Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb af Joakim Jakobsen Du sparer 53% ift. forlagets pris Spar 53%

Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb

af Joakim Jakobsen
Bag om Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb

Rigt illustreret udgave af bestselleren om verdens hårdeste cykelløb. Opdateret til og med Tour de France 2015.Verdens bedste cykelryttere har gennem mere end 100 år presset deres kroppe og hoveder gennem umenneskelige strabadser på de franske landeveje og bjergtoppe. Hårdheden, taktikken og enkeltmandspræstationerne har fascineret publikum, så løbet i dag er verdens største årlige begivenhed. En scene, hvor helte taber stort og frygteligt eller lider sig til sublime sejre. Og hvor heroisme, snyd og brændende rivalopgør hvert år skrives ind i historien.Joakim Jakobsen fortæller hele historien bag løbet og følger dets udvikling år for år fra 1903. Han beskriver de mest absurde optrin og fortæller de vildeste anekdokter. Og han går tæt på de afgørende etaper og tegner portrætter af store og små mestre fra den første vinder til den seneste hersker."Det er ikke én side for meget, for med allerkyndigste hånd fortæller forfatteren fænomenets hundredårige historie, løb for løb, selvpiner efter selvpiner, drama på drama. Det er stort - og stort fortalt."Steffen Larsen i Politiken"Men næsten mest spændende bliver bogen, når den løfter sig til at afdække ikke kun flige af løbets 100-årige historie, folkets store teater, men også af Frankrigs og Europas samtid."Kåre Bluitgen i Weekendavisen

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711499306
 • Udgivet:
 • 7. november 2015
 • 117,00 kr.
 • 249,00 kr.
 • 132,00 kr. (53%)
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 59% som medlem
 • 102,00 kr.
 • 147,00 kr. (59%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Joakim Jakobsen
Se alle titler
Beskrivelse af Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb
Rigt illustreret udgave af bestselleren om verdens hårdeste cykelløb. Opdateret til og med Tour de France 2015.

Verdens bedste cykelryttere har gennem mere end 100 år presset deres kroppe og hoveder gennem umenneskelige strabadser på de franske landeveje og bjergtoppe. Hårdheden, taktikken og enkeltmandspræstationerne har fascineret publikum, så løbet i dag er verdens største årlige begivenhed. En scene, hvor helte taber stort og frygteligt eller lider sig til sublime sejre. Og hvor heroisme, snyd og brændende rivalopgør hvert år skrives ind i historien.

Joakim Jakobsen fortæller hele historien bag løbet og følger dets udvikling år for år fra 1903. Han beskriver de mest absurde optrin og fortæller de vildeste anekdokter. Og han går tæt på de afgørende etaper og tegner portrætter af store og små mestre fra den første vinder til den seneste hersker.


"Det er ikke én side for meget, for med allerkyndigste hånd fortæller forfatteren fænomenets hundredårige historie, løb for løb, selvpiner efter selvpiner, drama på drama. Det er stort - og stort fortalt."
Steffen Larsen i Politiken

"Men næsten mest spændende bliver bogen, når den løfter sig til at afdække ikke kun flige af løbets 100-årige historie, folkets store teater, men også af Frankrigs og Europas samtid."
Kåre Bluitgen i Weekendavisen
Brugerbedømmelser af Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.