Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ukendt land

- et essay om digtning, medier og virkelighed

Bag om Ukendt land

"Ukendt land" er en lystrejse i den danske lyrik og prosas mindre kendte krinkelkroge, baseret på interview, læsninger og reportage. Den danske lyrik og såkaldt snævre litteratur er med få undtagelser dykket ned under offentlighedens radar, takket være forlagskrise, boghandlerkrise og mediepopulisme. Dette står i skarp modsætning til, at lyrik og digte altid har været menneskets foretrukne udtryksmiddel, når der virkelig står noget på spil. Derfor et mange forfatteres bøger et forsøg på at aftvinge verden og sproget hemmeligheder og muligheder for at nå ind til det vigtigste for den enkelte og for os alle. "Ukendt land" rummer interview med Katarina Lewkovitch, Nicolaj Stochholm, Liselotte Gabriel Pedersen, Karen Marie Edelfeldt, Majse Aymo-Boot, Bo Reinholdt, Lene Henningsen, Ida Marie Hede samt et portræt af nyligt afdøde Asger Stig Møller.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792286642
  • Udgivet:
  • 25. Maj 2012
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ukendt land

"Ukendt land" er en lystrejse i den danske lyrik og prosas mindre kendte krinkelkroge, baseret på interview, læsninger og reportage. Den danske lyrik og såkaldt snævre litteratur er med få undtagelser dykket ned under offentlighedens radar, takket være forlagskrise, boghandlerkrise og mediepopulisme. Dette står i skarp modsætning til, at lyrik og digte altid har været menneskets foretrukne udtryksmiddel, når der virkelig står noget på spil. Derfor et mange forfatteres bøger et forsøg på at aftvinge verden og sproget hemmeligheder og muligheder for at nå ind til det vigtigste for den enkelte og for os alle.

"Ukendt land" rummer interview med Katarina Lewkovitch, Nicolaj Stochholm, Liselotte Gabriel Pedersen, Karen Marie Edelfeldt, Majse Aymo-Boot, Bo Reinholdt, Lene Henningsen, Ida Marie Hede samt et portræt af nyligt afdøde Asger Stig Møller.

Brugerbedømmelser af Ukendt landFind lignende bøger
Bogen Ukendt land findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.