To sider af samme smag af Jesper Vollmer Bog, Indbundet

To sider af samme smag

af
(Udvid)

Hverdagsmad behøver ikke at være kedelig, og gæstemad behøver ikke at være dyr. Ud af den nøjagtig samme bunke gode, sunde råvarer kan du få både et lækkert hverdagsmåltid og moderne gæstemad med wauw-faktor. Det eneste, det kræver, er at du tænker lidt ud af boksen. Det har kokken Jesper Vollmer, der netop nu er aktuel på tv, gjort, og det er der kommet en utraditionel og meget inspirerende kogebog ud af.Jesper Vollmer, der i ti år har været køkkenchef i Kongehuset, viser hvor langt man kan komme med forholdsvist få råvarer på køkkenbordet. Og hvordan man ikke hver gang, man skal have gæster, behøver at tænke i at købe oksemørbrad eller andre dyre udskæringer og skulle supplere med en alenlang indkøbsliste. Bogen er bygget op omkring konceptet ”en ingrediensliste – to opskrifter” under samme overskrift. Det kunne fx være ”Kylling – græskar – mandler”, som han giver en rustik opskrift på med hel ovnstegt kylling med bagt græskar, sprød spinatsalat, mandler og wasabiyoughurt. Det er i den lidt finere udgave blevet til stegt kyllingebryst med puré af græskar, ristede mandler og yoghurt med dild-spinatolie. To vidt forskellige velsmagende retter til hver sin lejlighed.I alt indeholder kogebogen 75 opskrifter på forretter/frokostretter, hovedretter og desserter fra Jesper Vollmers personlige køkken, der bærer præg af, at han ikke alene hver dag laver mad til sin egen familie derhjemme med to voksne og to børn, men selvfølgelig også, at han i sine ti år i Kongehuset ikke bare har lavet mad til gæster fra hele verden, men også i hverdagen sammen med det yderst madinteresserede regentpar har haft fokus på enkel og sund mad med et grønt islæt og på at undgå madspild.  


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740032956
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 266
  • Udgivet:
  • 20. Oktober 2016

Andre udgaver:

  • 300,00 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 247,00 kr.
  • 53,00 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 217,00 kr. i
  • 83,00 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv
  • Vildt inspirerende … Det er pisse godt arbejde – det er gennemført, har respekt for traditionerne i form af opbygning, omfavner hverdagsretter som jeg elsker meget højt, men samtidig spænder den også lidt bredere da den også skaber plads til kreativitet og inspiration i form af de “Opgraderede” opskrifter.

  • En interessant kogebog, hvor forfatteren formår både at være praktisk og slippe fantasien løs … og han gør det med overbevisning ledsaget af imponerende fotos.

  • En kok, der bruger sin kunnen i et køkken til at kundgøre, hvordan en lidt anden tilberedning kan give et helt andet resultat. En, der kender sit fag indgående, så han kan trylle med det. Og en, der kender sine ingredienser, så han ved, hvordan de kan sættes lækkert sammen på flere eller nye måder.. . tiltalende, overskuelig og fyldig.



Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også