dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Rask af mad

- med kogebog, gode madråd og fokus på alt det du kan spise

Bag om Rask af mad

Hvad gør man, når man selv eller ens barn lider af astma, allergi, intolerance, overfølsomhed, autisme, Asperger syndrom, OCD eller andet? Hvad gør man når man har prøvet næsten alt inden for både de etablerede og de alternative behandlingstilbud? Svaret er, at man skal vende blikket mod den mad man spiser. Kostomlægning og diæt er, ifølge forfatterne, en livsstil der holder og glæder. Rask af mad er en brugbar, nem og flot håndbog i diæthåndtering. Alle opskrifterne er helt uden mejeriprodukter og glutenholdige kornsorter (rug, hvede, byg og havre). Der anvendes kun rene meltyper som ris, hirse og quinoa, lækre grønsager, kød og masser af nødder og kerner. Marianne Jäger havde et barn med Asperger og OCD, Carmen Villefrance har to børn, hvoraf den ene har allergi og intolerance. Begge har valgt at være på den samme diæt som deres børn, og har derigennem fået en dyb indsigt i, hvad der er rart at spise, og hvad der fungerer i et moderne hjem med arbejdende mødre. Forfatterne har begge benyttet sig af både det etablerede systems behandlingstilbud og de alternative holistiske behandlingstilbud. I dag arbejder de på at bygge bro mellem disse to verdener gennem det daglige arbejde med klienter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770702454
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 7. Marts 2011
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 165x215x18 mm.
  • Vægt:
  • 511 g.
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
  På lager
Leveringstid: 1-5 hverdage
Forventet levering: 25. April 2024

Beskrivelse af Rask af mad

Hvad gør man, når man selv eller ens barn lider af astma, allergi, intolerance, overfølsomhed, autisme, Asperger syndrom, OCD eller andet? Hvad gør man når man har prøvet næsten alt inden for både de etablerede og de alternative behandlingstilbud? Svaret er, at man skal vende blikket mod den mad man spiser.

Kostomlægning og diæt er, ifølge forfatterne, en livsstil der holder og glæder. Rask af mad er en brugbar, nem og flot håndbog i diæthåndtering. Alle opskrifterne er helt uden mejeriprodukter og glutenholdige kornsorter (rug, hvede, byg og havre). Der anvendes kun rene meltyper som ris, hirse og quinoa, lækre grønsager, kød og masser af nødder og kerner.
Marianne Jäger havde et barn med Asperger og OCD, Carmen Villefrance har to børn, hvoraf den ene har allergi og intolerance. Begge har valgt at være på den samme diæt som deres børn, og har derigennem fået en dyb indsigt i, hvad der er rart at spise, og hvad der fungerer i et moderne hjem med arbejdende mødre.
Forfatterne har begge benyttet sig af både det etablerede systems behandlingstilbud og de alternative holistiske behandlingstilbud. I dag arbejder de på at bygge bro mellem disse to verdener gennem det daglige arbejde med klienter.

Brugerbedømmelser af Rask af mad



Find lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.