Dag-til-dag levering
Peter og Poul - og de tre trolde af Henrik Højer

Peter og Poul - og de tre trolde

- Gamle folke-eventyr frit fortalt

Bag om Peter og Poul - og de tre trolde

I 'Peter og Poul - og de tre trolde' drager de to fattige brødre, Peter og Poul, ud i skoven for at tigge mad. De går forgæves alle vegne, og da det bliver sent, må de lave en hytte til natten. Pludselig hører de nogle underlige lyde, som viser sig at komme fra tre kæmpe trolde. Det mærkelige ved troldene er, at de kun har ét fælles øje, og det taber den ene trold på et tidspunkt. Det er de to drenges held. Peter og Poul forlanger nemlig sølv og guld for at give troldene deres øje tilbage. 'Peter og Poul - og de tre trolde' er smukt illustreret af Frede Fabek. 'Gamle folke-eventyr frit fortalt' er en serie, der fortæller de gode gamle folke-eventyr - både danske og udenlandske - for børn. Trolde og hekse er en del af galleriet, og der sker spændende ting i de gamle eventyr, som kan læses fra ca. 7 år. . Målgruppe: Let at læse. Fra 7 år Lektørudtalelse: Gamle folkeeventyr frit fortalt er glimrende tilbud til begynderlæsere. Serien genfortæller gamle danske og udenlandske folkeeventyr med en overskuelig tekst, som også i en bearbejdet version bibeholder eventyrets fortryllelse. Bøgerne er velegnede både til selvstændig læsning og til brug i et eventyrforløb i undervisningen, hvor også større læsesvage elever vil have fornøjelse af dem

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792102690
  • Udgivet:
  • 4. april 2019
  • 138,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 120,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Henrik Højer
Se alle titler
Beskrivelse af Peter og Poul - og de tre trolde
I 'Peter og Poul - og de tre trolde' drager de to fattige brødre, Peter og Poul, ud i skoven for at tigge mad. De går forgæves alle vegne, og da det bliver sent, må de lave en hytte til natten. Pludselig hører de nogle underlige lyde, som viser sig at komme fra tre kæmpe trolde. Det mærkelige ved troldene er, at de kun har ét fælles øje, og det taber den ene trold på et tidspunkt. Det er de to drenges held. Peter og Poul forlanger nemlig sølv og guld for at give troldene deres øje tilbage.
'Peter og Poul - og de tre trolde' er smukt illustreret af Frede Fabek.
'Gamle folke-eventyr frit fortalt' er en serie, der fortæller de gode gamle folke-eventyr - både danske og udenlandske - for børn. Trolde og hekse er en del af galleriet, og der sker spændende ting i de gamle eventyr, som kan læses fra ca. 7 år.
. Målgruppe: Let at læse. Fra 7 år

Lektørudtalelse:

Gamle folkeeventyr frit fortalt er glimrende tilbud til begynderlæsere. Serien genfortæller gamle danske og udenlandske folkeeventyr med en overskuelig tekst, som også i en bearbejdet version bibeholder eventyrets fortryllelse.
Bøgerne er velegnede både til selvstændig læsning og til brug i et eventyrforløb i undervisningen, hvor også større læsesvage elever vil have fornøjelse af dem
Brugerbedømmelser af Peter og Poul - og de tre trolde


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Peter og Poul - og de tre trolde findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.