to biografbilletter og to bio-menuer, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af ca. 40 biografer over hele landet. Uanset om I er til action, komedie, drama eller underfundige fantasy-film, så kan I garantereret finde en forestilling efter jeres smag.I får billetter til bio-menuerne, som kan indløses til sodavand og popcorn i biografens café/kiosk. Biografbilletterne kan bruges til almindelige forestillinger.Husk at reservere plads i den pågældende biograf. Der kan forekomme tillæg for helaftensfilm, film i 3D, forlænget spilletid og lignende. Eventuelt tillæg betales direkte i biografen.Rigtig god fornøjelse!

  • 299,00 kr.
 • Cocktails for 2
  - en god aften i byen
   

  Hvad siger du til en stilfuld og festlig aften med kæresten eller en af vennerne på en trendy cocktailbar?Kast jer ud i den meget glade og hyggelige atmosfære, der findes i mange af byens indbydende cocktailbarer, lounges, hotelbarer og natklubber, og læg stemningen med elegante og velsmagende cocktails.Shaken or stirred? Der er masser af lækre cocktails at vælge mellem - nip for eksempel til en Mojito, en Passionate Kiss eller få mikset en frisk Margarita af en af de energiske og dygtige bartendere. Smag og find frem til dine favoritter blandt adskillige spændende cocktails, der alle er af høj kvalitet og lavet af friske råvarer.Hav en dejlig aften!

  • 199,00 kr.
 • Personlig træner
  - Få hjælp til træningen og nå dine mål
   

  Drømmer du om at blive verdensmester i bænkpres eller planken? Eller er begge udtryk helt fremmede for dig?Uanset om dit mål er et spændstigt vaskebræt eller blot bedre samvittighed på badevægten, er dette den oplagte mulighed for at komme i gang.Med en hel måneds medlemskab i Fitness World og to sessioner med en professionel personlig træner, har du de optimale betingelser for at opnå dine mål.For at få den helt rigtige start på dit nye liv sørger din personlige træner for en kropsanalyse, der danner grundlag for dit træningsprogram. Du vil fra start blive udstyret med både taske og hængelås samt mulighed for at nyde ét produkt pr. døgn fra ALL-IN sortimentet. Efter de 30 dage vil du føle dig tryg og klar til at begå dig i et fitnesscenter på egen hånd.Fitness World er den største kæde af sin slags i Danmark, og med mere end 130 moderne centre er der helt sikkert en personlig træner i nærheden af dig. Alle trænerne er professionelle og certificerede, hvilket sikrer dig et træningsforløb af absolut højeste kvalitet. Når forløbet slutter, får du mulighed for at fortsætte dit medlemskab uden oprettelsesgebyr.

  • 999,00 kr.
 • Cirkus for 2
  - En magisk aften i nordens største cirkus
   

  Mine damer og herrer! Velkommen til en magisk aften under teltdugen i Nordens absolut største cirkus - Cirkus Arena.Fra marts 2018 byder Cirkus Arena for 63. år i træk på et fortryllende show med artister i verdensklasse, firbenede vidundere og den uforglemmelige duft af savsmuld og popcorn.Dette er den oplagte mulighed for at opleve historien om det magiske cirkusunivers, som kun finder sted i manegen under den røde og gule teltdug. Forestillingen, som både byder på nye overraskelser såvel som gamle cirkuskendinge, præsenteres af Patrick Berdino, der er kendt fra Vild med dans, og rapperen MC Clemens.Og hvem ved - måske bliver I inviteret en tur i manegen til et STURT, STURT nummer?

  • 499,00 kr.
 • Ølsmagning for 2
  - Ølsmagning med alle sanser
   

  Glæd dig til at nyde øl med alle sanser; Duft til humle og malt, og hør om øllets rejse - fra ubehandlede ingredienser til færdig bryg - og smag både specialøl, klassiske sæsonøl og øl for ægte entusiaster.Øl er mere end bare øl… Ved ølsmagningen får du, foruden lov til at smage på flere forskellige øltyper som man sjældent ser på butikkernes hylder, også et indblik i ølbrygningens forunderlige verden. Forbered dig på at få oprustet alle dine sanser - der skal både duftes, kigges og smages…Efter din ølsmagning vil du vide meget mere om de forskellige øltyper – samt være klogere på hvilken type øl, der er din personlige favorit.God fornøjelse, og skål!

  • 299,00 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.