Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

PCO-venlige opskrifter - din genvej til nem og naturlig hverdagsmad

Bag om PCO-venlige opskrifter - din genvej til nem og naturlig hverdagsmad

Kæmper du med PCOS eller insulinresistens? Ved du, at kosten kan gøre en forskel? E-bogen her er din genvej til at få nem og PCO-venlig mad integreret i hverdagen. Kvinder med hormonforstyrrelsen PCOS kan mindske deres symptomer og øge deres velvære, hvis de spiser en såkaldt PCO-venlig kost. Kosten afviger på flere punkter fra den almindelige danskers kost: Den har færre kulhydrater og slet ingen af de hurtige, som man finder i fx hvedemel, kartofler og søde frugter. Som bekendt kan alt, der afviger fra normalen, virke uoverskueligt midt i hverdagens gængse kaos. Alligevel behøver det ikke være svært at spise PCO-venligt - i hvert fald ikke, hvis man først har fået skruet hovedet ind i den rigtige tankegang. Udfordringen er selvfølgelig at få hovedet dérhen. Den digitale kogebog, ‘PCO-venlige opskrifter - din genvej til nem og naturlig hverdagsmad’, er et bud på førstehjælp til at komme i gang med en nem og PCO-venlig hverdag. Du får: - Mere end 50 PCO-venlige madopskrifter - Tips til sammensætning af hele måltider - fra morgenmad til aftensmad - En bunke PCO-venlige kager og desserter - Bonus-tips til indkøb, brunch og fest - Forfatterens personlige beretning om vejen til PCO-venlig kost Alle bogens opskrifter er baseret på så naturlige og så lidt forarbejdede ingredienser som muligt. Grundprincipperne er en blanding af insulinsænkende kost, paleo og LCHF, så her er fx ingen mel eller kunstige sødestoffer. Opskrifterne er af samme årsag også velegnede for diabetikere og glutenallergikere. Mange af opskrifterne er desuden laktosefri eller -fattige.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793284210
  • Udgivet:
  • 20. Januar 2015
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af PCO-venlige opskrifter - din genvej til nem og naturlig hverdagsmad

Kæmper du med PCOS eller insulinresistens? Ved du, at kosten kan gøre en forskel? E-bogen her er din genvej til at få nem og PCO-venlig mad integreret i hverdagen.

Kvinder med hormonforstyrrelsen PCOS kan mindske deres symptomer og øge deres velvære, hvis de spiser en såkaldt PCO-venlig kost. Kosten afviger på flere punkter fra den almindelige danskers kost: Den har færre kulhydrater og slet ingen af de hurtige, som man finder i fx hvedemel, kartofler og søde frugter.

Som bekendt kan alt, der afviger fra normalen, virke uoverskueligt midt i hverdagens gængse kaos. Alligevel behøver det ikke være svært at spise PCO-venligt - i hvert fald ikke, hvis man først har fået skruet hovedet ind i den rigtige tankegang.
Udfordringen er selvfølgelig at få hovedet dérhen.

Den digitale kogebog, ‘PCO-venlige opskrifter - din genvej til nem og naturlig hverdagsmad’, er et bud på førstehjælp til at komme i gang med en nem og PCO-venlig hverdag.

Du får:
- Mere end 50 PCO-venlige madopskrifter
- Tips til sammensætning af hele måltider - fra morgenmad til aftensmad
- En bunke PCO-venlige kager og desserter
- Bonus-tips til indkøb, brunch og fest
- Forfatterens personlige beretning om vejen til PCO-venlig kost

Alle bogens opskrifter er baseret på så naturlige og så lidt forarbejdede ingredienser som muligt. Grundprincipperne er en blanding af insulinsænkende kost, paleo og LCHF, så her er fx ingen mel eller kunstige sødestoffer. Opskrifterne er af samme årsag også velegnede for diabetikere og glutenallergikere. Mange af opskrifterne er desuden laktosefri eller -fattige.

Brugerbedømmelser af PCO-venlige opskrifter - din genvej til nem og naturlig hverdagsmadFind lignende bøger
Bogen PCO-venlige opskrifter - din genvej til nem og naturlig hverdagsmad findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.