Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Statistik i ernæring og sundhed

Bag om Statistik i ernæring og sundhed

Statistik i ernæring og sundhed er en overskuelig statistikbog, der er skrevet til studerende på de natur- og sundhedsfaglige mellemlange videregående uddannelser og til professionellebrugere inden for samme område. Bogen er en anvendelsesorienteret gennemgang af statistisk analyse og forudsætter ikke en stærk matematisk viden. Trods bogens overskuelighed gennemgår den både de basale statistiske værktøjer, som hvordan man beregner spredninger, gennemsnit, kvartiler, SAK´er mv.præsentation af data, og hvad præsentationen betyder for tolkningen af data.alle de mest almindelige datatyper og fordelinger.de mest almindelige test.og hvordan man indsamler data, derunder stikprøvestørrelse.Bogen er opbygget med perspektiverende statistiske temaartikler samt et væld af gennemregnede eksempler, der knytter sig tæt til det naturfaglige, samt ernærings- og sundhedsområdet. Eksempler og grundtekst kan læses relativt uafhængigt, således at man fx kan nøjes med at fordybe sig i et enkelt eksempel. Forfatteren Pauli Kofod har en ph.d. i biouorganisk kemi og underviser i biokemi og statistik på ernærings- og sundhedsuddannelsen på Ankerhus i Sorø.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788750060932
  • Indbinding:
  • Ukendt
  • Sideantal:
  • 178
  • Udgivet:
  • 1. Juli 2010
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 211x231x12 mm.
  • Vægt:
  • 517 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 3. April 2024

Beskrivelse af Statistik i ernæring og sundhed

Statistik i ernæring og sundhed er en overskuelig statistikbog, der er skrevet til studerende på de natur- og sundhedsfaglige mellemlange videregående uddannelser og til professionellebrugere inden for samme område. Bogen er en anvendelsesorienteret gennemgang af statistisk analyse og forudsætter ikke en stærk matematisk viden.

Trods bogens overskuelighed gennemgår den både
de basale statistiske værktøjer, som hvordan man beregner spredninger, gennemsnit, kvartiler, SAK´er mv.præsentation af data, og hvad præsentationen betyder for tolkningen af data.alle de mest almindelige datatyper og fordelinger.de mest almindelige test.og hvordan man indsamler data, derunder stikprøvestørrelse.Bogen er opbygget med perspektiverende statistiske temaartikler samt et væld af gennemregnede eksempler, der knytter sig tæt til det naturfaglige, samt ernærings- og sundhedsområdet. Eksempler og grundtekst kan læses relativt uafhængigt, således at man fx kan nøjes med at fordybe sig i et enkelt eksempel.

Forfatteren Pauli Kofod har en ph.d. i biouorganisk kemi og underviser i biokemi og statistik på ernærings- og sundhedsuddannelsen på Ankerhus i Sorø.

Brugerbedømmelser af Statistik i ernæring og sundhed



Find lignende bøger
Bogen Statistik i ernæring og sundhed findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.