SMAGEN AF RABARBER af INGER VAABEN Bog, Indbundet

SMAGEN AF RABARBER

af
(Udvid)

Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær. Der findes ca. 70 rababer-sorter i Danmark, nogle bedre end andre. Inger Vaaben, økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie. Kokken og smagseksperten Carsten Lunding har medvirket. Mange opskrifter. Opdateret med nye kulturhistoriske oplysninger. 128 sider med ca. 120 madfotos af Bjarni Jacobsen. Indbundet. Ca. kr. 188, - Stort format (21x 26 cm).


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793159273
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 128
  • Udgivet:
  • 6. marts 2017

Andre udgaver:

  • 1-2 hverdage
  • 186,95 kr.
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 34% som medlem
  • 123,95 kr.
  • 64,05 kr. (34%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab
    Prøv 1. uge gratis, herefter 79 kr./måned


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

VI ANBEFALER
LIGNENDE BØGER
Andre bøger af INGER VAABEN
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.