Tarme i topform af Majbrit Louring Engell Du sparer 34% ift. forlagets pris Spar 34% Bog, Indbundet

Tarme i topform

af , ,
(Udvid)

Nyser du bare ved tanken om et birketræ, eller har du svært ved at knappe bukserne efter frokostpausen, og føler du dig energiforladt og trist? Måske fodrer du bare de forkerte bakterier. Inde i din tarm bor omkring 100 billioner bakterier side om side. Bakterier, som de seneste år i stigende grad har droppet deres anonyme tilværelse og er trådt frem i rampelyset. Meget tyder nemlig på, at de styrer både dit taljemål, dit immunforsvar – og sågar dine tanker. Denne bog giver dig den ultimative guide til, hvordan du med få anstrengelser og helt almindelig mad kan forkæle de tarmbakterier, der arbejder med dig, og gøre livet surt for de bakterier, der modarbejder dig. Resultatet er en stærk tarmslimhinde, der kan optage flere vitaminer, regulere dit blodsukker og din vægt, sende feel good signaler til din hjerne og holde skadelige bakterier i skak. For at gøre det let for dig at fremtrylle den tarmvenlige mad har forfatterne til bogen kreeret 60 skønne opskrifter, der alle er baseret på helt naturlige råvarer. Du får inspiration til alt fra sund morgenmad til frokost på farten, mættende middagsretter og lette lækkerier. Kostprincipperne tager udgangspunkt i den nyeste forskning på området og er grønne, grove og glutenfri. Velbekomme!


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740033809
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 264
  • Udgivet:
  • 1. september 2016

Andre udgaver:

  • 270,00 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 177,95 kr.
  • 92,05 kr. (34%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 43% som medlem
  • 154,95 kr.
  • 115,05 kr. (43%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab
    Prøv 1. uge gratis, herefter 79 kr./måned


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

VI ANBEFALER
LIGNENDE BØGER
Andre bøger af Majbrit Louring Engell
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.