Kategorier
Pris
DKK
Sprog
 • 7

Velvære

Forkæl krop og sjæl med et wellnessophold, en afslappende luksusmassage eller en ansigtsbehandling, eller kast dig ud i et nyt og spændende eventyr med SUP yoga eller en personlig træner. Det er den perfekte gave til ham eller hende der har alt, og det vil med garanti falde i god jord hos alle der sætter pris på selvforkælelse.

 • Wellness ophold
  - Balsam for sjælen med 1 overnatning og morgenmad for 2 personer
   

  I skal ingenting, og det er helt perfekt. Se frem til en afslappet wellnessweekend – meget af tiden i badekåbe og tøffel-tempo, så sjælen kan følge med...Tag en pause fra hverdagen, og nyd total afslapning på et dejligt wellness-hotel. Alle dine sanser vil blive stimuleret i de rolige omgivelser – og bane vejen til fornyet energi og balance.Tag afsted sammen med dit hjertes udkårne, en god ven eller veninde og nyd en sanselig weekend fyldt med afslapning og forkælelse på et skønt hotel i Danmark.I får fri adgang til wellness-området – her kan I blot lade tankerne flyde… og mærke roen brede sig indefra.Et wellnessophold er den lille luksus med den store effekt – det perfekte åndehul fra hverdagens stress og jag.God fornøjelse!

  • 1.499,00 kr.
 • Luksus ansigtsbehandling
  - Giv din hud en ny glød med en velgørende ansigtsbehandling
   

  Læn dig tilbage og nyd en helt fantastisk og afstressende luksus ansigtsbehandling, der udover øget velvære også fokuserer på at tilføre anti-aging og forebyggelse af ældning af huden.Når du ligger på briksen, vil du snart glemme alt andet end den dejlige ansigtsbehandling – og give dig hen til nydelsen! Du vil være i hænderne på en kyndig kosmetolog, som vil anvende de allerbedste produkter - nøje udvalgt til netop din hudtype. Du vil både kunne se og mærke forskellen.I denne luksuriøse ansigtsbehandling indgår også afspændende ansigtsmassage kombineret med en dejlig hovedbundsmassage. Glæd dig til en behandling, som udover at være effektivt plejende også er en afslappende og forkælende nydelse.Nyd en skøn behandling – og forandring – du vil kunne se og mærke længe efter!Bestil luksusansigtsbehandling til dig selv eller giv behandlingen i gave til din bedste veninde, datter, mor eller kæreste.

  • 499,00 kr.
 • Bad med Garra Rufa fisk
  - Wellnessoplevelse med doktorfisk
   

  Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.Skøn, afslappende hudpleje med utrolige resultater!Dejlig gave til både mor, far, søster, veninde eller kæreste.

  • 349,00 kr.
 • Personlig træner
  - Få hjælp til træningen og nå dine mål
   

  Drømmer du om at blive verdensmester i bænkpres eller planken? Eller er begge udtryk helt fremmede for dig?Uanset om dit mål er et spændstigt vaskebræt eller blot bedre samvittighed på badevægten, er dette den oplagte mulighed for at komme i gang.Med en hel måneds medlemskab i Fitness World og to sessioner med en professionel personlig træner, har du de optimale betingelser for at opnå dine mål.For at få den helt rigtige start på dit nye liv sørger din personlige træner for en kropsanalyse, der danner grundlag for dit træningsprogram. Du vil fra start blive udstyret med både taske og hængelås samt mulighed for at nyde ét produkt pr. døgn fra ALL-IN sortimentet. Efter de 30 dage vil du føle dig tryg og klar til at begå dig i et fitnesscenter på egen hånd.Fitness World er den største kæde af sin slags i Danmark, og med mere end 130 moderne centre er der helt sikkert en personlig træner i nærheden af dig. Alle trænerne er professionelle og certificerede, hvilket sikrer dig et træningsforløb af absolut højeste kvalitet. Når forløbet slutter, får du mulighed for at fortsætte dit medlemskab uden oprettelsesgebyr.

  • 999,00 kr.
 • Skøn massage
  - En dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led
   

  Nyd en pragtfuld massage for øget velvære og livskvalitet.Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led. Massagen hjælper din krop med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen.Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære.Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min. 45 minutter. Du vil sammen med massøren aftale, hvilke dele af kroppen, du ønsker massage af – f.eks. ryg, skuldre, nakke eller ben.Du kan også vælge at lade hovedbunds- eller ansigtsmassage indgå. Massøren vil hjælpe dig med at sammensætte behandlingen, så den svarer til dine behov og ønsker.Læn dig tilbage og lad dig forkæle med en behandling, der får dig til at slappe helt af.Skøn forkælelse, du har fortjent!Gavekort for ren velvære til både mor, far, veninde, søster, bror eller dig selv, hvis du trænger til et afslappende pusterum.

  • 395,00 kr.
 • Luksus massage
  - En afslappende oplevelse for kroppen
   

  Her får man en effektiv, dybdegående og behagelig massage, skræddersyet til den enkeltes behov. Uanset om man ønsker en wellness behandling eller har et akut problem, så er en gang massage ren nydelse.Under behandlingen kan man mærke hvordan kroppen løsnes op, og bagefter oplever man en øget og fornyet energi.Udover at massage giver øget velvære, så mindsker det også kroppens stressniveau, affaldsstoffer udrenses og træthedsfornemmelser og spændinger reduceres kraftigt.Behandlingens indhold og varighed varierer fra sted til sted. Man kan fx vælge at få fysiurgisk massage, graviditetsmassage, zoneterapi eller en anti-stress-behandling. Der kan også være mulighed for at kombinere behandlingerne, så man eksempelvis får massage og zoneterapi. Nogle steder inkluderer oplevelsen også et glas champagne.De produkter der anvendes i behandlingen er primært allergivenlige – ingen parabener eller parfume

  • 500,00 kr.
 • Hotstone massage
  - Afslappende afspænding med opvarmede lavasten – mærk varmen brede sig
   

  Læg dig til rette, slip bekymringerne og få fornyet overskud og energi!Hotstone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. Din kyndige behandler vil starte med at påføre din krop aromatiske olier, derefter placeres varme lavasten på specielle punkter på din krop, og behandleren vil med afstressende og blide bevægelser udføre massagen.Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne. Du vil mærke, hvordan alle spændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.Hotstone massage blev oprindelig udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, de brugte den terapeutisk. I dag bruges denne massageform som wellness massage og anvendes med henblik på afspænding og ren forkælelse.En fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve!

  • 599,00 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.