Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sylt! Chili Tomat

Bag om Sylt! Chili Tomat

Hvad stiller man op med det helt særlige og dejlige overskudsfænomen, som handler om et bugnende drivhus i sensommeren og efteråret med langt flere chilier og tomater, end man har drømt om? Eller måske bare de glødende bjerge af flammefarvede rigtigt modne tomater, peberfrugter og chilier, som grønthandleren faldbyder i de samme måneder? Svaret er, at de kan konserveres til senere brug. Camilla Plum giver her sine bedste bud på syltning, tørring, saltning, fermentering og andre metoder, hvor tomater og chilier bliver til de skønneste marmelader, kryddersalte, chutneyer, pickles, saft, sauce og ketchup. Med bogen får du desuden en håndfuld opskrifter på, hvordan du kan bruge dine hjemmelavede syltesager i køkkenet. Sylt! Tomat Chili er den første i en serie håndbøger, hvor Camilla Plum giver anvisninger til, hvordan man konserverer forskellige råvarer fra drivhuset, haven, grønthandleren, slagteren og den vilde natur. Titler på vej: SYLT! ÆBLER SYLT! KRYDDERURTER SYLT! DEN VILDE NATUR Svampe, bær, nødder og urter SYLT! BÆR OG FRUGT SYLT! MÆLK. Ost og surmælk

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776954123
  • Indbinding:
  • Papbog
  • Sideantal:
  • 144
  • Udgivet:
  • 21. September 2015
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 124x221x17 mm.
  • Vægt:
  • 340 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 26. September 2023

Beskrivelse af Sylt! Chili Tomat

Hvad stiller man op med det helt særlige og dejlige overskudsfænomen, som handler om et bugnende drivhus i sensommeren og efteråret med langt flere chilier og tomater, end man har drømt om? Eller måske bare de glødende bjerge af flammefarvede rigtigt modne tomater, peberfrugter og chilier, som grønthandleren faldbyder i de samme måneder? Svaret er, at de kan konserveres til senere brug.

Camilla Plum giver her sine bedste bud på syltning, tørring, saltning, fermentering og andre metoder, hvor tomater og chilier bliver til de skønneste marmelader, kryddersalte, chutneyer, pickles, saft, sauce og ketchup. Med bogen får du desuden en håndfuld opskrifter på, hvordan du kan bruge dine hjemmelavede syltesager i køkkenet.

Sylt! Tomat Chili er den første i en serie håndbøger, hvor Camilla Plum giver anvisninger til, hvordan man konserverer forskellige råvarer fra drivhuset, haven, grønthandleren, slagteren og den vilde natur.

Titler på vej:

SYLT! ÆBLER
SYLT! KRYDDERURTER
SYLT! DEN VILDE NATUR Svampe, bær, nødder og urter
SYLT! BÆR OG FRUGT
SYLT! MÆLK. Ost og surmælk

Brugerbedømmelser af Sylt! Chili Tomat



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.