Pizza & pasta af Sandra Pugliese Du sparer 23% ift. forlagets pris Spar 23%

Pizza & pasta

- En grøn fusion mellem nordisk lethed og italiensk velsmag

af

Hvordan giver man sin pasta et sprødt touch og mere smag med det bedste af årstidernes råvarer? Hvordan booster man smagen i pizzaer med herlige krydderurter sprængfyldt med smag og vitalitet - sprøde med fuldkornsmel eller trendy lavet på grøntsags- eller kødbund? Med denne nye kogebog gør Sandra op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret eller pizza skal smage og se ud. Hun bringer læseren ind i en helt ny sanselig verden, hvor retterne bliver mere velsmagende, sundere og mere fordøjelige, end de er i deres originale versioner. En usædvanlig kogebog, der ikke går på kompromis med hverken smag, konsistens, duft eller farver. Sandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken. I køkkenet hos en mor, der konstant eksperimenterede med avancerede retter - fra nyrer til vegetarisk. Hos farmor Donna Rosaria i Calabrien i Italien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad. En kombination af nord-syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793314481
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 6. november 2015
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 224x288x28 mm.
  • Vægt:
  • 1612 g.
  • 1-2 hverdage
  • 230,95 kr.
  • 299,95 kr.
  • 69,00 kr. (23%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 35% som medlem
  • 194,95 kr.
  • 105,00 kr. (35%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Pizza & pasta
Hvordan giver man sin pasta et sprødt touch og mere smag med det bedste af årstidernes råvarer? Hvordan booster man smagen i pizzaer med herlige krydderurter sprængfyldt med smag og vitalitet - sprøde med fuldkornsmel eller trendy lavet på grøntsags- eller kødbund? Med denne nye kogebog gør Sandra op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret eller pizza skal smage og se ud. Hun bringer læseren ind i en helt ny sanselig verden, hvor retterne bliver mere velsmagende, sundere og mere fordøjelige, end de er i deres originale versioner. En usædvanlig kogebog, der ikke går på kompromis med hverken smag, konsistens, duft eller farver. Sandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken. I køkkenet hos en mor, der konstant eksperimenterede med avancerede retter - fra nyrer til vegetarisk. Hos farmor Donna Rosaria i Calabrien i Italien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad. En kombination af nord-syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Pizza & pasta


Andre bøger af Sandra Pugliese
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.