Persondataret af Dorte Høilund Du sparer 22% ift. forlagets pris Spar 22%

Persondataret

af

Persondataretten er blevet stadig mere central de seneste årtier i takt med den hastige teknologiske udvikling. Offentlige myndigheder og private virksomheder har nu mulighed for at anvende personoplysninger i hidtil uset omfang. Dette stiller samtidig større krav til, at personoplysninger behandles forsvarligt. Persondataområdet reguleres fremover af EU’s persondataforordning, der indeholder både reviderede og nye regler om behandling af personoplysninger. Som eksempel kan nævnes nye og skærpede rettigheder til borgerne. Derudover skal alle offentlige myndigheder og visse private virksomheder have en databeskyttelsesrådgiver. Der stilles større krav til dokumentation, og overtrædelse af forordningen medfører skærpede sanktioner. Bogen Persondataret giver en systematisk indføring i regler og retningslinjer på området. Den giver en aktuel fremstilling af feltet, som det ser ud efter persondataforordningen, der også er trykt i bogen. Dorte Høilund er cand.jur., lektor ved Institut for Ledelse og Forvaltning på Professionshøjskolen Metropol og mangeårig underviser i forvaltningsret og persondataret. Hun er forfatter til Persondataloven. En indføring (3. udg. 2015) og Retssikkerhed og juridisk metode (2015).

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788741269702
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 17. august 2017
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 182x242x24 mm.
  • Vægt:
  • 589 g.
  • 1-2 hverdage
  • 25. januar 2020
  • 235,00 kr.
  • 300,00 kr.
  • 65,00 kr. (22%)
  • 25,00 kr.
Bag om Persondataret
Persondataretten er blevet stadig mere central de seneste årtier i takt med den hastige teknologiske udvikling. Offentlige myndigheder og private virksomheder har nu mulighed for at anvende personoplysninger i hidtil uset omfang. Dette stiller samtidig større krav til, at personoplysninger behandles forsvarligt. Persondataområdet reguleres fremover af EU’s persondataforordning, der indeholder både reviderede og nye regler om behandling af personoplysninger. Som eksempel kan nævnes nye og skærpede rettigheder til borgerne. Derudover skal alle offentlige myndigheder og visse private virksomheder have en databeskyttelsesrådgiver. Der stilles større krav til dokumentation, og overtrædelse af forordningen medfører skærpede sanktioner. Bogen Persondataret giver en systematisk indføring i regler og retningslinjer på området. Den giver en aktuel fremstilling af feltet, som det ser ud efter persondataforordningen, der også er trykt i bogen. Dorte Høilund er cand.jur., lektor ved Institut for Ledelse og Forvaltning på Professionshøjskolen Metropol og mangeårig underviser i forvaltningsret og persondataret. Hun er forfatter til Persondataloven. En indføring (3. udg. 2015) og Retssikkerhed og juridisk metode (2015).
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Persondataret


Andre bøger af Dorte Høilund
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.